Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283941 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #780 -: Април 17, 2010, 09:25:51 pm »
Първата ми асоциация бе... рентгенова снимка.  ;D
Заприлича ми на счупена тазобедрена кост. Не разбирам нищо от медицина, не знам на какво се дължат тия асоциации.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #781 -: Април 17, 2010, 09:29:42 pm »
На мен пък ми прилича на огромен зъл дух с ококорени очи и отворена огромна уста, готова да ни издуха.  :'(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #782 -: Април 17, 2010, 11:00:38 pm »
Исландия е засега единствената фалирала държава, да?
Твърде странно съвпадение...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #783 -: Април 18, 2010, 08:28:56 am »
Исландия е засега единствената фалирала държава, да?
Твърде странно съвпадение...

С тези анулирани полети в цяла Европа, надали ще е само Исландия.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #784 -: Април 18, 2010, 08:33:53 am »
интересно ще стане като изригнат 4-5 вулкана наведнъж на планетата... тогава какво ли ще прави въздушния транспорт...  хората без играчките си са толкова безпомощни, по-зле са от новородени...  :mellow:

съвсем нормално ще да е да има и други- уран- плутон (земя- огън) и  сатурн въздух, та ако няма ще се учудя и пожари и земетресения...  и въздушни проблеми  от това ( както става ясно)
п.п. преди време казах на един приятел, че ще има доста земетресения и вулканична дейност и той не ми повярва- сега върви след мен и  ме изнудва да съм "видела" нещо позитивно ( все едно от мен зависи ;D)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #785 -: Април 18, 2010, 08:46:18 am »
интересно ще стане като изригнат 4-5 вулкана наведнъж на планетата... тогава какво ли ще прави въздушния транспорт...  хората без играчките си са толкова безпомощни, по-зле са от новородени...  :mellow:

съвсем нормално ще да е да има и други- уран- плутон (земя- огън) и  сатурн въздух, та ако няма ще се учудя и пожари и земетресения...  и въздушни проблеми  от това ( както става ясно)
п.п. преди време казах на един приятел, че ще има доста земетресения и вулканична дейност и той не ми повярва- сега върви след мен и  ме изнудва да съм "видела" нещо позитивно ( все едно от мен зависи ;D)

бе аз знам, че ще има и други. моите съображения не са астрологични, а други, но в общи линии картинката ми е ясна за поне 2-3 години напред - земетресения, наводнения, вулкани, хората стават агресивни и започват да вършат все по-големи глупости /дори и абсолютна анархия няма да ме учуди/... на места тотална промяна на географията...
просто си седя тука зад монитора и чета вашите потвърждения от астрологични гледни точки на това, което усещам, че ще стане...  ма и дори не се и стряскам даже - каквото има да става ще стане и нито аз нито който и да било ще го промени и затова и не се тровя... просто наблюдавам...  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #786 -: Април 18, 2010, 09:38:43 am »
просто наблюдавам...  :blink:

Ами, ние и друго не можем да направим, освен да наблюдаваме и да пълним гащите. И вземи, молим ти се, махни този аватар, че ми действаш депресиращо много.  :-X :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #787 -: Април 18, 2010, 09:43:13 am »
И вземи, молим ти се, махни този аватар, че ми действаш депресиращо много.  :-X :'(

стига ма душата  :wub:  в момента съм в готик период /квадрат на тр. Плутон към натален/  :57:  и мноо ма кефи тоо аватар  :tongue2: :wink2: :kissd:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #788 -: Април 18, 2010, 10:48:49 am »
В допълнение искам да добавя още нещо, което видях - Новолунието на 12 юни е в точен съвпад със Слънцето на премиера, което в натала му е неаспектирано мажорно. В соларната карта сол. Плутон е в 10 сол. дом, в съвпад с нат. му Сатурн, в опозиция с нат. Меркурий. Соларните МЦ и ИЦ са в неговите 2 и 4  нат. домове. Страхувам за живота му, ако е верен часа на раждане, който ми е даден от достоверен източник, защото има и соларен Марс в 6 дом, в съвпад с нат. Плутон. Същият този соларен Марс е в точен съвпад с прогресивния Плутон. И като за капак, соларния МЦ е в съвпад с неподвижната звезда Етамин, която може да донесе както спадане на престижа, така и падане от властта /в квадрат са със сол. Сатурн/. Но тази зезда носи и много престиж, ако съумее да прояви благоразумие. Но има и сол. Луна на ИЦ, в съвпад с Бетелгейзе в Близнаци. Това от една страна носи почести и дава решителност в действията, а от друга страна носи конфликти с висшестоящи и загуби в битката по време на държавните неразбории. 
 В картата и на президента не е розово състоянието. Там, обаче, часът на раждане е по-спорен, но въпреки всичко Лунното затъмнение е в съдпад със Слънцето му в Рак, в опозиция на Плутон. При Б.Б. има една подкрепа от тригона на транзитен към натален Юпитер, докато при Г.П. са в квадрат. Да видим кой ще падне - премиера или президента.  :angry:

за кой период става дума Скарлет?юни 2010 ли визираш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #789 -: Април 18, 2010, 03:32:59 pm »
Последният път, когато светът е бил толкова силно засегнат от подобно явление е през 1883 г., когато приблизително също толкова малка цепнатина в земната кора се отваря на остров Кракатау (Кракатоа), между Ява и Суматра, в днешна Индонезия.
Hа 26 август 1883 г. се чул и се издигнал огромен черен облак вулканична пепел. На следващия ден островът бил пометен от чудовищна експлозия - най-мощното вулканическо изригване, известно на учените досега. Две трети от Кракатау изчезнали, части от острова полетели на височина 70-80 км и се разпръснали на площ от 1 000 000 км2. Взривът бил чут чак в Австралия, отдалечена на 3 200 км и в югоизточните части на Русия. Над 19 км3 скали, раздробени на прах, излетели във въздуха, закривайки слънцето. В продължение на 3 дни район с радиус 280 км потънал в мрак. Вълни цунами с размери 57m достигнали бреговете на Ява и Суматра и унищожили крайбрежните селища. Загинали 36 000 души от съседните страни и острови, а от тези, населяващи острова, не останало нищо живо.
Последиците от гигантския взрив били почувствани в цял свят. Температурите спаднали с няколко градуса, тъй като вулканският прах спирал слънчевите лъчи. Дори в много отдалечени райони били наблюдавани невероятно красиви залези, а луната често била синя или зелена в резултат на отражението на светлинните лъчи от праха във въздуха.Дори сеизмичните вълни от изригването достигнали до Лондон и повишили нивото на река Темза

*

kaily

• 5145
« Отговор #790 -: Април 18, 2010, 03:42:17 pm »
Колкото и незначителна да е тази пукнатина в земната обвивка обаче, милиони хора бяха внезапно засегнати от нея.
Северноатлантическите ветрове промениха посоката си само с няколко градуса и изведнъж в Северна Европа настана транспортна катастрофа.
Въздушният транспорт беше прекъснат безусловно, небесата се опразниха от самолети, които не могат да летят през високите въздушни течения, разнасящи силно разяждащ прахообразен силициев диоксид
 :o
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2914971

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #791 -: Април 18, 2010, 04:03:09 pm »
В допълнение искам да добавя още нещо, което видях - Новолунието на 12 юни е в точен съвпад със Слънцето на премиера, което в натала му е неаспектирано мажорно. В соларната карта сол. Плутон е в 10 сол. дом, в съвпад с нат. му Сатурн, в опозиция с нат. Меркурий. Соларните МЦ и ИЦ са в неговите 2 и 4  нат. домове. Страхувам за живота му, ако е верен часа на раждане, който ми е даден от достоверен източник, защото има и соларен Марс в 6 дом, в съвпад с нат. Плутон. Същият този соларен Марс е в точен съвпад с прогресивния Плутон. И като за капак, соларния МЦ е в съвпад с неподвижната звезда Етамин, която може да донесе както спадане на престижа, така и падане от властта /в квадрат са със сол. Сатурн/. Но тази зезда носи и много престиж, ако съумее да прояви благоразумие. Но има и сол. Луна на ИЦ, в съвпад с Бетелгейзе в Близнаци. Това от една страна носи почести и дава решителност в действията, а от друга страна носи конфликти с висшестоящи и загуби в битката по време на държавните неразбории. 
 В картата и на президента не е розово състоянието. Там, обаче, часът на раждане е по-спорен, но въпреки всичко Лунното затъмнение е в съдпад със Слънцето му в Рак, в опозиция на Плутон. При Б.Б. има една подкрепа от тригона на транзитен към натален Юпитер, докато при Г.П. са в квадрат. Да видим кой ще падне - премиера или президента.  :angry:

Ами, то е написано - Новолунието е на 12 юни. Докога влияе едно Новолуние, сестро?  ;) Ще те върна в 1-ви клас.  ;D До следващото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #792 -: Април 18, 2010, 04:30:14 pm »

Ами, то е написано - Новолунието е на 12 юни. Докога влияе едно Новолуние, сестро?  ;) Ще те върна в 1-ви клас.  ;D До следващото.
;D ;D ;D ;D
абе , аз да попитам....,по-добре да питам ,не да пипам ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #793 -: Април 18, 2010, 04:38:04 pm »
За питане може, но пипането ..... не.  ;D Още съм хетеро.   :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #794 -: Април 18, 2010, 04:51:48 pm »
За питане може, но пипането ..... не.  ;D Още съм хетеро.   :P
ей,мръсно подсъзнание бре.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #795 -: Април 18, 2010, 07:20:05 pm »
предрекох го......някъде назад е!
 http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2918851

които иска да го намери..... :blink:

*

Nebesna

« Отговор #796 -: Април 18, 2010, 07:24:27 pm »
Ти можеш да си казваш каквото си искаш, не те отразявам. Защо ли? Защото не е астрологично обяснено. Тази тема е за търсене на астрологични отговори. Аз също очаквем много неща, интуитивна съм и съм ги предвидила, но тука трябва астрологична обосновка.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #797 -: Април 18, 2010, 07:32:09 pm »
Ето картата на Исландия. На 21 март вулканът Ейяфятлайокул е изригнал след 200 г. "сън". При това той е 5-ят по големина в Исландия.  :o Тогава Луната е в Близнаци и е в съвпад с нат. Уран. В момента транзитния Марс е в съвпад с наталния Плутон. И около 9 май транзитния Марс ще съвпадне с наталния, а транзитното Слънце с нат. Луна в Телец. Опозицията Сатурн, Уран, Юпитер е захапала оста Асц./Десц., а транз. Плутон се мандахерца около ИЦ.  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #798 -: Април 18, 2010, 07:33:48 pm »
Ти можеш да си казваш каквото си искаш, не те отразявам. Защо ли? Защото не е астрологично обяснено. Тази тема е за търсене на астрологични отговори. Аз също очаквем много неща, интуитивна съм и съм ги предвидила, но тука трябва астрологична обосновка.  

не мога да го намеря ч и мисля , че ако се върнеш няколко страници назд , ще прочетеш доста астрологични обяснения :wink2:.просто въпрос на четене :blink:

*

Nebesna

« Отговор #799 -: Април 18, 2010, 07:38:34 pm »

не мога да го намеря ч и мисля , че ако се върнеш няколко страници назд , ще прочетеш доста астрологични обяснения :wink2:.просто въпрос на четене :blink:

за първите три месеца :
обиди ,разправий сред обществото ,последвали след тях скандали.подмолни опити за дестабилизиране на властта. рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади. политически смутове и проблеми. ще бъде застрашен стабилитета на правителството. проблеми в парламента ,възможно е да станем свидетели на физическа разправа сред депутатите.
сатурн ще извади на бял свят дълго прикривани тайни и истини.
в период от 21.01-края на феврури плюс минус 10 дни ,ще гръмне нов скандал с тайните служби за сигурност.
първите 15 дни от февруари ще бъдат постигнати и отчетени добри резултати във външнополитическия живот на страната. ще влязат реални пари от чужбина.
ще има активни действия на църквата и някакво примирие след големите неприятности свързани с църковни деятели или имоти на самата църква и синод през втората половина на януари.
възможен е инцидент с голям държавник или политик. ще се увеличи конспиративната дейност на държавата. очаквам инциденти с морския флот ,както и по границите ни. опасност има и от терористични действия и заплахи.
свлачищата по морето ще се активизират и то сериозно.
фатални неща  е възможно да се случат в някоя мина .

Къде ти е астрологичното съответствие? Всъщност не ми отговаряй. няма такова. Тук става дума за първите три месеца и доколкото ми е известно говориш за България.