Но и това ще се пробва. Китайското зеле го тача. :blink:
става идеално и с обикновено зеле, но китайското е по- крехко, може да се реже и по- небрежно, после като се намачка със сол и лимон, сляга, а обикновеното трябва да се кълца много старателно..
иначе- 1 китка китайско зеле, на ивички, намачкват се леко, освен сол и лимон сложих и малко зехтин, 2-3 моркова-настъргани на едро, 200 гр. ролца от раци- сурими, днес взех свежи- нарязах ги на кубчета, една консерва 300 и нещо грама сладка царевица, една майонеза Краси, половин връзка магданоз и това е май, стана пак един леген салата, но тази върви като луда, за утре остана една кутийка..брат ми и снахата ми помогнаха, тази може би ни е на второ място по любимост салата след шопската..

:blink:
чудя се..гледам, че и ти обичаш много царевицата..на теб от кое ти е?? мислех, че на мен от луната в телец, ама май ни е от слънцето, а..как мислиш??
