Здравей Гост

Инцидент

• 71 Отговора
  • 12730 Прегледи
*

lin

Инцидент
« Отговор #40 -: Януари 12, 2005, 03:57:51 pm »
Цитат

Moje taka da se sluchva, zashtoto sam si mnogo emocionalna i ot muhata pravia slon :)No pri vsichki sluchai opozicia Pluton - Luna ne e nai-priatnoto neshto na sveta :))
I s tazi moia revolucia v momenta neshtata sa mnogo tihi ta chak skuchni, a Plutoncho beshe predi , aspekta sega e preminal i slava bogo samo satarcho ;)  shte me machi... A pri teb kak minava revoluciata osven, che e hladna i studena :) na teb koi dom ti upravlaiva Saturn? Otnsosno lubovta mi to ne e neobhodimo da ima sto tranzita prez 5dom :)) prosto niakoi aspekt s planeta upravitel na 5 ili 7 dom ili pak hubav solar ili direkcionen aspek i gledai kakvo stava :)) show must go on  :D
Моят Сатурн е като твоят ;)  - в 1-ви дом в Рак.

Сега е в опозиция с Хирон в 7-ми и не знам какво да очаквам от това.
Предполагам, че има отношение към грипа, който не ме пуска от 10-тина дни насам...
А си имам и квадратури на Сатурн с възлите... което освен да е запор на всякакви партньорски отношения, друго нe виждам какво.
Или Сатурн пак прави чистки покрай мен. Не че остана нещо за разчистване  :D  :D  :D

Интересно ми е, когато човек е взел някакво важно решение и вижда, че в момента във въпросната област действат аспекти като опозиция или квадратура, кое е най-доброто - да изчака да премине влиянието им или все пак да предприеме решеното???

Това всъщност ми е доста важно.
Ако някой може да ми помогне с мнение, ще съм благодарна!
« Последна редакция: Януари 12, 2005, 04:17:47 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #41 -: Януари 13, 2005, 11:42:34 am »
Цитат
Моят Сатурн е като твоят ;)  - в 1-ви дом в Рак.

Сега е в опозиция с Хирон в 7-ми и не знам какво да очаквам от това.
Предполагам, че има отношение към грипа, който не ме пуска от 10-тина дни насам...
А си имам и квадратури на Сатурн с възлите... което освен да е запор на всякакви партньорски отношения, друго нe виждам какво.
Или Сатурн пак прави чистки покрай мен. Не че остана нещо за разчистване  :D  :D  :D

Интересно ми е, когато човек е взел някакво важно решение и вижда, че в момента във въпросната област действат аспекти като опозиция или квадратура, кое е най-доброто - да изчака да премине влиянието им или все пак да предприеме решеното???

Това всъщност ми е доста важно.
Ако някой може да ми помогне с мнение, ще съм благодарна!
Zdravei Lin ah kak ne se setih che i dvete se pechem na sashtia ogan :))Shte chakame Saturn da se obarne direktno sega kato e v retro tova dava zabaviane na vsichko i stava po-trudno kato tragne pak napred shte se otpushat neshtata :) Vazlite mnogo ne gi razbiram no kvadraturata e vinagi svarzana s sabitia koito do niakakva stepen ne zavisiat ot nas no ni postaviat pred svareshn fakt i bi triabvalo da se izchaka da ne deistvame mnogo da ne forsirame neshtata moje bi taka gi razbiram rabotite az Ako ima kvadratura v natala tia moje da te nakara da se borish s neshto vav sami teb i po-tozi nachin da izrastensh - razvivash se ako e v tranzit opredeleno e neshto koeto shte ti bade machno i trudno  ;) neshto koeto shte te pritisne do stenata i moje da sgreshish ako nasilish momenta za tova da chakame po-dobri vremena , no to vinagi ima loshi tranziti nikoga ne esamo cvetia i rozi taka che kato ima i hubav aspek v tozi moment moje pak vsichko da se podredi dobre malko bavnihko no da stane :))

*

АН

Инцидент
« Отговор #42 -: Януари 13, 2005, 12:21:26 pm »
Цитат

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

При квадратурите планетите си пречат и сочат къде е възможно развитие...Случват се събития, които искат нов начин на действие...Планетите са в несъвместими елементи и носят страх например...
Но що да не действа човек или пък да не взема решения...- важното е да осъзнае, какво става вън и вътре в него...

При опозициите  - планетите са в съвместими елементи и се налага разграничаване...- обикновено се случва, защото някой или нещо ни кара да вземем решение обратно на това, което желаем....

А дали да чакаме... - ами ако се усещаме манипулирани....

*

lin

Инцидент
« Отговор #43 -: Януари 13, 2005, 01:13:23 pm »
Цитат
Цитат

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

При квадратурите планетите си пречат и сочат къде е възможно развитие...Случват се събития, които искат нов начин на действие...Планетите са в несъвместими елементи и носят страх например...
Но що да не действа човек или пък да не взема решения...- важното е да осъзнае, какво става вън и вътре в него...

При опозициите  - планетите са в съвместими елементи и се налага разграничаване...- обикновено се случва, защото някой или нещо ни кара да вземем решение обратно на това, което желаем....

А дали да чакаме... - ами ако се усещаме манипулирани....
От тук прочетеното /благодаря ти АН! :) / разбирам, че поне има пълна хармония м-ду въпросните ми квадратури и опозиция.
Касаят едно и също нещо и много добре се допълват :ph34r:
Страхотен синхрон! :D  ;)  

*

lin

Инцидент
« Отговор #44 -: Януари 13, 2005, 01:21:17 pm »
Цитат
Zdravei Lin ah kak ne se setih che i dvete se pechem na sashtia ogan :))Shte chakame Saturn da se obarne direktno sega kato e v retro tova dava zabaviane na vsichko i stava po-trudno kato tragne pak napred shte se otpushat neshtata :) Vazlite mnogo ne gi razbiram no kvadraturata e vinagi svarzana s sabitia koito do niakakva stepen ne zavisiat ot nas no ni postaviat pred svareshn fakt i bi triabvalo da se izchaka da ne deistvame mnogo da ne forsirame neshtata moje bi taka gi razbiram rabotite az Ako ima kvadratura v natala tia moje da te nakara da se borish s neshto vav sami teb i po-tozi nachin da izrastensh - razvivash se ako e v tranzit opredeleno e neshto koeto shte ti bade machno i trudno  ;) neshto koeto shte te pritisne do stenata i moje da sgreshish ako nasilish momenta za tova da chakame po-dobri vremena , no to vinagi ima loshi tranziti nikoga ne esamo cvetia i rozi taka che kato ima i hubav aspek v tozi moment moje pak vsichko da se podredi dobre malko bavnihko no da stane :))
Печем се я! И още как! :D  :D  :D
Интересното е, че явно Сатруновата революция протича по съвсем различен начин при нас двете.
Но настинка и зъбобол се лекуват с различни цярове все пак! ;)

Благодаря ти за тълкуването на моите аспекти!
Аз така или иначе отдавна съм приела тактиката на Сатурн - да не правя нищо, когато не съм сигурна и да бъда безконечно търпелива /ако това е възможно вобще  ;) /
Та и сега така...
А решението си е решение - щом се е появило, то явно е факт и ще му дойде времето да излезе на бял свят :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #45 -: Януари 14, 2005, 11:35:16 am »
Zdravei lin  :D
Sega go poglednah tranzita na Saturn nad Lunata mi kogato e bil i kakvo da ti kaja mi i az tochno togava prikluchih s edna dosta seriozna vrazka no te neshtata zaspochnaha da se razpadat oshte kogato Lilita mi e minal nad Venerata 2-3eseca predi da se razdelim okonchatelno sas savpada na Saturna s Lunata ,,,A pak Lunata nali sme si nie shtoto ni e upravitel na horoskopa vij kolko intersno i pri dvete ni e stahalo edno i sashto pochti  :ph34r:  

*

lin

Инцидент
« Отговор #46 -: Януари 14, 2005, 02:17:33 pm »
Е не ми казвай, че в момента и ти си болна и подсмърчаш като мен  :D  :D  ;)

Как мислиш ни се отразява тр.Хирон в 7-ми дом?
Ти също би трябвало да я имаш тази опозиция със Сатурн освен това..

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #47 -: Януари 14, 2005, 03:40:04 pm »
Цитат
Е не ми казвай, че в момента и ти си болна и подсмърчаш като мен  :D  :D  ;)

Как мислиш ни се отразява тр.Хирон в 7-ми дом?
Ти също би трябвало да я имаш тази опозиция със Сатурн освен това..
ne sam bolna no ne sam i v krepko zdrave  ;) neshto kiham na posledak dosta i chat pat i glavata me prebolva...Tranzita na Hirona v opocicia na Saturn mi se otraziava depresirashto i potiskashto s dve dumi zle mi se otzaziava traivbva da vidia koga e zapochnal aspekta, che az neshto ne sam v chas ot 2-3 sedmici  :ph34r:  a na teb kak ti se otraziava ?

*

lin

Инцидент
« Отговор #48 -: Януари 14, 2005, 03:59:56 pm »
ами не знам точно как  :ph34r:

ще ми се него да натопя за 10 дневното ми нестихващо боледуване;
нали Хирон отговаря за здравето?!
ама пък опозицията е 1-ви - 7-ми дом, та явно отговаря и за цялостната стагнация в личен план :blink:

Иначе не съм в депресия, макар и да имам реален повод.
По-скоро я карам по течението..  

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #49 -: Януари 14, 2005, 04:46:36 pm »
Цитат
ами не знам точно как  :ph34r:

ще ми се него да натопя за 10 дневното ми нестихващо боледуване;
нали Хирон отговаря за здравето?!
ама пък опозицията е 1-ви - 7-ми дом, та явно отговаря и за цялостната стагнация в личен план :blink:

Иначе не съм в депресия, макар и да имам реален повод.
По-скоро я карам по течението..
To i az sam se pusnala po techenieto  :D I v momenta naistina imam palna stagnacia na lichnia jivot take e s tranzita na Saturn na Asc :ph34r:  

*

Guest_lin

Инцидент
« Отговор #50 -: Януари 14, 2005, 05:35:31 pm »
Аз транзита на Asc го усетих по-скоро разтоварващо /нали Сатурн излизаше от 12-ти/, докато при съвпада на натален с транзитен ми беше нещо криво.
И проблемите са все в личен план.
В работата засега се справям, макар и там да има искри понякога.
Но то е ясно, че ще има изпитания там, където най-много боли  :ph34r:

Сега ще видим 2-рия път като направи съвпад и с Asc и с наталния какво ще стане.
Това е поправителната ми сесия  ;)
Ще се постарая повече!  ;)

А ретро Сатурн сега ми се струва както когато беше в 12-ти дом.

Инцидент
« Отговор #51 -: Януари 16, 2005, 12:12:52 am »
здравеите.нямам интернет сега както и време.много ми е ма4но,дори изпадам в депресия.брат ми катастрофира октомври месец,на 12.01 му направиха операция за да му махнат шината на 4елюста.вместо половин 4ас отне 2 4аса.засегнали вена,полу4ил кръвоизлив,на вси4кото отгоре излязал от упоика и вси4ко 4увал и виждал.каза ми 4е има да ми разказва много,но все има хора покраи нас.от притеснение не погледнах хороскопа.луната беше в водолеи-кръвоносна система,марс опозиция марси др.има натална венера в 8 дом в овен...,марс в близнаци.при катастрофата са засегнати -с4упена 4елюст-долнана телеца.тои е телец,с4упена ръка...прогресивната му луна 1 дом-разбира се влияе на физиката много ьора катастрофират тогава.и др.а пък аз с транзитен плутон на нептуна ми и транз.нептун на слънце въобще не сам на този свят.и така аз сам в депресия и дано се измакна скоро :ph34r:  :(  

*

АН

Инцидент
« Отговор #52 -: Януари 16, 2005, 11:14:26 am »
Цитат
здравеите.нямам интернет сега както и време.много ми е ма4но,дори изпадам в депресия.брат ми катастрофира октомври месец,на 12.01 му направиха операция за да му махнат шината на 4елюста.вместо половин 4ас отне 2 4аса.засегнали вена,полу4ил кръвоизлив,на вси4кото отгоре излязал от упоика и вси4ко 4увал и виждал.каза ми 4е има да ми разказва много,но все има хора покраи нас.от притеснение не погледнах хороскопа.луната беше в водолеи-кръвоносна система,марс опозиция марси др.има натална венера в 8 дом в овен...,марс в близнаци.при катастрофата са засегнати -с4упена 4елюст-долнана телеца.тои е телец,с4упена ръка...прогресивната му луна 1 дом-разбира се влияе на физиката много ьора катастрофират тогава.и др.а пък аз с транзитен плутон на нептуна ми и транз.нептун на слънце въобще не сам на този свят.и така аз сам в депресия и дано се измакна скоро :ph34r:  :(
оуууу, лошо...

едно е ясно - депресиите никога не помагат...- справяй  се, за да ти е добре и на теб и на другите на около теб....Иначе всички изпадаме в депресии понякога....

Общо взето знаците и аспектите, които свързваме с депресивни състояния са :
1. Скорпион, Козирог, Близнаци, Стрелец
2.Сатурн и Плутон
3.Светилата в съвпад или лош аспект с Плутон или Сатурн
4.Марс в съвпад или лош аспект с Плутон или Сатурн
5.Сатурн в 4-ти, 8-ми, 12-ти дом
6. Венера в съвпад или лош аспект със Сатурн
7.Луната в опозиция с Юпитер
8.Светилата или Венера в опозиция с Нептун
9.Луната в опозиция с Марс

Има и други, но ги изброявам колкото може повече, за да си дадем сметка, че състоянията ни се обуславят от разни фактори и ако те се променят, то трябва да положим усилие и ние да се променяме...

