любимото ми е да ги цепна по средата,колкото да станат на джобдже, да ги набутам с кашкавал и право в грила 
aко сложиш и малко сирене с кашкавала ще са още по-вкусни 
ахам..точно..понякога добавям и сирене,въпреки че не съм му голям почитател :blink:
сетих се за още нещо,което обичах да си правя,но отдавна не съм хапвала.
бели чушки се пълнят със смеc от яйца и сирене,слагат се в намазнена тавичка и във фурната.
обичам да си правя и пилешки хапки със зеленчуци (тиквички,гъби,патладжан и друго по желание) с къри,подправки ,малко мазнина и пак във фурната.
и друго-пиле с мед и соев сос. Пилето се потапя в марина от соев сос,кетчуп,мед,пресована скилидка чесън и зехтин,..престоява няколко часа в тази марина,слага се в тавичка,отгоре фолио и се запича за около 20 мин,после фолиото се маха и пилето се доизпича като отвреме-навреме трябва да се обръща
миналата година намерих рецепта за пиле с горчица и бира,но е малко дълго за приготвяне и още не съм я пробвала. мързи Me
