Да,хората трябва да знаят за последствията от определени дейности,истината е че много хора въобще не знаят за какво иде реч,къде какво се прави и как накрая това застига и тях,защото Земята е един организъм,какво значение има че някъде избухнал вулкан,това ще се отрази не само там или някоя и друга екологична криза,но имаме отговорност за това което правят най-вече хората и за това че го допускаме да го правят-със незнанието си или с пасивността си:пример е тоя филм за делфините дето излезе напоследък,просто жив ужас,в Япония по 23 000 убити на година,гледаш кървави заливи,незаконно го продават за месо-то пълно с живак,те там дори японците не знаят за това, нарушава се екосистемата,за жестокостта дори не коментираме,наложи се американец да им показва какво става под носа им и така на целият свят,натровени тела,викат им-ще ви дадем същите пари,които ви дават-те не,аз на това му викам
тъмна сила в действие,защото дори парите не са водещата причина,даже се чудя дали не трепят делфините,защото създават положителни вибрации със звуците си (това е доказано),а тъмните искат да унищожат всичко тука,което не действа в техен интерес,марионетки винаги се намират,да дърпат конците на други,театъра е пълен,а накрая ще страда цялата земя.Аз си мисля,че Хирон в Риби ще засили опазването на водите и морските обитатели,наред с екологичните катастрофи,много работа ще се отвори там

Някъде бях чел,че след време ще се водят войни за чиста вода...