Ама джопелини, защо такава грубост към една дама. Мъж си, нали. Някой си го заслужават разбира се.
Цитат на: sunrain в Декември 24, 2009, 03:59:23 pmАма джопелини, защо такава грубост към една дама. Мъж си, нали. Някой си го заслужават разбира се. Не ми се връзвай,само се силя. Мъж съм,да. Не обичам да бия жени,но както сама казваш,някои го заслужават.
Това е най-правилното решение.Студено и с дистанция.То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи
Цитат на: Milkyway в Декември 25, 2009, 08:15:28 amТова е най-правилното решение.Студено и с дистанция.То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи izvinete za latinicata,Milkyway sledva6tiat put kato ia vidi6 tazi zla susedka,dobliji se do neia i ia pogledni v o4ite,pojelai i ot vse surce i du6a vsi4ko lo6o koeto se slu4va na tvoeto dete da ia stigne neia s dvoino po-goliama sila za da se nau4i kakvo e stradanie.javascript:void(0);
Цитат на: makaronak в Декември 29, 2009, 02:18:03 pmЦитат на: Milkyway в Декември 25, 2009, 08:15:28 amТова е най-правилното решение.Студено и с дистанция.То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи izvinete za latinicata,Milkyway sledva6tiat put kato ia vidi6 tazi zla susedka,dobliji se do neia i ia pogledni v o4ite,pojelai i ot vse surce i du6a vsi4ko lo6o koeto se slu4va na tvoeto dete da ia stigne neia s dvoino po-goliama sila za da se nau4i kakvo e stradanie.javascript:void(0); Олеееее, Макаронче, на теб сигурно ти е известно, че насилието поражда насилие и ако някой с доброта и разум не пресече това, земята ще потъне в кръв.
Споменах преди време,че съм заобиколена от лоши,злобни и завистливи съседи.над нас,под нас,отстрани до нас.молила съм ги за тишина между 14-16ч,защото детето ми не може да спи.но ми правят напук.тази отгоре нарочно по това време изпуска разни столове и предмети за да тропа.имам чувството, че го урочасват през стените.винаги е имал добър сън,но от месеци се буди с плач.днес заспа и след 30 мин чух силен рев,отидох грабнах го на ръце да го успокоя,но той беше безутешен.като почна да ме рита,блъска.поръсих го със светена вода,но продължи да плаче кажете ми по какъв начин да спра лошото влияние от тези хора към детето ми.тази над нас няма деца и знам че за да нарани нас,го прави чрез детето ми. има ли методи чрез които да премахна тази лоша енергия от тях към него.моля се на Господ и знам че той си знае най-добре работата,но искам детето ми да е спокойно.детето няма проблем със здравето,не му никнат зъби и прочие.