Здравей Гост

Нептун в 10 дом

• 25 Отговора
  • 4556 Прегледи
*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Re:Нептун в 10 дом
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2009, 10:05:13 am »
Това, че си програмист пак подчертава Водолейския АСЦ, за да не се чудиш дали е такъв наистина  ;) Пък и Урана е на МЦ...
Аз имам Уран на АСЦ - също се занимавам с програмиране.

Да те питам, как си с писането? Отдава ли ти се? С литературата в училище как си бил?  :)

nerealna, това с осите 4-10 Дом и на мен ми е много интересно. Имам (ти знаеш де :)) връх на 4-ти в Риби и връх на 10-ти в Дева. Баща ми е Риба, домошар, малко потаен...Майка ми е много амбициозна, работлива, педантична, много земна (въпреки, че е Водолей). Но, като цяло асоциирам и двамата с цялата ос - и двамата са много грижовни (Риби), доста практични (Дева)... Интересна е тамата :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

nerealna

« Отговор #21 -: Ноември 26, 2009, 10:09:16 am »
 ми..може да отворим нова тема - как възприемаме родителите си по оста 4-10. според някои астролози обаче майката е по 4ти, а бащата по 10ти, при други обратно ...
аз мисля че е по точно майката да е по 4ти, защото се управлява от луната.

*

Veselin

« Отговор #22 -: Ноември 26, 2009, 11:59:37 am »
Ами с литературата като цяло съм бил добре, но не ми се отдава чак толкова писането, по-скоро не бих се занимавал с литература.  ;D
Майка ми е Водолей с асцендент Водолей и Луна в Овен. Лично за мен тя е много справедлив и борбен човек. Направила е много жертви за мен и брат ми. Интересува се от много неща, тя е доста образован човек и много бързо възприема новите идеи. Чуждите езици ѝ се отдават невероятно лесно (както и на мен), интересува се също като мен от древни цивилизации, загадки, иначе по професия е агроном.
Баща ми за мен е вечното мрънкало. Той е Везни с Луна в Рак, асцендент Близнаци и Марс в ЛЪВ. Не се разбирам особено с него. Все повтаря: "Как пък можахте да ми се паднат такива като нас - разхвърляни, на нищо не обръщате внимание, не слушате!"  ;D Той също обича да чете, ама май повече, за да му минава времето. Не обича  да се задълбочава навътре в нещата, докато при майка ми е точно обратното. Обаче винаги се изтъква, че той знае как да направи нещо най-добре и тем подобни. Все от нещо е недоволен.
Толкова за родителите ми. Това е моя гледна точка.

*

Veselin

« Отговор #23 -: Ноември 26, 2009, 06:10:50 pm »
ми..може да отворим нова тема - как възприемаме родителите си по оста 4-10. според някои астролози обаче майката е по 4ти, а бащата по 10ти, при други обратно ...
аз мисля че е по точно майката да е по 4ти, защото се управлява от луната.
Доколкото знам, 4-ти дом показва майката, а 10-ти - бащата.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #24 -: Ноември 27, 2009, 08:51:29 am »
Марч и Макевърс казват, че в много случаи може индивида да асоциира и двата дома с двамата родители. Мисля, че принципа е 4-ти и 10-ти да показват родителите, а всеки сам може да прецени кой дом на кой родител отговаря.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #25 -: Ноември 27, 2009, 09:14:25 am »
И аз бях чела някъде,че зависи кого признаваш за авторитет.10-ти може да показва и майката.Когато Сатурн премина през моя ИЦ изненадващо за мен уволниха шефката ми,която наистина беше за мен авторитет.Същевременно и Уран е беше близо до МЦ,всичко стана внезапно.Тежко го преживях,защото беше роден лидер и страхотен човек,с малко думи казваше много.Промените засегнаха отново работата ми.Аман от тази работа вече,но по-добре лошите неща там да се случват,отколкото някъде другаде.

PS:Сега,когато гледам транзитите по показателна е рождената ми карта.Абсолютно точно ми показва събитията.Може би само солара трябва да го задавам за България.