Здравей Гост

как готви луната в знаците на зодиака

• 1651 Отговора
  • 264466 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:как готви луната в знаците на зодиака
« Отговор #180 -: Януари 29, 2010, 01:00:29 pm »
тея са уникални.
от миналата година ,откакто ми даде рецептата поне 10 пъти съм ги правила.супер готини ,ама бързо свършват! ;D

Убивам те!  :91:

Толкова време да съм ти на гости и да не ги направиш-това е смъртна обида,след като знаеш че за сладко премирам  :97:

виноват! :-[ :-[ :-[ ама нали ти направих кекс бре!
не ти ли хареса?! :(
но пък готвих всеки ден все различни работи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #181 -: Януари 29, 2010, 01:02:19 pm »
хахааааааааа Нухе ма верно ли си бил такова лакомо дупе за сладко  :85:   туй от Сатурна ли идва а  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #182 -: Януари 29, 2010, 01:03:59 pm »
хахааааааааа Нухе ма верно ли си бил такова лакомо дупе за сладко  :85:   туй от Сатурна ли идва а  :P

не от сатурновската венера!
хахаха -нали и кака ти марая я има същата....
то си личи де! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #183 -: Януари 29, 2010, 01:08:05 pm »
Кекса си е кекс,калиите нещо съвсем друго-а и на мен всеки ден да ми правиш нещо сладко ще бъде ометено !  ;D

Оф,сетих се за кекса-беше превъзходен !  :'(

Една Венера ранена от Юпитер,Сатурн или Уран може да даде страст към сладкото,а по принцип по китайската система-сладкото е под елемента земя, следоваелно тия с Венери и Луни там имат по-голям афинитет към него  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #184 -: Януари 29, 2010, 01:13:58 pm »

Една Венера ранена от Юпитер,Сатурн или Уран може да даде страст към сладкото,а по принцип по китайската система-сладкото е под елемента земя, следоваелно тия с Венери и Луни там имат по-голям афинитет към него  ;)

е мойта Венера е в квадрат с Урана - начи оттам идва а  :-\ 

ами аз като нямам земя никъде в натала затуй ли плющя сладко постоянно и правя много сладкиши а  :73:

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Януари 29, 2010, 01:16:41 pm »
нухе , обещавам като дойдеш да направя калии и още нещо много интересно:
френски сладък салам. ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #186 -: Януари 29, 2010, 01:18:18 pm »
Абе ти не разбра ли че вече съм вегетарианец-като дойда внимавай какво ще готвиш,да не взема да си бия метлата по бързата процедура  ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Януари 29, 2010, 01:23:37 pm »
Абе ти не разбра ли че вече съм вегетарианец-като дойда внимавай какво ще готвиш,да не взема да си бия метлата по бързата процедура  ;D :P

няма проблеми , ама рибичка хапваш нали? ;D ;D ;D
и скаридки и миди? ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #188 -: Януари 29, 2010, 01:25:01 pm »
Да,спокойно .Но взех че установих,че не всички морски дарове са за мен-примерно не харесвам раци  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Януари 29, 2010, 01:27:25 pm »
Да,спокойно .Но взех че установих,че не всички морски дарове са за мен-примерно не харесвам раци  :-X

а рацате са много полезни за краката/колената и ставите/.
в тях се съдържа ,огромно количество витамин Б. :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #190 -: Януари 29, 2010, 01:32:53 pm »
Значи тоя витамин ще си го снабдявам от другаде  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #191 -: Януари 29, 2010, 01:40:58 pm »
напоследък забелязвам у себе си особен афинитет към белите храни  :-\  дори и идея си нямам на какво се дължи... ям предимно сирене, масло, хляб, картофи, майонеза, кисело мляко и започнах да пия прясно мляко и то по много, а прясно мляко не съм пила от години....

направо седя и се чудя какво става с мен  :-\  до преди няколко дни обожавах лютеница - ама така я обожавах, че отварях буркана, хващах лъжицита и изплюсквах всичко дори и без хляб... а сега - бяло та бяло...

много странно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Януари 29, 2010, 01:43:03 pm »
напоследък забелязвам у себе си особен афинитет към белите храни  :-\  дори и идея си нямам на какво се дължи... ям предимно сирене, масло, хляб, картофи, майонеза, кисело мляко и започнах да пия прясно мляко и то по много, а прясно мляко не съм пила от години....

направо седя и се чудя какво става с мен  :-\  до преди няколко дни обожавах лютеница - ама така я обожавах, че отварях буркана, хващах лъжицита и изплюсквах всичко дори и без хляб... а сега - бяло та бяло...

много странно....

знаеш ли какво казваше ВАНГА?!
"яжте повече бели храни! избягвайте запръжките!"

*

Синухе

• 4978
« Отговор #193 -: Януари 29, 2010, 01:43:49 pm »
Сигурно искаш да си оправиш костна система-защото повечето от храните които изброи съдържат калций и отделно костите са бели.

А и виж какво казва онази книжка за белите храни ,сега да не се ровя,за цветовите вибрации на храните  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #194 -: Януари 29, 2010, 02:06:00 pm »
ми във "Вибрационно лечение" на Тед Андрюс пише следното:

основно значение: пречистване, чистота, увеличаване
физически приложения: всички системи на тялото. бялото обхваща целият светлинен спектър. то е укрепващо. бялото е пречистващо и изчистващо за цялата енергийна система. то може да пробуди по-голяма съзидателност.

но това не е за храните, защото в тая книга не видях нищо за храните  :(  това е за белият цвят по принцип... за храните нямам такива книги  :(

*

Синухе

• 4978
« Отговор #195 -: Януари 29, 2010, 02:11:56 pm »
имаше тема за храните и цветовете в раздел "мистика",но не се сещам как се казваше,само че аз и ти бяхме вкарвали инфо по нея от една книга

Както и да е-цвета си е цвят и на енергийно равнище-с белия се чисти негативна енергия.Явно си я натрупала или лесно влизаш в контакт с нея от околна среда и свръхсъзнателно търсиш вибрацията на белия цвят именно чрез това което поглъщаш  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #196 -: Януари 29, 2010, 02:15:37 pm »
трябва да я потърся в мистиката  ;)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #197 -: Януари 31, 2010, 01:45:32 am »
Вещичка, искам да съм третото ти дете.  :-[ Какви са тези вкусотии?  :-[ Обещавам да не те ядосвам никак, аз съм добър и мирен човек, послушна съм, обичам да ми е чисто и подредено и сама умея да се грижа за тези неща(като изключим гардероба), схватлива съм, няма да ти се коркам, рядко употребявам алкохол и е в малки количества, обикновено сладички коктейли, но пък пуша, но мога и на балкона да го правя, ако не искаш да ти димя в дома.  :-[ Ще ме вземеш ли? Няма да ти водя мъжове, за да развращаваме с оргии дечинята. Ще употреблявам хотели за сексуалиране, а може и междуетажните площадки, за по-екстремни преживявания. Няма да ти домъквам домашните си любимци, макар да обожавам котките си - Белла и Брики.
Тези сладки, а и тирамисуто просто...  :-[ Маскарпоне съм виждала в Била.  :-[ Ще ти донеса един куфар с Маскарпоне(от по-големките), ако ме вземеш за трето дете.  :-[

Лъвската ми Луна е леееекооо ленива по отношение на готвенето. Нека го кажем - мързелива.  ;D
Много ми е приятно, но ми е зор да се наканя. Иначе всичко приготвено е вкусно и...нетрадиционно.
Обичам нетрадиционната кухня, екзотичните подправки и сладичкото, в приготвянето на последното хич ме няма, макар скоро да направих три много сполучливи торти.

Една от любимите ми салати е много простичка, но вкусна, поне за мен.
Продукти:
ябълка, по възможност от по-киселите
маруля
скариди
бадеми
сок от лимон

(Възнамерявам да кукна от страх. Като знам, че не ми понасят филмите за уаси, защо ги гледам, мама му стара?! Нещо шумка в коридора! Вещичка, отново те приканвам да помислиш върху предложението ми да станеш моя майка, а аз третото ти дете. Оставам с впечатлението, че си много куражлийка и може някак да ме защитаваш от шумове, духове, извънземни, динозаври и всякакви неща, които са страшни, особено нощем)  :-[

За салатата ми.
Ябълката се нарязва на кубчета и се запържва със скаридите и бадемите. По желание добавяте подправки. Продуктите се добавят към нарязаната маруля и се сервират върху цял лист маруля за красота. Аз добавям и лимонов сок, прясно изцеден.
Ако салата е прекалено "бедна", може да се добавят краставици, други морски дарове, някакъв майонезен дресинг.
Аз обичам да си дооформям ястията според конкретния ми вкус за деня, не се водя по рецепти стриктно.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #198 -: Януари 31, 2010, 08:09:13 am »
Аз пък много обичам салатка от рачешки ролца / нарязани на ситно + 1 глава лук /, смесени с 1-2 майонези / в зависимост от количеството раци /, смлян черен пипер на вкус,сол на вкус и лимонов сок. Утрепия за бяло вино, бира и ракийка.  :49: :93:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #199 -: Януари 31, 2010, 09:13:08 am »
 :57:  Ема, стига бе, като ядеш постоянно това, което правя ще ти омръзне... ей го на децата вече твърдят, че нищо не правя  ;D ;D ;D