Здравей Гост

нещо познато и полезно

• 49 Отговора
  • 13559 Прегледи
*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #20 -: Януари 15, 2005, 08:48:27 am »
и преди се чудех и сега се чудя на тия сънища със зъбите... :)

знаем какво казва астрологията - действащ Сатурн; знаем какво казват съновниците; мислех си, че има и друго, което се крие :ph34r:

слушах преди малко нещо за ВЯРАТА - подсъзнателно го свързах със сънищата за зъбите....

знаем какво пише в Книгата на книгите за вярата, знаем, че тя върши чудеса....

как обаче да стигнем до вярата, как да я укрепваме....

имате ли си рецепти? :)

аз си мисля, че трябва да можем да стигаме по най-бързия начин до нашето си място на сила, на ентусиазъм, на надежда, на добро настроение, на щастие... - място, което стои някъде си във времето и пространството, но винаги ни привлича и само мисълта за него ни дава криле :ph34r:  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #21 -: Януари 16, 2005, 04:20:29 pm »
Blagodarq ti AH!!! :rolleyes:
Vse oshte ,ot onazi nosht ne se e povtarql synq sys zybite.
Strahuvam se ,che ,ako ne razbera nqkoe poslanie ,moje da napravq greshka v reala ,za koqto sym bila predupredena i da zaplatq..... :ph34r:
Snoshti imah syn,no slabo go pomnq..nqkakvi voenni.Moje bi e provokiran  ot tova ,che mnogo se razvulnuvah ,kogato tezi dni vnezapno se e vzrivila voenna kola s edin chovek vytre ,na parkinga na mesten hipermarket,kudeto smqtah da pzarauvam.
Vqrata ..ami vqrata... :)
imam si malka kolekciq ot pozitivni misli , ponqkoga poseshtavam pravoslavieto.com ,i malko me obnadejdavat.No dali nqma da e nepravilno ,az da sym pozitvna ,da vqrvam vyv svetloto Bydeshte ,na fona na tozi Saturn.Dali tozi Saturn nqma da go otchete kato provokaciq i da mu se naloji da me "stqga" ,vse pak iziskva da sym seriozna i mi pridava doza chernogledstvo?! :)
Inache kakvo predprieh...sutrin "tranzitiram" na vyzduh ,treniram ,naistina mi beshe mnogo trudno ,po trudno ot vsqkoga da podnovq redovnite trenirovki ,zashtoto se useshtah bez sili,kato izpita ,i beshe mnogo mychitelno pyrviq put ,no sega ne e taka.I ima edna hubava misyl ot moqta kolekciq "  НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ. НО АКО ВСЕ ПАК СЕ ОТЧАЕТЕ, ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ОТЧАЯНО...
                                        Е. БЪРК" :rolleyes:

[/I]място, което стои някъде си във времето и пространството, но винаги ни привлича и само мисълта за него ни дава криле   I az se chuvstvam mnogo dobre ,kogato ochakvam ,neshto hubavo da mi se sluchi.No ponqkoga golemite ochakvaniq vodqt do golemi razochorovaniq.Tyrsq onazi zlatna sreda ,harmoniqta vinagi e vajna . :rolleyes: I vse pak optimiskata v men vse oshte e jiva ,samo si podremva ot vreme na vreme ,hubav zimen syn ... :rolleyes:
 :)

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #22 -: Януари 16, 2005, 05:23:53 pm »
Jeni,

каква е тая ваша карма....С тия взривявания, докато пазаруваш..

Хубавото в твоя хороскоп е, че Венера ти е на асцендента...Тя много може да  помога  - ти си в непрекъсната готовност да видиш красотата във всичко...Дори и там, където на пръв поглед се виждат военни коли....

А тая мисъл на Бърк много ми хареса :) -  тя може би е много подходяща за твоите тренировки или пък за сериозен научен изследовател и откривател :)
 Всъщност е валидна за всичко и всички - понякога животът изглежда банален или сив или несправедлив - точно тогава тая мисъл може би е най-силна - нещата, които постигаме лесно, са само подарък и късмет, а тия, които постигаме трудно...Те обикновено си струват усилията...

