ходих да си направя нещо за вечеряя...и стана мн добрее...

обикновено вечерям по- рано, но днес тук беше много интересно и по едно време щях да припадна от глад, затова много бързо, да не изпусна нещо, направих това, на което не може да се устои, а е лесно и бързо- любимата ми комбинация..

в нас има афтър парти, заради рождения ден, но на мен ми се ядеше нещо по- леко, затова измих 5 чушки- 3 червени, една светло зелена и една тъмно зелена, изтърбуших ги, разрязах ги на две по дължина и после на лентички от около 1 см, през това време загрях малко олио в един тиган, метнах ги вътре, като се позапържиха, но не много, им начупих към 300 гр. козе сирене, може и с друго, който каквото харесва, като се разтопи сиренето, сипах една кафена чаша /средна кафена, не бака/ прясно мляко, изчаках да закъкри, метнах половин връзка нарязан магданоз и това е...

да си изядеш пръстите..оригиналната рецепта е с печени и белени червени чушки, който има нерви да го направи така, аз имам марс в шести дом и обичам бързите неща..

и по двата начина рецептата е повече от хубава, няма да съжалявате..
п.с. сиренето най- добре да се обезсоли предварително поне малко..

п.п.с. сега се сетих, че има и съвсем малки кафени чашки, е не от тях..абе на око сипвайте, какви са тези мерки..прясното мляко е с цел да втечни още повече сиренето, да стане на сосче и после като изстине, да не се стяга..дали ще е малко по- рядко или по- гъсто сосчето- голям праз.. :rolleyes: