Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282753 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #640 -: Април 05, 2010, 12:24:03 pm »
Ами, как да няма земетресение? Луната съвпада с Плутон днес. А и утрешния ден е доста сеизмичен.  :-X  Венера в Телец съвпада с Уран от картата на БГ и управлява 4 дом, а транзитния Марс квадратира транзитната Венера и наталните Слънце и Уран. Дано подмине БГ.  :unsure:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #641 -: Април 05, 2010, 12:27:33 pm »
Луната съвпада с Плутон веднъж на всеки 28 дена, има ли земетресения ката път?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #642 -: Април 05, 2010, 12:30:17 pm »
Луната съвпада с Плутон веднъж на всеки 28 дена, има ли земетресения ката път?

Разбира се, че не, Кайли.  ;D Но Слънчевото затъмнение от 15 януари влияе и удря държавите периодично, в които има първо натални предпоставки за земетресения и второ - са задвижени от транзитите в момента.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #643 -: Април 05, 2010, 03:30:04 pm »
това е картата на инаугурацията на сегашното правителство.
прието е в мунданната астрология да се съставят такива карти за всяко правителство .
това са иззключително важни карти.

предлагам да я поразгледаме и интерпретираме.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #644 -: Април 05, 2010, 04:04:06 pm »
Много тежка карта,с този Сатурн на АСЦ и пълен 6ти дом,има много дългове,стагнация,нужда от много работа,носене на тежки товари;упр на АСЦ е на К12,което пак не ми харесва,а какво да кажа за неаспектираното мажорно Слънце (иначе има един куинконс с Плутон)...и както е на трон,важното е да светим,нищо че може тази светлина да не стигне по далече от носа на правителството.

В картата спасителна сламка е Луната,но не тълкувам политически карти,някой да каже това народа ли е или ООН или някакви други организации от обединени страни,може да са и партии(упр 11ти дом).

*

Марая

• 28287
« Отговор #645 -: Април 05, 2010, 04:24:03 pm »
главните оси в картата са в мутабелни знаци. това е доста интересно .
в картата преобладава въздушния елемент.
асц. на инаугурацията е в дева в съвпад със сатурн.
упр. на асц. е меркурий , който се намира в 11-ти дом ,почти в съвпад с к12 в знака на лъва.
дсц. е в риби , а неговите управител и съуправител са в 6-ти дом.
мц е в близнаци , а упр. на мц е в 11-ти ,почти в съвпад с к12.
иц е в стрелец , а упр. му се намира в 6-ти дом.
първи дом е зает от знака на девата. а това означавазлатната среда , морала, хората-но трудовите хора. качествата характерни за знака са анализ и логика. системен труд ,практичност и грижа. наред с това е характерен и песимизма ,скептицизма ,както и съмнение и педантизма ,не на последно място и подчинение. сатурн е в съвпад с асц-то , той дава ограничения и трудности , яснота по много въпроси ,както и кристализация на погледа в/у проблемите на нацията.
това е авторитетът на държавата , начинът по който се възприема от другите страни.
сатурн е упр. на 5-ти дом и като такъв сключва тригон с к5- образование ,възпитание,културата на нацията ,забавленията,изкуството. по пети дом са и висшите чиновници и аристокрацията. дипломацията и удоволствията, но и скандалите. спекулативните действия .
упр. на асц-то меркурий се свързва с търговията и средствата за осведомяване ,борсата ,пазарите.
наред с това тя означава и образованието , академийте ,пресатал
тя атговаря и за политическите дебати. лавирането и гъвкавостта на планетата ,често предполага нервни изблици ,както и нестабилни действия. под влиянието на меркурий може да се очакват бързи колебания в областите ,които олицетворява и управлява , включително и по отношение на пазара./ддс-19,5% ,след един месец ддс-22% /.
колебанието е характерно за упр. на асц-то. въпреки съвпада със сатурн ,то не остава скрито. характерно за асц-то да вади всичко на масата.
от своя страна упр. на асц не прави нито един положителен аспект. нещо повече той е в точна опозиция с юпитер ,който в настоящата карта управлява  иц-то /земята ,недвижимата собственост.мините ,земеделието ,реколтите.народът и селяните.опозицията на властта,недоволствата ,стачките и бунтовете. тук е и миналото на страната ,традицийте. тук са правата ,реализацията и изявите на жените ,както и миграцията на населението/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #646 -: Април 05, 2010, 04:46:58 pm »
Часът на клетвата е в 11,58 часа.
« Последна редакция: Април 05, 2010, 04:55:32 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #647 -: Април 05, 2010, 04:58:46 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #648 -: Април 05, 2010, 05:03:22 pm »
дсц-то е в риби ,както споменах. упр. на дсц- нептун ,както и неговия съуправител се намират в 6-ти дом от картата на инаугурацията на правителството.
и двете планети са в знака на водолей- реформаторски и бунтовен дух ,обновление и новости ,самоуверени ,освободени от ограничения и условности /водолей/ , но наред с това хаотични ,ексцентрични ,объркани с характерни брутални действия и фанатично преследване на целите/диспозитор уран/ двете планети ,наред с хирон ,/който смятам да разгледам на по-късен етап/ ,ще създадът характерните качества споменати по горе ,както и действия по отношение на социалната политика на държавата.проблемите свързани с държавната и обществена администрация,чиновници ,работници и средна класа
ще бъдат раздути и размазани ,обвити в мистицизъм и безотговорни изцепки и лъжи....
подчиненото и зависимо положение от страна на трета държава е факт - упр. на дсц е в 6-ти дом ,дома на подчинението.
юпитер обаче сключва и положителен аспект с венера ,управител на 2-ри и 9-ти дом.
във втори дом намираме луната ,която управлява в настоящата и разглеждана карта 11-ти дом.
луната се намира във 2-ри декан на знака везни. смърт на високопоставена личност,вълнения и неподчинения,глад. а втори дом говори за богатствата на държавата ,състоянието на икономиката , бюджета на държавата , финансовите просперитети на страната ни , въпроси свързани с банките ни ,финансовите ни институций, големите корпораций. трудовата активност на нацията също се свързва с втори дом. паричните и финансови отношения с другите страни също се свързва с втори дом.... :( ,какво следва от това ,глад и мизерия ,липса и колебание на пазарите от финансови средства ,честа промяна.
наред с това 2-ри дом е и 10-ти от 5-ти.- финансовото състояние на обществото.средната класа на страната,грижите за децата ,възпитанието им. той е и 9-ти от 4-ти ,търговската печалба на страната ,на нейните външно-икономически връзки ,договори ,приходите изпращани от живущите в чужбина. управителя на втори дом се намира в 10-ти почти в съвпад с мц ,в знака на близнаците./интелегинтност, контактност ,дипломатичност,адаптивност и гъвкавост не на последно място/. характерното тук е ,многообразието ,промените и инициативата. предателството ,лицемерието ,измамите и клеветите ,неуравновесените повърхностни и нервни действия са приоритетни , но и видими горе на високо в 10-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #649 -: Април 05, 2010, 05:04:54 pm »

инфото го имам и със сигурност знам ,че това е часа?
от къде го имаш този час?

*

Марая

• 28287
« Отговор #650 -: Април 05, 2010, 05:15:54 pm »
СКарлет , ще кача и карта с твоя час!
приемам го за точен по отношение на клетвата ,която полага правителството!
часа ,който съм дала е часа в който започва заседанието и представянето на правителството. според чичко гугъл часа на клетвата е 11часа и 47мин.

*

Марая

• 28287
« Отговор #651 -: Април 05, 2010, 05:17:33 pm »
ужассс! още по-зле! :( :angry:

п.п.
инаугурацията е спорна по въпроса точен час на встъпване или начало на тържествената част. затова ще кача и нея
« Последна редакция: Април 05, 2010, 05:22:10 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #652 -: Април 05, 2010, 05:21:18 pm »

инфото го имам и със сигурност знам ,че това е часа?
от къде го имаш този час?

От астролозите в all.bg.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #653 -: Април 05, 2010, 05:22:59 pm »

Цитат
Марая: дсц-то е в риби ,както споменах.
  Асц. е Везни, а Десц. - Овен

*

Марая

• 28287
« Отговор #654 -: Април 05, 2010, 05:44:34 pm »

Цитат
Марая: дсц-то е в риби ,както споменах.
  Асц. е Везни, а Десц. - Овен

по твойта карта ДА ,сега я качвам и нещата ми се струват много зле. няма да се разпростирам ,ще съм сбита както си го направила ти. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #655 -: Април 05, 2010, 05:48:23 pm »

скарлет ,часът съм го взела от интернет!
така ли изглежда картата?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #656 -: Април 05, 2010, 06:03:43 pm »
Да,това е картата. И в блога съм я качила. Можеше да я свериш от там.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #657 -: Април 05, 2010, 06:19:19 pm »
на мен ми е по-лесно да разглеждам кардинални оси ,защото те са предвидими. ;)
характерно за това правителство са резките движения ,завой и обрати. упр. на асц е венера ,която се намира в близнаци в 9-ти дом на картата. в знака на близнаци венера е характерна с интелегинтност, контактност ,дипломатичност,адаптивност и гъвкавост не на последно място/. характерното тук е ,многообразието ,промените и инициативата. предателството ,лицемерието ,измамите и клеветите ,неуравновесените повърхностни и нервни действия са приоритетни , тук в 9-ти дом , дома на  религиозните ,философските ,интелектуалните общества и секти ,както и върховната власт на съдилищата и международното правосъдие ще бъдат в противоречиви интереси. корупцията ,шантажа във властта ,както и върховната администрация са в полезрението на 9-ти дом.
дсц-то от картата е в овен ,управителя на дсц е марс , който виждаме отново в близнаци в 9-ти дом.
управителите на асцендента и десцендента са в точна квадратура с иц-то на картата. което от своя страна се намира в 12-ти дом. скрити и тайни неща свързани с аналогийте на 12-ти дом са в противовес на нацията и народа й ,както и на другите страни.
в първи дом от картата се намира и луната ,която е във везни , очакванията ще бъдат неудовлетворени и колебливи. като управител на мц ,намирайки се в първи дом луната отново показва колебание и неустойчивост по отношение на социалното и справедливото у правителството. всичко ,което бъде извършено ще бъде видимо от света.
управителите на 1-ви и 9-ти дом са в секстил ,което от своя страна означава ,че ще започнат реформи по отношение на 9-ти дом.
демонстрацийте на сила и власт са видни от тригона на слънцето към уран. амбиций ,реформи ,нови положения в управлението на стратната са видни от тази конфигурация. от това положение на слънцето е видно и намесата на общественни и синдикални организаций в решаването на проблемите.
светъл ,бляскав и мъжки градус е градуса в който се намира десцендента на картата. в 7-ми дом е социалната политика на държавата , политическите отношения с другите страни ,в това число ,както приятелски ,така и открито настроени. това означава ,че подхода към всяко нещо ,ще бъде индивидуален и е твърде възможно да участваме дейно в преговори за мирно приключване на конфликти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #658 -: Април 05, 2010, 06:20:30 pm »
Да,това е картата. И в блога съм я качила. Можеше да я свериш от там.  :rolleyes:

не исках да чета в блога ти ,преди да имам ясен поглед в/у картата.щях да се изкуша.... ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #659 -: Април 05, 2010, 06:25:05 pm »
Аз пък рових повече от половин час да намеря темата в all.bg. Ето я: http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2431971/an/0/page/7#Post2431971

На следващата стр. съм направила кратка интерпретация / аз съм zlatence / и виж какво изнамерих:
Цитат
Не ми харесва предстоящата квадратура на Венера/упр. на 1 и 8 дом/ с Уран /упр. на 5 дом/. Вероятно там нещата ще куцат с вложенията на отпуснатите средства и може да се наложи смяна на министъра на здравеопазването / Уран е в Риби /
Това съм го писала на 29 юли 2009 г.  :o