Здравей Гост

Високоволтовите аспекти

• 33 Отговора
  • 4730 Прегледи
Re:Високоволтовите аспекти
« Отговор #20 -: Ноември 29, 2009, 04:11:13 pm »
квадратура на Марс със Слънце. Марс в Лъв, Асцендент Лъв, Сатурн в Лъв , Съвпад на Сатурн с Асцендента.... и накрая Луна в Риби....как се живее с тази комбинация...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Ноември 29, 2009, 04:26:23 pm »
квадратура на Марс със Слънце. Марс в Лъв, Асцендент Лъв, Сатурн в Лъв , Съвпад на Сатурн с Асцендента.... и накрая Луна в Риби....как се живее с тази комбинация...

вероятно трудно ::) , сподели ни ;) :) ,споделената болка е половин болка :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Ноември 29, 2009, 05:55:21 pm »
Проблемът е, че като ме погледнеш отстрани ще кажеш, че нищо не е в състояние да ме "бутне", а в същото време съм толкова чувствителна...до болка. Това създава впечатление на емоционална нестабилност.ха - ха - ха.
УУУффг, не е лесно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Ноември 29, 2009, 06:03:37 pm »
Проблемът е, че като ме погледнеш отстрани ще кажеш, че нищо не е в състояние да ме "бутне", а в същото време съм толкова чувствителна...до болка. Това създава впечатление на емоционална нестабилност.ха - ха - ха.
УУУффг, не е лесно.

образно казано,пресъхнала храбра чешма! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #24 -: Ноември 29, 2009, 07:39:08 pm »
меркурий на МЦ в опозиция с уран. как го тълкувате този аспект?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #25 -: Ноември 29, 2009, 09:36:42 pm »
lazarova,  твоят проблем е със субординацията (повече отколкото изразяването на емоциите)- да намеря човек, когото да следвам и да намеря знаме, под което да застана
а относно  това дали може да те бутне- само близките хора имат тази сила (особено за теб) - работат ти може и да изисква контакти, но усещането е, че  и сама добре се справяш
 ти имаш вътрешна убеденост за правота, ако се появава автоагресия вместо да излиза навън с епостаай да я канализираш- сатурн дава такава социална "фуния" и ти няма как да се издъниш с прекомрност :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #26 -: Ноември 29, 2009, 09:48:05 pm »
 Kaya, мерси! Знаеш ли, някак си малко самоувереност добих..Бях започнала малко да "се губя"...
 Утре ме чака малко кофти ден като че ли...ще тряба да замълчааа, а ми се иска да кажа някои истини...но заради работата пак ще затворя очите, или по-добре да се правя, че не ми пука...Но в правотата си наистина съм убедена и в повечето случаи се оказвам наистина права...Утре ще замълча пред шефката...Трябва да се подчиня...

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2009, 09:52:47 pm »
кая , е доволно добра астроложка! така ,че нейните думи винаги имат стойност! :)

*

nerealna

« Отговор #28 -: Ноември 29, 2009, 11:02:45 pm »

никой не ми отговори и сама си намерих инфо... "Меркурий няма аспект с Луната и Меркурий и Луната са ранени от Уран или Нептун - лудост, блуждаещ ум. Това може да посочва и гениалност, както и пси-качества - медиумизъм, спиритизъм, контактьорство, ясновидство. Тези дарби често са много неблагоприятни за лицето и могат да доведат до психически отклонения, особено в млада възраст. Често пси-дарбите отслабват с времето и могат да доведат родения до самоубийство;
цитата е от тук - http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2009, 11:06:14 pm »

никой не ми отговори и сама си намерих инфо... "Меркурий няма аспект с Луната и Меркурий и Луната са ранени от Уран или Нептун - лудост, блуждаещ ум. Това може да посочва и гениалност, както и пси-качества - медиумизъм, спиритизъм, контактьорство, ясновидство. Тези дарби често са много неблагоприятни за лицето и могат да доведат до психически отклонения, особено в млада възраст. Често пси-дарбите отслабват с времето и могат да доведат родения до самоубийство;
цитата е от тук - http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm

писна ми да слушам глупости!!!!
казвай какво управляват ,в кой знак са!

*

nerealna

« Отговор #30 -: Ноември 29, 2009, 11:13:13 pm »
 :) мерси
мерк. управител на 3ти /дева/ и 12 ти /близнци/ намира се в 10ти в овен. уран - упр. 7ми и 8ми, намира се в 4ти- везни. луна в опозиция с нептун. рак - интерсептиран знак в 12ти дом, луната е в 11 в близнци,  нептун упр.9ти и е в 5ти в стрлец.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 29, 2009, 11:17:55 pm »
:) мерси
мерк. управител на 3ти /дева/ и 12 ти /близнци/ намира се в 10ти в овен. уран - упр. 7ми и 8ми, намира се в 4ти- везни. луна в опозиция с нептун. рак - интерсептиран знак в 12ти дом, луната е в 11 в близнци,  нептун упр.9ти и е в 5ти в стрлец.

МНОГО ми дойде! пусни данни на лични! :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Ноември 29, 2009, 11:25:47 pm »
Kaya, мерси! Знаеш ли, някак си малко самоувереност добих..Бях започнала малко да "се губя"...
 Утре ме чака малко кофти ден като че ли...ще тряба да замълчааа, а ми се иска да кажа някои истини...но заради работата пак ще затворя очите, или по-добре да се правя, че не ми пука...Но в правотата си наистина съм убедена и в повечето случаи се оказвам наистина права...Утре ще замълча пред шефката...Трябва да се подчиня...

С теб имаме доста сходни положения-Марс в Лъв,Сатурн на Ас-та и Луна в Риби.Само не мога да разбера,как успяваш да си затваряш очите и да си замълчиш,а като прочетох и да се подчиниш,направо ми стана зле.Аз никога не мълча когато съм права и да ти кажа честно не съм загубила от това.

Уран в квадратура с Марс е доста интересен аспект.Аз го имам.По-принцип съм доста търпелива,може би заради планетите ми в Телец,но като си набия нещо в главата и кажа край,след мен и потоп да става няма връщане назад.Още повече от позиция на егото ми-Марс ми е в Лъв,а Уран в Скорпион.Умиране има-връщане няма. 8)
Иначе я обичам тази планета-Уран,при нея има изненада и за хубаво и за лошо.

Мia, интересно е да прочетеш мнение на човек, живеещ този аспект  :) А какъв е асцендентът ти?

Асцендентът ми е малко спорен.За минутка-две дава разлика-Рак или Лъв.Но по-скоро съм Рак,по думи на наши съфорумци,които са ме виждали на живо. :)
Имам Марс и Сатурн на Ас-та.Сатурн ми е в Рак,а Марс в Лъв. :)
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 11:01:32 pm от Mia21 »

« Отговор #33 -: Ноември 30, 2009, 03:29:21 pm »
Мия, много е страшно! Толкова усилия ми коства. Обикновено не мълча, но понякога се налага. Опитах това с мълчанието, но разбрах, че само губя от това, правех се на "слаба" за да не "травмирам" другите, но хората много бързо се възползваха от това ми поведение.
И ето резултата - няма да позволя на никой да ме мачка, каквото и да ми струва това. После се намесва луната в Риби - чудиш се и се маеш дали не си наранил някой с думи, избягваш от действителността чрез фантазията си....и така!
Не е лесно!
Но съм доволна - имам мнохо хора около мен, които наистина държат на личността ми - и това ми стига понякога!