Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283985 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #320 -: Февруари 11, 2010, 07:59:27 am »
Новолунието може да е с 1 градус разлика от Уран, но и 1 градус разлика за мен е съвпад. Всеки си има тактика.  ;)
 Сега ви пускам една интересна карта. Разгледайте я добре и прочетете какво се е случило тогава. Настръхна ми косата. Точно след Новолуние.

http://www.journey.bg/guide/guide.php?guide=2231&&country=110&gtype=10&page=
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 08:28:35 am от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #321 -: Февруари 11, 2010, 08:08:14 am »
Забравих да спомена, че на предната дата /29 юни/ не е само обикновено Новолуние, а и Слънчево затъмнение. При това Меркурий, Венера и Нептун са съответно на 16, 18 и 14 градуса в Рак, а също и в неточна опозиция с Уран на 15 градуса в Козирог. И си е....ло ма...та.  :rolleyes: Ужас!

*

Nebesna

« Отговор #322 -: Февруари 11, 2010, 09:56:08 am »
При новолуния стават обикновено природни бедствия, най-вероятно земетресения, изригване на вулкани, цунами и т.н., особено ако има и слънчево затъмнение.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #323 -: Февруари 11, 2010, 10:41:50 am »
При новолуния стават обикновено природни бедствия, най-вероятно земетресения, изригване на вулкани, цунами и т.н., особено ако има и слънчево затъмнение.

И особено, ако има стелиуми и предизвикателни аспекти към тях, както е в този случай. Случайно го изрових в нета и ми се видя много интересно от астрологична гледна точка - опозиция на Уран с Нептун /освен другото/. Меркурий и Венера ретроградни....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #324 -: Февруари 11, 2010, 12:31:08 pm »
26,29 Уран
25,10 новолуние

Ми не е ли малко над един градус ? Уран е с едни гърди напред - 19 минути, но все пак, затова питам.  :blink:

аз го приемам за точен съвпад.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #325 -: Февруари 12, 2010, 01:06:44 pm »
Викам,тука може да си коментираме и някои мунданни транзитчета по принцип  ;)

На мен сега ми е интересен периода на екзалтираните Меркурий и Венера  :blink:

До 1.3. Меркурий е във Водолей знака на екзалтацията

Това ще е период през който много нови идеи могат да бъдат реализирани,да се уловят бъдещите тенденции до най-малките подробности.Време в което всякакви научни изследвания,семинари и разговори по глобални въпроси могат да придвижат нещата напред,да се намери решение и развитие. Добър период за занимания с астрология-сега лесно ще ви попада нужната информация,ще можете да разбирате нещата от първият път,че дори и да ги надграждате тъй като за Меркурий във Водолей няма лимит на възможности,обикновено той не си поставя ограничения в това какво е възможно и какво не и по този начин остава отворен към информация и знания,които сами могат да дойдат стига канала да е отворен.Общуването с приятели се засилва,възможни са нови интересни запознанства и лесна обмяна на информация и знания,обикновено има желание за споделяне.Умът е насочен към бъдещето.Интелектуалният труд като цяло през този кратък период върви бързо и гладко,води до нови възможности и неразкрити до сега интереси и територии.Възможни са внезапни обрати в планове и идеи-но за добро,тъй като Меркурий в този знак дава внезапни прозрения,неочаквани срещи,сигналите от средата и висшият разум за това какво ще се случи обикновено са много.Сега лесно се обединяват личности със сходни интереси-както в науката,така и в търговията.Виртуалното общуване ще се засили,както и възможността за успешна нет търговия.