Помага при депресия действащият Уран...

За операцията - така е, кървенето не спира лесно при нарастваща Луна...

А интернета и телефоните и връзките при тоя ретрограден Сатурн в изгнание....

Но такива разговори помагат...- животът ни изобщо не е само хубава приказка и няма защо да си затвяряме очите пред тоя факт...

Инцидент
« Отговор #53 -: Януари 16, 2005, 06:41:14 pm »
благодаря ти за отзива.наистина не сам добре.и в ли4но отношение на което много държа.не мога да бъда пълноцена в момента.просто ми е трудно да споделя.за депресията-имам луна в близнаци 8 дом,венера в козирог 3 дом-съвпад с южен възел,това е брат ми,плутон,сатурн,марс в 12дом везни,венера -90/3/ плутон ,сатурн;луна 150-юпитер,луна 180 уран/натални/ясно ми е.написах много неща но ги изтрих.аз сам плутонова ли4ност  и трудно споделям.всеки има право на избор.но ще се оправя.свикнала съм.ина4е нямаше да съм стигнала до тук.когато мога да мисля трезво и пълноценно ще се вклю4а :(  

Инцидент
« Отговор #54 -: Януари 16, 2005, 06:55:36 pm »
що се отнася до техниката телеф.ми се скапа и прекъсва.интернета и компютъра ми не стават за нищо. и при приятеля ми вси4ко се скапва.плотери и тем подобни.добре 4е има интернетпри него.

*

АН

Инцидент
« Отговор #55 -: Януари 17, 2005, 08:30:44 am »
Цитат
що се отнася до техниката телеф.ми се скапа и прекъсва.интернета и компютъра ми не стават за нищо. и при приятеля ми вси4ко се скапва.плотери и тем подобни.добре 4е има интернетпри него.
е, това с техниките ми е съвсем познато :ph34r:

с Уран в 4-ти дом тия неща са ежедневие :ph34r:

само че понякога успяваме да гледаме филосовски, а друг път - не :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #56 -: Януари 17, 2005, 10:17:37 am »
Цитат
Аз транзита на Asc го усетих по-скоро разтоварващо /нали Сатурн излизаше от 12-ти/, докато при съвпада на натален с транзитен ми беше нещо криво.
И проблемите са все в личен план.
В работата засега се справям, макар и там да има искри понякога.
Но то е ясно, че ще има изпитания там, където най-много боли  :ph34r:

Сега ще видим 2-рия път като направи съвпад и с Asc и с наталния какво ще стане.
Това е поправителната ми сесия  ;)
Ще се постарая повече!  ;)

А ретро Сатурн сега ми се струва както когато беше в 12-ти дом.
I az savpadite s Asc gi prejivaiavam po-chuvstvitelno , na parvia prekasnah edna stara nenujna vrazka, koito biah podarjala pochti 2godini i prez cilaoto vreme se peitah, zashto go pravi tia ne beshe seriozna ..kogato napravi za parvi pat savpad Saturna s Asc oshte v sashtia den mi iztegli silite kato s magnit biah premazana niamah nikakva ehergi i spah cial den, no v sashtoto vreme veshe biah vzela reshenia i biah kazala krai i za vrazkata...Sega mi nablijava Asc na po-malko 1gradus i napravih sashtoto s podobna vrazka, koito  ot 1 godina hmmmmm kato mine za 3pat obache niama da imam takiva vrazki za kasane veche...mnogo stranno e, che pri tova retro dvijenia se vidiah s parvoto mi seriozno gadje s koeto hodihme pochti predi 10g - pihyme kafe i beshe mnogo veselo spomnihme si za starite vremena smiahme se,  spomnih si kolko shtastliva bih s nego togava i kak si dadoh ravnosmetka za patia mi prez tezi 10g za tova koeto sam prejiviala , zabolia me razbrah, che neshto si e otishlo zavinagi v men i zapochvam nov etap  :ph34r: kogato neshto si otiva vinagi me boli ne sam chovek koito se vrashta nazad, no ne obicham i iastinata che nishto ne e vcehno i che ne mojesh da go zadrajish :ph34r:  Niama tarpenie retroto da satane direktno  ...Kaji kakvo se sluchva s teb ,,,problema pri men e che i severnia vazel v momenta mi e v 10dom i mi pravi savpad nared tam s vsichki planeti :ph34r:  

*

Guest_lin

Инцидент
« Отговор #57 -: Януари 19, 2005, 09:35:33 am »
Цитат
Дано това не ти се стори неуместно в този момент, но да го отбележа все пак...

Имаш приятел до себе си!
Ето ти един голям плюс - не си сама в тъгата си и знаеш, че всичко е преходно..
И лошите неща също - просто ги остави да си отидат!
Колкото по-дълго останеш в това си състояние, толкова по-дълго ще задържиш неприятностите около себе си :ph34r:  :(  

*

Guest_lin

Инцидент
« Отговор #58 -: Януари 19, 2005, 09:52:18 am »
Цитат

I az savpadite s Asc gi prejivaiavam po-chuvstvitelno , na parvia prekasnah edna stara nenujna vrazka, koito biah podarjala pochti 2godini i prez cilaoto vreme se peitah, zashto go pravi tia ne beshe seriozna ..kogato napravi za parvi pat savpad Saturna s Asc oshte v sashtia den mi iztegli silite kato s magnit biah premazana niamah nikakva ehergi i spah cial den, no v sashtoto vreme veshe biah vzela reshenia i biah kazala krai i za vrazkata...Sega mi nablijava Asc na po-malko 1gradus i napravih sashtoto s podobna vrazka, koito  ot 1 godina hmmmmm kato mine za 3pat obache niama da imam takiva vrazki za kasane veche...mnogo stranno e, che pri tova retro dvijenia se vidiah s parvoto mi seriozno gadje s koeto hodihme pochti predi 10g - pihyme kafe i beshe mnogo veselo spomnihme si za starite vremena smiahme se,  spomnih si kolko shtastliva bih s nego togava i kak si dadoh ravnosmetka za patia mi prez tezi 10g za tova koeto sam prejiviala , zabolia me razbrah, che neshto si e otishlo zavinagi v men i zapochvam nov etap  :ph34r: kogato neshto si otiva vinagi me boli ne sam chovek koito se vrashta nazad, no ne obicham i iastinata che nishto ne e vcehno i che ne mojesh da go zadrajish :ph34r:  Niama tarpenie retroto da satane direktno  ...Kaji kakvo se sluchva s teb ,,,problema pri men e che i severnia vazel v momenta mi e v 10dom i mi pravi savpad nared tam s vsichki planeti :ph34r:
Хм! А хрумвало ли ти е, че сега може да се получи нещо истинско и хубаво с момчето от 1-та ти сериозна връзка?
АН казва, че при ретро Сатурн ще имаме сблъсъци с миналото - старите възки.
Тогава точно ще останат само ония, които имат стойност за нас.
Е, може би с него просто ще запазите едно хубаво приятелство.
Аз имам такъв случай. Писах за него преди няколко дена ...

При мен нещата са като при теб явно.
Остана само 1 връзка, за която си дадох достатъчно време да я огледам от всичките й страни и да разбера, че няма никакво бъдеще.
И докато другите ми разпаднали се връзки бяха изцяло по Сатурн и не по моя воля, то тук нещата са с пълното ми съзнание.... иии отново не по моя воля  :D  :ph34r:  :blink:

Но реших този път да послушам разума и интуицията си, не сърцето.
А дали отново ще е грешка с тия квадратури на възлите и Сатурн, не смея да правя заключения... :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

P.S. моят тр. сев. възел също е в 10-ти дом, но нямам съвпади

*

edna

• **
  • 541
Инцидент
« Отговор #59 -: Януари 19, 2005, 02:18:21 pm »
:D Zdravei Lin :)
Chestno da si kaja nikoga ne sam prodaljavala veche razbita vrazka , prikluchila de osobeno kogato e bila dalga i izcherpateln :)..Zashto obicham novite neshta i nedejdi a ne starite makar asc mi na Rak da me kara da zalitam po staroto i otminalo :) vapreki tova vinagi sled dalgo borba prodaljavam napred :) Ta taka i s tozi mi priatel beshe varha za men kogato bian ha 18-19 sega sam na druga valna :D tarsia drugo neshto , no si spomnih togavashnite godini, veseli , shtastlivi, vlubeni i razbrah che poveche nikoga niama da sam na tolkova godini i taka vlubena , razbrah che togava sam gledala po edin nachin na izgreva sutrin a sega veche po drug  :) No retroto moje da ni nakara mnogo da se varnem nazad moje bi za da namerim sili da prodaljim napred pak kogato doide momenta na istinata togava predpolagam che shte razberem che vsichko se e sluchilo za da ni podgotvi za tozi den :)