Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283518 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1680 -: Октомври 09, 2010, 03:25:19 am »
Стана ми криво , че снощи ги е поразтресло във Варна.... ;D ;D...

Някои дори не сме го усетили.  ;D Във форума научих, че е имало земетресение при нас.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1681 -: Октомври 09, 2010, 03:28:10 am »
Стана ми криво , че снощи ги е поразтресло във Варна.... ;D ;D...

Някои дори не сме го усетили.  ;D Във форума научих, че е имало земетресение при нас.

Радвай се ! ;D ;)
Земетрение да няма в душата ти , тогава се усещат и земните.... :wink2: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1682 -: Октомври 12, 2010, 04:31:47 pm »
Скандална лечителка влиза в затвора за измама

Плевенският районен съд осъди на 3 години и 6 месеца затвор при първоначално строг режим скандалната лечителка Тотка Тотевска.
Освен това Тотевска ще трябва да заплати на четиримата ищци по делото общо близо 85 000 лeва, съобщи Дарик радио.
Лечителката, която твърди за себе се си, че е единствената наследничка на баба Ванга, беше призната за виновна за умишлено въвеждане на хората в заблуждение, че ще ги излекува, с цел придобиване на материални облаги в особено големи размери.
http://dnes.dir.bg/news/pleven-lechitelka-7245190?nt=9

Това първото дело за такъв вид измама май е... :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1683 -: Октомври 12, 2010, 05:44:31 pm »
Измествам  тук  поста на Крис за слънчевото изригване :

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1684 -: Октомври 13, 2010, 12:45:52 pm »
чудя се циганско лято ще има ли тази година въобще..

да в Испания  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1685 -: Октомври 13, 2010, 09:16:23 pm »
В Чили започна уникалната спасителна операция, при която от под земята на повърхността вадят затрупани миньори. 33-ма мъже престояха 69 дни на дълбочина 624 метра в специално убежище, след като минната галерия, където работеха, се срути. С тясна клетка досега са извадени девет души. Очаква се спасителната операция да продължи повече от 24 часа.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=601172
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #1686 -: Октомври 15, 2010, 03:55:18 am »
Мисля, че всички консултантски и/или посреднически услуги са към своя край, без оглед на сфери и засегнати области, в дългосрочен план

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1687 -: Октомври 15, 2010, 04:14:09 am »
Мисля, че всички консултантски и/или посреднически услуги са към своя край, без оглед на сфери и засегнати области, в дългосрочен план

Да му мислим ние, дето сме се наредили някъде по хранителната верига.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #1688 -: Октомври 15, 2010, 04:32:49 am »

мда, имам предвид посредничество в чистия му вид

а, ние засега няма да го мислим ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1689 -: Октомври 15, 2010, 04:37:59 am »

:rolleyes: Ne вярвам да се случи...

« Отговор #1690 -: Октомври 15, 2010, 04:43:40 am »

мда, имам предвид посредничество в чистия му вид

а, ние засега няма да го мислим ;D

Винаги ще има посреднци, консултанти, лобисти. Просто защото някой трябва да вади кестените от огъня, а на много хора не им се цапат ръцете с това!  ;)

Пример - Брюксел - 15 000 лобисти за парламент от 750 депутата.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1691 -: Октомври 16, 2010, 01:37:38 am »
Днес долара отново се е сринал главоломно. Говори се отново за сериозни последствия за световната икономика.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1692 -: Октомври 16, 2010, 01:48:12 am »
Днес долара отново се е сринал главоломно. Говори се отново за сериозни последствия за световната икономика.

Дай линк!

« Отговор #1693 -: Октомври 16, 2010, 01:54:23 am »

Дай линк!

Чух го по новините на БТВ.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1694 -: Октомври 16, 2010, 02:07:49 am »

ДобрЮтро! За съжаление това е лоша, но очаквана новина. Меркурий от Новолунието на 6 ноември е в точен квадрат с Нептун, което съм сигурна, че ще повлияе на цените на стоките и услугите, на горивата и на валутата. Между 6 и 16 ноември ще се чуе.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1695 -: Октомври 16, 2010, 05:17:35 am »

Аз това от няколко години го мисля, че ще се случи, но ми е интересно ти откъде ни в клин ни в ръкав стигна до тоя извод. Проследих - просто една сутрин си влязла и си го казала без никакво предисловия.
Това пък ми се стори още по-странно.  :blink:

*

abroad

« Отговор #1696 -: Октомври 16, 2010, 05:51:47 am »
в такива моменти много ми се ще да имам дар слово, но нямам.., хич не обичам много да говоря, а още по-малко ме бива да пиша ;D
моите мисли също са плод на години наблюдения и разни други работи, но няма как да го излея словесно и последователно.., а и за нещата които наистина ме замислят, преди да стигна до "проверено" заключение, избягвам да коментирам - губя концентрация и обективност ;D 
написах го, когато в един момент стигнах до категоричния извод и нямам съмнения, реших просто да споделя, а не да убеждавам когото и да било :blink:, може да се нарече и момент на крайно прозрение ;D

аз често съм странна и за самата себе си ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1697 -: Октомври 16, 2010, 06:05:45 am »
То това е добра идея, да се отвори тема само за прозрения. Не на световни звезди, а на хора от форума.
Аз така реших, щото не може така да продължава, тоя свят се напълни с шува, необезпечени пари, посредници, сфера на услугите и всякакви паразити.
Светът неминуемо ще се върне към изначалната си обективност и близост към земята.

ВПРОЧЕМ ХИП ХИП УРА ЗА ЧИЛИЙСКИТЕ МИНЬОРИ!
Аз такива мъже не бях виждала, толкова спокойни, усмихнати, уравновесени, 17 дена под земята без да знаят изобщо дали ще дойде спасение, после още чакане, в тясно, тъмно и влажно пространство, а излязоха както поп звезди на концерт, великолепна психическа форма.
Защото бяха екип, бяха едно цяло, бяха обединени.
Специално загледах един на 53 години казаха че е, ми нямаше бяла коса и изглеждаше далеч по-млад.
За сведение болшинството европейци на тия години са побелели и изглеждат много по-стари при все че работят на бюро и държавата им трепери.

« Отговор #1698 -: Октомври 16, 2010, 06:09:32 am »
17 дена под земята

2 месеца  :mellow:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1699 -: Октомври 16, 2010, 05:42:57 pm »
Да, ама първите 17 дена не са знаели дали изобщо ще стигнат до тях, после е било по-лесно.
Аз 17 дена да съм под земята и да няма ни вест, ни кост от външния свят, да съм сдала багажа.