Ами с литературата като цяло съм бил добре, но не ми се отдава чак толкова писането, по-скоро не бих се занимавал с литература.

Майка ми е Водолей с асцендент Водолей и Луна в Овен. Лично за мен тя е много справедлив и борбен човек. Направила е много жертви за мен и брат ми. Интересува се от много неща, тя е доста образован човек и много бързо възприема новите идеи. Чуждите езици ѝ се отдават невероятно лесно (както и на мен), интересува се също като мен от древни цивилизации, загадки, иначе по професия е агроном.
Баща ми за мен е вечното мрънкало. Той е Везни с Луна в Рак, асцендент Близнаци и Марс в ЛЪВ. Не се разбирам особено с него. Все повтаря: "Как пък можахте да ми се паднат такива като нас - разхвърляни, на нищо не обръщате внимание, не слушате!"

Той също обича да чете, ама май повече, за да му минава времето. Не обича да се задълбочава навътре в нещата, докато при майка ми е точно обратното. Обаче винаги се изтъква, че той знае как да направи нещо най-добре и тем подобни. Все от нещо е недоволен.
Толкова за родителите ми. Това е моя гледна точка.