Питайте Синухе, на Р.Д. ми каква торта хапна

Лично творчество, останали са надявам се някакви доказателства из телефоните, ако не са изтрити ще ви пусна една снимка.
Луна в Скорпион, готвела добре , със страст, ама аз я готвих със любов, щото това имам в наличност, това слагам

, пък и трябва да се внимава с подправките, че ако сложим в повече, не се знае кой как ще му понесе

Използвах три блата,за 2 от тях сложих един крем, по -тежък- ванилов, а за горния блат използвах по-лек сметанов крем, полях блатовете със сироп, но внимателно, че си спомням как тортата на Нухе на следващия ден вече беше реване,между блатовете поръсих стафиди, но черни стафиди, те са много фруктозни, и придадоха невероятен вкус на тортата, все едно имаше мед в нея. Отгоре поръсих кокосови стърготини, поиграх си да напиша със стафидите 27 и В, след това сложих отстрани ябълки, разпределих украсата на 2, едната комбинация от ябълки и киви, а другата ябълки и банани.
Продуктите ми са от Гърция, и тези кремове сега и да искам пак да ги ползвам ги няма в БГ, както и стафидите.Пък те са видни кулинари в сладкарските изделия.
Гостите бяха много доволни