Ще трябва да изясня и това,за да няма недоразумения и погрешни тълкувания. Основната бомба от разочарование хвърли Марая с цитираното от jopelini изказване на Марая. Аз няма да правя коментар за подобни изказвания и Слънце в 1 дом. Но капака сложиха Хело и Вижън. Двете се караха помежду си и се обиждаха ожесточено. Аз направих коментар след един пост на Хело,че заради подобни на нейното изказване,ще си отиват много потребители. Вижън,вместо да прочете добре,се изказа още по-невярно,като реши че аз пиша това за нея. След което ме нападна и мен. Това са ...... няма да казвам какви ...... изказвания. Имах време да направя анализите за себе си и да взема решение. Ще се радвам,ако всеки със силно его бъде по-въздържан в обидите и нападките. Така няма да се предизвикваме взаимно. А аз наистина не забравям нито доброто,нито лошото. Не съм отмъстителна,но не забравям. И съм на принципа:"Казана дума,хвърлен камък", "Език мой,враг мой". Ако искате да има мир във форума,трябва да бъдем толерантни и търпеливи един към друг.