Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283133 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #140 -: Януари 09, 2010, 10:45:19 pm »
Сега като се замисля туроператорството поначало си е по Юпитер и по 9-ти дом,
но в хотела може да се предлагат и други най-разнообразни услуги

1.Предназначението на хотела е по Юпитер - 9-ти дом
(тук отсядат обикновено пътуващи хора, най-често чужденци)
2. Ресторанта  в хотела по Луна
3. Рецепцията на хотела по Меркурий
4. СПА центъра е по Нептун
5. Масажите и кабарето са по Венера
6. Хазартната зала е по Слънце (игрите)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Януари 09, 2010, 10:49:04 pm »
Сега като се замисля туроператорството поначало си е по Юпитер и по 9-ти дом,
но в хотела може да се предлагат и други най-разнообразни услуги

1.Предназначението на хотела е по Юпитер - 9-ти дом
(тук отсядат обикновено пътуващи хора, най-често чужденци)
2. Ресторанта  в хотела по Луна
3. Рецепцията на хотела по Меркурий
4. СПА центъра е по Нептун
5. Масажите и кабарето са по Венера
6. Хазартната зала е по Слънце (игрите)

много си сладка.....
а стаите по марс или венера  ;D ;D ;D ,или марс и венера в съвпад! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #142 -: Януари 09, 2010, 11:00:04 pm »
Стаите са по Юпитер - все пак е страноприемница - тук отсядат странници.
Всички други удоволствия са съпътстващи и допълнителни екстри.

*

Heloo

« Отговор #143 -: Януари 09, 2010, 11:02:54 pm »

Абе, аз мисля, че Марая е права, че стаите са по Марс и Венера в съвпад.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #144 -: Януари 09, 2010, 11:11:56 pm »
Е значи хотелите са по Юпитер.
Щото основната функция на хотела си е спане, не ли?
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 11:30:59 pm от kaily »

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Януари 09, 2010, 11:30:44 pm »

;D ;D ;D ,по нептун са ,питай АН и тя ще ти каже същото.
абе като ти казвам нещо да знаеш ,че съм сигурна!ако не съм си казвам.ама това е 100 на 1000. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #146 -: Януари 09, 2010, 11:31:35 pm »
По Нептун не мога си разчета знаците бе, по Юпитер по ми се връзват.
 :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Януари 09, 2010, 11:34:53 pm »
По Нептун не мога си разчета знаците бе, по Юпитер по ми се връзват.
 :P

:kissd: много ме изкефи ;D ;D ,истински ме разсмя.аз ти имам картата ,давай да помагам!

*

kaily

• 5145
« Отговор #148 -: Януари 09, 2010, 11:38:20 pm »
Не бе нищо, просто се зачудих що ме гони такава вълна за малък семеен хотел. Някъде от пролетта или от миналата година.
Абе тя една астроложка, де ме пратиха насила при нея...ми каза, че ще ставам духовен гуру и къде се пъхам в бизнеса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Януари 09, 2010, 11:41:59 pm »
Не бе нищо, просто се зачудих що ме гони такава вълна за малък семеен хотел. Някъде от пролетта или от миналата година.
Абе тя една астроложка, де ме пратиха насила при нея...ми каза, че ще ставам духовен гуру и къде се пъхам в бизнеса.

що да не направиш едно такова духовно местенце :rolleyes:.
сградите са по сатурн ,народа е по луната ,тук е и храната , ааа хотелите по нептун! :tongue2: :kissd:

иии много мола не ме стряскай,щото имаме почти еднакви карти иии плутон на мц :( ;D

*

salata_izmilova

« Отговор #150 -: Януари 10, 2010, 07:04:26 am »

;D ;D ;D ,по нептун са ,питай АН и тя ще ти каже същото.
абе като ти казвам нещо да знаеш ,че съм сигурна!ако не съм си казвам.ама това е 100 на 1000. :blink:

Всички са знаещи,но като трябва да се прогнозира годината,всеки се скътава,щото не му стиска да се изкаже. Току виж после го обявили за некадърен астролог. А българина няма да подмине да го стъпче и да го охули.

*

salata_izmilova

« Отговор #151 -: Януари 10, 2010, 07:22:31 am »
Нека все пак продължим с разсъжденията и да споменем и положителни евентуални неща. Слънцето ни е в Телец,което е в съвпад по натал с Уран. Транзитният Плутон в Козирог прави тригон с тях. Слънцето управлява 8-я, а Уран- 2-я ни дом в картата. За мен този тригон показва,че въпреки световната криза,нашите банки и финансови институции няма да се затлачат повече от това. Колкото и да плюят Дянков,силно вярвам и се надявам,че няма да завлече още държавата надолу. Плутон се свързва и с престъпността,Слънцето с президента и премиера,а Уран - с политическите партии и администрацията. И от тук аз мисля,че управляващите и в частност президента и премиера ще иват адекватни реакции при решаването на политическите въпроси. Друг е въпроса,че опозицията /Луната/ прави какви ли не иширети,за да разклати държавата. И това ми показва за кой ли път,че интереса клати феса. Плутон в картата на БГ управлява 10 дом-държавната власт и управление,което дава една стабилност на фона на събитията по света. Никой от опозицията не го вълнува за народа,а само да си върнат властта. Колкото и да е недолюбван от много хора,ББ има предначертан път и мисия в държавата. И точно неговата здрава ръка в този момент е нужна. Добър или лош,без него ще се удавим. Ще дойде момент и ще ме разберете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #152 -: Януари 10, 2010, 08:03:49 am »

Всички са знаещи,но като трябва да се прогнозира годината,всеки се скътава,щото не му стиска да се изкаже. Току виж после го обявили за некадърен астролог. А българина няма да подмине да го стъпче и да го охули.

Много си права, доста хора си умират от кеф до охулят някой, пък е ако е прав за нещо си да му се кланят доземи.  :lol:

« Отговор #153 -: Януари 10, 2010, 08:13:36 am »

Аз да си оправя мойта карта, пък тази на БГ вие я нищете.  :wink2:
До сега не съм видяла мунданна прогноза, на когото и да било (имам предвид и световно известните астролози), да се е сбъднала.  :88:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

salata_izmilova

« Отговор #154 -: Януари 10, 2010, 08:14:40 am »
Транзитният Сатурн във Везни прави квадратура с нат. Луна в Козирог,която от своя страна управлява нашия 7 дом-взаимоотношенията с партньорите от другите държави,явните врагове,раждаемостта,браковете,изкуствата / като дом,мунданно управляван от Венера/. Въпреки,че Алена каза че ще има бум на раждаемостта,аз мисля,че чак бум няма да има. Вярно,че в картата на Затъмнението Новолунието е в съвпад с Венера,но това затъмнение няма никакъв подкрепящ или друг мажорен аспект,което ме обърква.Но ще визим. Според мен след юни раждаемостта ще намалее. Та,квадратурата на Сатурн с Луната/упр. на 7 дом/ показва,че ще има неразбирателства на държави и разваляне на отношения. Нужни са много отстъпки и толератност,законност/Везни/,за да се разрешат по мирен път. В противен случай ще се сбъднат прогнозите на леля Ванга за започване на трета световна война. Надявам се държавниците да проявят разум и да помислят за света и хората на тази планета,а не за собствените си интереси. Ние обаче имаме Венера в Близнаци на 14 градуса,Сатурн ще направи тригон с нея в края на годината и началото на следващата и има искрица надежда за културата и изкуството,за леко стабилизиране на финансовата и социалната сфера/въпреки,че за мен тази сфера е пълен батак и Меркурий също има отношение към сферите на обслужване/,въпроса е малко спорен. Венера в нашата карта управлява 4 дом,та другата година едва можем да очакваме положително развитие за недвижимите имоти,в селското стопанство и вътрешната политика на страната. Сатурн догодина ще направи тригон и с Марс и Плутон в Близнаци,а знаем че имаме Скорпион на МЦ. Президентът Първанов ще бъде сменен/той и без това му изтича мандата/ и ББ има всички шансове да стане следващия президент. Той е Близнаци. Сатурн във Везни ще прави тригон със Слънцето му,транз. Уран ще прави тригон с рождените му Венера,Марс и Уран, транзитния Марс през октомври е в Лъв /а мисля,че тогава се пада да правим президентските избори/.....да не навлизам в повече подробности. И това е само по транзити. Прогресиите и дирекциите допълват транзитите. Не мисля изобщо за политически и икономически прогрес,защото тр.Сатурн ще бъде в квадрат догодина с нат. ни Сатурн в Рак и с Нептун и Юпитер. Но ние поне знаем,че не може всичко да цъфти в тежки за света като цяло години. И ние в хороскопите си имаме трудни аспекти.  :rolleyes: Но квадратурите носят предизвикателствата и не винаги само негативни събития. Например квадрата на Сатурн и Нептун /освен стегнатите колани и в следващите 2 години/ може да предизвика изваждане наяве на важна научна информация, подписване на важни договори,свързани с науката,техниката,важни дипломатически преговори напр. със съседни на нас страни-Нептун управлява 3 дом в картата на БГ. Тригонът на тр. Плутон в тригон със Слънцето ще донесе според мен добри инвестиции от страна на външни партньори/ :sun: управлява 8 дом/ ,както и създаване на нови може би финансови структури/ :ura: управлява 2 дом-нашите финаси/. Може да има добри и успешни договаряния по отношение на енергетиката,електрониката и иновациите изобщо. Та,да приключа с темата за парите-аз мисля,че догодина можем да очакваме стабилизиране финансовото състояние на държавата.  :wub: Проблеми ще имат според мен производството и търговията с алкохол и цигари/тр. Сатурн в квадрат с нат. Нептун/,лекарствата, болниците, горивата /вероятно ще се вдигнат още цените/. Непрекъснато ще се правят скандали и подмолни опити на тайни общества и партии / Нептун във Водолей / за дискредитиране на управляващите/тр.  :sat:  :kva: нат. :nep:/.
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 08:39:29 am от Салата Измилова »

*

salata_izmilova

« Отговор #155 -: Януари 10, 2010, 08:17:59 am »

Аз да си оправя мойта карта, пък тази на БГ вие я нищете.  :wink2:
До сега не съм видяла мунданна прогноза, на когото и да било (имам предвид и световно известните астролози), да се е сбъднала.  :88:

В интерес на истината и аз.  ;D Но нека пък ние се опитаме да направим нещо. Тригонът на транзитният Плутон към нат. Уран в Телец на БГ може да донесе добър имидж на българските астролози.  ;)

*

salata_izmilova

« Отговор #156 -: Януари 10, 2010, 08:22:45 am »

Много си права, доста хора си умират от кеф до охулят някой, пък е ако е прав за нещо си да му се кланят доземи.  :lol:

Да,това е типично българска черта.  :mellow: Но като няма смелост някой да напише и сътвори нещо,да положи труд-примерно да прави редовни общи прогнози,здравни,годишни,мунданни,нека поне да не се бие в гърдите. Да не спамим повече темата. Ще се радвам и ти,и други да се престрашат да напишат мнение по темата. Не хапе.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Януари 10, 2010, 10:55:50 am »
ще се опитам по-късно да направя астро прогноза за първото тримесечие на 2010.
 :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #158 -: Януари 10, 2010, 11:14:22 am »

Абе, аз мисля, че Марая е права, че стаите са по Марс и Венера в съвпад.  ;D
Това вероятно е така за почасовите хотели, които междудругото се рекламират като такива. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Януари 10, 2010, 11:34:50 am »
за първите три месеца :
обиди ,разправий сред обществото ,последвали след тях скандали.подмолни опити за дестабилизиране на властта. рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади. политически смутове и проблеми. ще бъде застрашен стабилитета на правителството. проблеми в парламента ,възможно е да станем свидетели на физическа разправа сред депутатите.
сатурн ще извади на бял свят дълго прикривани тайни и истини.
в период от 21.01-края на феврури плюс минус 10 дни ,ще гръмне нов скандал с тайните служби за сигурност.
първите 15 дни от февруари ще бъдат постигнати и отчетени добри резултати във външнополитическия живот на страната. ще влязат реални пари от чужбина.
ще има активни действия на църквата и някакво примирие след големите неприятности свързани с църковни деятели или имоти на самата църква и синод през втората половина на януари.
възможен е инцидент с голям държавник или политик. ще се увеличи конспиративната дейност на държавата. очаквам инциденти с морския флот ,както и по границите ни. опасност има и от терористични действия и заплахи.
свлачищата по морето ще се активизират и то сериозно.
фатални неща  е възможно да се случат в някоя мина .