Здравей Гост

Инцидент

• 71 Отговора
  • 12676 Прегледи
*

АН

Инцидент
« Отговор #20 -: Януари 09, 2005, 06:32:28 pm »
Цитат
AH,ti kak se spravqsh s  trevogite? :rolleyes:
 :)
 и аз като теб :ph34r: - знам си някои неща, но като дойде време да ги прилагам... :ph34r: - като почна от печенето на най-обикновена пица или варенето на спагети и стигна до поредното форматиране на хард-диска, при което пак нещо се е объркало :ph34r:  - шегувам се :)

Ти сега е нормално да се тревожиш повече от обикновено - Сатурн те прави внимателна, обърната на вътре, търсеща все повече и повече...Щеше да е ненормално, когато той иска сериозност, предпазливост и вглъбяване, ти да си прекалена оптимистка :)

А сънищата - добре е, че сънуваш толкова и помниш - те са ти такъв помощник...Всъщност и баба ти и дядо ти, както и кучето и котката подсказват, че сега е добре да си близка с обкръжението си и ще усетиш подкрепата му енергийно :) - трябва да събереш сили, защото след като Сатурн пресече асцендента, ще трябва да си ги използваш някак си :) - е, имаш време  :)  

*

Gostenka

Инцидент
« Отговор #21 -: Януари 09, 2005, 10:46:35 pm »
Много ти благодаря ,АH! :rolleyes:
За всичко си има някакво обяснение ,макар да ми се е паднало да съм сериозна и отговорна в период  в живота ,когато повечето хора на тази възраст не са толкова, и е по-..хм забавничко,но така ,или иначе аз не обичам да съм като всички останали   :rolleyes:  ,а iii вярвам ,че е за добро ,все някога ще мине ,не ми е вечна перисъда . :)
Радвам се също,че реагирам адекватно на Сатурновото влияние и няма да му се наложи да ме стяга ,хайде да не кажа \"насилствено\",ще употребя думичката \"недоброволно\" ,май е по-подходяща  :)
Наистина събирам сили и обмислям много неща и сигурно ,когато премине в 1-ви ,ще мога с лекота да реализирам всичко ,което съм намислила.Чела sym ,че периода е подходящ само за завършване на стари дела ,но не и време за новости.Не си струва да \"плувам срещу течението\" :)
Men kato cheli me plashat poveche opoziciite na Saturn sys Slynce i Luna ..naprimer.. :)

*

АН

Инцидент
« Отговор #22 -: Януари 10, 2005, 08:14:57 am »
Цитат
Men kato cheli me plashat poveche opoziciite na Saturn sys Slynce i Luna ..naprimer.. :)
откровено казано, и мен ме плашат лошите аспекти или съвпадите на Сатурн и Плутон с рождените Слънце или Луна :) - човек все трябва да внимава дали е достатъчно отговорен и грижовен към здравето си, към близките си- родители или деца....Допусне ли грешка, не може да разчита, че ще му се размине...

Но при теб сега действа един хубав тригон между тр.Уран и натален Плутон - той наистина подкрепя влиянието на тр.Сатурн -  обмисляйки дългосрочните си планове и идеи внимателно, ще можеш да прецениш собствените си сили вярно и ако предприемеш нещо, то то ще е трайно и сериозно :)  

*

Gostenka

Инцидент
« Отговор #23 -: Януари 10, 2005, 08:50:13 pm »
Благодаря ти ,AH!
Според мен наистина тртябва да сме много внимателни,точно както си го казала.И мисля ,че в книгите доста смекчено са описали такива транзити,може би някои автори се опасяват да не уплашат читателите ,но не бива да се прави какъвто и да е компромис с истината.Или просто може на някои хора ,по-лошо да си им действа ,но специално за Сатърн -опозиция-Слънце ,вече си пишеше ,че е един от най-трудните периоди в живота на човека .Разгледах събития ,които са се случвали при мои близки през такива транзити и ..наистина намерих основание за притеснение .Като дете съм преживяла точно това ,съвсем малка и изкарах периода във болница с лобърна пневмония.При една такава опозиция на Сатърн с Луна си е отишла баба ми.След като Сатърн е преминал в Овен ,доста дълго време е бил в едновременна опозиция на Слънце и Луна на дядо ми и той си е отишъл...Имам и още няколко такива примера ,плюс актуални с някои Козирози ,един изгуби за по-малко от седмица ,1-во майка си ,след това ,жена си,друг -свои чичо,трети пък свои дядо и при всички общото е това .Но,пък странно други жънат големи успехи.:)Със сигурност има и други влияния ,но ето това ми е все трън в окото.:)
"Но при теб сега действа един хубав тригон между тр.Уран и натален Плутон - той наистина подкрепя влиянието на тр.Сатурн - обмисляйки дългосрочните си планове и идеи внимателно, ще можеш да прецениш собствените си сили вярно и ако предприемеш нещо, то то ще е трайно и сериозно " :rolleyes:  B)  :) Благодаря ти отново ,АH!!! :rolleyes: Това ми звучи обещаващо,след прекрасния сън със Слънцето ,вчера сънувах най-красивата луна и море в което да се отразява ,прекрасна гледка ,която ми е трудно да опиша с думи и ,която съм виждала толкова красива само на сън ...Е ,имаше и малко кошмари преди това ,но пред тази красива Луна ,всичко лошо избледня.  :rolleyes:

*

АН

Инцидент
« Отговор #24 -: Януари 11, 2005, 10:27:40 am »
Цитат
Благодаря ти ,AH!
Според мен наистина тртябва да сме много внимателни,точно както си го казала.И мисля ,че в книгите доста смекчено са описали такива транзити,може би някои автори се опасяват да не уплашат читателите ,но не бива да се прави какъвто и да е компромис с истината.Или просто може на някои хора ,по-лошо да си им действа ,но специално за Сатърн -опозиция-Слънце ,вече си пишеше ,че е един от най-трудните периоди в живота на човека .Разгледах събития ,които са се случвали при мои близки през такива транзити и ..наистина намерих основание за притеснение .Като дете съм преживяла точно това ,съвсем малка и изкарах периода във болница с лобърна пневмония.При една такава опозиция на Сатърн с Луна си е отишла баба ми.След като Сатърн е преминал в Овен ,доста дълго време е бил в едновременна опозиция на Слънце и Луна на дядо ми и той си е отишъл...Имам и още няколко такива примера ,плюс актуални с някои Козирози ,един изгуби за по-малко от седмица ,1-во майка си ,след това ,жена си,друг -свои чичо,трети пък свои дядо и при всички общото е това .Но,пък странно други жънат големи успехи.:)Със сигурност има и други влияния ,но ето това ми е все трън в окото.:)
"Но при теб сега действа един хубав тригон между тр.Уран и натален Плутон - той наистина подкрепя влиянието на тр.Сатурн - обмисляйки дългосрочните си планове и идеи внимателно, ще можеш да прецениш собствените си сили вярно и ако предприемеш нещо, то то ще е трайно и сериозно " :rolleyes:  B)  :) Благодаря ти отново ,АH!!! :rolleyes: Това ми звучи обещаващо,след прекрасния сън със Слънцето ,вчера сънувах най-красивата луна и море в което да се отразява ,прекрасна гледка ,която ми е трудно да опиша с думи и ,която съм виждала толкова красива само на сън ...Е ,имаше и малко кошмари преди това ,но пред тази красива Луна ,всичко лошо избледня.  :rolleyes:
вярно, правило си е, да се избягват най-крайните и негативните описания...Не че няма лоши неща в живота за астрологията, но сякаш общата и философия е по-далеч от емоционалното разграничаване на "добро" и "зло"...И то е естествено - ако една наука приема прераждането и борави с хиляди и милиони години, пък и евентуално с паралелни светове и вселени и Акаша, то дори на смъртта се гледа на като естествен момент от вечния живот....

А за Сатурн...- така е - свързва се важни неща..- понякога ги оценяваме като голям успех, а друг път - като загуба...Зависи например от това, как е поставен в радикса Сатурн...И затова в общия случай е препоръчително да се придържаме към очакване на възможно голямо събитие, и да се подготвим за него...А за подготовката по Сатурн сме говорили - спокойствие, мъдрост, известна изолация....  :)

За сънищата - новолуние беше и е чудесно, че си имала красиви сънища :)

« Последна редакция: Януари 11, 2005, 10:28:51 am от astro »

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #25 -: Януари 11, 2005, 02:20:31 pm »
Zdravei  AH :)
Sajaliavam, che vi se namesvam v temata za Saturn toi hich ne  e lesen :))
No kakvo shte kajete za Lunata ?!? milichakata mi prejivia veche pochti opoziciata s Pluton :)) A sega i v trigon s Jupiter i sled 2msesca shte vlezne v trigon s Neptun, koito shte e chak do januari 2007g milata mi Lunichka savsem shte otakci s tazi ditektna ofanziva a pokrai neia i az  :ph34r: da ne vzema neshto da opleta koncite s tova razshiriavane i tova zamagliavane  :ph34r:  

*

lin

Инцидент
« Отговор #26 -: Януари 11, 2005, 03:28:34 pm »
edna,  опозицията на Луната с Плутон как ти се отрази?

Аз мога само за Сатурн да доложа ;)
При съвпад с нат. ми Луна ми донесе раздяла и отделно от това възобнови едно прекъснато кармично приятелство.

*

Lina

• *
  • 118
Инцидент
« Отговор #27 -: Януари 11, 2005, 03:45:27 pm »
Цитат
Има една максима, че тъкмо когато почнем да имаме някакви успехи или постижения в някаква област и всички зли сили се обединяват и изправят срещу нас :ph34r: - проверяват ни дали сме достойни за успехите си :)
Не се бях замисляла за това. Но не е неочаквано, когато всичко ти върви, да се появи нещо лошо. Някак не може всичко да е все лесно и красиво.

А как разбираме дали сме достойни или не?
Т.е. каква трябва да е моята реакция и нагласа, за да е ясно, че заслужавам успехите си? Знам, че въпросът е малко сложен и вероятно няма един верен отговор, но ми е интересно да разбера твоето мнение.

Иначе аз лично смятам, че поне в конкретната ситуация бях достойна. В смисъл - веднага след инцидента аз бях най-активна от всички - звънях на полицията и бърза помощ, намерих яке да завия приятеля ми, който трепереше в колата, въобще аз тичах наоколо и се опитвах да се погрижа за всичко, а момчето, което предизвика катастрофата, само стоеше и гледаше. Не, че го обвинявам - той е само на 18 години - сигурно е бил много уплашен. И чак, когато дойде линейка и полиция и всичко беше под техен контрол, си позволих да усетя болката в крака ми, който после гипсираха.

А по генерално погледнато, не съм сигурна как трябва човек да реагира на подобно изпитание, за да се окаже победител.

Dare mighty things!

*

Guest

Инцидент
« Отговор #28 -: Януари 11, 2005, 04:11:28 pm »
Цитат
edna,  опозицията на Луната с Плутон как ти се отрази?

Аз мога само за Сатурн да доложа ;)
При съвпад с нат. ми Луна ми донесе раздяла и отделно от това възобнови едно прекъснато кармично приятелство.
Oh Lin :)
Predstavi si samo ceh Pluton pri tova mi e upravitel na 5dom :) mama-mia

Emocii ot ednata krainost kam drugata taka mi se otrazi, na momenti golim stres neznaeh kade se namiram palna transformacia na chustavata i tochno kogato si mislish, che vsichko e svarshilo haide nova valna :)) i taka no ne e tolkova starshno, zashtoto kakto sam plakala sas salzi na otchaianie i palna bezizhodisa taka lsed vreme ti se sluchva neshto mnogo hubavo koeto te hvarlia v drugata krainost ..S edna duma mnogo palni emocii :)) pone pri men beshe taka :)) Znaesh li kakvo prochetoh za Saturn, che toi vinagi ni svarzva s hora, koito imaem karmichna obvarzanost i ako niakoi den niakoai stara vrazka se podnovi tam se predpolaga, che  imal Saturnov aspekt :))...Rzakaji mi za tvoaita razdiala ako ne te pritesniavam de :)) mnogo mi e intersno dali pri takava razdila pod vlianie na Saturn razdialata e kraina ili sleg kato premine aspekta vrazkata se vazrajda :))Imam poznat s apsekt Slance i Saturn-savpad i imashe razdial pri nego s lubimatra neznamdali sa se zdobrili no razdialata stana fakt sled kato Slanceto i Saturn se sreshnaha, a imat dalga vrazka s godini i se pitam dali tova ne e kriza v otnosheniata im ili e krai na tiahnata vrazka  <_<  :ph34r:  

*

lin

Инцидент
« Отговор #29 -: Януари 11, 2005, 04:42:50 pm »
Ами аз си мисля, че при Сатурн основното правило е да ни освободи от отношенията, които не са ни важни и ако се случи раздяла под действието на Сатурн, то тя е истинска раздяла.

При мен беше точно така.
Направих много за да закрепя отношенията си с това момче, но Сатурн беше непоклaтим и безкомпромисен. ;)

А за кармичното приятелство...
Това е стара моя връзка, която аз прекратих преди години.
После момчето се ожени и аз прецених, че всеки трябва да продължи пътя си и че не е редно да се виждаме и чуваме.
И така 2 години, през които аз го сънувах почти през вечер.
Накрая той престъпи уговорката ни и ми изпрати поздрав за рождения ми ден.
А аз предната вечер отново го бях сънувала и то бе много обезпокояващ сън... :ph34r:
Та никой на никого не се сърди... :)
Видяхме се веднага и от тогава сънищата спряха.
Сега той си ми е много добър приятел наистина!!!

Уточнявам, че иде реч за 2-ма различни човека  ;)  
« Последна редакция: Януари 11, 2005, 04:44:47 pm от lin »

*

lin

Инцидент
« Отговор #30 -: Януари 11, 2005, 04:53:12 pm »
А ти караш една доста бурна Сатурнова революция май! ;)

Щом има толкова емоции и страсти... с тази опозиция с Плутон в 5-ти дом!!!!!!
Добре са ти се подредили  ;)
Важен е крайният резултат все пак!
Но виждам, че хубави аспекти ти предстоят.
Стискам ти палци!

А при мен революцията е хладна и студена :(
Лишена е от всякакво движение /като събития в реалния свят де/ и чак ми е скучновато едно такова...
За любов да не говорим.
Планетите като че ли го прескачат 5-тия ми дом :D  :D  :D  

*

Gostenka

Инцидент
« Отговор #31 -: Януари 11, 2005, 10:26:03 pm »
Цитат
вярно, правило си е, да се избягват най-крайните и негативните описания...Не че няма лоши неща в живота за астрологията, но сякаш общата и философия е по-далеч от емоционалното разграничаване на "добро" и "зло"...И то е естествено - ако една наука приема прераждането и борави с хиляди и милиони години, пък и евентуално с паралелни светове и вселени и Акаша, то дори на смъртта се гледа на като естествен момент от вечния живот....

А за Сатурн...- така е - свързва се важни неща..- понякога ги оценяваме като голям успех, а друг път - като загуба...Зависи например от това, как е поставен в радикса Сатурн...И затова в общия случай е препоръчително да се придържаме към очакване на възможно голямо събитие, и да се подготвим за него...А за подготовката по Сатурн сме говорили - спокойствие, мъдрост, известна изолация....  :)

Здравей ,AH! :rolleyes:
Много ти благодаря за разяснението :)
Има нещо ,което не мога да разбера . :unsure:
Например като си вкарам данните в astro.com и отдолу като аспекти показва само ,че Сатyрн прави тригон с Меркурии .Обаче като се вгледам ,имам например Венера в Лъв , и не бива ли например да пише ,че Сатyрн е в тригон и с Венера .И нещо друго ,хммм  :ph34r:  , тъй като моя Сатyрн е в Стрелец ,а Луната в Близнаци , и знам ,че тези значи са опозиционни ,не бива ли да има като аспект Сатyрн опозиция Луна ?Или вие Астролозите гледате някои точни градуси и понякога няма такива неща като аспект.Та ,най ме тревожи ,дали имам такава опозиция ,защото все пак Луната е важна ,това е и майката   Или пък ,може би в astro.com показват само най-важните аспекти ,а другите не ги показват .
Mnogo ti blagodarq ,AH!!!!!!!!! :)

*

АН

Инцидент
« Отговор #32 -: Януари 12, 2005, 01:30:49 pm »
Цитат
Цитат

А за Сатурн...- така е - свързва се важни неща..- понякога ги оценяваме като голям успех, а друг път - като загуба...Зависи например от това, как е поставен в радикса Сатурн...И затова в общия случай е препоръчително да се придържаме към очакване на възможно голямо събитие, и да се подготвим за него...А за подготовката по Сатурн сме говорили - спокойствие, мъдрост, известна изолация....  :)

Здравей ,AH! :rolleyes:
Много ти благодаря за разяснението :)
Има нещо ,което не мога да разбера . :unsure:
Например като си вкарам данните в astro.com и отдолу като аспекти показва само ,че Сатyрн прави тригон с Меркурии .Обаче като се вгледам ,имам например Венера в Лъв , и не бива ли например да пише ,че Сатyрн е в тригон и с Венера .И нещо друго ,хммм  :ph34r:  , тъй като моя Сатyрн е в Стрелец ,а Луната в Близнаци , и знам ,че тези значи са опозиционни ,не бива ли да има като аспект Сатyрн опозиция Луна ?Или вие Астролозите гледате някои точни градуси и понякога няма такива неща като аспект.Та ,най ме тревожи ,дали имам такава опозиция ,защото все пак Луната е важна ,това е и майката   Или пък ,може би в astro.com показват само най-важните аспекти ,а другите не ги показват .
Mnogo ti blagodarq ,AH!!!!!!!!! :)
различните астрологични програми са със заложен в тях различен орбис за аспектите между планетите - не се учудвай, ако не откриваш пълно съответствие. Според Астролог в радикса ти няма опозиция на Сатурн и Луната. Но е възможно и да се приеме, че са в опозиция, щом са в опозиционни знаци..- въпрос на лична преценка...Аз веднъж може да приема че са, а друг път - че не са...

Всъщност защо те притесняват неблагоприятните аспекти? Също така биха могли да те притесняват и "лошите" планети..- но тях просто си ги има... - може би честичко трябва да си повтаряме, че на всяка ситуация или проблем или факт трябва да гледаме като на шанс - тогава няма да ни притесняват нехармочните аспекти :ph34r: - сякаш все си забравяме как да бъдем щастливи... :ph34r:  

*

АН

Инцидент
« Отговор #33 -: Януари 12, 2005, 01:32:37 pm »
Цитат
Лишена е от всякакво движение /като събития в реалния свят де/ и чак ми е скучновато едно такова...
За любов да не говорим.
Планетите като че ли го прескачат 5-тия ми дом :D  :D  :D
тъкмо после ще усетиш топлото, като сега ти е студено :ph34r:  

*

АН

Инцидент
« Отговор #34 -: Януари 12, 2005, 01:42:15 pm »
Цитат
Цитат
Има една максима, че тъкмо когато почнем да имаме някакви успехи или постижения в някаква област и всички зли сили се обединяват и изправят срещу нас :ph34r: - проверяват ни дали сме достойни за успехите си :)
Не се бях замисляла за това. Но не е неочаквано, когато всичко ти върви, да се появи нещо лошо. Някак не може всичко да е все лесно и красиво.