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #23 -: Януари 16, 2005, 08:14:27 pm »
Zdravei, AH! :)
каква е тая ваша карма....С тия взривявания, докато пазаруваш..
Ami neznaq dali az trqbva da se chislq kym tazi karma ,zashtoto vse sym tranzitna ,no pyk ot druga strana ,rodno mqsto.I zaginaiq e chujdozemec izpylnqvasht misiq dalech ot rodina i blizki.Interesno e ,v kolata pyrvonachalno sa bili dvama  Dushi,navlizaiki v parkinga ,chist kysmet si e ,che vtoriq e sleznal ot kolata do blizkiq bankomat , naistina kysmet e izvadil vtoriq chovek, da ne e slqzal,sega i toi da ne e jiv.Moje bi ne mu e bilo pisano.Nachestqha bombenite sluchai ,no silite sa dostatychno organizirani vse da uspqvat da gi obezvredqt navreme ,prosto tozi pyt e bila postavena na hitro mqsto... :ph34r: A kakva li karma trqbva da izplashtat v sledvashti jivoti ,tezi koito gi postavqt ..daje ne se i zamislqt navqrno.

"Хубавото в твоя хороскоп е, че Венера ти е на асцендента...Тя много може да помога - ти си в непрекъсната готовност да видиш красотата във всичко...Дори и там, където на пръв поглед се виждат военни коли...."
AH,samo tova li e hubavoto v horoskopa mi ? hihi ,sheguvam se..
Ami oshte malko i neq nqma da si imam ,kogato Saturn premine v Lyv.. :(
Neznaq kakvo e nai-loshoto v horoskopa mi.Razkazah ti ,che mi izvadi ochite Saturn v 4-ti ..i po tazi tema mnogo prouchvah ottuk ottam.Reshih ,che e nai-hubavo da namerq nqkoq izvestna lichnost sys Saurn v 4-ti i da vidq ,kakyv Dom e imala ,kakyv krai syshto taka ,iskah sama sebe si da ubedq ,che ne e strashno.Namerih Marylin Monroe ,imala e Saturn v Skorpion v 4-ti Dom,Asc.Lyv i Neptun Lyv 1-vi dom.
Namerih i biografiqta i ,zapochvashe s tova ,che bashtata e neizvesten ,tq samata e otrasla po siropitalishta i e zavyrshila ,sama ,v synq si...I razbrah ,che Sydbata e bila po-blagosklonna kum men ,poveche ot neq.A kato dete nai-mnogo me beshe strah ot siropitalishtata i mnogo mi beshe jal ,za dechicata tam ,koito sa bez roditeli,vse se postavqh na tqhno mesto....No e fakt ,che naprimer ,ne sym izrasnala iz siropitalishta ,no dosega sym smenila 14-kyshti i nai-mnogo prez poslednite 4 godini... :rolleyes: ,no tova nikak ne e strashno. :) Osobeno v sravnenie s drugi Sydbi. :rolleyes:

а тия, които постигаме трудно...Те обикновено си струват усилията... "
Taka e .Hubavite neshta ,stavat  bavno i mnogo trudno ..osobeno pri men ..Neshtata ,koito iskam bavno stavat ,a nqkoi makar otdavna da gi iskam oshte ne sa stanali fakt.No az nqma da se otkaja da gi iskam ,i da se trudq za tqh ,dokato ne gi polucha.A samo Bog znae ,dali tova shte stane nqkoga ,pri vyzmojnost skoro;)... :rolleyes:
I oshte edna misyl .. "
          ВИЕ СТЕ БОРЕЦЪТ, ВИЕ СТЕ И РЕФЕРЪТ. САМО КОГАТО КАЖЕТЕ "АЗ СЪМ  ПОБЕДЕН", БОРБАТА ЩЕ СВЪРШИ...
                                        Р. ШАФЪР"
 :)  :)  :)

"

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #24 -: Януари 17, 2005, 08:27:14 am »
за кармата...- от една страна кармата на взривяващите изглежда трудна, пък и за тях рискът е голям...От друга страна те са възпитавани по някакъв начин, повярвали са в нещо си и после може би не е толкова трудно да взривяваш...А за кармата на тия, които гледат взривовете или стават техни жертви...- и тяхната карма е трудна...- да ставаш свидетел на нещо, което е далеч от светогледа ти, и почти нищо да не можеш да направиш....

