Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283315 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #160 -: Януари 10, 2010, 11:55:12 am »
в парламента очаквам разцепление и разделяне на властта. възможно е да започнат процеси ,които да отключат шансове за нови парламентарни избори в периода на май/юни.
няко държавници ще надценят възможностите си и това ще донесе проблеми за всички ,не само за самите тях.
компромати и недоволства ще съпътствуват политиците!

това е само за ситуацийте у нас. така разчитам звездните послания.не давам обяснение от къде и какво вадя като инфо ,с оглед на това да не объркам някой. в случай ,че нещо от постовете ми се сбъдне ,за тези ,които се интересуват съм готова веднага да споделя защо ,откъде и как?
 :-[ :-[ :-[ , а и нали добрият астролог говори разбираемо :unsure: :-\ ;D ;D.

в международен план си миссля ,че двете новолуния през февруари и март са изключително тежки и сложни. възможно е да започне конфликт за нефт и да има военни действия.мисля,че в иран ще има много проблеми.от там е възможно да се разрастне сериозен конфликт. очаквам поява на нов вирус ,неизолиран все още :(-пандемия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #161 -: Януари 10, 2010, 12:15:59 pm »
Абе, аз мисля, че Марая е права, че стаите са по Марс и Венера в съвпад.  ;D

А за почасовите вертепи може да прибавите и Плутон - мисля, че той управлява проституцията.
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 12:34:03 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Януари 10, 2010, 12:27:16 pm »
А за почасовите вертепи може да прибавите и Плутон - мисля, че той управлява проституцията.

И Раху по индийска  ;D... особено онези, които функционират на принципа "влизам/излизам".  ;D

Едит: Да обяснА, за да няма недоразумения  :-[ - голям клиентопоток, влизат за малко и си тръгват, Раху е "входът", "антрето", в пряк и преносен смисъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

salata_izmilova

« Отговор #163 -: Януари 10, 2010, 01:31:28 pm »

в международен план си миссля ,че двете новолуния през февруари и март са изключително тежки и сложни. възможно е да започне конфликт за нефт и да има военни действия.мисля,че в иран ще има много проблеми.от там е възможно да се разрастне сериозен конфликт. очаквам поява на нов вирус ,неизолиран все още :(-пандемия.

Няма да казвам,че когато казваме нещо,трябва да го докажем. Прогнози за БГ из нета,колкото щеш. Важното е са се подплъти с астрологични аргументи. Но ти си преценяваш как да работиш. Колкото до февруарското Новолуние,мисля че проблема ще бъде не само с нефт,защото Нептун е във Водолей,а този знак се свързва с газта,с тайните заговори,с политически и религиозни проблеми и заговори. Това Новолуние,обаче,прави тригон с Марс и и отчасти с Плутон в Близнаци от картата на БГ. Това за мен е един светъл лъч във финансово отношение,тъй като това Новолуние попада в нашия 2 дом. Може да очакваме финансиране на важен проект,касаещ горивата / или нещо свързано с проекта"Бургас-Александруполис"/, лекарствата и болниците, изобщо-политиката. Освен повишаване на вирусните инфекции,може да очакваме повишаване цените на горивата,на лекарствата,на цигарите и алкохола. В световен аспект.....съвпадът на Нептун и Хирон могат да донесат важно медицинско откритие в областта на нетрадиционната медицина,някакво нестандартно лечение. Няма да се учудя,ако имаме и важно космическо откритие или разкритие,отнасящо се до извънземни цивилизации и космическа техника.
 А мартенското Новолуние е направо страшничко - в съвпад с Меркурий и Уран в Риби в сходяща опозиция с ретро Сатурн. Този съвпад може да предизвика доста самолетни катастрофи и падания в морета и океани на такива,изчезвания на самолети и отвличания на кораби, наводнения и други природни катаклизми. То е в квадратура с нашия Марс,който съуправлява 10 дом-управляващите и правителството,както и управлява интерсептирания Овен в 3 дом. Тук вече,в периода от средата на март до средата на април може да очакваме разклащане на управлението от страна на тайни заговори на политически партии и лидели. Нептун и Риби се свързват с тайните,а Уран с политическите вълнения и партии. Меркурий в съвпад с Уран и в опозиция на Сатурн ще предизвика вълна от народно недоволство - митинги и стачки при работещите в някои отрасли - вероятно на лекари,мед.сестри и фармацевти,пенсионери и неправителствени организации. А може и да няма нищо такова,а просто да преживеем тежък природен катаклизъм,което да създаде пълен хаос в сраната. Юпитер от картата на Новолунието е в Риби и в квадрат към нат. Венера и Плутон от картата на БГ. Венера в Овен е в заточение и мисля,че ще имаме земетресение,чийто епицентър обаче да е в съседна държава.
 В световен аспект може да очакваме срив на борсата и търговията като цяло. Може да очакваме и разтрогване на политически съюзи и други дороваряния, както и нарушаване на дипломатическите отношения между държави.

« Отговор #164 -: Януари 10, 2010, 02:40:04 pm »
в парламента очаквам разцепление и разделяне на властта. възможно е да започнат процеси ,които да отключат шансове за нови парламентарни избори в периода на май/юни.
няко държавници ще надценят възможностите си и това ще донесе проблеми за всички ,не само за самите тях.
компромати и недоволства ще съпътствуват политиците!

Я,какво интересна тема сте захванали!  :blink: Марая,мисля че бъркаш по отношение на планетните управители в мунданната астрология. Парламента, политическите партии и всякакви сдружения и организации се управляват от Уран. А Плутон в Козирог прави тригон с наталния Уран в Телец. Транзитният Сатурн във Везни прави тригон с наталните Марс и Плутон в Близнаци и както е споменала госпойца  ;D Салатка Измиловна /страшен ник-поздравления/, правителствени сътресения и аз не очаквам. въпреки,че през февруари и началото на март може да има някакви разправии в политиката,но по-скоро може да гръмне пак някой скандал за минали злоупотреби на властимащите от миналото.
 Ще следя темата с интерес. Голям фен съм и аз на мунданната астрология.  :72: :49:

P.S  А сега около затъмнението на 15 няма да се учудя,ако гръмнат некой бос на подземното царство.  :-X

*

salata_izmilova

« Отговор #165 -: Януари 10, 2010, 02:53:20 pm »
Сега става интересно   :o - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2692071  Ще свали ли Яни Янев правителството или не? Давайте да залагаме. Ако искате и хорари правете.

« Отговор #166 -: Януари 10, 2010, 03:02:09 pm »
С какво ще го сваля? С чара си?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

salata_izmilova

« Отговор #167 -: Януари 10, 2010, 03:03:51 pm »
Намерих рождените данни на Яни Янев - 22.04.1971 г. в гр. Сандански. И веднага ми направи впечатление близкия съвпад на слънчевото затъмнение с рождения му  :mar: в  :cp:,който по натал е в  :kva: с ретро  :mer: в  :ar:   :ven: в  :pi: е диспозиторка на  :sun: му в  :ta: и е на 28-29 градуса, в  :opo: с  :plu: в  :vi:. В края на Януари тр. Слънце ще е в квадратура с нат. Слънце ,а транз. Марс в лъв-ще квадратира тан. му Сатурн. Ще бере ядове този човек.  :unsure:

*

salata_izmilova

« Отговор #168 -: Януари 10, 2010, 03:05:09 pm »
С какво ще го сваля? С чара си?  ;D

С ретраградния си овнешки Мерк.  :29:  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #169 -: Януари 10, 2010, 03:07:06 pm »
Сега става интересно   :o - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2692071  Ще свали ли Яни Янев правителството или не? Давайте да залагаме. Ако искате и хорари правете.
Няма да го свали ( и без да гледаме астрологията). Много горещи картофи има за вадене, които никой не иска да пипа: Намаляване на администрацията поне с 50%, вдигане на пенсионната възраст твърдо на 65 г с тенденция-68г, полицаите да се намалят с около 20 000хиляди, орязване на социални придобивки и политики и изобщо системата, такава каквато я познавахме до момента можем да и четем "за упокой", субсидии за тютюн и др. земеделски продукции "от първа необходимост"- тц!.
Мога и още неща да изредя. :blink: :blink: :blink: Като цяло това са около 50% от избирателите, та е ясно защо се увеличава агонията на определени сектори.

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Януари 10, 2010, 03:08:39 pm »
Намерих рождените данни на Яни Янев - 22.04.1971 г. в гр. Сандански. И веднага ми направи впечатление близкия съвпад на слънчевото затъмнение с рождения му  :mar: в  :cp:,който по натал е в  :kva: с ретро  :mer: в  :ar:   :ven: в  :pi: е диспозиторка на  :sun: му в  :ta: и е на 28-29 градуса, в  :opo: с  :plu: в  :vi:. В края на Януари тр. Слънце ще е в квадратура с нат. Слънце ,а транз. Марс в лъв-ще квадратира тан. му Сатурн. Ще бере ядове този човек.  :unsure:

мога да ви дам и точен час на яне янев! имам нещастието да съм помогнала в политическата му кариера от с.МАЛЪК ЦАЛИМ ОБЩ. САНДАНСКИ до парламента! :03: :41:
« Последна редакция: Април 27, 2013, 03:07:40 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #171 -: Януари 10, 2010, 03:10:37 pm »
Стигнали сме до дъното,не знам за горещите картофи.Иска се твърда ръка и много ограничения и съкращения на администрацията,за да се измъкнем.Ей на това му викам нахалство и гонене на лични интереси.Не му пука на този тъпак,че сега на БГ не и трябва разклащане под краката,да не стане наяве с трус да се стреснат. Тъпаци!

*

salata_izmilova

« Отговор #172 -: Януари 10, 2010, 03:14:21 pm »
Намерих рождените данни на Яни Янев - 22.04.1971 г. в гр. Сандански. И веднага ми направи впечатление близкия съвпад на слънчевото затъмнение с рождения му  :mar: в  :cp:,който по натал е в  :kva: с ретро  :mer: в  :ar:   :ven: в  :pi: е диспозиторка на  :sun: му в  :ta: и е на 28-29 градуса, в  :opo: с  :plu: в  :vi:. В края на Януари тр. Слънце ще е в квадратура с нат. Слънце ,а транз. Марс в лъв-ще квадратира тан. му Сатурн. Ще бере ядове този човек.  :unsure:

мога да ви дам и точен час на яне янев! имам нещастието да съм помогнала в политическата му кариера от с.МАЛЪК ЦАЛИМ ОБЩ. САНДАНСКИ до парламента! :03: :41:
11:54 на обяд. в сандански

Благодаря! Затъмнението му е в 6 дом,а точката на края е на 3 градуса в Козирог. Къде ли беше транзитния Плутон в Козирог ???  :P  Да не гушне букета.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Януари 10, 2010, 03:17:42 pm »
това е само за ситуацийте у нас. така разчитам звездните послания.не давам обяснение от къде и какво вадя като инфо ,с оглед на това да не объркам някой. в случай ,че нещо от постовете ми се сбъдне ,за тези ,които се интересуват съм готова веднага да споделя защо ,откъде и как?
 :-[ :-[ :-[ , а и нали добрият астролог говори разбираемо :unsure: :-\ ;D ;D.[/color]

това е ,,което имам да кажа. не е късно ,кво сте се разбързали? :o не бързайте! времето е пред нас....ще видиме. ;)
искаше се смелост!дано нищо от това ,което съм написала да не се сбъдне :( ,щото и аз съм единица от тази територия/България/ , но ,ако някъде съм уцелила ,ще кажа от къде съм извадила инфого.
не гледам въобще нито една от картите,много са противоречиви,дори ми е смешно. работя по карта построена с датата на първата промяна ,като край на цикъл , а именно: 10.11.89г. софия 15:00часа-свалянето на тодор живков.
не бързайте да ме хулите-това може да направи само времето! ;D ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #174 -: Януари 10, 2010, 03:31:57 pm »
 На мен ми е любопитно дали някой от вас е гледал дали борда ще устиска. Нали знаете, че няма страна, която безпроблемно да е излязла от валутния борд. Поради тази причина се натискаме да преминем към ерм2.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #175 -: Януари 10, 2010, 03:32:39 pm »
Ма тоя много малък бе, къде се кокошини барабар Петко с мъжете.
Брех, никога няма да кажа, че е на 37.
 :97:

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Януари 10, 2010, 05:44:07 pm »
 Я,какво интересна тема сте захванали!  :blink: Марая,мисля че бъркаш по отношение на планетните управители в мунданната астрология. Парламента, политическите партии и всякакви сдружения и организации се управляват от Уран.

11-ти дом е дома ,който символизира парламента , а и не само.тук са и общинските съвети, тук са всички видове обществени организаций както и граждански сдружения.коопериране ,социални движения също би следвало да са по 11-ти дом. тук са етническите въпроси :blink:,правата и свободите на хората.тук е въздушното пространство ,космоса , аерофлота.
помоща и покровителството също . тук са и надеждите на хората. ;D
11-ти дом е дома на водолея.водолея се управлява от Уран , а негов втори управител е сатурн.
бъркам ли нещо? ;D ;D :P

А Плутон в Козирог прави тригон с наталния Уран в Телец. Транзитният Сатурн във Везни прави тригон с наталните Марс и Плутон в Близнаци и както е споменала госпойца  ;D Салатка Измиловна /страшен ник-поздравления/, правителствени сътресения и аз не очаквам. въпреки,че през февруари и началото на март може да има някакви разправии в политиката,но по-скоро може да гръмне пак някой скандал за минали злоупотреби на властимащите от миналото.
 Ще следя темата с интерес. Голям фен съм и аз на мунданната астрология.  :72: :49:

на мен ми харесва да работя с циклите :P :P :P. ,като не подценявам и транзитите.
не съм много голям фен на тригоните ;D , харесват ми по-категоричните аспекти. тригона го свързвам с юпитер ,а той не ми е любимец ;D :P. шегувам се,разбира се ,че не подценявам този аспект ,но .... това може да донесе още по-лесното изразяване на суровите кармични енергий.
никой до тук не визира СЛВ /раху/. а той не е за подценяване именно сега ,когато транзитира през дома на сатурн.
нищо нова ,че могат да се извадят злоупотреби на предишни и по-предишни властимащи ;D ;D ,това се случва всеки ден.
именно за това ,аз мисля ,че че бъде по-различно...... ;D ;D т.е сега ще бъдат извадени компромати за сегашните властващи.

[/quote]
P.S  А сега около затъмнението на 15 няма да се учудя,ако гръмнат некой бос на подземното царство.  :-X
[/quote]

възможно е , но и отключване на други посегателства също не изключвам.... ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Януари 10, 2010, 06:33:13 pm »
Стигнали сме до дъното,не знам за горещите картофи.Иска се твърда ръка и много ограничения и съкращения на администрацията,за да се измъкнем.Ей на това му викам нахалство и гонене на лични интереси.Не му пука на този тъпак,че сега на БГ не и трябва разклащане под краката,да не стане наяве с трус да се стреснат. Тъпаци!

много са горещите картофки Скарлетка  ;D , пърдон Салатке ;) :P. но все някой ден трябва да бъдат извадени. идноличното управление на територията е факт ,нооо.....и през това трябва да се мине.
не ми се коментира Болен сидеров и Лостов ,както и Батман ,ама като гледам накъде вървят нещата съм повече от сигурна ,че ще има сериозни изненади.
струва ми се ,че астрологията няма да ме излъже и този път. гответе се за Велико Народно Събрание. ;) :blink:

*

salata_izmilova

« Отговор #178 -: Януари 10, 2010, 07:52:14 pm »

много са горещите картофки Скарлетка  ;D , пърдон Салатке ;) :P. но все някой ден трябва да бъдат извадени. идноличното управление на територията е факт ,нооо.....и през това трябва да се мине.
не ми се коментира Болен сидеров и Лостов ,както и Батман ,ама като гледам накъде вървят нещата съм повече от сигурна ,че ще има сериозни изненади.
струва ми се ,че астрологията няма да ме излъже и този път. гответе се за Велико Народно Събрание. ;) :blink:

Салатка или Скарлетка,все в гъз. Както искаш,така ме наричай.Взе да ми омръзва,като че има някакво значение кой кой е. Явно Скарлетка е една,няма други кат нея. Няма лошо,ще чакаме Великото Народно Събрание. И кога мислиш,че ще го свикат? Лошото е,че ще сърбаме попарата ние. А Батман на много хора е черен в очите,точно както и аз. Ама като гледам,нито на него,нито на мен ни е през оная работа чий мазол сме настъпили. Щото, ако не сме настъпили нечий мазол няма да ни вадят все очичките-колко сме некадърни,какви сме били по характер,пък егото,пък оная ни работа ...... и т.н бля,бля.  :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Януари 10, 2010, 08:09:02 pm »
салатке :wub: :P ,не се цупи и не се сърди....
батман е трън в очите ,щото има причини за това.
велико народно ще бъде свикано и няма мърдане....периода ще бъде през май/юни. самият премиер има нужда от това.
ще я сърбаме попарата защото така си я дробиме. "оти ги ручахме жабетата"?
а премиера беше просто изигран ,но знаеш ли "със селяни революция не се прави" ,казваше ВАНГА и кротко допълваше "политиката е курва ,не е това ,което виждате" , а накрая уморена завършваше с думите ОБИЧАЙТЕ СЕ!
АЗ това съм запомнила от нея в онези 12год. споделям  теб това и сс целия форум ,защото ти я визира още в началото на темата. и в това разбира се няма нищо лошо.
омърсих се от тая гнусна и мръсна политика.малко са духовните хора,които влизат там.
аз лично познавам бога пред който се кланяте , и тооо от онези времена ,когато бога се кланяше на бога ,когато бога беше дявол и ме е срам ,когато се манипулира общественното мнение ,когато се инсинуира политика основана на безхаберие .
а ти...,която и да си нямам нищо  против теб ,както и към скарлет :P. неприятно ми е,когато някой се опитва да хапе или просто така да цитира избирателно орезвайки нужните думи ,за да изпъкне в очите на другите.
много ми е приятно и бих искала да чета хора,който дори и да грешат продължават-за мен в това е силата и това е духовния човек.
 :kissd: не се сърди. нищо лично......много знам за политиката и ........не мога да бъда аполитична в територия на която съм родила цели  деца. не ми е все едно ,какво ще се случи.

« Последна редакция: Април 27, 2013, 03:10:29 pm от Марая »