Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283886 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1020 -: Май 13, 2010, 09:57:58 pm »
Ми като сме маймуни, не могат да ни направят на маймуни.
Аз що отказах да работя. Бала съм им майката, за 4-500 лева просто нема се абим и толкоз.

Знаех си аз, че ще се появиш, щом заговорим за политика.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1021 -: Май 13, 2010, 10:00:16 pm »
 ;D
Ми сърби ме бе, ко толкоз.

« Отговор #1022 -: Май 13, 2010, 10:03:55 pm »
Аз що отказах да работя. Бала съм им майката, за 4-500 лева просто нема се абим и толкоз.

Тия не мо'ат да ми платят толко малко, колко малко я мо'ем да работим. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1023 -: Май 13, 2010, 10:09:41 pm »
Не е въпросът в това, въпросът е в гаврата.
Не е въпросът в андрешковщината, въпросът е има ли смисъл да влачиш жалко съществуване, работейки по найсе часа за 350 лева и къде ти е достойнството?
Само гол охлюв ще продължи да влачи теглото си примирено. То бива бива ама цел вол за мезе не бива.

И го имай предвид, че съм се хващала квото мисля аз, да съм като първа лястовица, проправям пъртина.
Сега като гледам какви ги мисля, ....

*

Nebesna

« Отговор #1024 -: Май 13, 2010, 10:12:29 pm »
И го имай предвид, че съм се хващала квото мисля аз, да съм като първа лястовица, проправям пъртина.
Сега като гледам какви ги мисля, ....

Я, кажи, кажи! Плутон на МЦ не прощава, безмилостен е що се отнася до обществените тенденции. Ще има ли народно недоволство?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1025 -: Май 13, 2010, 10:42:56 pm »
Огромно.
То вече почна - в Гърция и в Ню Йорк със стачки срещу банкерите и правителствата, които вместо да защитават народа, защитават банкерите.

« Отговор #1026 -: Май 14, 2010, 07:31:26 am »
и се събудих една сутрин целиот свет е у стачка, бре душо не се секирай, дишай,дишай свободно
и задишах от заранас , ма кво обед е, доди време за ръна, е-па нема, гладна съм, цела сутрин права стачкувам, не мо-ем а работим, втори,трети ден така, накрая дивото в погледа ми изби, на кръв гледам за некой по0охранен стачкуващ, нема и нема, що стана бре ора полудявам от глад,мозъкът ми се бъгна, свети,свети червената лампичка и се цъкна и се напънах да се сетим защо стоим права сред тълпата, немам и мисъл, хаос и огин, подпалиме я чергата, не моем а спим, отказах и съня и прифанах от новият вирус ,тройно мутирал, наричал се осъзнато сънуване тече пред теб като на лента бъдещето,викам си ееее нострадамус, сопри бе, стига ленти, стига филми, са ше се плашиме ли, къф тоа апокалипсис дет ми го прожектират, дишай, дишай свободно само това ти остана, накрая една ръка ме дръпна резко и ме разтресе, върна ми реалността
пу-пу-пу оказах се статист у некъв филм и ме напоиха, и ме нараниха и продължих да дишам, до следващият дубъл/из  дневниците на един скот/
« Последна редакция: Май 14, 2010, 01:35:48 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1027 -: Май 14, 2010, 08:06:15 am »
Огромно.
То вече почна - в Гърция и в Ню Йорк със стачки срещу банкерите и правителствата, които вместо да защитават народа, защитават банкерите.

Чеки,чеки да доди Лунното затъмнение и тогаз глейте сеир.  :unsure:

« Отговор #1028 -: Май 14, 2010, 08:24:00 am »
Да ви кажа какво стана. Получихме официално  писмо. Бюджетите на всички държавни институции трябва да орежат с приблизително 30% до края на годината, което за нашата институция е близо 1 милион лева.

парадокса е,че започват орязването от ниските етажи на администрацията, и то не стига до върховете, ако продължават с тази политика на геноцид, ще останат накрая само властимащите, а народа ще е емигрирал отдавна, щом на опашката за лични карти оня ден една циганка, си доплати за експресна поръчка за международен паспорт, отива в Германия, "за постоянство", тука нема какво да се яде,
пардон краде  ;) много се притесних от този факт :rolleyes:

« Отговор #1029 -: Май 14, 2010, 08:37:04 am »

Чеки,чеки да доди Лунното затъмнение и тогаз глейте сеир.  :unsure:

като го гледам този голям кръст, бедният народ /Луна,Плутон Козирог/ недоволен от политиката на управляващите/квадрат Сатурн/ и невротизиран до крайност от стреса, с изгубено търпение,заради безкрайните разхищения и широкопръстие  по висшите етажи и със  сетни ,но огромни сили /квадрат Уран,Юпитер/  ще гътне некое Слънце, което ще се опитва с празни обещания,да ги
успива , че ще продължава да ги кърми като майка, а не като мащеха ;) :mellow:
СЛВ ще покаже пътя  ;)
цялото напрежение от големият кръст се омекотява чрез Марс Дева, народа иска работа и подобаващо заплащане , и чрез Нептун , вратички как чрез демагогия да ни накарат да работим двойно, а да ни плащат като за половин работен ден и встрани от целата лудост стои неасп-Венера в Лъв, когато структурите не работят си създаваш алтернативна такава извън обсега на овластената и тя работи само за теб, сивота  :-X
луната да управлява слънцето, ма нея я държи на къс повод сатурна, него пък го дърпа мерка, а той пък
пак до луната ,а тя горката хем сатурнясала, хем плутонясала, хем съвпад СЛВ/ индийците ша кажат -лошо/ на къде ще я избият толкова нараняванията кой знае, прогнозата е  тотална трансформация  ,сепсис или регенерация :mellow:
« Последна редакция: Май 14, 2010, 09:08:08 am от strelicka »

*

kaily

• 5145
« Отговор #1030 -: Май 14, 2010, 10:58:12 am »
Баси мамата, тая карта за 26 юни ужасяваща бе.  :unsure:
И на мен ми е връз мойто слънце. Ааа не! Тая дата нема я дочекам, спасявам се на Марс.

*

Nebesna

« Отговор #1031 -: Май 14, 2010, 11:05:36 am »
Огромно.

Чеки,чеки да доди Лунното затъмнение и тогаз глейте сеир.  :unsure:

Я! Ногу страшна карта, беее! Ще има и природни катаклизми - много са близо светилата до нодалната ос и Меркурий участва, а той управлява атмосферните промени.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1032 -: Май 14, 2010, 11:24:10 am »
Нищо от това, което финансовия министър обещаваше не е вярно. Очакванията му не се оправдаха. Той непрекъснато говореше, че излизаме от кризата, че края и се вижда и че първите резултати ще се видат през април.

Тази вечер докато ме би градушката в колата слушах радиото и казаха в новините, че тоя същия глупак в доклад пред най-авторитетния американски форум за наука се изказал за българките учени, че са повече от данъчните и че те нямат никакви заслуги в науката, а още по -малко в икономиката?!?!  :unsure: :unsure: :unsure: Ми да им беше казал - ми български учени са американски университети!  :angry: Просто думи нямам. Разбирам, че има хора,които мразят народа си, че ги е срам от произхода им, но много им харесва в  CV-то им да стои, че някога са били финансови министри!!!!

Този тиквеник как може да излага така страната, беееее! Думи нямам просто. Адски енетактичен и не може да си държи езика зад зъбите, когато трябва. Има един огромен недостатък този човек- липсва му ДИПЛОМАЦИЯ.
Вториат огромен недостатък е, че е ЗЛОПАМЕТЕН. Той е вдигнал мерника на БАН, защото не успя да ги приватизира, а страшно много му се искаше да им рапродаде имотите. само, че не си беше направил труда да проучи, че това е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. И се ухапа за гъза. сега го е яд и не спира да пюе. (става дума за Симеон Дянков)

предполагам ,че в прогнозата ,която съм дала м/у 20 и 40 стр. на тази тема не съм сбъркала....с бившия на финансийте. оня поне беше по-умерен и премерен и се държеше като министър ,тоя е като махленска клюкарка и страшен интригант....думи нямам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1033 -: Май 14, 2010, 12:23:21 pm »
 Незнам къде сте ги видели тези заплати на юристи по 300-400 лв. ;)

ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И :

На основание чл. 218, ал. 2 от ЗСВ, ОПРЕДЕЛЯ основното месечно възнаграждение за длъжностите “младши съдия”, “младши прокурор” и “младши следовател” в размер на 1004 лв., считано от 01.01.2008

Това е записано в протокола от заседанието на ВСС на 27.02.2008 г.

п.п.Забележете, че годината е 2008, а оттогава има 2 повишения в/у тази база. 13-14 заплата не броим. :blink:
« Последна редакция: Май 14, 2010, 12:27:26 pm от Uran »

*

Nebesna

« Отговор #1034 -: Май 14, 2010, 12:31:22 pm »
Недей да сравняваш заплатите на държавните служители в съда с тези в другите администрации. Там една деловодителка взема за облекло 700 лв. Отделно имат много високи премии и си ги взеха веднага щом се заговори за кризата още в началото на годината, а на нас не ни дадоха премии. Кайли имаше предвид юристконсултите на фирми и организации, вероятно. Нашият взема около 450 лв. заплата.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1035 -: Май 14, 2010, 01:06:33 pm »
Главен юрисконсулт
отдел: Административно-стопански отдел
Басейнова дирекция - Благоевград, Западнобеломорски район
изисквана минимална степен на завършено образование:
Магистър
• години професионален опит: 4
или
• минимален ранг: III младши
• категория:
• предпочитана специалност, по която е придобито образованието (една от изброените):
Право
• допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидатите:
- оперативни програми;
- добро познаване на Закона за обществените поръчки;
- работа с Европейски фондове за финансиране;
- работа с офис пакет Mikrosoft, носят предимство за кандидатите.
• размер на основната заплата, определена за длъжността:
393 лв. лв.
• брой работни места, за които е обявен конкурс за тази длъжност:
1

Ровете, четете и се образовайте

*

kaily

• 5145
« Отговор #1036 -: Май 16, 2010, 10:43:05 am »
Тайланд пред гражданска война

Руски самолет се разби в Суринам

Ирландия затваря 3 летища заради облака
По-рано британското транспортно мнистерство информира, че съществува риск от затваряне на някои британски летища от 16 до 18 май във връзка с продължаващите изригвания на исландския вулкан. Сред засегнатите летища могат да бъдат Хийтроу, Гетуик и Станстед.

Отвлякоха влиятелен мексикански политик

Атакуваха кортежа на йеменския президент

*

Nebesna

« Отговор #1037 -: Май 16, 2010, 11:02:41 am »
Тайланд пред гражданска война

Руски самолет се разби в Суринам

Ирландия затваря 3 летища заради облака
По-рано британското транспортно мнистерство информира, че съществува риск от затваряне на някои британски летища от 16 до 18 май във връзка с продължаващите изригвания на исландския вулкан. Сред засегнатите летища могат да бъдат Хийтроу, Гетуик и Станстед.

Отвлякоха влиятелен мексикански политик

Атакуваха кортежа на йеменския президент

СКРИТАТА КВАДРАТУРА НА УРАН С ПЛУТОН СИ КАЗВА ДУМАТА.

Плутон в козирот е вулкана, Уран е въздухоплаването. Квадратурата между тези две планети означава нарушаване на въздухоплаването, заради изригналия вулкан. Самолетните катастрофи също ще зачестят, особено с навлизането на Уран в Овен. Терористичните актове и войните - също.

« Отговор #1038 -: Май 16, 2010, 11:30:45 am »
Баси мамата, тая карта за 26 юни ужасяваща бе.  :unsure:
И на мен ми е връз мойто слънце. Ааа не! Тая дата нема я дочекам, спасявам се на Марс.

Екшънът започва на 22,07,2010, когато Сатурн отново влиза във Везни.
И както отбеляза Небесна, на 7,08,2010 е пИрфектият квадрат
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1039 -: Май 16, 2010, 12:02:42 pm »
Какво почване бе, мен не ме е оставил екшънът от 2 години близо, каня се да да го подканвам да спира.