Zdravei, AH!
каква е тая ваша карма....С тия взривявания, докато пазаруваш..
Ami neznaq dali az trqbva da se chislq kym tazi karma ,zashtoto vse sym tranzitna ,no pyk ot druga strana ,rodno mqsto.I zaginaiq e chujdozemec izpylnqvasht misiq dalech ot rodina i blizki.Interesno e ,v kolata pyrvonachalno sa bili dvama Dushi,navlizaiki v parkinga ,chist kysmet si e ,che vtoriq e sleznal ot kolata do blizkiq bankomat , naistina kysmet e izvadil vtoriq chovek, da ne e slqzal,sega i toi da ne e jiv.Moje bi ne mu e bilo pisano.Nachestqha bombenite sluchai ,no silite sa dostatychno organizirani vse da uspqvat da gi obezvredqt navreme ,prosto tozi pyt e bila postavena na hitro mqsto... :ph34r: A kakva li karma trqbva da izplashtat v sledvashti jivoti ,tezi koito gi postavqt ..daje ne se i zamislqt navqrno.
"Хубавото в твоя хороскоп е, че Венера ти е на асцендента...Тя много може да помога - ти си в непрекъсната готовност да видиш красотата във всичко...Дори и там, където на пръв поглед се виждат военни коли...."
AH,samo tova li e hubavoto v horoskopa mi ? hihi ,sheguvam se..
Ami oshte malko i neq nqma da si imam ,kogato Saturn premine v Lyv..
Neznaq kakvo e nai-loshoto v horoskopa mi.Razkazah ti ,che mi izvadi ochite Saturn v 4-ti ..i po tazi tema mnogo prouchvah ottuk ottam.Reshih ,che e nai-hubavo da namerq nqkoq izvestna lichnost sys Saurn v 4-ti i da vidq ,kakyv Dom e imala ,kakyv krai syshto taka ,iskah sama sebe si da ubedq ,che ne e strashno.Namerih Marylin Monroe ,imala e Saturn v Skorpion v 4-ti Dom,Asc.Lyv i Neptun Lyv 1-vi dom.
Namerih i biografiqta i ,zapochvashe s tova ,che bashtata e neizvesten ,tq samata e otrasla po siropitalishta i e zavyrshila ,sama ,v synq si...I razbrah ,che Sydbata e bila po-blagosklonna kum men ,poveche ot neq.A kato dete nai-mnogo me beshe strah ot siropitalishtata i mnogo mi beshe jal ,za dechicata tam ,koito sa bez roditeli,vse se postavqh na tqhno mesto....No e fakt ,che naprimer ,ne sym izrasnala iz siropitalishta ,no dosega sym smenila 14-kyshti i nai-mnogo prez poslednite 4 godini... :rolleyes: ,no tova nikak ne e strashno.

Osobeno v sravnenie s drugi Sydbi. :rolleyes:
а тия, които постигаме трудно...Те обикновено си струват усилията... "
Taka e .Hubavite neshta ,stavat bavno i mnogo trudno ..osobeno pri men ..Neshtata ,koito iskam bavno stavat ,a nqkoi makar otdavna da gi iskam oshte ne sa stanali fakt.No az nqma da se otkaja da gi iskam ,i da se trudq za tqh ,dokato ne gi polucha.A samo Bog znae ,dali tova shte stane nqkoga ,pri vyzmojnost skoro;)... :rolleyes:
I oshte edna misyl .. "
ВИЕ СТЕ БОРЕЦЪТ, ВИЕ СТЕ И РЕФЕРЪТ. САМО КОГАТО КАЖЕТЕ "АЗ СЪМ ПОБЕДЕН", БОРБАТА ЩЕ СВЪРШИ...
Р. ШАФЪР"
"