Здравей Гост

как готви луната в знаците на зодиака

• 1651 Отговора
  • 263875 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:как готви луната в знаците на зодиака
« Отговор #900 -: Юли 12, 2010, 03:11:31 pm »
Съни , Вижън , :blink:
колкото повече си приказваме ,толкова повече разбирам ,че нищо в картата не по-важно от луната!
всъщност навсякъде е замесена тя.
и в приготвянето на храната /мунданно 4-ти рак/ и в пазаруването и в подбора на хранителни продукти.
останалото е само украска.
колкото и наранена да е една луна /визирам Вижън/ , по-важно е нейното място ,както и есенциалните й достойнства и качества.
нищо не е по-важно от луната в женска карта!
звучи категорично , но е факт! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #901 -: Юли 12, 2010, 03:20:39 pm »
колкото повече си приказваме ,толкова повече разбирам ,че нищо в картата не по-важно от луната!
и в приготвянето на храната /мунданно 4-ти рак/ и в пазаруването и в подбора на хранителни продукти.
колкото и наранена да е една луна /визирам Вижън/ , по-важно е нейното място ,както и есенциалните й достойнства и качества.

да, мен спокойно можеш да ме цитираш като класика по нараненост на луната..по аспекти само, обаче..иначе в телеца си е добре, както и в девети, според мен..но останалите планети в глутницата и разгонват фамилията понякога, ама в девети е над тия неща.. ;) може да се каже, че луната в девети дом е оптимистка и купонджийка, независимо от това какво се случва наоколо.. ;D

9-ти дом е огнен дом ,дома на стрелеца и на юпитер.
луната в телец е по-добра ,бих казала най-добрата/да ми простят рачешките луни/лземята и огъня са стихий ,който не си противоречат. луната в 9-ти дом приема от вкуса на стрелеца и юпитер...затова и експанзията и е двойна.хем екзалтирана ,хем оптимиска абе луна без граници...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #902 -: Юли 12, 2010, 03:23:03 pm »

да, мен спокойно можеш да ме цитираш като класика по нараненост на луната..по аспекти само, обаче..иначе в телеца си е добре, както и в девети, според мен..но останалите планети в глутницата и разгонват фамилията понякога, ама в девети е над тия неща.. ;) може да се каже, че луната в девети дом е оптимистка и купонджийка, независимо от това какво се случва наоколо.. ;D

това казвам :blink: ,това е екзалтирана луна ,нужно и е малко ,за да влезе в ритъм при всеки аспект.
луната е лакмус ,именно за това е променлива и непостоянна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #903 -: Юли 12, 2010, 03:23:36 pm »

да, но това, доколкото разбрах се дължи и на 6-тия ми дом, че започва във водолей..

Подобно е звученето при мен, заради аспекта на Луната с Уран. Няма рецепта, дето искам да я правя по няколко пъти, все трябва да вкарам нещо извънредно, иначе немам угодия.  ;D 

а обичаш ли да те хвалят??...

Приятно е, защото с готвенето искаш да доставиш наслада и си удовлетворен, ако целта е постигната. При мен го има обаче проблема, че аз все нещо не си харесвам на сто процента, всеки път искам още по-хубаво да стане и нали ти казвам няма угодия.  ;D

За чуждестранните гозби и аз се нареждам, съвпада дома.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #904 -: Юли 12, 2010, 03:34:44 pm »

и аз не съм никога доволна на 100%, недоволството ражда прогреса, ето това ни е от девети дом.. ;)

Както и от аспекта с Уран, вечно в напрежение, но е полезен като цяло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #905 -: Юли 12, 2010, 03:41:36 pm »
това казвам :blink: ,това е екзалтирана луна ,нужно и е малко ,за да влезе в ритъм при всеки аспект.
луната е лакмус ,именно за това е променлива и непостоянна.

но тази луна /в телец/ си има и слаби страни..понякога прави компромиси в името на сигурността.. :-[
и също понякога и е трудно да схване възвишените и неконтролируеми емоции на някои по- диви луни, като скорпионските, например.. ;D
понякога като ме залее нечия по- дива чувственост си казвам наум- 'абе не ме занимавай с глупости бе!!'  ;D ;D :rolleyes:
или започвам да си тананикам ''живеем щастливо, разумно и просто, не вярвате ли вие, елате ни на гости..''..по песничка на Ритонците.. :-[

Вижън ,ти имаш квадрат на луна/марс при теб може и да има компромис в името на сигурността. марс е упр. на овен и скорпион.
при мен сестро тия въобще ги няма...марс е екзалтирн в козирог и е на тригон от луна. та ,компромисите винаги са балансирани ...

