Благодаря ти ,AH!
Според мен наистина тртябва да сме много внимателни,точно както си го казала.И мисля ,че в книгите доста смекчено са описали такива транзити,може би някои автори се опасяват да не уплашат читателите ,но не бива да се прави какъвто и да е компромис с истината.Или просто може на някои хора ,по-лошо да си им действа ,но специално за Сатърн -опозиция-Слънце ,вече си пишеше ,че е един от най-трудните периоди в живота на човека .Разгледах събития ,които са се случвали при мои близки през такива транзити и ..наистина намерих основание за притеснение .Като дете съм преживяла точно това ,съвсем малка и изкарах периода във болница с лобърна пневмония.При една такава опозиция на Сатърн с Луна си е отишла баба ми.След като Сатърн е преминал в Овен ,доста дълго време е бил в едновременна опозиция на Слънце и Луна на дядо ми и той си е отишъл...Имам и още няколко такива примера ,плюс актуални с някои Козирози ,един изгуби за по-малко от седмица ,1-во майка си ,след това ,жена си,друг -свои чичо,трети пък свои дядо и при всички общото е това .Но,пък странно други жънат големи успехи.:)Със сигурност има и други влияния ,но ето това ми е все трън в окото.
"Но при теб сега действа един хубав тригон между тр.Уран и натален Плутон - той наистина подкрепя влиянието на тр.Сатурн - обмисляйки дългосрочните си планове и идеи внимателно, ще можеш да прецениш собствените си сили вярно и ако предприемеш нещо, то то ще е трайно и сериозно " :rolleyes: B)

Благодаря ти отново ,АH!!! :rolleyes: Това ми звучи обещаващо,след прекрасния сън със Слънцето ,вчера сънувах най-красивата луна и море в което да се отразява ,прекрасна гледка ,която ми е трудно да опиша с думи и ,която съм виждала толкова красива само на сън ...Е ,имаше и малко кошмари преди това ,но пред тази красива Луна ,всичко лошо избледня. :rolleyes: