Вещичка, искам да съм третото ти дете.

Какви са тези вкусотии?

Обещавам да не те ядосвам никак, аз съм добър и мирен човек, послушна съм, обичам да ми е чисто и подредено и сама умея да се грижа за тези неща(като изключим гардероба), схватлива съм, няма да ти се коркам, рядко употребявам алкохол и е в малки количества, обикновено сладички коктейли, но пък пуша, но мога и на балкона да го правя, ако не искаш да ти димя в дома.

Ще ме вземеш ли? Няма да ти водя мъжове, за да развращаваме с оргии дечинята. Ще употреблявам хотели за сексуалиране, а може и междуетажните площадки, за по-екстремни преживявания. Няма да ти домъквам домашните си любимци, макар да обожавам котките си - Белла и Брики.
Тези сладки, а и тирамисуто просто...

Маскарпоне съм виждала в Била.

Ще ти донеса един куфар с Маскарпоне(от по-големките), ако ме вземеш за трето дете.

Лъвската ми Луна е леееекооо ленива по отношение на готвенето. Нека го кажем - мързелива.

Много ми е приятно, но ми е зор да се наканя. Иначе всичко приготвено е вкусно и...нетрадиционно.
Обичам нетрадиционната кухня, екзотичните подправки и сладичкото, в приготвянето на последното хич ме няма, макар скоро да направих три много сполучливи торти.
Една от любимите ми салати е много простичка, но вкусна, поне за мен.
Продукти:
ябълка, по възможност от по-киселите
маруля
скариди
бадеми
сок от лимон
(Възнамерявам да кукна от страх. Като знам, че не ми понасят филмите за уаси, защо ги гледам, мама му стара?! Нещо шумка в коридора! Вещичка, отново те приканвам да помислиш върху предложението ми да станеш моя майка, а аз третото ти дете. Оставам с впечатлението, че си много куражлийка и може някак да ме защитаваш от шумове, духове, извънземни, динозаври и всякакви неща, които са страшни, особено нощем) 
За салатата ми.
Ябълката се нарязва на кубчета и се запържва със скаридите и бадемите. По желание добавяте подправки. Продуктите се добавят към нарязаната маруля и се сервират върху цял лист маруля за красота. Аз добавям и лимонов сок, прясно изцеден.
Ако салата е прекалено "бедна", може да се добавят краставици, други морски дарове, някакъв майонезен дресинг.
Аз обичам да си дооформям ястията според конкретния ми вкус за деня, не се водя по рецепти стриктно.