« Отговор #906 -: Юли 12, 2010, 09:16:40 pm »
ще ви разочаровам,но половинката е с Луна Телец/ 6, ама нито пазарува, нито се запасява, явно аз съм показана в неговата карта от моя съвпад Луна/Венера

пък скопената ми скорпи  Луната от съвпада с Венера и Нептун обича да се запасява за целият китайски народ,без да е преживяла нито една война, съседите ако нещо им залипсва искат от мен, ако имам 200 лева в Кауфлант, не ми стигат накрая за торбички, ма и опозето Луна/Юпитер са виновни за тези безумия в продоволстването :o

като ме удари съчмата две- три баници точа, за Великден 6-8 килограма тесто за козунаци да има ,да почерпя повече като им замирише ароматно, мъж ми като улови повечко риба и заседнем с комшии пред блока, кеф.....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #907 -: Юли 12, 2010, 09:26:14 pm »
ще ви разочаровам,но половинката е с Луна Телец/ 6, ама нито пазарува, нито се запасява, явно аз съм показана в неговата карта от моя съвпад Луна/Венера

пък скопената ми скорпи  Луната от съвпада с Венера и Нептун обича да се запасява за целият китайски народ,без да е преживяла нито една война, съседите ако нещо им залипсва искат от мен, ако имам 200 лева в Кауфлант, не ми стигат накрая за торбички, ма и опозето Луна/Юпитер са виновни за тези безумия в продоволстването :o

като ме удари съчмата две- три баници точа, за Великден 6-8 килограма тесто за козунаци да има ,да почерпя повече като им замирише ароматно, мъж ми като улови повечко риба и заседнем с комшии пред блока, кеф.....

ох, милата..признавам те- аз толкова тесто за козунаци не съм месила.. ;D
гледам да има за домашните предимно, за другите- пред блока и прочее не..поне..поне това..но 3 баници /различни видове/ 4-5 тави пица- пак различни или няколко вида сладкиши в един ден съм правила, е не всичкото това заедно де, а по видове, като започна нещо и се увличам.. :-[
но и обратното го има при мен, за което ми се сърдят някои хора- като отивам на гости, отивам с торбите, не искам и да си помислям, че може да съм  в тежест на някого..но някои девойки се засягат- ''аз да не би да нямам продукти или да не мога да готвя''.. което въобще не съм си го и помисляла, ама ето, такава съм.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #908 -: Юли 12, 2010, 09:33:58 pm »
  Ми супер си! Аз обичам такива хора, дето си идват и с идеите и с продуктите  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #909 -: Юли 12, 2010, 09:36:52 pm »
Вижън ,ти имаш квадрат на луна/марс при теб може и да има компромис в името на сигурността. марс е упр. на овен и скорпион.
при мен сестро тия въобще ги няма...марс е екзалтирн в козирог и е на тригон от луна. та ,компромисите винаги са балансирани ...

имах предвид, че на мен ми е трудно да рискувам, двоумя се до припадък и до отминаване на опцията за риск, но това може да е и от асц. ми в дева.. ;)

като тетките на аватара сме днес! :57: :57: :57:затова ли си с нов аватар?

*

Vision

• 3523
« Отговор #910 -: Юли 12, 2010, 09:38:19 pm »
  Ми супер си! Аз обичам такива хора, дето си идват и с идеите и с продуктите  ;D.

точен човек си ти, Дейзи..и друг път съм ти го казвала.. :blink:

и според мен това цупене че съм отишла с торбите е реакция на егото..и аз се радвам, когато ми дойде някой с торбите, защото съм на принципа- колкото повече, толкова повече..а и обичам да пробвам неща, които са сготвили други хора, особено когато знам, че е направено с любов..все едно да консумирам любовта им към мен, или към вселената..това ме зарежда.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #911 -: Юли 12, 2010, 09:39:11 pm »
като тетките на аватара сме днес! :57: :57: :57:затова ли си с нов аватар?

заради Крис съм, ще видиш в ''говорилнята'' как се разви тенденцията.. :49:

« Отговор #912 -: Юли 12, 2010, 09:54:46 pm »
  На моята любов, Луната е в Телец...с него като съм всичко става на магия. Живяхме заедно 2 години в Германия, след тежка работа се прибираме и го питам - кво да готвя. А той - не се притеснявай - ей сега ще го измислим, минем набързо през супермаркета - грабне необходимите продукти и ми каже кво иска...Мечтааа ! Ама си е хищник и без месце - не става. Всяка седмица отиваше в другия край на града, където имаше хале само за меса - избере си месото, дава да му направят къймата и после всичко във фризера....А съботата и неделите се оливахме - един стек крилца или бутчета /12 кг/, 2-3 касетки бири и айде по парковете - яж скара, пий бира - опеняй се на зелена тучна морава и скивай патки и лебеди по езерата....ееей живот!

*

Vision

• 3523
« Отговор #913 -: Юли 12, 2010, 10:11:11 pm »
  На моята любов, Луната е в Телец...с него като съм всичко става на магия. Живяхме заедно 2 години в Германия, след тежка работа се прибираме и го питам - кво да готвя. А той - не се притеснявай - ей сега ще го измислим, минем набързо през супермаркета - грабне необходимите продукти и ми каже кво иска...Мечтааа ! Ама си е хищник и без месце - не става. Всяка седмица отиваше в другия край на града, където имаше хале само за меса - избере си месото, дава да му направят къймата и после всичко във фризера....А съботата и неделите се оливахме - един стек крилца или бутчета /12 кг/, 2-3 касетки бири и айде по парковете - яж скара, пий бира - опеняй се на зелена тучна морава и скивай патки и лебеди по езерата....ееей живот!

да, такива сме си ние с луните в телец, точно както ни описваш.. ;D
много обичам пикници с огън и скари и много съм ги правила..обичам да шашкам хората как разпалвам огъня, светкавично и то с цепеници /е, има си и трик де- сух спирт/  ;) винаги на пикници съм на скарата, по всеобщо желание..веднъж едно малко детенце, както си ядеше пилешката пържола, която му бях изпекла се разрева, на 3 годинки беше, момиченце, питаме го- какво стана, а то- захапах си пръстчето!!  ;D...как да не ти е пълна душата ми кажи.. ;D..отиваме с колежки на пикник на Драгалевският манастир, десетина човека с 15-тина кг, месо, не ме питай защо толкова много, защото не знам и аз..скари, дърва- всичко, има си места за палене на огън..по едно време се задава някаква женица в комат сух хляб към нас и започва ядосано да ни се кара, че сме вмирисали природата на дим и скари, а една колежка- козирог и вика- ''ама ако ви се е дояло и на вас, елате, имаме много, недейте само с този сух хляб да си седите''..и женицата се омете посърнала..е на балкона ли да печем!!..ми не става.. ;D..отделно салати, питиета и десерти, багажниците на две коли догоре, луната в телец се радва здраво на такива неща, макар да не искам да са често, не може това да е ежедневие, но има нужда от такива всеобщи празници, така се сплотяват хората.. :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #914 -: Юли 12, 2010, 10:13:16 pm »
От къде да започна....
Моята Луна многооо обича да си угажда по всякакъв начин, добре че не трупам килограми. :blink:
С храната компромиси не правя. Не ям, за да се наям, а защото за мен е удоволствие да седна на пълна, добре подредена маса. Вкъщи масата винаги е подредена, украсена и пълна с всевъзможни ястия. Не обичам да сядам само с една чиния и една вилица на маса. Дори в момента, когато не ми стигат особено парите, пак се старая седнем ли на масата да ни е приятно и вкусно.
Когато излезем на заведение винаги поръчвам по 100 неща, дори и да не ги изям, просто не мога на полупразна маса.
Алкохол пия само качествен.
Обичам да готвя, но трябва да съм сама и да ми е спокойно, иначе не.
Имам много широки пръсти, все пак Луната е в тригон с Юпитер.
Не обичам да се храня сама.
Не обичам да се запасявам.
Обичам да пазарувам, да се мотам из магазините, лошото е, че трудно устоявам на изкушнията.

*

Vision

• 3523
« Отговор #915 -: Юли 12, 2010, 10:19:37 pm »
От къде да започна....
Моята Луна многооо обича да си угажда по всякакъв начин, добре че не трупам килограми. :blink:
С храната компромиси не правя. Не ям, за да се наям, а защото за мен е удоволствие да седна на пълна, добре подредена маса. Вкъщи масата винаги е подредена, украсена и пълна с всевъзможни ястия. Не обичам да сядам само с една чиния и една вилица на маса. Дори в момента, когато не ми стигат особено парите, пак се старая седнем ли на масата да ни е приятно и вкусно.
Когато излезем на заведение винаги поръчвам по 100 неща, дори и да не ги изям, просто не мога на полупразна маса.
Алкохол пия само качествен.
Обичам да готвя, но трябва да съм сама и да ми е спокойно, иначе не.
Имам много широки пръсти, все пак Луната е в тригон с Юпитер.
Не обичам да се храня сама.
Не обичам да се запасявам.
Обичам да пазарувам, да се мотам из магазините, лошото е, че трудно устоявам на изкушнията.

е, малко по- различна вариация си ти.. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #916 -: Юли 12, 2010, 10:38:39 pm »
много обичам пикници с огън и скари и много съм ги правила..обичам да шашкам хората как разпалвам огъня, светкавично и то с цепеници /е, има си и трик де- сух спирт/  ;)

Какво говориш, Вижън, направо се отнасям в мечтите си, обожавам такива моменти сред природата.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #917 -: Юли 12, 2010, 10:47:07 pm »
ооооооо, и аз обичам пикници и скара! ;D
сега чета назад темата и искрено се забавлявам с мързела на нашата луна, но от мързел ни идват гениални идеи и накрая резултата пак е в наша полза.

Вижън, моята Луна в екзалтация си съперничи постоянно със Слънцето на трон. Няма угодия!

*

Vision

• 3523
« Отговор #918 -: Юли 12, 2010, 10:48:59 pm »
ооооооо, и аз обичам пикници и скара! ;D
сега чета назад темата и искрено се забавлявам с мързела на нашата луна, но от мързел ни идват гениални идеи и накрая резултата пак е в наша полза.

Вижън, моята Луна в екзалтация си съперничи постоянно със Слънцето на трон. Няма угодия!

как пък точно другите две лъвици няма да се зарадват като стана въпрос за скари  :blink:

Сънрейн и Рая, мисля че тази любов към яденето на месо на природа ни идва от слънцето- кръвожадното слънце в лъв!! :57:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #919 -: Юли 12, 2010, 10:50:13 pm »
 :08: