Здравей Гост

Ретрограден Марс

• 91 Отговора
  • 16896 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ретрограден Марс
« Отговор #40 -: Декември 16, 2009, 09:45:13 pm »
Този Марс ще ни довърши там.Дано не утрепем някого.Как пък се случи да стои ЦЕЛИ шест месеца в знака...Пфууууу.... >:( ;D

Като си помисля колко много деца ще се родят с Марс в Лъв. Цяла армия от истински бойци. Дано да не се наложи да се воюва след около 20 години.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Декември 16, 2009, 09:49:50 pm »
Знаете ли кой ще бъде градуса на който ще застане стационарен?

Стационарно-ретрограден ще бъде в 19 гр. 42 мин. Лъв, а стационарно-директен в 0 гр. 18 мин. Лъв.
От няколко дни насам Марс вече се намира в градуса, в който на 21-ви ще тръгне ретроградно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Декември 16, 2009, 10:08:41 pm »
Знаете ли кой ще бъде градуса на който ще застане стационарен?

Стационарно-ретрограден ще бъде в 19 гр. 42 мин. Лъв, а стационарно-директен в 0 гр. 18 мин. Лъв.
От няколко дни насам Марс вече се намира в градуса, в който на 21-ви ще тръгне ретроградно.
Той в момента е на 19 гр 34 мин. :o
Значи се почва :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Декември 16, 2009, 10:40:54 pm »
 марс тръгва ретро съвсем скоро и сатурн тръгва така и  ще има възможност за недовършени работи да се вършат ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Декември 16, 2009, 10:56:02 pm »
При някои по това време може да се случи и назадък вместо напредък поради присъщата на това ретроградие тенденция да се въздържаме от необмислени действия или поради възникнала вследствие на обстоятелства, които сме пропуснали да вземем под внимание, необходимост от преосмисляне на посоката и стратегията, които дотук сме следвали и считали за правилни и ефективни. Я какво дълго изречение съм измътила.  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #45 -: Декември 17, 2009, 05:13:18 am »
Чудя се къде да се скрия още от сега,през февруари и март месец.Става ми зле,когато гледам транзитите.Марс ще съвпадне с наталния ми на Ас-та,ще активира наталната ми квадратура с Уран и ще стои ЕДИН месец стационарен в това си положение.Ще гръмнем сигурно.Ако и тогава не го отработя това му положение,в този живот значи няма да стане-в друг ще е.
Да взема да си събера багажа и да отида да се скрия в някоя пещера,докато отмине... :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Декември 17, 2009, 09:03:16 am »
Няма нужда да се криеш, просто ще си пестиш енергията, няма да я хабиш напразно. Около марсовия възврат често има усещане за енергиен спад, след което балансът постепенно се възстановява, човек се презарежда и гради планове за нови дейности и постижения.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Декември 17, 2009, 10:51:26 am »

Това е картата ми с транзитите към момента, доста време още ще е така. Макар, че тр.Марс активира много точки, квадратури и Тао-та, чувствам се супер. Имам енергия, имам сили. Единственото кофти на момента е, демек на транзитите, че финансово нещата стават все по-зле, че немам париии, ама ще се оправя.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Декември 17, 2009, 01:15:07 pm »
Много съм притеснена и аз от транзита на Марс, но гледам да не изпадам в паника. При мен мисля, че дори е още по-зле, защото във въпросните градуси имам Слънце/Сатурн ... задейства няколко аспекта съответно в натала. После пак ще се върне към Луната ми. Но всичко това е в 9 дом, аз се опитвам да гледам положително, пожелавам си активност по делата на 9 дом, която ми е нужна сега и в близките месеци, пожелавам си пътувания и хубави моменти!
На вас също!
 Дори за малко да поиска да ни кротне, докато е стационарен и после да доведе до спад в енергията, да го използваме да обмислим действията си, да се подготвим, за да продължим напред с пълна пара.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Декември 17, 2009, 01:43:34 pm »
а какво ще рече ретро марс квадрат луна и венера.?
луната упр 12 дом,а венера 4ти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Декември 17, 2009, 02:11:58 pm »
а какво ще рече ретро марс квадрат луна и венера.?
луната упр 12 дом,а венера 4ти.
Може и да е проблем с жена от семейството ти .

*

Asol

• 4140
« Отговор #51 -: Декември 17, 2009, 02:13:33 pm »
Сами по себе си нищо, защото са лични планети, пък ако иска Марс да се връща по 100 пъти, но ако няма някой тежкар диригент като фон, си мисля че няма смисъл да се вторачваме във всеки транзит. Все едно да гледаме ежедневните си настроения под лупа.  :D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Декември 17, 2009, 02:45:09 pm »
отврат е тоя идиот в лъв >:( >:( >:(. но днес си обещах да му намеря цаката. >:( >:(
три часа е невъзможо да ми запалят колата >:(,движеието в най-селския град е под всякаква критика >:( ,всичко е яко агресиво.....и не на последно място всеки гледа да те чука във въздуха,без мъничко вазеличе даже >:( >:( >:( >:(.
ще му амеря цаката....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Декември 17, 2009, 03:17:02 pm »
Марайче, пак ли си яхнала метлата?  ;D
И кой е най-селския град?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Декември 17, 2009, 03:45:27 pm »
Марайче, пак ли си яхнала метлата?  ;D
И кой е най-селския град?

софия ,хората продадоха ивите и драките и се преселиха я в софия ,я варна.....ужассссс.
май няма да сляза от метлата ,докато тоя откачен ретрограде арес не аправи тригона със слънцето......малееее,е вярвах лили ,че това говедце прави такива бели..тцццц,тццццц.
айде,ькажи ,че е работят тразити и аспекти.....боже,какви експеримети си прави вселената с енергийте..... >:( >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #55 -: Декември 17, 2009, 07:06:41 pm »
На мен транзита ми е в натален 12-ти и напрежението витае вав въздуха, но не го усещам постянно. Даже установявам, че тази година сравнително бързо стигам до работа и се връщам у дома, няма задръствянията от миналите години. Личи си нептунското разсейване на напрежението  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #56 -: Декември 18, 2009, 08:54:32 am »
Даже установявам, че тази година сравнително бързо стигам до работа и се връщам у дома, няма задръствянията от миналите години.

И аз имам такива наблюдения. Даже се чудех тази година дали не са отлетели по-рано "софиянци" по екзотични дестинации. А и днес с тоя пухкав сняг... Къв Марс, бе Марая, толкова ми е уютно и топло  :-*. А точно тези дни ми е точно на мидпойнта Сатурн/Плутон, тоест, точно на квадрат и половина и от двете. И приближава точните си квадрати с Венера и Луна.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Декември 18, 2009, 01:13:09 pm »
момичета,кажете къде и по кои булеварди?! май съм марко тотев ;D ;D :( , нон стоп съм в задръствания от вчера....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #58 -: Декември 22, 2009, 07:56:17 am »
Честито! Вече е ретро ;D
При мен се движи в 1ви дом ??? Прави квадрат с луна,венера и марс :-X

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #59 -: Декември 22, 2009, 10:45:50 am »
Мдаа, колата ми всеки ден не пали...всеки ден кабели се връзват, ток се взема от познати и така...вчера ми се счупи и капачето на бензина... :D
Предприех вчера покупка на техника...к'во да направя, не издържах  ;D
На службата положението е повече от "розово", само нерви...
Абе ще удържим  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."