Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282995 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1320 -: Юни 17, 2010, 03:48:25 pm »

Тя вече рядко пише във форума, защото сега работи като професионален астролог и не иска да пише тук за астрология без да получава пари.

По принцип не съм от тези, дето обичат да дават обяснения, но не пиша често във форума, защото си имам ангажименти. А човек като е зает, няма много време за писане.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1321 -: Юни 17, 2010, 06:01:29 pm »
нормална работа на уран и юпитер , ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1322 -: Юни 18, 2010, 01:23:29 pm »
А човек като е зает, няма много време за писане.  :P

Животът не е само във форума, някои имаме и други ангажименти.
Не разполагам с толкова свободно /работно/ време да вися по цял ден тук, да пиша и да отговарям. Мога да си упражнявам краснописа и другаде, на мен това ми е работата в крайна сметка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1323 -: Юни 18, 2010, 01:39:52 pm »
правил ли е някой астрологична прогноза за торнадо и гръмотевици?  :unsure:

Скарлет прави подобни прогнози.

http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/

Тя вече рядко пише във форума, защото сега работи като професионален астролог и не иска да пише тук за астрология без да получава пари.

Дай, Боже, всекиму да получава достойно възнаграждение за труда си. Колкото повече хора са добре (което значи предприемчиви, а не завистливи), толкова по-бързо ще се оправи нещастната ни държава. А завистниците да се пръскат през гърба. Завистта е пълна загуба на време, което можеш да посветиш на нещо полезно и продуктивно.

*

missKapriz

« Отговор #1324 -: Юни 18, 2010, 01:42:49 pm »
Никой не е длъжен да прави безплатни прогнози,освен ако сам не пожелае-което е благороден жест,не задължение!Не знаех,че Скарлет е вече професионален астролог.Честито на Скарлет! :wub:

*

Divna

« Отговор #1325 -: Юни 18, 2010, 01:47:49 pm »

Ей, Хело, ама някой път се изказваш доста неподготвена. Не мога да го разбера, от злоба ли го правиш  :-X, а не ми изглеждаш на паднала душица.

*

Nebesna

« Отговор #1326 -: Юни 18, 2010, 01:55:11 pm »
Тя, много често се изказва вместо другите, качество, което е доста неприятно, защото никой няма право да адвокатства на когото и да било, без да е бил изрично помолен.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1327 -: Юни 18, 2010, 04:55:43 pm »
Никой не е длъжен да прави безплатни прогнози,освен ако сам не пожелае-което е благороден жест,не задължение!Не знаех,че Скарлет е вече професионален астролог.Честито на Скарлет! :wub:

Да ви призная, някои хора знаят, че се занимавам професионално. Това не означава, че съм нещо повече от Небесна, от Лили или от други. Просто през последните 2 години се занимавам само с астрология. И стига ме обсъждахте, че ме карате да се чувствам неудобно. Аз умишлено не бия тъпан, но хора като Хело по някакъв начин буквално ме изстрелват напред и нагоре. И от уста на уста....ставаш известен. Щеш, не щеш - Венера, управител на асц. на МЦ. Кво да правиш - съдба.  :P Върви,че не вярвай на астрологията. Дори днес ме поканиха да участвам в едно радиопредаване. Но нека да видим какво предлагат първо.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1328 -: Юни 18, 2010, 04:57:33 pm »

Ей, Хело, ама някой път се изказваш доста неподготвена. Не мога да го разбера, от злоба ли го правиш  :-X, а не ми изглеждаш на паднала душица.

Лошото е, че ако е злоба, злобата рефлектира върху завистника. После се сърди натяква, че се държим лошо с нея.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1329 -: Юни 18, 2010, 08:04:47 pm »

http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/

Бе ти кухо ли сииииии или се правиш на такава. Ами,може-взема...Къв ти е проблема не знам...Ееееееееееееееееееее,то бива,бива, мандахерцане из сайтовете по цял ден и цяла нощ,ама чак пък толкоз...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1330 -: Юни 18, 2010, 08:05:18 pm »
Който има нож - той има нож.
Око за око - паста за зъби.

хахахах,това е стахотно-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1331 -: Юни 18, 2010, 08:11:09 pm »
Крис, защо не пишеш афоризми?....Страхотно е...Направи го като статийка и ще я публикувам в блога си, освен,ако и ти нямаш,де...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1332 -: Юни 18, 2010, 08:54:21 pm »
правил ли е някой астрологична прогноза за торнадо и гръмотевици?  :unsure:

Бе ти кухо ли сииииии или се правиш на такава. Ами,може-взема...Къв ти е проблема не знам...Ееееееееееееееееееее,то бива,бива, мандахерцане из сайтовете по цял ден и цяла нощ,ама чак пък толкоз...

Ма, Кабалита, що да се прави на кухо, беее? Нали Уран се свързва с гръмотевиците. Лунното затъмнение на 26 прави квадрат към Юпитер и Уран, а Меркурий също е в квадрат с Уран и в опозиция с Плутон. Хората явно не четат достатъчно, а само блеят из форумите. Предизвикателният аспект на Меркурий към Уран и Плутон създава предпоставки за природни катаклизми и особено за гръмотевични бури, светкавици и торнадоооо.  :P А наводненията по света ги виждаме.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1333 -: Юни 27, 2010, 04:20:30 pm »
Психар разстреля девет души в болница в Мексико

неделя, 27 юни 2010 Гомес Паласио

Неизвестен е открил огън в болница за рехабилитация в мексиканския град Гомес Паласио, щат Дюранго, съобщи АП. Загинали са девет човека, още девет са били ранени.

Според зам.-прокурора на щата генерал Рамиро Ортиса, между загиналите е и управителят на медицинското заведение, който, според генерала, е бил главната цел на нападението.

По време на стрелбата в болницата са се лекували 49 човека. Всички тела на загиналите хора са били открити в различни части на клиниката.

АСН
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1334 -: Юни 27, 2010, 06:14:16 pm »
сготвих аз ,докато ти си оправяла и ще ви пусна в темата какво съм сътворила....
по въпроса за картата от 26 юни съм абсолютно съгласна с онова ,което пишеш.
тъй като луна и плутон са в точен аспект , а луната е заточена в знака на сатурн си мисля ,че ще гръмне страхотен световен скандал свързан с мафиотски и политически структури ,който ще засегне и нас. по същото време упр. на козирога сатурн ще е в знака на девата , масови проблеми със заразени храни свързани със сатурн.
наред с това и сериозни проблеми свързани със земята , тук очаквам изригване на вулкан ,който ще донесе сериозна екологична катастрофа. защо ми се струва ,че това ще е свързано с острови в океан :-\.
земетресение , което ще е силно.

онзи ден.....бре мама му стара и астрологията! :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1335 -: Юни 28, 2010, 09:31:50 am »
Слабо земетресение е регистрирано на територията на България, съобщиха от Европейския средиземноморски сеизмологичен център.

Земният трус е с магнитуд 1,9 по скалата на Рихтер, усетен е в 8.21 ч. тази сутрин, с епицентър на 59 км югоизточно от Стара Загора, на 26 км западно от Елхово и на 11 км сверозападно от Тополовград. Дълбочината на земетресението е 3 км.

Дарик.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1336 -: Юни 28, 2010, 12:35:29 pm »
Като ме подсети Марая какво съм прогнозирала преди месец и кусур се разрових из нета за предстоящи състезания във Формула 1 и с ужас установих, че следващото състезание е на 11 юли / в деня на пълното Слънчево затъмнение/ на пистата "Силвърстоун" в Англия. http://formula1.sportal.bg/season.php  А на 25 юли са в Германия. В хороскопа на Шумахер има Слънчево затъмнение в 3 натален дом, в квадрат с нат. Сатурн в падение /диспозитор на нат. Слънце в Козирог/. Роден е по Пълнолуние и Луната му в 3 дом управлява 3 дом /пътувания и автомобили/ и 4 дом /дом на края/. 8 дом /дом на смъртта/ се управлява от Юпитер, който е в съвпад с Уран /Уран показва внезапна смърт, а Юпитер се свързва и със състезания/. Юпитер и Уран са връх на тауквадрат с опозицията Слънце/Луна. Слънцето прави квадрат и със собствения си диспозитор - Сатурн. Асцендентът е на 29 градуса в Телец /критичен градус/ и е в съвпад със звездния куп Плеяди /опасност от инциденти/. Венера управлява Асцендента и 6 дом в натала, а също е и диспозитор на Юпитер и Уран във Везни. От своя страна Уран във Везни е диспозитор на Венера във Водолей - двойно подчертаване /взаимна рецепция/. Венера е в квадратура с Нептун, а диспозиторът на Сатурн в Овен - Марс е в 6 дом, в квадратура с Меркурий /автомобилите/. Аз следя по принцип Формулите, защото харесвам състезанията с автомобили. Нямам спомен, обаче, някога Шумахер да е катастрофирал.
 Слънчевото затъмнение на 4 януари 2011 година е в съвпад със Слънцето му,МЦ от картата на затъмнението е на куспидата на 8-я му нат. дом, транзитния Сатурн прави тауквадрат с наталната квадратура Слънце/Сатурн, Юпитер и Уран в Риби правят опозиция с нат. му Плутон в 5 дом, Венера и Нептун от картата на затъмнението са в точни съвпади с наталните Венера и Нептун, които и в натала са в квадрат. Ето и всичките карти - натал, синастрия м/у натал и затъмнение юли 2010, синастрия натал и затъмнение януари 2011.  

Колкото до футбола, не съм стигнала още до него...чакам да видя кои ще стигнат до полуфиналите. Но има резон Германия да е сред първите /дори и да стане шампион/, защото транзитния Юпитер прави тригон с наталния им Юпитер в Лъв. А както вече казахме със спорта и спортните шампиони се свързват Слънцето /като мунданен управител на 5 дом - състезанията/ и Юпитер.

*

tanina80

« Отговор #1337 -: Юни 28, 2010, 12:41:43 pm »
Сетих се за Аертон Сена ... по времето, когато стана катастрофата, двамата с Шумахер все се бореха за първото място. Приятелката ми обожаваше Сена, а аз за да я дразня  ;) казвах, че съм за Шумахер. Още помня - бях на гости на баба ми, когато следобяд излъчиха състезанието, и мисля, че до осем вечерта не се знаеше дали е починал със сигурност  :'(
« Последна редакция: Юни 28, 2010, 12:45:54 pm от tanina80 »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1338 -: Юни 28, 2010, 12:44:14 pm »
като се почна гадната тема да споделя, че по лунното заятъмнение поне в столицата видях 10 блъснати животники
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1339 -: Юни 28, 2010, 01:09:19 pm »
Сетих се за Аертон Сена ... по времето, когато стана катастрофата, двамата с Шумахер все се бореха за първото място. Приятелката ми обожаваше Сена, а аз за да я дразня  ;) казвах, че съм за Шумахер. Още помня - бях на гости на баба ми, когато следобяд излъчиха състезанието, и мисля, че до осем вечерта не се знаеше дали е починал със сигурност  :'(

И аз го помня.  :-X Знам, че темата е гадна, но това е астрологията и не можем да заобикаляме неприятните и болезнени теми.  :( Но това, което е още по-изумяващо, е точната опозиция на затъмнението на 11 юли 2010 година с прогресивната му Луна в Козирог /затъмнението попада в 4 соларен дом/, а куспидата на прогресивния 8 дом е на 28-я градус в точен съвпад с наталния МЦ в Козирог :o /освен другите подробности/. Ето и прогресивния хороскоп:
« Последна редакция: Юни 28, 2010, 01:13:51 pm от Скарлет »