А как разбираме дали сме достойни или не?
Т.е. каква трябва да е моята реакция и нагласа, за да е ясно, че заслужавам успехите си? Знам, че въпросът е малко сложен и вероятно няма един верен отговор, но ми е интересно да разбера твоето мнение.

Иначе аз лично смятам, че поне в конкретната ситуация бях достойна. В смисъл - веднага след инцидента аз бях най-активна от всички - звънях на полицията и бърза помощ, намерих яке да завия приятеля ми, който трепереше в колата, въобще аз тичах наоколо и се опитвах да се погрижа за всичко, а момчето, което предизвика катастрофата, само стоеше и гледаше. Не, че го обвинявам - той е само на 18 години - сигурно е бил много уплашен. И чак, когато дойде линейка и полиция и всичко беше под техен контрол, си позволих да усетя болката в крака ми, който после гипсираха.

А по генерално погледнато, не съм сигурна как трябва човек да реагира на подобно изпитание, за да се окаже победител.
и аз не знам как трябва да реагира човек, че да е победител, и може ли изобщо да има победител... - това с победите е пак филосовски въпрос :ph34r:

но ми е познато, как ако си причинил катастрофата си по-неадекватен, отколкото човека до теб или хората, които нямат вина за катастрофата...

Всъщност нямах предвид нищо конкретно с ония "зли сили" - просто ние се надяваме да се движим в развитието си в някаква възходяща посока, но всякак е по синусоида- има минимуми и максимуми...- някакво равновесие, но все пак динамично...Даже ми се струва, че колкото по-скоро след някаква сполука дойде несполуката или след успех - неуспех, толкова амплитудата е по-малка...

*

Gostenka

Инцидент
« Отговор #35 -: Януари 12, 2005, 01:44:16 pm »
Здравей ,AN:)
Много ти благодаря за отговора. :rolleyes:
Мисля ,че е по добре да приема ,че го няма този аспект. :)
В astro.com дава опозиция на Луна-та със Уран,но не и със Сатyрн. :rolleyes:
Някъде четох ,някаква жена ,която казваше ,че има Сатyрн в Стрелец в 4-ти Дом /точно като мен/ и казваше ,че поради това от рано изгубила родителите си и прадедите си и е останала съвсем сама <_< .Това ме накара малко да се разтревожа.В една книга \"Мунданна Астрология и Рожденни теми\" ,в темата за Родителите ,пише ,че ,ако Венера е в благоприятен аспект със Луната ,това дава дълъг живот на майката.При мен аспекта е секстил.До тук добре.Обаче било важно и как Сатyрн гледа Луната и не ми се цитира какво пишеше за майката ,точно,ако Сатyрн е в неблагоприятен аспект ...та това вече доста ме разтревожи и затова реших да проуча по-обстойно.Но например Сатyрн-а на моя брат е в благоприятна позиция с Луната ,както и Венерата ,нали все пак трябва да се имат впредвид и другите деца ,защото аз не съм и единствено дете , та може малко да смекчава положението си мисля.
може би честичко трябва да си повтаряме, че на всяка ситуация или проблем или факт трябва да гледаме като на шанс - тогава няма да ни притесняват нехармочните аспекти  - сякаш все си забравяме как да бъдем щастливи...   Napylno si prava AN ,no vinagi reagiram dosta trevojno ,emocionalno,kogato se pochuvstvam zastrashena po edin ,ili drug nachin. :)
Mngo ti Blagodarq!!! :rolleyes:  

*

АН

Инцидент
« Отговор #36 -: Януари 12, 2005, 01:52:20 pm »
Цитат
Zdravei  AH :)
Sajaliavam, che vi se namesvam v temata za Saturn toi hich ne  e lesen :))
No kakvo shte kajete za Lunata ?!? milichakata mi prejivia veche pochti opoziciata s Pluton :)) A sega i v trigon s Jupiter i sled 2msesca shte vlezne v trigon s Neptun, koito shte e chak do januari 2007g milata mi Lunichka savsem shte otakci s tazi ditektna ofanziva a pokrai neia i az  :ph34r: da ne vzema neshto da opleta koncite s tova razshiriavane i tova zamagliavane  :ph34r:
здравей, :)

и моята Луна преживява някак опозицията с Плутон :ph34r: - надявам се да я преживява приемливо, защото е в първи и седми дом :) А твоята съвсем приемлива би трябвало да е била, защото е била в още по-добри домове :)

а сега с тия тригони - засили осъзнато контактите си - гостувай, кани гости, пиши писма, организирай си пътувания и срещи - като се погрижиш да я почетеш Луната, когато и без това е чувствителна към благоприятните влияния на Юпитер и Нептун, кой знае какви подаръци може да ти донесе... :)  

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #37 -: Януари 12, 2005, 01:56:26 pm »
Цитат
А ти караш една доста бурна Сатурнова революция май! ;)

Щом има толкова емоции и страсти... с тази опозиция с Плутон в 5-ти дом!!!!!!
Добре са ти се подредили  ;)
Важен е крайният резултат все пак!
Но виждам, че хубави аспекти ти предстоят.
Стискам ти палци!

За любов да не говорим.
Планетите като че ли го прескачат 5-тия ми дом :D  :D  :D
Moje taka da se sluchva, zashtoto sam si mnogo emocionalna i ot muhata pravia slon :)No pri vsichki sluchai opozicia Pluton - Luna ne e nai-priatnoto neshto na sveta :))
I s tazi moia revolucia v momenta neshtata sa mnogo tihi ta chak skuchni, a Plutoncho beshe predi , aspekta sega e preminal i slava bogo samo satarcho ;)  shte me machi... A pri teb kak minava revoluciata osven, che e hladna i studena :) na teb koi dom ti upravlaiva Saturn? Otnsosno lubovta mi to ne e neobhodimo da ima sto tranzita prez 5dom :)) prosto niakoi aspekt s planeta upravitel na 5 ili 7 dom ili pak hubav solar ili direkcionen aspek i gledai kakvo stava :)) show must go on  :D  

*

Gostenka

Инцидент
« Отговор #38 -: Януари 12, 2005, 02:00:16 pm »
Цитат
show must go on  :D
Ahaaa  B)  :D  :rolleyes:  :lol:  ;)  :)  

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #39 -: Януари 12, 2005, 02:20:28 pm »
Цитат
Цитат
Zdravei  AH :)
Sajaliavam, che vi se namesvam v temata za Saturn toi hich ne  e lesen :))
No kakvo shte kajete za Lunata ?!? milichakata mi prejivia veche pochti opoziciata s Pluton :)) A sega i v trigon s Jupiter i sled 2msesca shte vlezne v trigon s Neptun, koito shte e chak do januari 2007g milata mi Lunichka savsem shte otakci s tazi ditektna ofanziva a pokrai neia i az  :ph34r: da ne vzema neshto da opleta koncite s tova razshiriavane i tova zamagliavane  :ph34r:
здравей, :)

и моята Луна преживява някак опозицията с Плутон :ph34r: - надявам се да я преживява приемливо, защото е в първи и седми дом :) А твоята съвсем приемлива би трябвало да е била, защото е била в още по-добри домове :)

а сега с тия тригони - засили осъзнато контактите си - гостувай, кани гости, пиши писма, организирай си пътувания и срещи - като се погрижиш да я почетеш Луната, когато и без това е чувствителна към благоприятните влияния на Юпитер и Нептун, кой знае какви подаръци може да ти донесе... :)
E az obicaham gostite kakto da mi idvat na men taka i az da hodia na gosti :)) i sashto kompaniate, pisaneto, konatktite s hoarata :))))))))))) moje pak tia da me zaradva men s takiva sabitia i podaraci :)