Я,какво интересна тема сте захванали! :blink: Марая,мисля че бъркаш по отношение на планетните управители в мунданната астрология. Парламента, политическите партии и всякакви сдружения и организации се управляват от Уран.
11-ти дом е дома ,който символизира парламента , а и не само.тук са и общинските съвети, тук са всички видове обществени организаций както и граждански сдружения.коопериране ,социални движения също би следвало да са по 11-ти дом. тук са етническите въпроси :blink:,правата и свободите на хората.тук е въздушното пространство ,космоса , аерофлота.
помоща и покровителството също . тук са и надеждите на хората.

11-ти дом е дома на водолея.
водолея се управлява от Уран , а негов втори управител е сатурн.бъркам ли нещо?

А Плутон в Козирог прави тригон с наталния Уран в Телец. Транзитният Сатурн във Везни прави тригон с наталните Марс и Плутон в Близнаци и както е споменала госпойца
Салатка Измиловна /страшен ник-поздравления/, правителствени сътресения и аз не очаквам. въпреки,че през февруари и началото на март може да има някакви разправии в политиката,но по-скоро може да гръмне пак някой скандал за минали злоупотреби на властимащите от миналото.
Ще следя темата с интерес. Голям фен съм и аз на мунданната астрология. :72: :49:
на мен ми харесва да работя с циклите

. ,като не подценявам и транзитите.
не съм много голям фен на тригоните

, харесват ми по-категоричните аспекти. тригона го свързвам с юпитер ,а той не ми е любимец

. шегувам се,разбира се ,че не подценявам този аспект ,но .... това може да донесе още по-лесното изразяване на суровите кармични енергий.
никой до тук не визира СЛВ /раху/. а той не е за подценяване именно сега ,когато транзитира през дома на сатурн.
нищо нова ,че
могат да се извадят злоупотреби на предишни и по-предишни властимащи
,това се случва всеки ден.
именно за това ,аз мисля ,че че бъде по-различно......
т.е сега ще бъдат извадени компромати за сегашните властващи.[/quote]
P.S А сега около затъмнението на 15 няма да се учудя,ако гръмнат некой бос на подземното царство.

[/quote]
възможно е , но и отключване на други посегателства също не изключвам....

:blink: