здравеите.нямам интернет сега както и време.много ми е ма4но,дори изпадам в депресия.брат ми катастрофира октомври месец,на 12.01 му направиха операция за да му махнат шината на 4елюста.вместо половин 4ас отне 2 4аса.засегнали вена,полу4ил кръвоизлив,на вси4кото отгоре излязал от упоика и вси4ко 4увал и виждал.каза ми 4е има да ми разказва много,но все има хора покраи нас.от притеснение не погледнах хороскопа.луната беше в водолеи-кръвоносна система,марс опозиция марси др.има натална венера в 8 дом в овен...,марс в близнаци.при катастрофата са засегнати -с4упена 4елюст-долнана телеца.тои е телец,с4упена ръка...прогресивната му луна 1 дом-разбира се влияе на физиката много ьора катастрофират тогава.и др.а пък аз с транзитен плутон на нептуна ми и транз.нептун на слънце въобще не сам на този свят.и така аз сам в депресия и дано се измакна скоро :ph34r:
оуууу, лошо...
едно е ясно - депресиите никога не помагат...- справяй се, за да ти е добре и на теб и на другите на около теб....Иначе всички изпадаме в депресии понякога....
Общо взето знаците и аспектите, които свързваме с депресивни състояния са :
1. Скорпион, Козирог, Близнаци, Стрелец
2.Сатурн и Плутон
3.Светилата в съвпад или лош аспект с Плутон или Сатурн
4.Марс в съвпад или лош аспект с Плутон или Сатурн
5.Сатурн в 4-ти, 8-ми, 12-ти дом
6. Венера в съвпад или лош аспект със Сатурн
7.Луната в опозиция с Юпитер
8.Светилата или Венера в опозиция с Нептун
9.Луната в опозиция с Марс
Има и други, но ги изброявам колкото може повече, за да си дадем сметка, че състоянията ни се обуславят от разни фактори и ако те се променят, то трябва да положим усилие и ние да се променяме...
Помага при депресия действащият Уран...
За операцията - така е, кървенето не спира лесно при нарастваща Луна...
А интернета и телефоните и връзките при тоя ретрограден Сатурн в изгнание....
Но такива разговори помагат...- животът ни изобщо не е само хубава приказка и няма защо да си затвяряме очите пред тоя факт...