а за твоята Венера на асцендента - тя си е там за цял живот и си е ангел-пазител :) - благосклонна планета :) - представи си например как Душата ти с раждането се появява на бял свят, а това е сцената на знака Лъв - интересна, динамична, завихрена :) - и там на сцената е и Венера - добронамерена, щедра, любвеобилна :) - ами през живота на каквато и сцена да попаднеш, можеш да се надяваш, че енергията на Венера ще е там :)  - малко ли е :) - и що даже да не е най-хубавото в хороскопа ти :ph34r:  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #25 -: Януари 17, 2005, 11:27:28 am »
за кармата...- от една страна кармата на взривяващите изглежда трудна, пък и за тях рискът е голям...От друга страна те са възпитавани по някакъв начин, повярвали са в нещо си и после може би не е толкова трудно да взривяваш...А за кармата на тия, които гледат взривовете или стават техни жертви...- и тяхната карма е трудна...- да ставаш свидетел на нещо, което е далеч от светогледа ти, и почти нищо да не можеш да направиш....

Nai-dobroto v moq sluchai togava e ,che  tozi moment ne go nabludavah ,nito puk uspqh da pazaruvam(ne che tova e vajno ,na fona na ubitiq chovek) ,zashtoto zaradi tova ,pytqt beshe blokiran,prosto imah takova namerenie.Samo razbrah kakvo stava i se razvylnuvah edin vid. :ph34r: Imalo e nqkakyv taks. shofior ,koito se e opital da spasi choveka ,no e pripadnal ,kogato vidql gledkata.... :ph34r: Dano nikoga ne ni se nalaga da nabludavame tezi neshta ,daje oshte po-dobre shte da e ,da ne se sluchvat vyobshte .. :) A karmata ,chetoh s,che horata s mnogo retrogradi trqbva da izplashtat karma ot minali jivoti ,no vse ne mislq za tova ,nemoga da si predstavq ,che sym bila losha i ,da se nastroivam ,che cql jivot shte izplashtam nqkakva karma ,za neshta ,koito daje ne si spomnqm .Ili da se nastroivam za losh po moite predstavi jivot. :rolleyes:
а за твоята Венера на асцендента - тя си е там за цял живот и си е ангел-пазител  - благосклонна планета  - представи си например как Душата ти с раждането се появява на бял свят, а това е сцената на знака Лъв - интересна, динамична, завихрена  - и там на сцената е и Венера - добронамерена, щедра, любвеобилна  -
 :D Ne e malko!!!Nikak daje! :rolleyes:
 :lol: V astro.com vidqh ,che i nqkakva Palada v Lyv i pravi kompaniq ,neznaq tezi neshta dali se otchitat ,ili vyzdeistvat ,no v edin sait ,interpretaciqta beshe dobra ,zapochvashe s "it`s time for show" :D
Ne se oplakvam ot neq :) .Kato gledam kartichkata na brat mi Slynce,i Saturn i Venera i oshte nqkoi planeti vse sa v 7 mi Dom,v 8-mi e Upiter i Luna i dvete v Skorpion,v 9-ti Uran i vsichko e razpolojeno v tezi tri Doma .Na men si mi haresva kato sa po-ravnomerno razpolojeni :)
през живота на каквато и сцена да попаднеш, можеш да се надяваш, че енергията на Венера ще е там  - малко ли е  - и що даже да не е най-хубавото в хороскопа ти  
Nai-dobre shte da e da popadna na istinska scena  ;)
Naistina tova trqbva da e nai-hubavoto v horoskopa mi !Blagodar ti AH!!!
Chetoh nqkyde ,che imash Luna na Asc. , i tova trqbva da e mnogo hubavo,dobro(koeto se vijda) i sigurno imash nqkoi racheshki cherti. :rolleyes:

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #26 -: Януари 18, 2005, 07:15:29 am »
Цитат
Nai-dobre shte da e da popadna na istinska scena  ;)

оуу, ще попаднеш, щом мечтаеш за това :)

сега прогресивната Венера е хубав аспект с наталния Марс в 5-ти дом, прогресивната Луна е в хубав аспект с наталния Нептун - и той е в 5-ти дом на сцените :)

към края на 2005г тр.Юпитер ще приближи радикална точка - може би тогава ще е един по-специален период :)  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #27 -: Януари 18, 2005, 11:42:37 pm »
:)  :)  :)
Много ти Благодаря ,АH!!!
сега прогресивната Венера е хубав аспект с наталния Марс в 5-ти дом, прогресивната Луна е в хубав аспект с наталния Нептун - и той е в 5-ти дом на сцените  

Много ме зарадва!!! :rolleyes:
Чак днес даже ми се случи нещо хубаво! :)

"към края на 2005г тр.Юпитер ще приближи радикална точка - може би тогава ще е един по-специален период  "

Дано! :) Ще се възползвам от периодa ! :)
Той сега май е в 3-ти и тогава ,като пребъде в Скорпион ,ще бъде в моя 4-ти Дом! :rolleyes: Много ми е интересно да наблюдавам как ще се отрази :)
А и тези специални събития .  :)
 :rolleyes:

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #28 -: Януари 19, 2005, 07:33:09 am »
:) сигурно всеки ден ни се случва по нещо хубаво, но забързани, забравяме да го забележим и да сме благодарни :)

но нали пък за това се интересуваме от астрология - ако си знаем, че ни предстои хубаво време и ще сме на плажа, няма да се облечем като за Северния полюс и да пропуснем да се попечем или изкъпим в морето :ph34r:  Само че е по-лесно да се каже, отколкото да се приложи на практика :ph34r: - как сега да ми харесва едно пътуване до Северното ни черноморие в тоя студ :ph34r:  - шегувам се :)  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #29 -: Януари 20, 2005, 04:49:46 am »
Даa!Така си е! :rolleyes:
Дори за това ,че сме здрави трябва да сме благодарни в края на деня .И то не е малко.: o)))Зимно време ми се е налагало да бъда на море - не е хубаво,а ветровито и много по-студено. :)
И вече не виждам нищо хубаво в зимата - поне да имаше сняг.А сега не стига ,че е много студено,ами и сняг няма.Все пак пролетта скоро ще дойде. :rolleyes:
AH ,винаги ли ,когато очакваш нещо хубаво според астрологията то се случва ? :)
Сигурно и не винаги да е така ,поне очакването те зарежда с добро настроение и оптимизъм. :)

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #30 -: Януари 20, 2005, 05:13:22 pm »
Цитат
:
AH ,винаги ли ,когато очакваш нещо хубаво според астрологията то се случва ? :)
Сигурно и не винаги да е така ,поне очакването те зарежда с добро настроение и оптимизъм. :)
мнооого интересен въпрос :)

определено се пазя от изкушението да имам конкретни очаквания и от конкретно време - и за хубави и за лоши събития....

най-вече защото вярвам, че имаме мощна психическа енергия, която е в състояние да повлияе на събитието...Някои хора имат много, ама много мощна :) И не е толкова сигурно как ще повлияем...

ако на сън сме видели някаква картина, ако сме получили някакво прозрение е малко по-различно...Но пак се пазя от конкретното време за проява...

а астрологията....Тя има за задача да набележи тенденции, да даде стратегия, да обясни трудно обяснимото по логически път, да подкрепи, когато е необходимо, да отрезви, да примири с някои неща....

Представи си, че мечтаеш да направиш страхотна кариера в някаква професия...Е, мечтата ти се сбъдва...И представи си, че кариерата е свързана с професионално заболяване...Нещата стават сложни, сложни...Трябва някак си да сме смирени, да даваме най-доброто от себе си, но да не се обвързваме с конкретен резултат...

Разбираш ли за какво говоря? :)  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #31 -: Януари 21, 2005, 03:02:02 pm »
Благодаря ти ,AH, :rolleyes:
значи се пак нашите вътрешни ,както и психическати ни сили са достатчно силни(или могат да бъдат) ,за да се конкурират ,дори да повлияват на събитията предизвикани от планетарните ,ако все пак правилно съм разбрала.. :)
И от голяма степен от нас зависи как ще се развие някое събитие... :rolleyes:
"Представи си, че мечтаеш да направиш страхотна кариера в някаква професия...Е, мечтата ти се сбъдва...И представи си, че кариерата е свързана с професионално заболяване...Нещата стават сложни, сложни...Трябва някак си да сме смирени, да даваме най-доброто от себе си, но да не се обвързваме с конкретен резултат...

Разбираш ли за какво говоря?  "
Мисля ,че донякъде.Нека опитам да обясня това ,което си мися ,че съм разбрала:
Кариера свързана с професионално заболяване.. :ph34r:
Това донякъде ме озадачи.. :blink:
Имаш впредвид ,че кариерата се е превърнала в професионално заболяване , агресивна амбициоzност ,работохолизъм?За6тото ,за да не се обвързваме с конкретен резултат ,да не лежим на стари лаври ние трябва \"някак си да сме смирени, да даваме най-доброто от себе си\" и то постоянно ,защото винаги има още stъпaлца на горе и винаги ще се намери ,някои малко по-амбициозен ,с повечко сили ,които да ни бутне и задмине.. :ph34r:
Дали съм разбрала правилно ,или тръгнах в съвсем грешна насока? :unsure:
 :rolleyes:  :)  :)

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #32 -: Януари 21, 2005, 07:55:54 pm »
ами той кариеризмът може и да е професионално заболяване за кариеристите :)

но аз имах предвид нещо далеч по-прозаично - например ако работиш във вредна среда, можеш да увредиш дробовете си или пък ако си спортист и да увредиш някои други органи и такива неща :) -пък уж си следвал мечтата и призванието си :)

по-скоро исках да кажа, че не знаем дали например ако станем световно известни певци, няма при някое турне да пострадаме в самолетна катастрофа - т.е. не знаем кое е за добро или за лошо в дългосрочен план :) - отказваме се от страхотната кариера, но пък оставаме живи и здрави :)

но пък всъщност печелим, ако ни е интересно докато правим даже жертви в името на някаква мечта, цел или просто кариера :)  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #33 -: Януари 22, 2005, 10:35:55 am »
Да, сега разбрах какво си имала впредвид!!! :)
Благодаря ти ,АH! :rolleyes:
Винаги трябва да правиме разни компромиси ,да поемаме рискове и никога не знаем как ще се развият нещата.Така си е ,незнаем ,кое е за добро ,кое е за лошо. :ph34r:
Връщайки се назад във времето и разлиствайки албума със ситуации ,в които съм попадала ,албума ,които си е в главата ми  ;) ,все измислям разни варианти как би могло да се развие дадено събитие ,ако съм постъпила така ,а не иначе.
Може би понякога интуитивно правиме правилния избор. :rolleyes:
Например преди много обичах да пътувам с майка си и в един определен ден от седмията отдавах за пътуване с нея.Веднъж просто отказах ,и аз незнаех защо.Е,имах си друга уговорка в онзи ден ,но винаги едно пътуване беше много по-примамлив вариант ,отколкото срещи с хора ,които така ,или иначе виждам всеки ден.И в онзи ден ,може би интуитивно съм направила правилния избор.Точно в този ден майка ми претърпя жестока катастрофа и страната до нея ,на която е трябвало да стоя аз бе напълно смачкана ,чак до нейната седалка от някакъв ТИР.И
ако в онзи ден аз бях направила обичайния си избор да пътувам ,то сега със сигурност нямаше да съм жива...
Но може би ,когато трябва нещо ни пази... :rolleyes:
А избора е все наш. :rolleyes:
Все всичко си има две страни, и в кариерата . :)
И сигурно Астрологията може да прогнозира ,кога трябва и ,кога не трябва да се рискува.Един вид да посочва по-опасните периоди. :rolleyes:

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #34 -: Януари 22, 2005, 06:41:29 pm »
Цитат
И сигурно Астрологията може да прогнозира ,кога трябва и ,кога не трябва да се рискува.Един вид да посочва по-опасните периоди. :rolleyes:
да :)

може да ни направи по-бдителни и осъзнати, дори и да бъркаме понякога...

всъщност за какво му е на човек да знае какво точно и кога точно ще се случи нещо си...- пък било то и хубаво...- поне мъничък елемент на изненада е добре дошъл, колкото и да търсим сигурността :) - ако знаем всичко, изчезва нашето творчество - някой е написал сценария и колкото и добри артисти да сме, все сме длъжни да се подчиним на сценариста и режисьора :) - всъщност може и да е точно така :ph34r:  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #35 -: Януари 25, 2005, 01:38:16 pm »
:rolleyes:  :)  :)
Taka si e,AH! :rolleyes:
Ala pusto lubopitstvo!!! ;)
Mnogo stranno , veche dosta vreme ne si spomnqm synishtata kato cqlo ,no si spomnqm horata ,koito synuvam...
Hora ot minaloto..Po-specialni hora ,koito sa prisystvali i sa si otishli ot jivota mi.. :)
I se reduvat , edna vecher shte synuvam He-he Skorpiona ,drugata vecher drug chovek,chiito slynchev znak ne znaq i taka,no v reala ne sym si i mislela za tqh .Ne moga da razbera zashto..i se povtarqt ,povtarqt ,povtarqt ,koeto v syznatelniq jivot me kara da se setq i mislq za tqh ,a pokrai tqh i mnogo minali prejivqvaniq ,kato ne vsichkite priqtni ,ili neshta ,za koito ne bih iskala da si spomnqm... :)
"може да ни направи по-бдителни и осъзнати, дори и да бъркаме понякога...'
Da, v astro.com predi nqkolko dni chetoh ,che moje da prejivqe malko incidenti ,zaradi tr. Mars syvpad Uran ,mislq ,che tova beshe ,i mnogo se pazih ,no padnah po edni stylbi i leko se udarih ,i na nqkolko pyti si udarih glavata na razni mesta ,vypreki ,che vnimavah ,no kakvo da se pravi ,az sym dovolna ,che ne e neshto po -seriozno .Mejdudrugoto onazi cicina oshte ne si e otishla syvsem;).A i sega na tozi hubav snqg ,mnogo krasivo se pada... :ph34r:  :D

"все сме длъжни да се подчиним на сценариста и режисьора  - всъщност може и да е точно така  "
:))))) Mda ,kakvoto sa ni napisali shte stane... :) ,dori i tova da se razminava s nashite jelaniq za razvitieto na sybitiqta.
I trqbva da se seshtam po-chestichko ,che nikoga Bog ,ili Sydbata nqma da ni izpratqt trudnosti ,s koito ne bihme mogli da se spravim. :rolleyes:
 :)  :rolleyes: :))))

*

lin

нещо познато и полезно
« Отговор #36 -: Януари 25, 2005, 04:38:51 pm »
Цитат
"все сме длъжни да се подчиним на сценариста и режисьора - всъщност може и да е точно така "
smile.gif)))) Mda ,kakvoto sa ni napisali shte stane... smile.gif ,dori i tova da se razminava s nashite jelaniq za razvitieto na sybitiqta.
I trqbva da se seshtam po-chestichko ,che nikoga Bog ,ili Sydbata nqma da ni izpratqt trudnosti ,s koito ne bihme mogli da se spravim.

А като си помислиш, че според идеята за прераждането ние сами сме си избрали какви трудности и препятствия ще срещнем в следващия си живот...  :ph34r:  ;)  

*

Gostenka

нещо познато и полезно
« Отговор #37 -: Януари 25, 2005, 05:56:19 pm »
Цитат
А като си помислиш, че според идеята за прераждането ние сами сме си избрали какви трудности и препятствия ще срещнем в следващия си живот...  :ph34r:  ;)
 :rolleyes: V takayv sluchai ,shte e nujno da perifraziram po oshte edin nachin -nqma da si napishem trudnosti ,s koito ne bihme mogli da se spravim,logichno e da si izberem neshtichko spored silite ni... ;)
A moje bi e kompleksno.. :)
Naistina li horata ,koito imat povechko retrogradni planeti v svoq horoskop sa se prerajdali povechko pyti ,ili imat natrupana karma ,koqto da izplashtat ot minali prevyplyshteniq? :)
I taka da e ,ne mi se vqrva tezi bez retrogradni planeti da sa bili nqkakvi Svetci ;) ,ili pyk moje bi oznachava ,che sa po-neopitni... :unsure:
Kolko neobqtna vselena i kolko mnogo zagadki.. :unsure:
Moje bi nikoga nemojem da sme sigurni ,che sme na prav pyt,ili che sme otkrili verniq otgovor.. :unsure:  :)

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #38 -: Януари 26, 2005, 05:34:59 am »
Цитат
Mnogo stranno , veche dosta vreme ne si spomnqm synishtata kato cqlo ,no si spomnqm horata ,koito synuvam...
Hora ot minaloto..Po-specialni hora ,koito sa prisystvali i sa si otishli ot jivota mi.. :)

и аз последните нощи сънувам хора от миналото. И моите близки от семейството и те сънуват подобни сънища. Това всъщност е естествено - пълнолунието се свързва със сънища по разни семейни въпроси /заради Луната/, както и със сънища, които пораждат разбиране за това, какво ни носят нашите емоции в живота.
А понеже Слънцето сега е във Водолей, сънищата са свързани и с области, които касаят общителността ни, хуманността ни, резервираността и студенината ни...

А за ретроградните планети - рядко е да няма в хороскопите ни такива - те сочат пък области, където сме си избрали да имаме друго поведение, отношение или разбиране - пък ако го направим доброволно, не усещаме кой знае какво напрежение или трудности :)  

*

АН

нещо познато и полезно
« Отговор #39 -: Януари 26, 2005, 05:36:06 am »
Цитат

ами да - тъкмо нямаме причини да се оплакваме от трудностите :ph34r: