Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283953 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #880 -: Април 23, 2010, 11:40:17 am »
овен е най-агресивния знак от зодиака,особенно когато е транзитиран от тежки планети ,в това число и уран.
под владението на овен е военната промищленост. всички области в техниката и механиката където се изисква оръжие  , огън , метал са под управлението на овен.
тенденция за бунт , терористични действия, експлозий ,катастрофи ,войни.
дали няма да измислят и някое ново оръжие? :( :( :angry: :angry:
мисля,че ще има и изригване на вулкани в този период .

хирон в риби си е страшен. в най-духовния знак ,който в мунданен план свързвам мореплаването , плаветелните съдове ,подводниците. наред с това биологичното и химичното оръжие са по риби. катастрофите в моретата са свързани със знака риби.
уран е в критичен градус в знака на рибите. в последната декада.нептун във водолей също в критичен градус. тук има и взаймна рецепция м/у двата управителя на водолей и риби....
действието на уран - ингрес се усеща около 5гр. преди точния аспект. знака на овена е свързан с бързината и импулсивните действия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #881 -: Април 23, 2010, 11:44:13 am »
Незаслужена болка за морските обитатели. Защо трябва да страдат така!

колкото и жестоко да е, явно така трябва да бъде. планетарният дух също събира преживявания както и ние хората. животните и растенията са част от него, както и техните преживявания.

и на мен ми е тъжно за животинките, но просто някои неща като се осъзнаят не е толкова тежко.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #882 -: Април 23, 2010, 11:45:27 am »
Да,хората трябва да знаят за последствията от определени дейности,истината е че много хора въобще не знаят за какво иде реч,къде какво се прави и как накрая това застига и тях,защото Земята е един организъм,какво значение има че някъде избухнал вулкан,това ще се отрази не само там или някоя и друга екологична криза,но имаме отговорност за това което правят най-вече хората и за това че го допускаме да го правят-със незнанието си или с пасивността си:пример е тоя филм за делфините дето излезе напоследък,просто жив ужас,в Япония по 23 000 убити на година,гледаш кървави заливи,незаконно го продават за месо-то пълно с живак,те там дори японците не знаят за това, нарушава се екосистемата,за жестокостта дори не коментираме,наложи се американец  да им показва какво става под носа им и така на целият свят,натровени тела,викат им-ще ви дадем същите пари,които ви дават-те не,аз на това му викам тъмна сила в действие,защото дори парите не са водещата причина,даже се чудя дали не трепят делфините,защото създават положителни вибрации със звуците си (това е доказано),а тъмните искат да унищожат всичко тука,което не действа в техен интерес,марионетки винаги се намират,да дърпат конците на други,театъра е пълен,а накрая ще страда цялата земя.Аз си мисля,че Хирон в Риби ще засили опазването на водите и морските обитатели,наред с екологичните катастрофи,много работа ще се отвори там   :(

Някъде бях чел,че след време ще се водят войни за чиста вода...

*

Марая

• 28287
« Отговор #883 -: Април 23, 2010, 11:48:09 am »
Незаслужена болка за морските обитатели. Защо трябва да страдат така! Може би когато достигна четвърто ниво на проработка на планетите, описано от Авесалом Подводни, ще открия отговорите на тези въпроси.

Може би целта е хората да се стремят да опазват околната среда, за което се замислят в моменти на кризи. Може би целта е да се научат да се справят с такива проблеми. Може целта да е просто да проявяват повече загриженост към живота на планетата и да ги подтикне да го опазват, а не да го унищожават, особено, ако видят какви могат да бъдат последиците от дейността на хората и да си вземат поука и да предотвратяват бъдещи подобни нещастия, като внимават какви дейнсоти извършват. :unsure:

хирон в риби в опозиция на дева- дева се свързва с екологията....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #884 -: Април 23, 2010, 11:54:16 am »

колкото и жестоко да е, явно така трябва да бъде. планетарният дух също събира преживявания както и ние хората.

Не не трябва да бъде така.Не вярвам,че Планетарният Дух на Земята иска той да бъде измъчван и замърсяван,нищо в същността си не гони страданието и болката,а тука си говорим за едно по-висше съзнание.Това е избор на човека, а не на Земята.Това че тя е склонна да допуска определени прояви си има също своите граници и това е за да ни гледа сеира,а ние да видим какво представляваме като вид.Но все си мисля,че отдавна имаме много поводи да видим много неща.Има зависимост/равновесие между волята я на човека,природата,извънземните,неземните и прочие,но всички рано или късно си плащат за това си право на свобода.

До колкото знам от Друнвало-необходимо е само веднъж нещо да се случи,за да може то вече да бъде създадено като модел,да има достъп до това знание,преживяване или каквото е там.Не е необходимо това да става постоянно и навсякъде и ако това е някакъв урок,материала за урока не е необходимо да придобива тези размери и да се продуцира до без край.Дори и един случай е достатъчен,но всеки си търси оправданието явно  :-\

Планетарният Дух който е много по-наясно с това,не е толкова глупав.Дори ако търси някакво преживяване-добре, но той си научава нещата без да ги разиграва до безкрайност и с излишни жертви.Всеки Висш Разум не прави нищо излишно,това го правят само по-нисшите разуми-тези на хората.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #885 -: Април 23, 2010, 11:58:32 am »

Дева има отношение към чистенето,но Хирон отдавна се знае,че се свързва с екологията,взима се за основен фактор в тази насока.Хирон във всеки един знак създава екологична криза или такава на съзнанието свързана с темите на знака и с това което управлява.Хенд Клоу не случайно казва,че Хирон прекрасно се свързва със Девата,не че астероид може да управлява знак.Само че ако Девата чисти,Хирон е този който изцелява,възстановява равновесието, в човешкият организъм неслучайно Хирон (респективно и на Земята-тялото и) е свързан с хомеостазата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #886 -: Април 23, 2010, 12:01:05 pm »
ти го каза - Земята е склонна да допуска! но какво ще направи за да прекрати свинщините отгоре си е съвсем друг въпрос!
никъде не съм казала, че това трябва да е така - да се замърсява и трови планетата, просто написах, че има неща които трябва да се случат поради ред причини. а че човекът ще си плати с лихвите за всичко, това изобщо не подлежи на спор.

а че всичко случващо се е превърнало в модел - то е видно от столетия насам. човекът си е прасе и докато не осере кочината си нема да миряса или докато стопанина му не го напляска. но нито ти, нито аз, нито който и да било може да каже каква е целта и преживяването на Планетарния Дух - можем само да се догаждаме или да се доближаваме до нещо си...

*

Марая

• 28287
« Отговор #887 -: Април 23, 2010, 12:12:31 pm »

Дева има отношение към чистенето,но Хирон отдавна се знае,че се свързва с екологията,взима се за основен фактор в тази насока.Хирон във всеки един знак създава екологична криза или такава на съзнанието свързана с темите на знака и с това което управлява.Хенд Клоу не случайно казва,че Хирон прекрасно се свързва със Девата,не че астероид може да управлява знак.Само че ако Девата чисти,Хирон е този който изцелява,възстановява равновесието, в човешкият организъм неслучайно Хирон (респективно и на Земята-тялото и) е свързан с хомеостазата.

хирон го приемам като връзката м/у транссатурновите планети. положението му в момента е м/у плутон и уран ,в тази си позиция той е наречен чистача. ако го приемам за управител на знака дева ,много му пасва чистача. девата е знака на чистотата.
според мен за катастрофите в морето следва да се търсят аспекти м/у управителя на знака риби-/морета ,океани , / както и екологията ,която се оказва ,че в мунданен план се свързва именно със знака риби.....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #888 -: Април 23, 2010, 12:19:18 pm »

никъде не съм казала, че това трябва да е така - да се замърсява и трови планетата

Ами на мен това така ми прозвуча,макар че прекрасно се разбираме,но отстрани изглежда по друг начин:

колкото и жестоко да е, явно така трябва да бъде. планетарният дух също събира преживявания както и ние хората.

но нито ти, нито аз, нито който и да било може да каже каква е целта и преживяването на Планетарния Дух - можем само да се догаждаме или да се доближаваме до нещо си...

Така е,но все си мисля,че някъде в нас това се знае,защото сме част от цялото и следователно носим идеята на това цяло за това как да бъдат нещата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #889 -: Април 23, 2010, 12:23:35 pm »
между другото от известно време насам виждам една тъмно наситено индигова енергия да облива Земята по време на медитациите си. в началото беше като шапчица върху северния полюс, а снощи вече от северното полукълбо няма светло до екватора - всичко е индигово тъмно синьо и от южното полукълбо е започнало да се катери нагоре. единственото което разбрах е, че това е енергия на промяната.
не зная дали астрологически може да се свърже, но определено моята енергия не влияе на тази която залива планетата ни в момента, което е доста странно...

някои от вас пробвал ли е да види земната енергетика наскоро  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #890 -: Април 23, 2010, 12:25:42 pm »
Така е,но все си мисля,че някъде в нас това се знае,защото сме част от цялото и следователно носим идеята на това цяло за това как да бъдат нещата.

по принцип си прав, ама де факто тая част е горе у Висшият ни Аз и нямаме бог знае какъв достъп до нея и по-добрият вариант е да не се правим на богове и да перифразираме па хеле и Планетарната карма  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #891 -: Април 23, 2010, 12:28:00 pm »

Ами на мен това така ми прозвуча,макар че прекрасно се разбираме,но отстрани изглежда по друг начин:

ми да! нищо което не трябва да стане, нема и да стане - кое тук е неясно  :o  много добре знаеш, че каквото трябва то си става дори и в Галактически мащаб  ;)

па който как иска - така да си го разбира. ретро сандалестото ми толко може - толко обяснява  :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #892 -: Април 23, 2010, 12:30:04 pm »
индиговия цвят се свързва с планетата юпитер.
компоненти на цвета са червеното- марс и синьото- уран.
индигото  е израз на духовност, мъдрост, разширение, цялостност, дълбоко разбиране, премахване на ограниченията и задръжките, интуиция.
двете планети са в конюкция- уран и юпитер! :o

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #893 -: Април 23, 2010, 12:31:35 pm »
е и кво - аз това започнах да го виждам преди месец - тогава не са били нали  :-\

*

Синухе

• 4978
« Отговор #894 -: Април 23, 2010, 12:35:46 pm »

двете планети са в конюкция- уран и юпитер! :o

Къде е емотиконата,която човечето се удря по челото колко е тъпо  ;D

Как забравих за това!  :o Щото неслучайно явно сега заговорих за Юпитер/Уран в другата тема.

между другото от известно време насам виждам една тъмно наситено индигова енергия да облива Земята

Не знам,защото не си насочвам съзнанието натам,но... някакъв аналог,по-скоро усещане-вчера се прибирам късно и гледам небето и луната (която беше много красива на половината от Пълнолуние и я усещах нещо магическа) и ми направи впечатление индиговият цвят-отдавна не го бях виждал толкова чист и наситен.Усетих как всичко над нас е индигово,но го свързах със самата нощ и космоса,но пък знае ли се  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #895 -: Април 23, 2010, 12:39:47 pm »
виж, аз обикновено си комуникирам с Планетарния Дух на енергийно ниво, но сега планетата приема моята енергия само там, където още не е индигясала  :'(  странно ми е, защото това е нещо като запечатване... уф изобщо не мога да си го обясня на себе си, па камо ли на вас  :-\  един вид като карантина свише го възприемам...

самата индигова енергия не е заплашителна или страшна... по-скоро е нещо като пречистване без право на намеса от наша човешка страна...

*

Марая

• 28287
« Отговор #896 -: Април 23, 2010, 12:40:55 pm »
е и кво - аз това започнах да го виждам преди месец - тогава не са били нали  :-\

преди месец , са били обаче в знака на рибите , а ти споменаваш точно това ,започнало от едно малко петънце
между другото от известно време насам виждам една тъмно наситено индигова енергия да облива Земята по време на медитациите си. в началото беше като шапчица върху северния полюс, а снощи вече от северното полукълбо няма светло до екватора - всичко е индигово тъмно синьо и от южното полукълбо е започнало да се катери нагоре. единственото което разбрах е, че това е енергия на промяната. не зная дали астрологически може да се свърже, но определено моята енергия не влияе на тази която залива планетата ни в момента, което е доста странно...

след по-малко от месец двете планети ще ингресират в овен- червения цвят се съдържа в индиговия....за мен това е СВИШЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ....
червеното се свързва с марс,марс управлява овен и е втори управител на скорпион....смелост и войнственост. в овен цвета характеризира активност, страстност, енергичност, прямота, динамичност, импулсивност, пробивност.
уран е планета ,която участва в индиговия цвят , проява на осъзнатост, безграничност, вяра, свобода, търсене и преживяване на обективната реалност, на истината, разрушаване на всичко старо, промяна, прогрес, приключения.
и това на фона на овен- началото.....
лелеее,настръхнала съм цялата. наскоро прочетох една страхотна книга на професор Харалд Брем "МАГИЯТА НА ЦВЕТОВЕТЕ" и имам както астрологични ,така и психологични обяснения....
нямам думи.... :-X :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #897 -: Април 23, 2010, 01:24:11 pm »
вещичка , провокира този ми пост:

епохата на водолея и неговия управител уран категорично ще отвори сетивата и очите ни.освен опасностите от екологична криза , съществува и заплаха от космоса.
решението обаче на всички проблеми ,които възникват в епохата на водолея са свързани с трансформацията на съзнанието ни. на първо място ще ни се наложи да осъзнаем , , че природата е жива ,финна и неделима от нас. да осъзнаем риска от унищожаване живота на планетата земя ,благодарение на собствените си действия.
всеки проблем обаче ,който е създаден от човечеството ,може да бъде решен от него. уран е колективна планета ,висша октава на меркурий ,водолей е колективен знак и знак на висшето съзнание.
първата декада на водолей от 0гр. до 10гр. ще бъде пътя на висшия хуманизъм и взаймопомощ м/у човека и природата.
възможно е глобално бедствие от рода на биологична война , екологична катастрофа , катаклизъм....тук намирамквантовия скок /уран/ в колективното съзнание на човечеството. убедена съм ,че ще осъзнаеме собствената си безотговорност по отношение съвършенството на природата и максималното използване на ресурсите й.сигурна съм ,че много тайни по отношение на невидимия свят ще бъдат разкрити.новата етика ,култура ,философия за живота ще бъдат на дневен ред!
гениалността на планетата уран ще сътвори уникални решения в полза на човечеството по отношение на водата /ерата на рибите/....

ужас ще продължа да мисля и разсъждавам в/у всичко това....
 ;Dна какво е способна една шапчица "видяна" над северния полюс :o :o :o

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #898 -: Април 23, 2010, 01:35:50 pm »
ма тва вече не е шапчица бре  :(  цялото северно полукълбо е покрито с индигово. на южното в момента е като шапчица, но предполагам, че в най-скоро време ще се покрие и то...  :-\

все едно някой е изсипал бурканче мастило върху планетата ни...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #899 -: Април 23, 2010, 01:39:48 pm »
па кат казах шапчица и са сетих за любимият си виц  ;D  админа - тури червената точка  ;)

вървяла си Червената Шапчица из гората и я срещнал Кумчо Вълчо:
- Ей, пу*ко заспала, къде отиваш?
- Аз не съм пу*ка заспала! Аз съм Червената Шапчица!
- Ами къде ти е червената шапка ма?
- Въй, че съм пу*ка заспалаааа....

:57: :85: :57: