Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35646 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #160 -: Май 28, 2010, 07:09:42 pm »
Честно да ти кажа, аброуд, и ако това изобщо ти върши работа - обаче аз от толкова наблюдения и лична статистика установих, че има някаква сила ,която винаги ни подкрепя. И че никога не ни остава да потънем и да се удавим.
Много е странно наистина и аз още не мога да си го обясня. Навремето Гюрджиев е използвал такъв подхо д да си възпитава учениците - хвърлял ги е във вода и им е забранявал да се борят с нея, те почвали да потъват и мнозина инстиктивно започвали да се борят и да се вкопчват обратно да изплуват. Обаче малцина се оставяли напълно пасивно на водата и тя не ги оставяла да се удавят, ами ги изхвърляла нагоре към въздуха.

Същото е и с реалността, човек никога не пропада, освен ако сам не си е навил на пръста да го направи. Има нещо, което го държи на повърхността и не му дава да потъне.
А идеята с работата и парите си е наша лично човешка измислица. В която сме дълбоко вплетени и играем играта като невидели.
Пак стигам до извода, че Бог се грижи за нуждите на всички ни и никога не ни оставя, обаче капризите и желанията ни ни тикат да правим още и още, за да имаме повече и повече - извън онова, което ни е необходимо и като такова априори дадено по право.
Та - не се притеснявай чак толкова, нещата винаги се подреждат, така че да имаш необходимото.
А капризите и желанията изискват жестока цена, което не си струва да им се плаща.

*

abroad

« Отговор #161 -: Май 28, 2010, 07:20:48 pm »
А идеята с работата и парите си е наша лично човешка измислица. В която сме дълбоко вплетени и играем играта като невидели.
Пак стигам до извода, че Бог се грижи за нуждите на всички ни и никога не ни оставя, обаче капризите и желанията ни ни тикат да правим още и още, за да имаме повече и повече - извън онова, което ни е необходимо и като такова априори дадено по право.
Та - не се притеснявай чак толкова, нещата винаги се подреждат, така че да имаш необходимото.
А капризите и желанията изискват жестока цена, което не си струва да им се плаща.

Вярно. Но страхът /който също е приоритет на Сатурн/ е повратна сила, ако се поддадеш достатъчно на тъмната страна.
Истината е, че на този етап не искам да тежа на никого, нито да завися от някой друг.
От известно време съм се снижила и преглъщам, не искам повече отколкото съм дала, но не е достатъчно. Трябва изобщо да спра да искам каквото и да е.

А за нуждите си много права...
« Последна редакция: Май 28, 2010, 07:33:38 pm от abroad »

« Отговор #162 -: Май 28, 2010, 08:50:28 pm »
  Не е мястото тук, но Аброад, още първия път когато постна картата на приятелката си болна от рак, не пожелах да се включвам, защото имах приятелка, която почина миналата година от този рак....А се бори доста дълго и с всички средства. Беше невероятно жив и енергичен човек /мир на духа й/. Казвам го във връзка с това, което Кайли е постнала, щото точно това си мислех миналия ден, когато прочетох пак за приятелката ти, кой се хваща и за най-тънката и малка сламка - естествено, тоз който се дави...демек умиращия /със съзнанието че умира/...Ако се оставиш в ръцете на Господ и неговата воля без всякакъв страх, тогава може да се случат и чудеса....

*

abroad

« Отговор #163 -: Май 28, 2010, 09:39:13 pm »
Дейзи, разбрах ви.
А относно картата на приятелката ми, честно казано не съм и очаквала някой да се включи със сериозни констатации. И аз не бих го направила..., дори перфектно да го владея.
Писала съм в момент на кулминационен афект и чувство на безсилие, след поредната "новина", за потушаване на болката.
Гадна работа, но трябва да се научим да приемаме спокойно и нея...

« Отговор #164 -: Май 29, 2010, 07:41:39 am »
Интересно, днес Меркурий излиза от ретроградната си сянка.
Сега ли разбра за грешката? А кога е допусната?

Като тотално бяло петно, сгрешила съм срок, който е от значение
Трябвало е да бъде 30.04.2010, а аз през цялото време живях с невороятното убеждение, че е 30.06.2010
Днес разбрах, че съм в заблуда :( :(

Аз съм така от доста време, от как шета отгоре върху Мерка ми, транз. Плутон и на 3 гр. орбис
се усеща ефекта на бяло петно, липса на концентрация и памет, като начален Алцхаймер,
краткосрочната памет ти е проблем, някой ти яде хипокампа бавно :72:

тук науката дава обяснение
"Намален обем на хипокампа миа при посттравматично разстройство-тоест в следствие на преживян силен стрес и при депресивни състояния.Паметта не може да бъде локализирана в определена мозъчна област. Независимо от това обаче хипокампът е област от кората на крайния мозък, която има критично значение за запазването и възпроизвеждането на паметови следи. Хипокампът е само временно място (седмици до месец) за паметта, след което информацията се прехвърля към кората за трайно пазене.
Ако се вземе предвид, че паметта представлява съхранена информация..."
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #165 -: Май 29, 2010, 07:56:38 am »
Точно там е проблема.
Не става дума за паметта. Помня като слон, въпреки че все още не изглеждам така. Трупам купища безполезна информация. Години самовнушения ми трябваха, за да се откажа да виждам цифрите на колите, например, щото ги запомням. Не помня само и единствено имена в повечето случаи.

Тук става дума за Заблуда за срок на договор, за клаузите на който аз се договарям и подписвам...Случило се е в края на ноември, 2009г. и до вчера аз бях убедена и си помнех и знаех, че срокът е юни, 2010, а е бил април, 2010....

Това е от нещата, които просто е трябвало да се случат, все още не знам защо...

« Отговор #166 -: Май 29, 2010, 08:01:07 am »
с мерк в козирог си нали :rolleyes: помня като слон

но си съхранила грешна информация ,там е проблема, изкривяването

тр.меркурий скорпи квадрат юпитер, плюс юпитерово завръщане, не знам тр.нептун
е далеч от тях,но е във водолей :rolleyes:
« Последна редакция: Май 29, 2010, 08:05:20 am от strelicka »

*

abroad

« Отговор #167 -: Май 29, 2010, 08:04:05 am »
Да, меркурий в козирог, още повече - взаимна рецепция със Сатъра :angry:
Съхранила съм изкривена информация...

« Отговор #168 -: Май 29, 2010, 08:08:29 am »
а малко преди този период
тр. сатурн е бил в квадрат към себе / 7 дом/ и  Нодалната ос,той ли съхранява информацията

*

abroad

« Отговор #169 -: Май 29, 2010, 09:14:25 am »
В прогресивната карта Меркурий в Риби квадратира Нептун, аз що мислиш се плаша за Слънцето дето и то се е запътило на там.
Между другото това ми е трети голям гаф за последните 3 години, на година по един - рядко се дъня, но като се случи е силно и със замах, добре че не съм хирург...

« Отговор #170 -: Май 29, 2010, 09:17:07 am »

рядко се дъня, но като се случи е силно и със замах, добре че не съм хирург...

ще направиш два декара гробища, така се става виртуоз в професията, английски хумор
моля,  ;)хора със слаби сърца да не четат :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #171 -: Май 29, 2010, 09:21:53 am »
В прогресивната карта Меркурий в Риби квадратира Нептун, аз що мислиш се плаша за Слънцето дето и то се е запътило на там.
Между другото това ми е трети голям гаф за последните 3 години, на година по един - рядко се дъня, но като се случи е силно и със замах, добре че не съм хирург...

какво има в 7  или до управителя му?
а в 10?

доста забавени информации за гафове ми дойдоха докато мерк се "изправи" и други  неприятни такива, а някои пък много приятни ( 1 приятелка се оказа,че на 5 секцио нещата са станали, друга получи пръстен дълго чакан по коленния начин и т.н.)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #172 -: Май 29, 2010, 09:32:47 am »
ей така, че по лесно..

*

abroad

« Отговор #173 -: Май 29, 2010, 09:34:33 am »
и трита гафа са свързани с договори и изпълнения на клаузи по тях

*

Kaya

• 2893
« Отговор #174 -: Май 29, 2010, 09:38:46 am »
 питах за 7,защото съм забелязала,че марс през седми дава конфликти по договори- според мен няма да има прекратяване на работите отношения; обаче аз май и педи те бях питала дали ще сменяш работа, позиция?
 бтв. това ще е с пълна сила към юли месец  при  квадратирането
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #175 -: Май 29, 2010, 09:42:57 am »
- според мен няма да има прекратяване на работите отношения; обаче аз май и педи те бях питала дали ще сменяш работа, позиция?
това заради сатурн 150 венера

*

abroad

« Отговор #176 -: Май 29, 2010, 09:49:46 am »
питах за 7,защото съм забелязала,че марс през седми дава конфликти по договори- според мен няма да има прекратяване на работите отношения; обаче аз май и педи те бях питала дали ще сменяш работа, позиция?
 бтв. това ще е с пълна сила към юли месец  при  квадратирането

Беше ме питала, да.
Имаше такава вероятност в края на миналата година, но ми се размина, не ми беше много по вкуса, а и смятах да откажа...
До края на тази година вероятността остава, мисля...

« Отговор #177 -: Юни 05, 2010, 09:42:27 am »
Кая, давай :o

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #178 -: Юни 05, 2010, 11:37:31 am »
какво да дава? Искам и ааааз!  :'(

оопс, видях какво, не ща.  :angry:

« Отговор #179 -: Юни 05, 2010, 02:58:16 pm »
ти може да не щеш, ма тия тримата П-С-У в ръцете сме им :o