3. Автомобилите ще започнат да дават дефекти. Дето се вика “и те душа носят”. Тук нещо се счупи, там нещо се счупи. Дефектите ще са по металните части, не по електрониката. Ако съм на мястото на собствениците на автосервизи, веднага бих покачила цените на ремонтните услуги с поне 20%.
Мммдааа! Утре съм на майстор. Да ми провери маслото на хидравликата, че нещо издива странни звуци. И нещо трака в задната част
Така си трака от около година, но аз избрах най-студения момент да ходя по майстори. Дано поне е на време.
Проблема с колата ми се оказа толкова сериозен, че едва ли не, ако не предприема ремонта щяла да се разпадне
....500 лв...

Днес купих резервната части и направих ремонта на по-спешната част. Е, има и още, но то не издава звуци

понастоящем
Първия майстор ми каза, че лагера е пред разпадане. И другият, който е друг сервиз днес го потвърди без да го питам колко е била сериозна повредата.
Небесна, специални благодарности, че постна онзи цитат, за да се активирам

И още нещо урановско. Момчето,което ми направи ремонта днес беше голяяяям сладур и....нещо кривоглед. А пък аз го намерих за много интересен и привлекателен, защото ми се стори много работлив

- имам Марс в Телец /докато чаках през цялото време го зяпах как оправя колата преди моята и моята

/.