Асцендентът ти Скорпион ли е? Ако е - споко, според зодиака Скорпионите са воден знак, затова има шанс да оцелееш при Големия потоп през 2012.

На мен Марс отдавна ми е в 10-ти дом. Имаше квадратура към Марс и Венера едновременно. Не знам сега дали има. Провокира ми синузита, понеже Марс ми управлява 6-ти дом и е в 1-ви. Сигурно и на теб ти управлява 6-ти. Ти имаш ли синузит или други проблеми в областта на главата?
И аз дълго време изпитвах изблици на агресия и се опитах да я потуша. Гледам да я подтискам. Но като гледам и другите хора и те са така. Сега май ми мина, ама ще видим по-нататък. Все пак общия егрегор на хората е настроен празнично.

Иначе не ми липсва енергия.
Да, асцендента ми е скорпион и луната ми е там. Потопът е далече, да не му мислим от сега

В момета ретро Марс виждам, че ми е в квадрат с натална луна. А иначе марс ми управлява шести дом. Нямам проблеми с главата, ама то нали знаеш никога не е късно

.
Абе с моята чувствителност като гледам това каре (ретро марс-нат.луна), най-вероятно в душичката ми ще удари, а от там ще мине и в главата по 6 дом ... прави ми също секстил с натален уран и нат. лилит в 11 дом, тригон с хирон в 5 ... абе като гледам от всякъде си ме удря.