Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284481 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #180 -: Януари 11, 2010, 11:49:20 am »
ай стига бе , салатке ,сега с кой ще си говоря за мунданна астрология? :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #181 -: Януари 11, 2010, 01:35:59 pm »

С Hi и Vision. :unsure: Те са доста "знаещи", та ще заместят Салатката. Беше много надъхана мацка. И с мен можеш да си говориш на тази тема,но аз не мога да взимам много активно участие,поради заетостта ми. И сега пак се налага да хуквам нанякъде.  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #182 -: Януари 11, 2010, 01:47:21 pm »

С Hi и Vision. :unsure: Те са доста "знаещи", та ще заместят Салатката. Беше много надъхана мацка. И с мен можеш да си говориш на тази тема,но аз не мога да взимам много активно участие,поради заетостта ми. И сега пак се налага да хуквам нанякъде.  :wub:

не искам да ги коментирам тези поДтребителки....,не са ми на нивото.
мъчно ми щото искам да си говоря за астрология , а повечето тук са за друго явно.
различни търсения имат.... ;) .
ще се радвам ,ако наминаваш по-честичко и си бъбрим :wub:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #183 -: Януари 11, 2010, 10:11:53 pm »
и слава богу, че не съм на твоето ниво :clap:

няма и как да бъдеш!много се иска за това!
оправи си отношението и не проектирай личните си проблеми в/у другите ,щото си жалка и смешна , а и не блестиш от интелект.
не случайно коментара е направен към ХИ И КЪМ теб!
:85: :85: :85:
следиш постове :o :o :o :o

*

Heloo

« Отговор #184 -: Януари 11, 2010, 10:55:14 pm »
и слава богу, че не съм на твоето ниво :clap:

няма и как да бъдеш!много се иска за това!
оправи си отношението и не проектирай личните си проблеми в/у другите ,щото си жалка и смешна , а и не блестиш от интелект.
не случайно коментара е направен към ХИ И КЪМ теб!
:85: :85: :85:
следиш постове :o :o :o :o

Тя Скарлет си беше изтрила профила заради теб, ако си забравила!   :rolleyes:

НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

Явно държиш да продължиш да се дърляш и се чудиш как да ме предизвикаш. Ужасно ме уплаши. Тъкмо ще ме направиш още по-известна. И колкото повече ме очерняш,толкова повече ще ме търсят и тези,които не са чували за мен. Колкото е по-скандално около някого,толкова е по-известен.  ;D А начина, по който "насираш" хората,надали ще ти спечели уважение. Давай,Марая,продължавай да показваш истинския си облик. Хората могат сами да преценят каква си,няма нужда аз да падам до нивото ти.  

допълваш си постовете ,по гнусен начин ,затова ме предизвикваш.хората ме познават и знаят .....,на мен ми е все едно.
или спираш с показалката итова,което искаш да наложиш като твое мнение го правиш без да хапеш и подмолно да действаш или няма да спра.разбираш ли? върни се назад и виж как и по какъв начин и колко време си ме яла. просто ми преля чашата.
а ,ако искаш да те търсят бъди добра.аз не съм ти конкурентка.аз не печеля пари от хороскопи...,така,че ми е все едно.
НИВОТО Е ВИСОКО КАЗАХ ТИ СИНУХЕ И НЕБЕСНА. ГОЛЕМИ АСТРОЛОЗИ СА. НЯМА МЪРДАНЕ И БЪРКАНЕ И ОПРАВДАНИЯ С НЕТОЧЕН ЧАС.
ТИ ЩЕ МИ КАЖЕШ ,ЧЕ ЧАСА МИ НЕ Е ТОЧЕН! ;D ;D
АЙДЕ ,НЕ ТИ ЛИ СЕ ПРИСПА ПО К8 В/У К5 ПО К15.
И КВО ГИ БЪРКАШ ХОРАТА ,ЧЕ ЧУЖДИТЕ ДЕЦА СА ПО 12-ТИ!??
ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА М/У ЧУЖДИ И ИЗВЪНБРАЧНИ?А

Много се радвам,че Синухе ти е познал всичко. Аз дълбоко го уважавам.  ;D И пак ти повтарям-твоето мнение за мен няма значение,каквото и да кажеш. Недей да ходиш при прости астролози като мен друг път,моля те. След като можеш да дадеш 600 лв. на разни ясновидки,защо да не си платиш и за моя труд. По света е пълно с непознали ясновидци. Това,че Синухе работи безплатно за теб си е негово желание и ваш проблем. А,между другото,един считащ себе си за добър астролог,не ходи да се консултира при друг, а пък ти си обиколила всички във Варна и Бургас, наред с номеролозите.  ;)

бавна мисъл скарлет,много се редактираш! нумеролог не ме е консултирал. а с астролозите съм обменяла инфо и съм си правила купони ,нещо ,което ти не умееш да правиш!
ДОБРИЯ АСТРОЛОГ ТЪРСИ И ЧУЖДИ МНЕНИЯ. И НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

п.п.единственният човек ,който извади душата си на показ,свали всички маски и задръжки,разказа всичко и сподели всичко в този форум съм аз.гордея се с живота си и с това,което съм постигнала и направила....
и с още нещо- ВСИЧКИТЕ МИ ПРЕДСКАЗАНИЯ СЕ СБЪДВАТ! :) :'(

Виж, Марая, "високоастрологични термини" употребявам само,когато консултирам хора разбиращи нещо от астрология, които зная,че ще ме разберат. Или поне така си мисля.  :) Значи ти можеш да вървиш и да бълваш във форума, пък на мен не ми е позволено да се защитя?!?! Щоооо? Ти сигурно си с привилегии?  Аз няма да си позволя да коментирам твоите "знания". И това ми е последният пост,защото нямам повече какво да ти кажа.  ;D

каквото и да ми кажеш като астролог не ме вълнува,защото не си астролог.като човек те питам ,защо ме хапеш винаги.от 7месеца във всяка тема?защо не ми написа на лични кое те дразни?
аз бях добра!приех те в къщи ,платих си ,говорих и споделих.ти беше сбъркала на няколко места аспекти и домовепазя дори коренспонденцията ни.всеки бърка няма лошо.не ти се защитаваш , АЗ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ТЕ НАПАДНАЛА.НЕ БЪЛВАМ ВЪВ ФОРУМА И ДО ТОЗИ МИГ НЕ СЪМ НАПРАВИЛА НИЩО С/У ТЕБ.ДОРИ ,КОГАТО И ХЕЛО ТИ КАЗА ,ЧЕ НЕ СИ И ПОЗНАЛА ,АЗ ТЕ ЗАЩИТИХ И ПРЕМЪЛЧАХ.ТИ ПРОСТО ПРЕКАЛИ! МОЙТЕ ЗНАНИЯ НЕ ГИ ПОСТАВЯЙ В КАВИЧКИ! АЗ КОГАТО ТРЯБВА ДА КАЖА НЕЩО ,ГО КАЗВАМ БЕЗ К5 ,К6 ,ДИСПОЗИТОР,УПРАВИТЕЛ ВЗАЙМНА РЕЦЕПСИЯ И УНДУРНАЙСЕ ИЗЛИШНИ ПРИКАЗКИ. В ТАКИВА СЛУЧАЙ КАЗВАММНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА И ОТСИЧАМ-темата е "вродени аномалий" ,казвам проблеми с майката-питай лили,казвам и ще продължавам да казвам ,защото НЕ ПРАВЯ ПАРИ ОТ ТОВА , А ТРУПАМ ЗНАНИЯ.
А ДАЛИ ЩЕ ПИШЕШ И ГОВОРИШ МИ Е ВСЕ ЕДНО , ОТ ТЕБ НИЩО НЕ СЪМ НАУЧИЛА И КОМУНИКАЦИЯТА МИ С ТЕБ НЕ ВЪРВИ!
ЕДИН СЪВЕТ:НЕ РЕВНУВАЙ , НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ВСЕЗНАЕЩА , А РАБОТИ ПО 5-ТИ ДОМ. НИЩО ПО-ВЕЛИКО ОТ ТВОРЧЕСТВОТО НЯМА-АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО!

Момичета, оставете тежките истини за ЛС:)
   За мен това не са нито тежки, нито истини. Явно Козирожкия Марс не се проявява конструктивно във 2 дом в заточение.  ;D

ХА-ХА-ХА, колкото и да се плезиш истината е една! марс екзалтира в козирог. това ,че е във втори дом и участва в голям земен тригон също е факт. да не си забравила ,че имам и венера тук-на трон по дом!
НЕ ТИ ПРИЛИЧА ДА ХОДИШ С ПОКАЗАЛКА ИЗ ТЕМИТЕ ,АКО НЕЩО ТИ ПРЕЧИ МИ ГО КАЖИ НА ЛИЧНИ ,НО ПРЕСТАНИ ДА МЕ ХАПЕШ.ПРАВИШ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. И ОЩЕ НЕЩО ОТ ТУК НАМИРАШ КЛИНТИ , КОЛКО СИ ДОБРА ЗА ДРУГИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,МОЖЕШ ДА ВПЕЧАТЛИШ НЯКОЙ КОЙТО ИМА МНОГО БЕГЛИ ПОЗНАНИЯ,НО МЕН НЕ!
А ДА НЕ КОМЕНТИРАМ ,ЧЕ АСТРОЛОГА СЛЕДВА ДА ГОВОРИ БЕЗ ТЕРМИНИ /АСТРОЛОГИЧНИ/,НЕДОСТЪПНИ ЗА ЧОВЕКА ,КОГОТО КОНСУЛТИРА.

Много се радвам,че Синухе ти е познал всичко. Аз дълбоко го уважавам.  ;D И пак ти повтарям-твоето мнение за мен няма значение,каквото и да кажеш. Недей да ходиш при прости астролози като мен друг път,моля те. След като можеш да дадеш 600 лв. на разни ясновидки,защо да не си платиш и за моя труд. По света е пълно с непознали ясновидци. Това,че Синухе работи безплатно за теб си е негово желание и ваш проблем.
първо ,аз не ходя при тях ,а те идват при мен! у вас не съм дошла. второ и СИНУХЕ И НЕБЕСНА работят със същия час ,който съм дала на теб. но за разлика от теб ТЕ НЕ СЕ ВЖИВЯВАТ В РОЛЯТА НА ВЕЛИКИ АСТРОЛОЗИ , А СА ТАКИВА! ЗНАНИЯТА ТИ ,ЗНАМ КОЛКО СА. АЗ ВИНАГИ СИ ПЛАЩАМ СКАРЛЕТ.
НО ТИ СИ УЖАСНО РЕВНИВА ОТНОСНО ЗНАНИЯТА НА ДРУГИТЕ.МНОГО ВРЕМЕ ТИ ГЛЕДАХ СЕЙРА КАК МЕ ХАПЕШ ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ПРИЕМЕШ ,ЧЕ ЗНАМ И ТО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ!
НА КОЙ ЩЕ СИ ДАВАМ ПАРИТЕ СИ Е МОЙ ПРОБЛЕМ ,А ТВОЯ ТРУД ГО ПОПРАВЯХ ТРИ ПЪТИ ,АКО СИ СПОМНЯШ.НЯМАШЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯ ПОДОБНО НЕЩО ,МАКАР ,ЧЕ СЪМ ГО СПОДЕЛИЛА С МНОГО ХОРА ОТ ФОРУМА ,НО ТИ НАИСТИНА ПРЕКАЛИ.НЯМА ТЕМА В КОЯТО ДА НЕ СИ СЕ ОПИТАЛА ДА ПОСТАВИШ ПОД СЪМНЕНИЕ ЗНАНИЯТА И РАЗСЪЖДЕНИЯТА МИ.
НЕ СИ ДОБЪР АСТРОЛОГ-ТОВА Е ИСТИНАТА!
СИСТЕМАТИЗИРАЙ СИ ЗНАНИЯТА И СИ ПРЕЧУПИ ТЕЛЕШКИЯ МАРС.

като много "отворна" на тмата плутон :'( :'( :'( , да ви попитам за мнние, :'(
в момента плуто ми е на к2 , а все още продължават магарий и удари под кръста..,имам юпитер на 28 в близнаци ,дали аспекта от 3 гр. дори и разходящ дйства? писна ми от простотий.....

Транзитният Плутон няма сходящи аспекти в допустима орбиса в момента, обаче точно в този момент прогресивната ти Луна прави съвпад с киспудата на К2 - господарката на 8-ми дом е на куспидата на 2-ри. ...готви се да влезе в дома, Марая.

и си права ,имам да вземам много пари....,знам за какво става дума НЕБЕСНА! ТОЧНО В ТОЗИ МИГ Е АСПЕКТА!

СКАРЛЕТ ,ТИ СИ БИЛА ГОЛЯМА ЗАЯДЛИВКА БЕ,КАТО ВСИЧКИ РАЦИ! ЕДНА НАПРЕД ДВЕ НАЗАД!АЗ ДАЖЕ БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА КАКВО СЕ ДЪРЛЯХМЕ С ТЕБ!
СЕГА ДА ТИ КАЖА НЕЩО......
ТРАНЗИТНИТЕ ПЛАНЕТИ ПРАВЯТ КВАДРАТ ВЕРНО Е ,АМА АКО ГО НЯМА НАТАЛА ,КЪВ КВАДРАТ ЩЕ ПОДЕЙСТВА.....НИКАКЪВ! ТОЧНО КАТО ПРИКАЗКАТА ;D ;D"ТЪКМО ДА Й ГО ВКАРАМ И ТЯ НЕ ДОЙДЕ!"
ВТОРО ТОВА СЪС СЪУПРАВИТЕЛИТЕ СИ ГО СЛАГАМ 15 СМ.ПОД ПЪПА,ЩОТО ,АКО ГО НЯМАШЕ УРАНА ОТКРИТ, САТУРН ЩЕШЕ ДА СИ ГО УПРАВЛЯВА. ;D ;D ;DУРАН НЯМА НУЖДА ОТ КОАЛИЦИЯ...... ;D ;D ;D И ОТ СЪДРУЖНИК ЩОТО ТОЙ Е СВОБОДОЛЮБИВ И НЕ ОБИЧА НЯКОЙ СИ ДА МУ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ ИЛИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГО! УРАН-СВОБОДА ,САТУРН ОГРАНИЧЕНИЯ! МИИИ,АЗ ОГРАНИЧЕН ВОДОЛЕЙ НЕ ПОЗНАВАМ!!!!!!
ТРЕТО ,ДА! И НУХЕ И НЕБЕСНА МИ ЗНАЯТ НАИЗУСТ ХОРОСКОПА И ТИ КАЗВАМ ,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ! В Ъ О Б Щ  Е!  СТАВА ДУМА ЗА ДРУГИ НЕЩА ,ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИ ОТ ТОВА , КОЕТО КАСАЕ 2-РИ ДОМ!
ЧЕТВЪРТО , ДЕВИТЕ СА ПРАКТИЧНИ ,ПРАГМАТИЧНИ ,КОРЕКТНИ И АНАЛИТИЧНИ....,ДА ГАДНИ СА ПОНЯКОГА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РЕДА ,ЗАЩОТО ГО ОБИЧАТ , НО ЗЛОБА И ИНТРИГА , А И АЛЧНОСТ КАКВАТО ИМА РАКА  ПРИ ДЕВАТА НЯМА.....

ВИЖ КАК ПРЕДИЗВИКВАШ ХОРАТА-НЕ ТИ СТИГНАХ АЗ ,АМИ ЗАПОЧНА И ДРУГИТЕ......
КВО ДА ТЕ ПРАВЯ ,ЧЕ НЕ ПОЗНА!
КВО СИ РЕЧЕ-2-РИ ДОМ ПАРИ ,АЛА БАЛА-ДААА,АМА НЕ! НАЛИ ГОВОРИШШ ЗА ЦЯЛОТО......
ЕЕЕЕЙЙЙЙ ,ГОЛЯМА ЗАВИСТ ,ГОЛЯМО НЕЩО ,БРЕЙЙЙ!
 КАТО АСТРОЛОГ ПРЕДСКАЗАТЕЛЕН, ПАК НЕ ПОЗНА МОЖЕ ДА РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНСКА ,АМА......ОТ ПРЕДСКАЗАТЕЛНА  :o :o :o, АКО ЩЕ И 3 СЪУПРАВИТЕЛЯ ДА ПОЛЗВАШ НЯМАШ ЛИ СВИШЕ НИЩО НЕ СТАВА!

ВБЕСИЯВА МЕ ТОВА ,ЧЕ ВИНАГИ МИСЛИШ ,ЧЕ СИ ПРАВА . И ТИ ГРЕШИШ И ВСИЧКИ ГРЕШИМЕ ,АМА СЕГА ДА ОБИЖДАМЕ  ДЕВИТЕ....
ПРИИЯТЕН ДЕН! :P  

скарлет , планетата на трон е гейзер ,вулкан.при нея качествата са в пъти повече ,тя е като юпитер много,много и пак много.тя не може да контролира енергията си. обиждаш ме ,като поставяш под съмнение голяма част от постовете ми. ??? и не знам защо го правиш. може би искаш да покажеш ,че знаеш повече от мен?! ??? ::)
не е така ,този път ме предизвика и ще ти кажа в прав текс следното:
може да си добър здравен астролог ,но в прогностиката за мен имаш малко познания.до тук от всичко онова което ми написа нищо не ми позна! а това са доста месеци. може би имаш познания ,но не умееш да тълкуваш точно и правилно. това вече наистина е лично и го поставям тук ,защото ти премина много граници. :( >:( >:(

ако не ти харесва това ,че мога да мисля и споделям онова което мисля си е твой проблем.аз уважавам всяко мнение ,но поставям всичко под съмнени докато не се убедя в противното.

п.п. и стига с тея оправдания за средата. на всички ни е ясно ,че ако един овчар има съвпад на юпитер и плутон в 8-ми дом и един банкер има същия съвпад нещата при тълкуването ще са различни и като мащаби и като възможност ,но пак ще става дума за двете планети и за оста 2/8

скарлет , планетата на трон е гейзер ,вулкан.при нея качествата са в пъти повече ,тя е като питер много,много и пак много.тя не може да контролира енергията си. обиждаш ме ,като поставяш под съмнение голяма част от постовете ми. ??? и не знам защо го правиш. може би искаш да покажеш ,че знаеш повече от мен?! ??? ::)
не е така ,този път ме предизвика и ще ти кажа в прав текс следното:
може да си добър здравен астролог ,но в прогностиката за мен имаш малко познания.до тук от всичко онова което ми написа нищо не ми позна! а това са доста месеци. може би имаш познания ,но не умееш да тълкуваш точно и правилно. това вече наистина е лично и го поставям тук ,защото ти премина много граници. :( >:( >:(

ако не ти харесва това ,че мога да мисля и споделям онова което мисля си е твой проблем.аз уважавам всяко мнение ,но поставям всичко под съмнени докато не се убедя в противното.

Да,сигурно съм те подразнила,след като пишеш с различни цветове и удебелен шрифт.  ;D Съжалявам,че не съм на едно мнение с теб. Колкото до прогностиката,не ме притеснява изобщо твоя пост,защото според мен и часът ти на раждане не е точен. Нямам желание да се сравнявам или съревновавам с теб или с друг. А твоята оценка за мен е най-малко важна. Аз, за разлика от теб,няма да напиша нищо от това,което сме коментирали и споделяли двете за личния ти живот. Възпитана съм по различен начин. И не бих си позволила да изваждам на показ из форумите споделеното от някого с мен.Още по-малко лична инфорамция за някого. Ей таз малка разлика ни прави различни от небето до земята,Марая.  :)

да , но аз си платих мила ми скарлет.
по този час работят много астролози.
кой е синухе ,че познава събитията месеци преди да се случат.
по този час истинските асролози дотук са ми направили точни хороскопи,без такива простотий който ти ми написа.
ти просто не си добър астролог.и това е истината.може би в здравната астрология да с добра ,но в предсказателната бегай да се учиш.
можеш да вземеш уроци от  СИНУХЕ И НЕБЕСНА!
ТЕ НЕ ВЗИМАТ ПАРИ ЗА ТОВА.

Направих хорарна карта с днешна дата,с час 9,34 и координати София. Въпросите ми бяха "Къде е Румен,ще го намерят ли и защо е отвлечен?" Вижте сами картата,аспектите са обнадеждаващи.Въпреки,че досега няма искан откуп за него,аз мисля че ще искат голям откуп. Отвлеченият е назован по име и негов сигнификатор е Венера,а похитителите са представени от Скорпион и Плутон в неговият 8 дом / след обръщането на картата/. Вероятно е имало двукратна смяна на автомобилите-Луната е в Стрелец в 1 дом / 7 дом на Румен / и управлява неговият 3 дом в Рак. Вижте сами,да не навлизам в подробности. Но ще го открият,споко.

Скарлет, ела си в къщи, че напоследък на всеки много му се струпа.
Страхотна прогноза направи, браво.  ::)

яяя ,ме СВЕТНИ ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ КЪДЕ Е СТРАХОТНАТА ПРОГНОЗА ,БЕ СЕСТРО! :P :P

Адаш, може ли да помоля да намалиш малко това да се караш със Скарлета! не ми е приятно да влизам във форума и да чета грубости, обиди и нападки! не видях някой да е обиждал нечии приятели  ???  имате различия двете и не можете да ги изгладите, но това не е редно - да се изнася в общественото пространство! знам че имаш Слънце в 1 дом и то е лепнало доста от овнешките черти, ама моля те да го озаптиш малко  :'( :'( :'(  и мойто и по дирекции и по прогресии е в овен, ма съм му турила юздите... спрете се! грозно е! не е подобаващо за хора, които твърдят, че търсят духовното!  страшно много негативна енергия струи от темите вече и това ми идва в повече, а предполагам, че и на останалите не им се чете!

МОЛЯ ВИ - МИР!!!

МИ НЕ ВЛИЗАЙ И НЕ МЕ ЧЕТИ! ;D ;D ;D
ОБИДИ И НАПАТКИ НА ГОЛАТА ИСТИНА ЛИ КАЗВАШ? :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Януари 11, 2010, 11:07:21 pm »
малеее ,бива елементаризъм и злоба ,ама толкова не бива!
скарлет си е тръгнала защото е искала , това е нейното исконно право.
а салатката си тръгна заради теб, хело.....колкото и да не ти се вярва.

а дали има или няма ,това слепите души  не могат да разберат....

и спрете да спамите темите ,ако искате да си приказвате го правете в говорилнята.

п.п. м/у мен и скарлет конфликта е на тема асстрология , а такъв видно от постовете на теб и домъкнатите от теб не може да има.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Януари 11, 2010, 11:13:38 pm »
Уф, трябваше ли...?  :34:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Януари 11, 2010, 11:56:25 pm »
Уф, трябваше ли...?  :34:

добре ,че не разбират от астрология .....
вероятно е трябвало. :blink: ;)
но аз разбрах ,че вече са гостенки.
това мода ли е?

« Отговор #188 -: Януари 12, 2010, 01:04:28 pm »
НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

ОБИДИ И НАПАТКИ НА ГОЛАТА ИСТИНА ЛИ КАЗВАШ? :)[/b]

Марая, ти ли написа това?  :o Не очаквах това от теб.  :-X

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #189 -: Януари 13, 2010, 11:22:33 am »
Ще трябва да изясня и това,за да няма недоразумения и погрешни тълкувания. Основната бомба от разочарование хвърли Марая с цитираното от jopelini изказване на Марая. Аз няма да правя коментар за подобни изказвания и Слънце в 1 дом. Но капака сложиха Хело и Вижън. Двете се караха помежду си и се обиждаха ожесточено. Аз направих коментар след един пост на Хело,че заради подобни на нейното изказване,ще си отиват много потребители. Вижън,вместо да прочете добре,се изказа още по-невярно,като реши че аз пиша това за нея. След което ме нападна и мен. Това са ...... няма да казвам какви ...... изказвания. Имах време да направя анализите за себе си и да взема решение. Ще се радвам,ако всеки със силно его бъде по-въздържан в обидите и нападките. Така няма да се предизвикваме взаимно. А аз наистина не забравям нито доброто,нито лошото. Не съм отмъстителна,но не забравям. И съм на принципа:"Казана дума,хвърлен камък", "Език мой,враг мой". Ако искате да има мир във форума,трябва да бъдем толерантни и търпеливи един към друг.
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 11:27:32 am от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #190 -: Януари 13, 2010, 12:11:41 pm »
Скандалите стават обикновено около хора с напрегната ос 1-7.
Имат нужда от конфронтация/противопоставяне/сравнение с други хора,
за да разберат по-добре себе си или за да се разграничат от другия.
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 12:26:30 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Януари 13, 2010, 02:31:59 pm »
предполагам ,че е време да се сложи край на всички глупави постове и оспамване на темите.
какъвто и да е бил скандала ,той е в миналото....
нищо на този свят не е случайно.
станалото е факт , аз винаги забравям и продължавам напред. не всеки може така и не е нужно. необходимо е само едно ,а то е да продължим.....
 :58: :58: :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Януари 13, 2010, 02:58:55 pm »
Ще трябва да изясня и това,за да няма недоразумения и погрешни тълкувания. Основната бомба от разочарование хвърли Марая с цитираното от jopelini изказване на Марая. Аз няма да правя коментар за подобни изказвания и Слънце в 1 дом.
:blink:
за съжаление , както много помага ,така и много вреди. вселената е избрала ,къде да го постави. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #193 -: Януари 13, 2010, 03:22:53 pm »
тежко земетресение  :sat: :kva: :plu: :'(
http://focus-news.net/?id=n1330266

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #194 -: Януари 13, 2010, 05:31:19 pm »
тежко земетресение  :sat: :kva: :plu: :'(
http://focus-news.net/?id=n1330266

Не е само квадрата на Сатурн и Плутон. Има съвпад на Меркурий и Плутон, а сега и Луната е в съвпад с тях. Съвпадът Меркурий Плутон / а той е подсилен и от квадрат със Сатурн / дава мунданни предпоставки за природни катаклизми.И понеже са в зене знак водят до земетресения. Да се молим тази вечер и през ноща да не друсне пак така силно.  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Януари 13, 2010, 06:24:32 pm »
скарлет , за луната съм съгласна , знам ,че е по-важна оот много други неща.
мисля ,че именно луната е тази ,която докосвайки се до планета или аспектиррайки я по някакъв начин ,е като пусков механизъм.
мерка не мога да го свържа по никакъв начин с природните катаклизми.
даже си мисля ,че луната е ваправила квадрат с уран по време на земетръса вчера.
дали няма някакъв скрит аспект на уран и плутон?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #196 -: Януари 13, 2010, 06:29:17 pm »
В мунданната астрология Меркурий се свързва с 6 дом и времето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Януари 13, 2010, 07:18:28 pm »

що с времето? то не е ли по сатурн?! :rolleyes:
6-ти знам ,че отговаря за държавна и обществена администрация. чиновници ,работници ,средна класа.
организация и управление на труда,безработица. осигурителни институций и профсъюзни организаций.
здравеопазването ,медицината и лечителство, въпросите на здравословното хранене и храненето , масовите болести.
мерка , упр. дева и близнаци.
мисля ,че тук всяка друга транзитираща планета или аспектираща девата  е изключително чувствителна.
защо времето? или кое време?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #198 -: Януари 13, 2010, 07:20:01 pm »

6-ти знам ,че отговаря за държавна и обществена администрация. чиновници ,работници ,средна класа.
организация и управление на труда,безработица. осигурителни институций и профсъюзни организаций.
здравеопазването ,медицината и лечителство, въпросите на здравословното хранене и храненето , масовите болести.
мисля ,че тук всяка друга транзитираща планета или аспектираща девата  е изключително чувствителна.

Говоря за времето от метеорологична гледна точка. Чувала съм го от мунданен астролог.

*

Nebesna

« Отговор #199 -: Януари 13, 2010, 07:30:26 pm »

Държавната администрация е по 10-ти дом. По 6-ти дом е работническата класа, подчинените, посредниците и помощниците -също.