Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282929 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #720 -: Април 09, 2010, 02:31:00 pm »

Единственото, което исках да ти кажа е да не се впрягаш като магаре

Благодаря ти, много си мила.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #721 -: Април 09, 2010, 02:34:01 pm »
Еми нали ти казвам, ако искам нещо да рекна съм директна, затова обикновено ми се сърдят. Не съм искала да те обидя по-горе, разбери го най-после.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #722 -: Април 09, 2010, 02:43:12 pm »
Еми нали ти казвам, ако искам нещо да рекна съм директна, затова обикновено ми се сърдят. Не съм искала да те обидя по-горе, разбери го най-после.  :blink:

Сопри се, бе жена.  :P
Това, плутоновите акценти, съм забелязала, че много се обясняваме, бе. ;D Все ни се чини, че не са ни разбрали дотам издълбоко, колкото сме имали предвид. И навъртаме спиралата надолу и навътре до безкрай.  ;) ЗАрежи!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #723 -: Април 09, 2010, 02:47:22 pm »
Мдам, от известно време се старая поне да ме разбират, щото не ми е приятно някой да си вади грешни заключения. Хабя енергия, права си. Аз съм просто един смахнат борец за справедливост и някакъв безумен идеал.  :P

Днес между другото Сатурн в Дева ми отвори очите за още неща, встрани от форума, направо зяпнах на къде отива тоя свят. Даже няма да повярвате, ако слушате и гледате със собствените си сетива. Абе, какво съм седнала да го мисля.  :rolleyes:   

*

Helo

« Отговор #724 -: Април 09, 2010, 03:07:52 pm »

Днес между другото Сатурн в Дева ми отвори очите за още неща, встрани от форума, направо зяпнах на къде отива тоя свят. Даже няма да повярвате, ако слушате и гледате със собствените си сетива. Абе, какво съм седнала да го мисля.  :rolleyes:    

Какви са тези неща?  :rolleyes:

Накъде отива този свят?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #725 -: Април 10, 2010, 10:37:36 am »

Съвпад на Новолунието с Меркурий и Уран. Политически скандали, авиокатастрофи, наводнения. Може да има и смърт на важна политическа фигура /Уран/, висш духовник/Риби/ и дори президент- МЦ е в съвпад с Регул в Лъв, а управителя на Лъв - Слънцето вече споменах,че е в съвпад с Луната, Меркурий и Уран.

Днес е загинал със самолет /Уран/ полския президент Лех Качински и още 86 души. Още едно доказателство, че астрологията работи. http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/04/10/885236_samoletut_na_polskiia_prezident_katastrofira_v_rusiia/

Мир на душите им!  :-X  :( 

*

Nebesna

« Отговор #726 -: Април 10, 2010, 11:43:17 am »
Браво, Скарлет! това се казва обективна прогноза с астрологически подкрепена интерпретация на фактите.

Регул винаги показва, че събитията ще засегнат високопоставена личност.
Да има човек търпение да гледа всички аспекти, щото всичко е навързано и всичко има значение.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #727 -: Април 10, 2010, 11:45:59 am »
 Причината за авиокатастрофата може да е както силен вятър /Меркурий в съвпад с Уран/, така и мъгла / Меркурий в Риби с управител Нептун, който се свързва и с мъглите/. Някой прочел ли е повече за евентуалните причини? Дали е възможно да е имало проблем в системата за управление /Меркурий в съвпад с Уран - електроника/ или е било по-скоро грешка на екипажа?  :-X

http://www.focus-news.net/?id=n1377917

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #728 -: Април 10, 2010, 11:50:56 am »
Браво, Скарлет! това се казва обективна прогноза с астрологически подкрепена интерпретация на фактите.

Да има човек търпение да гледа всички аспекти, щото всичко е навързано и всичко има значение.
   Благодаря ти за подкрепата, Небесна! От една страна се радвам като астролог, успял да прогнозира нещо, а от друга съм тъжна заради тежката загуба както на полския президент, така и на толкова много хора. Жалко за тях! Но е крайно време да се отдаде нужното уважение на астрологията, а не да я смятат за шарлатания. Ако се занимавах само с мунданните прогнози и гледах само астрологичните карти на държавите, вероятно щях да стигна и до националността на високопоставената личност. Но за това се иска много време. 

*

Nebesna

« Отговор #729 -: Април 10, 2010, 11:54:31 am »

Благодаря ти за подкрепата, Небесна! От една страна се радвам като астролог, успял да прогнозира нещо, а от друга съм тъжна заради тежката загуба както на полския президент, така и на толкова много хора. Жалко за тях! Но е крайно време да се отдаде нужното уважение на астрологията, а не да я смятат за шарлатания. Ако се занимавах само с мунданните прогнози и гледах само астрологичните карти на държавите, вероятно щях да стигна и до националността на високопоставената личност. Но за това се иска много време.  

Така е, аз затова не се наемам да правя прогнози, защото нямам нужното време. Това е много голяма отговорност и изисква да му се посветиш докрай.

« Отговор #730 -: Април 10, 2010, 11:59:06 am »
Не си играйте на гадатели и предсказатели!

*

Nebesna

« Отговор #731 -: Април 10, 2010, 12:02:18 pm »
Не си играйте на гадатели и предсказатели!

Кой си ти и какво общо имаш с тази общност?
Представи се ако обичаш! От непознати акъл нещем!

« Отговор #732 -: Април 10, 2010, 12:05:41 pm »
Мир на праха на загиналите.

Скарлет, поздравления за куража и ангажимента, който заемаш - и ти и други колеги тук, с подобни прогнози.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #733 -: Април 10, 2010, 12:10:06 pm »
Благодаря и на теб, Аурора! А на новия ни юзър мога само да кажа, че не ни пречи, но нека не се вживява в ролята си на Архангел Гавраил, защото тук сме дори още по-вярващи от него. Но това е друга тема.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #734 -: Април 10, 2010, 12:30:00 pm »
Да си призная, винаги съм била скептична към мунданните прогнози. Но в тази тема напоследък има толкова буквални попадения, че скептицизмът ми е силно разколебан...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #735 -: Април 10, 2010, 12:55:12 pm »
Вероятна пилотска грешка – причина за катастрофата на самолета на полския президент
10.04.2010 13:28
Възможно е грешка на пилота на самолета да е причина за катастрофата, при която днес в Русия загина полският президент Лех Валенска, предаде агенция Новости, цитирайки източници от руските правоохранителни органи.

Интерфакс твърди, че руските власти предложили на екипажа на президентския самолет да се приземи в Минск или в Москва заради гъстата мъгла в района на Смоленск. Пилотът обаче решил на приземи самолета там. Машината се разбила при четвъртия опит да кацне. /БГНЕС

Все така казват при инциденти, незнам доколко е достоверно. 

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #736 -: Април 10, 2010, 01:03:06 pm »
Видях новината и дотичах тъдява да разбера някой познал ли е.
Познала е бе, Скарлет е познала.
Щото земетресения под път и над път, наводнения и прочее тоже, ма не се случва по няколко пъти в годината да се срине самолет с президент вътре.
Браво на Скарлет.  :08:

*

Nebesna

« Отговор #737 -: Април 10, 2010, 01:22:28 pm »
Струва ми се, че прекалено много се превъзбуждаш. Аз имам както глава да мисля, така и свое мнение. Благодаря ти, че ме осветляваш по въпросите за нечистоплътността на работодатели и политици, но не забравяй, че съм доста по-голяма, с повече опит в живота и живея в центъра на мръсотията. Аз свърших със спама, пък си имам и по-важно занимание от това да споря. 

Тази малката Скарлетинка не си изпили ноктите, бреййй!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #738 -: Април 10, 2010, 01:23:58 pm »
Видях новината и дотичах тъдява да разбера някой познал ли е.
Познала е бе, Скарлет е познала.
Щото земетресения под път и над път, наводнения и прочее тоже, ма не се случва по няколко пъти в годината да се срине самолет с президент вътре.
Браво на Скарлет.  :08:

Абе, остави! Не трябваше да става това. Дано не станат и другите неща къде юли/август, че тогава не знам къде ще се криеме.  :-X  Айде на въздух и по кафенетата, сладурки. Хубав ден!  :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #739 -: Април 10, 2010, 01:27:48 pm »
Струва ми се, че прекалено много се превъзбуждаш. Аз имам както глава да мисля, така и свое мнение. Благодаря ти, че ме осветляваш по въпросите за нечистоплътността на работодатели и политици, но не забравяй, че съм доста по-голяма, с повече опит в живота и живея в центъра на мръсотията. Аз свърших със спама, пък си имам и по-важно занимание от това да споря. 

Тази малката Скарлетинка не си изпили ноктите, бреййй!

Дреме й на малката Скарлетина. Нека й пилят.....ноктите  :P  ;D