Здравей Гост

Моля за съвет

• 31 Отговора
  • 6692 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Моля за съвет
« Отговор #20 -: Декември 24, 2009, 09:44:53 pm »
Благодаря на всички :)
Мълчанието наистина е злато.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Декември 24, 2009, 10:57:15 pm »
Не контактувам и не говоря почти с никой от съседите и всичко е перфектно. Навремето, когато живеехме на друго място, блокът беше като едно малко село и какви ли не дрязги се случваха.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Декември 24, 2009, 11:13:02 pm »
Тук, където живея, почти 5-6 години не познавах въобще съседите. Но една година ми дойде ред да стана касиер на входа и се наложи да се запознаем. Но с никого не съм близка и то нарочно. Здрасти и довиждане.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Декември 25, 2009, 08:15:28 am »
Това е най-правилното решение.
Студено и с дистанция.
То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи  ::)

« Отговор #24 -: Декември 25, 2009, 04:04:43 pm »
Ама джопелини, защо такава грубост към една дама.  :P Мъж си, нали.  ;)
Някой си го заслужават разбира се.

Не ми се връзвай,само се силя.  :P Мъж съм,да. Не обичам да бия жени,но както сама казваш,някои го заслужават.  >:(

*

Helo

« Отговор #25 -: Декември 25, 2009, 05:09:01 pm »
Ама джопелини, защо такава грубост към една дама.  :P Мъж си, нали.  ;)
Някой си го заслужават разбира се.

Не ми се връзвай,само се силя.  :P Мъж съм,да. Не обичам да бия жени,но както сама казваш,някои го заслужават.  >:(

Смятам, че всеки мъж, който бие жени трябва да бъде бит, докато падне на земята и да се научи какво не трябва да прави.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Декември 25, 2009, 06:48:40 pm »
Аз може ли леко да се коригирам, че нямах предвид някои да заслужават бой ... въобще не го мисля, но виждам е прозвучало по този начин. Казах го, защото проявата на грубост е обяснима в такива случаи.
Джопелини, ти също недей допуска такава възможност.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #27 -: Декември 29, 2009, 02:18:03 pm »
Студено и с дистанция.
То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи  ::)

izvinete za latinicata,Milkyway sledva6tiat put kato ia vidi6 tazi zla susedka,dobliji se do neia i ia pogledni v o4ite,pojelai i ot vse surce i du6a vsi4ko lo6o koeto se slu4va na tvoeto dete da ia stigne neia s dvoino po-goliama sila za da se nau4i kakvo e stradanie.

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Декември 30, 2009, 09:57:37 pm »
Студено и с дистанция.
То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи  ::)

izvinete za latinicata,Milkyway sledva6tiat put kato ia vidi6 tazi zla susedka,dobliji se do neia i ia pogledni v o4ite,pojelai i ot vse surce i du6a vsi4ko lo6o koeto se slu4va na tvoeto dete da ia stigne neia s dvoino po-goliama sila za da se nau4i kakvo e stradanie.javascript:void(0);

Олеееее, Макаронче, на теб сигурно ти е известно, че насилието поражда насилие и ако някой с доброта и разум не пресече това, земята ще потъне в кръв.  :( :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Януари 06, 2010, 03:03:11 am »
на мъжете дето бият жени им казвам ДАМСКИ БАБАИТИ. >:( >:( страшни комплексари! >:( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Януари 08, 2010, 12:14:52 pm »
Студено и с дистанция.
То и сатурн ми транзитира в 3ти,та на това ще ме научи  ::)

izvinete za latinicata,Milkyway sledva6tiat put kato ia vidi6 tazi zla susedka,dobliji se do neia i ia pogledni v o4ite,pojelai i ot vse surce i du6a vsi4ko lo6o koeto se slu4va na tvoeto dete da ia stigne neia s dvoino po-goliama sila za da se nau4i kakvo e stradanie.javascript:void(0);

Олеееее, Макаронче, на теб сигурно ти е известно, че насилието поражда насилие и ако някой с доброта и разум не пресече това, земята ще потъне в кръв.  :( :-[

Da,ama kakvo da se pravi kogato xorata ne razbirat ot dobra duma.Na men sa mi se slu4vali tolkova gadni neshta i sum pdxojdala s dobro i kogato vidish 4e ne stava s dobro probvash s toiagata,te idiotite prosto ne ti davat izbor.

« Отговор #31 -: Януари 31, 2010, 10:50:45 pm »
Споменах преди време,че съм заобиколена от лоши,злобни и завистливи съседи.
над нас,под нас,отстрани до нас.
молила съм ги за тишина между 14-16ч,защото детето ми не може да спи.
но ми правят напук.тази отгоре нарочно по това време изпуска разни столове и предмети за да тропа.имам чувството, че го урочасват през стените.винаги е имал добър сън,но от месеци се буди с плач.днес заспа и след 30 мин чух силен рев,отидох грабнах го на ръце да го успокоя,но той беше безутешен.като почна да ме рита,блъска.поръсих го със светена вода,но продължи да плаче :(
кажете ми по какъв начин да спра лошото влияние от тези хора към детето ми.
тази над нас няма деца и знам че за да нарани нас,го прави чрез детето ми. :(
има ли методи чрез които да премахна тази лоша енергия от тях към него.
моля се на Господ и знам че той си знае най-добре работата,но искам детето ми да е спокойно.
детето няма  проблем със здравето,не му никнат зъби и прочие.

здрасти,ако още съществува проблема ти,и не се  страхуваш от съвети ,който  да ти дам,обади ми се на лични съобщения.има методи да въздействаш  на съседите си ,както би искала.Проблема е ,че методите са много хард и не искам да коментирам на всеослушание,виду е могъщо оръжие
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта