Като ме подсети Марая какво съм прогнозирала преди месец и кусур се разрових из нета за предстоящи състезания във Формула 1 и с ужас установих, че следващото състезание е на 11 юли / в деня на пълното Слънчево затъмнение/ на пистата "Силвърстоун" в Англия.
http://formula1.sportal.bg/season.php А на 25 юли са в Германия. В хороскопа на Шумахер има Слънчево затъмнение в 3 натален дом, в квадрат с нат. Сатурн в падение /диспозитор на нат. Слънце в Козирог/. Роден е по Пълнолуние и Луната му в 3 дом управлява 3 дом /пътувания и автомобили/ и 4 дом /дом на края/. 8 дом /дом на смъртта/ се управлява от Юпитер, който е в съвпад с Уран /Уран показва внезапна смърт, а Юпитер се свързва и със състезания/. Юпитер и Уран са връх на тауквадрат с опозицията Слънце/Луна. Слънцето прави квадрат и със собствения си диспозитор - Сатурн. Асцендентът е на 29 градуса в Телец /критичен градус/ и е в съвпад със звездния куп Плеяди /опасност от инциденти/. Венера управлява Асцендента и 6 дом в натала, а също е и диспозитор на Юпитер и Уран във Везни. От своя страна Уран във Везни е диспозитор на Венера във Водолей - двойно подчертаване /взаимна рецепция/. Венера е в квадратура с Нептун, а диспозиторът на Сатурн в Овен - Марс е в 6 дом, в квадратура с Меркурий /автомобилите/. Аз следя по принцип Формулите, защото харесвам състезанията с автомобили. Нямам спомен, обаче, някога Шумахер да е катастрофирал.
Слънчевото затъмнение на 4 януари 2011 година е в съвпад със Слънцето му,МЦ от картата на затъмнението е на куспидата на 8-я му нат. дом, транзитния Сатурн прави тауквадрат с наталната квадратура Слънце/Сатурн, Юпитер и Уран в Риби правят опозиция с нат. му Плутон в 5 дом, Венера и Нептун от картата на затъмнението са в точни съвпади с наталните Венера и Нептун, които и в натала са в квадрат. Ето и всичките карти - натал, синастрия м/у натал и затъмнение юли 2010, синастрия натал и затъмнение януари 2011.
Колкото до футбола, не съм стигнала още до него...чакам да видя кои ще стигнат до полуфиналите. Но има резон Германия да е сред първите /дори и да стане шампион/, защото транзитния Юпитер прави тригон с наталния им Юпитер в Лъв. А както вече казахме със спорта и спортните шампиони се свързват Слънцето /като мунданен управител на 5 дом - състезанията/ и Юпитер.