До 7.3. Венера е в Риби знака на екзалтацията

През този период обикновено възможностите за хармонизиране на връзки и контакти са налице,възникват нови увлечения,засилва се романтиката и търсенето на красивото-около нас,в хората и ситуациите.Венера в Риби е готова за компромиси и от двете страни,тъй като сега много по-лесно се усещат другите,техните емоционални състояния и нужди,техните мечти и фантазии-някои дори може да тръгнат да ги сътворяват,както за себе си,така и да бъдат канал за изява на чуждите,границите падат.Чувствата не се подават на влияние от разума-те са стихийни и ирационални,възникват от търсенето на душата за резонанс,появяват се сродни души-всичко зависи от вибрациите които излъчвате,сега с особена сила за връзките важи принципа подобното привлича подобно,тъй като енергията на Рибите е предимно вибрация на душата.Лесно ще загърбите стари обиди и разочарования,лесно ще получавате милостта и състраданието на другите,проявете само смирение и се отворете за помощта на вселената,която в момента може да придобие лицето на хората с които влизате или сте в близък душевен или интимен контакт.Сега възникналата любов може да надмине очакванията ви.Венера в Риби обича да дава и да се раздава-както от към емоции,така и от към служене и помощ,правете това и ще подобрите както връзките си и възможността да привлечете подходящата, така и да подобрите материалното си състояние.
Творчеството в изкуството може да достигне висота и да донесе много красиви творби,особено в изобразителното изкуство и музиката.Новите модни тенденции появили се сега ,вероятно ще останат за по-дълго време,тъй като ще са с голям усет за хармония.Музиката ще ражда големи хитове през този период и вероятно също ще се задържат дълго.Хората с творчески професии ще са в подем.

Двете социални планети Сатурн и Юпитер през този период са също в добри знаци-Сатурн в екзалтация,а Юпитер е на 2ри трон .
Което би трябвало да направи този кратък период на няколко екзалтации динамичен и с много възможности за хармонизиране,излизане извън кризи, намиране на подходящи решения,повече помощ от страна на вселената,спазване на законите-социални (Сатурн във Везни) и космически (Юпитер във Риби) или справедливостта и баланса сами ще намерят начин да въдворят необходимият ред.Основното е да се насочим извън сферата на тесните интереси и цели,да се включим към общите потоци,дейности и нужди,тъй като Меркурий,Венера и Юпитер са в колективни знаци,а Сатурн-в социален,в знака на партньорството.Това което не можем сами,сега лесно ще постигнем в група или партньорство.

Гледам утре е опозето Мерк/Марс- дали няма да има много авто катастрофи? Нека всички шофьори да внимават.

*

Nebesna

« Отговор #326 -: Февруари 12, 2010, 03:42:27 pm »
Нека да добавим, че екзалтирания Меркурий понякога е носител на странни идеи, коиот трудно могат да бъдат разбрани от консервативните умове. Обикновено това са идеи на бъдещето и много малка част от тях биват реализирани в своето време. Обаче тригонът с екзалтирания Сатурн в началните градуси на Везни създава предпоставки, тези идеи да се окажат градивни и да срещнат своята практическа реализация. Сатурн прави екзалтиралият Меркурий по дисциплиниран и последователен, дарява го с търпение, за да може да изрази идеите си по един понятен начин.

*

Nebesna

« Отговор #327 -: Февруари 12, 2010, 03:47:18 pm »
Не случайно ингресът на Венера в Риби съвпада с един от най-светлите християнски празници, в които се иска прошка.

Сирни заговезни: http://forum.vkusnotiiki.net/viewtopic.php?f=18&t=23

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=480592

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #328 -: Февруари 12, 2010, 03:54:16 pm »
Oпределено има интересни съвпадения тази година,доста са. :blink:

Интересен ще е и съвпада на Венера/Юпитер в Риби-знак в който и двете планети би трябвало да действат като "бенефици"-16 и 17.2.
Тогава са подходящи насрочване на любовни срещи,артистични изяви и материални покупки/вложения.

Особено интересен е 16.2. тъй като тогава освен съвпада Венера/Юпитер,има съвпад на Слънце с Нептун/Хирон (разходящ) и на Луна с Уран.
Това ще е силен ден,с много възможности,особено за някои нови начала.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Февруари 14, 2010, 01:11:07 am »
това новолуние във водолей все повече ме кара да се замислям за водата ....
луна съвпад нептун и хирон.
дали няма да стане някой страхотен проблем в различните общини ?! :o
възможно е на някой места питейната вода да стане негодна за употреба.
дали няма да бъде заразен някой водоем за питейна вода....... :unsure:
не ми харесва това новолуние /новолудие/ в знака на уран. още повече ,че взаймната рецепция на уран и нептун е понече от силна ,тъй като е в почти последните градуси на знаците. полусекстила м/у новолунието и уран е лек аспект,който може да донесе още по-лесното и леко протичане на енергийте на двете панети....
на 19.февруари слънцето ще влезе в знака на рибите , прекалено чувствителни ще бъдат не само хората ,като цяло , а и самата политическа обстановка в страната. слънцето ще съвпадне с юпитер , а тази чувствителност може да провокира и агресия.
25 гр. на водолея е градус на злобата според някой източници...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #330 -: Февруари 14, 2010, 06:51:15 am »
само че новолунието е на 26 градус на водолея и според източника ти /Индийски Слънчев хороскоп/, 26я градус е Градус на Заслепението  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #331 -: Февруари 14, 2010, 12:42:51 pm »
може ли да обясните какво точно означава "затлачена планета". нали сега се уча и незнам....
благодаря ви!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Февруари 14, 2010, 12:44:29 pm »
Понякога така назовават неаспектираните /мажорно/ планети, които стоят някак отделени от останалите в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Февруари 14, 2010, 03:18:03 pm »
само че новолунието е на 26 градус на водолея и според източника ти /Индийски Слънчев хороскоп/, 26я градус е Градус на Заслепението  ;)

според моя източник :blink: 25 е градус на злобата  а 26 е гр. ва заслепението.
а точния час на новолунието е н гр. 25:18 мин.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #334 -: Февруари 14, 2010, 03:29:19 pm »

според моя източник :blink: 25 е градус на злобата  а 26 е гр. ва заслепението.

е аз нали това съм писала - 26 градус е на заслепението!

а точния час на новолунието е н гр. 25:18 мин.

ами да - след като е преминало 25я градус и е навлязло в 26, което ще рече, че новолунието се намира в 26 градус!

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Февруари 14, 2010, 03:36:23 pm »
ами да - след като е преминало 25я градус и е навлязло в 26, което ще рече, че новолунието се намира в 26 градус!

а според мен не е преминат 25 гр. 25:18 ,до 26 остават още 42 мин.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #336 -: Февруари 14, 2010, 03:38:17 pm »

я стигни до 30я градус и пак си помисли  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Февруари 14, 2010, 03:53:22 pm »

я стигни до 30я градус и пак си помисли  ;)

0-та от който и да било при мен липсват. ;D
няма значение , аз го приемам за 25:18 нито повече нито по-малко и така тълкувам градуса и събитието.
нали си наясно адаш ;D , че твойте и мойте разбирания са различни , но това не е беда....
ще проследим събитията и те ще покажат кое работи - гр. на злобата или гр. на заслепението. ;)

« Отговор #338 -: Февруари 14, 2010, 03:55:21 pm »
благодаря, Лили!

« Отговор #339 -: Февруари 14, 2010, 04:33:17 pm »
това новолуние във водолей все повече ме кара да се замислям за водата ....
луна съвпад нептун и хирон.
дали няма да стане някой страхотен проблем в различните общини ?! :o
възможно е на някой места питейната вода да стане негодна за употреба.
дали няма да бъде заразен някой водоем за питейна вода....... :unsure:
не ми харесва това новолуние /новолудие/ в знака на уран. още повече ,че взаймната рецепция на уран и нептун е понече от силна ,тъй като е в почти последните градуси на знаците. полусекстила м/у новолунието и уран е лек аспект,който може да донесе още по-лесното и леко протичане на енергийте на двете панети....

Наводнението е факт: http://dnes.dir.bg/2010/02/14/news5875598.html
Докато дишаш...надявай се!