Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35755 Прегледи
*

Nebesna

Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #20 -: Ноември 29, 2009, 08:27:39 pm »
В мунданен план:

Плутон в Козирог - чистка в държавните структури, в органите на властта

до тук нищо не е почистено 8),много закани ,много приказки ,ама бош лаф работа....

Еееееее! Той Плутон ще стои много години в Козирог, чакай много бързаш! Пък и нали знаеш, докато ринем от едната страна боклука, той от другата пак се натрупва.....и хайде отначало. ;D ;D ;D

Никога няма свършване, все има нещо за почистване.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Ноември 29, 2009, 08:29:27 pm »

Плутон раняващ силно лични планети дава "черно учителство" - особено ако са засегнати Луната и Слънцето....но и  може да станеш жертва на обществено-политически процеси

Какво имаш предвид под черно учителство

Ами такова, при което нещата се научават по трудния начин - с болка и страдание.

т.е те самите стават черни учители?

Ако са силната страна могат да станат черни учители, но ако са по-слабата страна - може да станат жертва на черно-учители. Всичко зависи от разпределението на силите.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #22 -: Ноември 29, 2009, 08:31:18 pm »
За сериозни изменения ще трябва да почакаме Уран в Овен-при него са обратите ,за сега има само подготовка- все пак Сатурн и Плутон са Ин планети,макар че за последния това май не важи  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Ноември 29, 2009, 08:34:06 pm »
В мунданен план:

Плутон в Козирог - чистка в държавните структури, в органите на властта

до тук нищо не е почистено 8),много закани ,много приказки ,ама бош лаф работа....

Еееееее! Той Плутон ще стои много години в Козирог, чакай много бързаш! Пък и нали знаеш, докато ринем от едната страна боклука, той от другата пак се натрупва.....и хайде отначало. ;D ;D ;D

Никога няма свършване, все има нещо за почистване.

да! дълго ще стой ,но аз от опит знам ,че той е най-силен при ингрес!повярвай ми така е! боклука е по плутон-всички отпадъци , само газовете/вредните емисий / са по нептун. но знака е дева....
а сега в козирог за какво говорим? тук плутон ще се чувства в отлична форма ,защото е на секстил от собствения си знак. така ,че би могъл не само да руши ,а и да позволи още по-здраво стъпване на определени плутониански структури във властта. :) ;)
не ми каза ,кой ще има превес при опозицията на сатурн/уран?! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 29, 2009, 08:37:09 pm »
За сериозни изменения ще трябва да почакаме Уран в Овен-при него са обратите ,за сега има само подготовка- все пак Сатурн и Плутон са Ин планети,макар че за последния това май не важи  ;)

ами като обуе и маратонките тоя хубосник уран е те тогава ще си говориме за бързина.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Ноември 29, 2009, 08:39:26 pm »
Уран разбира се!

Сатурн ще се праждоса от Везни, преди Уран да напусне Овена, ще отиде да се занимава със Скорпионските дела.
И тогава Уран ще си извоюва своето в Овена. доколкото зная Овена се свързва и с предприемачеството. Уран в Овен може да донесе повече свобода в предприемачеството.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 29, 2009, 08:42:29 pm »
Уран разбира се!

Сатурн ще се праждоса от Везни, преди Уран да напусне Овена, ще отиде да се занимава със Скорпионските дела.
И тогава Уран ще си извоюва своето в Овена. доколкото зная Овена се свързва и с предприемачеството. Уран в Овен може да донесе повече свобода в предприемачеството.

а сещаш ли се къв х..... ни чака?взаймна рецепсия сатурн в скорпион ,плутон в козирог?

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Ноември 29, 2009, 08:43:32 pm »
Уран разбира се!

а сещаш ли се къв х..... ни чака?взаймна рецепсия сатурн в скорпион ,плутон в козирог?

Не ми припомняй, че тогаз Сатурн ще се е метнал връз Южния ми възел.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2009, 08:51:57 pm »
небесна ,само констатирам ,щото опита от взаймната рецепсия на уран/нептун ни показа какво значи това! :) ;) но все пак говорим за мунданни аспекти.
в личен план все ще има нещо ,което да помогне за овладяването на тази енергия ,която не случайно си е избрала врмето в което да ни разтърси.
щотоооо,света няма да свърши ,но съзнанието ни следва да се поочисти......,по сатурн и плутон.уран е само катализатор!
така мисля, но аз не разбирам от мунданна астрология :( ,просто се опитвам да вадя съждения. знам ,че и юпитер ще претърне уран за известно време и това ме плаши най-много......там спирка нямааааааааааа ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2009, 08:53:05 pm »
Сатурн в скорпион 2012 октомври, два месеца все ще изтърпим до края на света.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Ноември 29, 2009, 08:54:44 pm »
Сатурн в скорпион 2012 октомври, два месеца все ще изтърпим до края на света.  :-[

няма да има краййййй!нямаааа! след всеки край има начало! :) ;D

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Ноември 29, 2009, 08:56:44 pm »
просто се опитвам да вадя съждения. знам ,че и юпитер ще претърне уран за известно време и това ме плаши най-много......там спирка нямааааааааааа ;D[/b]

Що бе, това е късметлийския аспект Юпитер/Уран, а който си го има в картата - двоен късмет.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Ноември 29, 2009, 09:01:45 pm »
просто се опитвам да вадя съждения. знам ,че и юпитер ще претърне уран за известно време и това ме плаши най-много......там спирка нямааааааааааа ;D[/b]

Що бе, това е късметлийския аспект Юпитер/Уран, а който си го има в картата - двоен късмет.

аз отдавна съм казала ,че всякакъв аспект на уран към юпитер носи късмет.дори и квадратурата.проблема е в това ,че съвпада на непредсказуемия уран и мащабния сатурн ще е толкова силен и електризиращ ,че малко от хората ,ще имат реалната възможност да се приспособят или да преодолеят тази конюкция.
я си представи съвпад на уран/юпитер на квадрат марс ,на квадрат сатурн ,плутон ,нептун в натала? :) ;)

и ако това се случва в по-специалните домове? :o не ми се мисли!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 30, 2009, 07:43:32 am »
чакай рече небесна! виж ,как си работи като по часовник сатурн/плутон. ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Декември 01, 2009, 06:57:01 pm »
Плутон раняващ силно лични планети дава "черно учителство" - особено ако са засегнати Луната и Слънцето....

Благодаря!  :P Да взема да се кандидатирам за лъжепророк? Или направо Антихрист, какво ще кажете, м? :-[

ПП. А какво е да ранява "силно", между другото? Плутон или ранява, или не ранява.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Декември 01, 2009, 07:52:25 pm »
Плутон раняващ силно лични планети дава "черно учителство" - особено ако са засегнати Луната и Слънцето....

Благодаря!  :P Да взема да се кандидатирам за лъжепророк? Или направо Антихрист, какво ще кажете, м? :-[

ПП. А какво е да ранява "силно", между другото? Плутон или ранява, или не ранява.  :)

Да ранява силно лични планети значи да ранява "повечко" лични планети. ;)

Аз вече описах какво разбирам под "черно учителство" : Черното учителство означава да се учим по трудния начин с болка и страдание. Ако си силната страна може да станеш черен учител, но ако си по-слабата страна - може да станеш жертва на черно-учителство.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 01, 2009, 07:54:46 pm »
Благодаря за уточението.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Декември 01, 2009, 07:57:42 pm »
Благодаря за уточението.  :-[

Това е моето разбиране за нещата. И съм го проверила при синастрия: мое Слънце и Луна в опозиция към Плутон на партньора. Не ми се навлиза в подробности.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #38 -: Декември 01, 2009, 10:12:16 pm »
 на мен би ми било интересно ( и  лично полезно), ако навлезеш :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #39 -: Април 07, 2010, 02:18:39 pm »
Не знам що така ми я неглижирате тая тема, ама според мен от тоя тау квадрат по-страшно нема, че даже и в 2012.
Може да е щото ми се е сипнал върху Слънцето, обаче напоследък все гледам по наталите на хората дали засяга някоя важна точка.
На много народ му засяга важни точки, на много народ им засяга слънцата или луните, сега какво, човечеството се дели на две - на такива, на които са им засегнати слънце или луна, и на такива, на които не са.
След тях най-често виждам засегнат Юпитер.
Я се разчовъркайте из вашите карти да видите как е при вашите познати?
Сега от картата на Индонезия се присетих - нея па жива да я ожалиш. Как може да има квадрат слънце, луна, възли, Уран и тоя тау-квадрат точно върху тях да стъпи.