Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283307 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #900 -: Април 23, 2010, 01:42:31 pm »
ма тва вече не е шапчица бре  :(  цялото северно полукълбо е покрито с индигово. на южното в момента е като шапчица, но предполагам, че в най-скоро време ще се покрие и то...  :-\

все едно някой е изсипал бурканче мастило върху планетата ни...

нали това ти обясних в предишния си пост ,цитирайки те...започнало е при апликираща конюкция....
ще видиш какво става на точния аспект и ще го разкажеш....точната конюкция е в ноща на 8ми с/у 9-ти юни 2010г.
аз мога да си го обясня ,като реакция на рестартиране на световния човешки компютър/акашовите записи/. мисълта на човечеството е заета ,както на съзнателно ,така и на подсъзнателно ниво с 2012г., сега явно ще настъпи и часа на свръхсъзнателното..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #901 -: Април 23, 2010, 01:44:43 pm »
съвпада в овен ли ще стане или в риби, че сега не ми се рови да търся  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #902 -: Април 23, 2010, 01:46:55 pm »
видях го - на 0,21* в овен. тогава и Марс прави ингрес в дева  :unsure:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #903 -: Април 23, 2010, 01:47:31 pm »
Както някой писа, когато Хирон навлезе в Риби, може да има екологична катастрофа, свързана със замърсяване на водите.

Аз го написах и бях сигурен,че ще има такива проблеми-тепърва ще стават още.

Хирон е в Риби от 20ти април Хело,така че не навлиза,а си е влязъл  ;)

И винаги в 1ви или последен градус,планетите влияят най-критично.

Хирон в Риби създава предпоставки не само за замърсяване на водите, а също и за наводнения, увеличаване броя на ендокринните заболявания, заболяванията на кръвта и лимфата, трудни за диагностициране заболявания и инфекции като цяло, лекарствени и химични отравяния.

*

Марая

• 28287
« Отговор #904 -: Април 23, 2010, 01:50:05 pm »

точната конюкция е в овен.
но и през времето на май месец ,го приемам за съвпад ,защото юпитер е бързичък ,а и наред с това символ на разширението...
двете планети се свързват с далечното с перспективата с новите хоризонти. нито една от тях не е свързана с ограничението.
погледни си в твойта карта ,какви аспекти имаш с точката на земята.
аз съм повече от сигурна ,че имаш някакъв аспект на уран и /или плутон с нея....
съжелявам ,че ти нямам данните. но имам много инфо и постоянно трия ,за да вкарвам нови данни.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #905 -: Април 23, 2010, 02:00:21 pm »
видях го - на 0,21* в овен. тогава и Марс прави ингрес в дева  :unsure:

0:15 ,5 е точния аспект. критичен градус на кардинален знак!
марс в дева- критичен градус в подвижен знак.
аспекта е несъвпад!  :rolleyes:
да ,бе въобще не работи астрологията..... :-X

п.п. на колко градуса ти беше слънцето в риби? в началото ,ако не ме лъже паметта.
в кой дом попада девата и на колко градуса е куспидата?
« Последна редакция: Април 23, 2010, 02:07:23 pm от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #906 -: Април 23, 2010, 02:05:58 pm »

но и през времето на май месец ,го приемам за съвпад ,защото юпитер е бързичък ,а и наред с това символ на разширението...
двете планети се свързват с далечното с перспективата с новите хоризонти. нито една от тях не е свързана с ограничението.
аз съм повече от сигурна ,че имаш някакъв аспект на уран и /или плутон с нея....
съжелявам ,че ти нямам данните. но имам много инфо и постоянно трия ,за да вкарвам нови данни.

ако точката на Земята е в точна опозиция на Слънцето, то в мойта карта се намира на 12,12* в дева - никъв шанс за аспект с натални Уран или Плутон... освен ако нема нещо от минорните, но в момента чистя прозорци и въобще не ми се смята  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #907 -: Април 23, 2010, 02:09:44 pm »

ако точката на Земята е в точна опозиция на Слънцето, то в мойта карта се намира на 12,12* в дева - никъв шанс за аспект с натални Уран или Плутон... освен ако нема нещо от минорните, но в момента чистя прозорци и въобще не ми се смята  :-X

п.п. на колко градуса ти беше слънцето в риби? в началото ,ако не ме лъже паметта.
в кой дом попада девата и на колко градуса е куспидата?
не търси само мажорни аспекти ,търси творчески : 36 , 72 , 102 , 108 ,144
както и 20,40 ,80 и 160

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #908 -: Април 23, 2010, 02:42:18 pm »
Моля, не спамете мунданната тема!   :blink: Таз конюнкция освен, че е свързана със свръхсъзнанието, проучванията в областта на психоанализата, аз си мисля и за нови научно технически открития и научни открития и достижения в областта на медицината, металургията, космическите оръжия, а защо не и връзка най-после с друга цивилизация.
 От друга страна още след 20 май и особено около 23-24 май с опозицията на Венера към Плутон, а след това и към 30 май не изключвам задълбочаване на световната икономическа криза. Някой ще каже:"Накъде още?" Но тези аспекти тогава ще влошат още повече по мое мнение кризата в САЩ. Освен опозиция на Венера към Плутон, имаме и опозиция на Марс към Нептун. Тези аспекти създават предпоставки както за финансов срив на стоковата борса, така и за ново бълване на вулканите и разнасяне на пушеци и мъгли. Да не говорим, че и живота на Обама е застрашен приблизително през юни и юли.  :-X
 P.S. Може и да изстрелят някоя космическа совалка, за търсене и проучване в космоса.
« Последна редакция: Април 23, 2010, 02:55:34 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #909 -: Април 23, 2010, 02:53:17 pm »
Моля, не спамете мунданната тема!   :blink: Таз конюнкция освен, че е свързана със свръхсъзнанието, проучванията в областта на психоанализата, аз си мисля и за нови научно технически открития и научни открития и достижения в областта на медицината, металургията, космическите оръжия, а защо не и връзка най-после с друга цивилазия.
От друга страна още след 20 май и особено около 23-24 май с опозицията на Венера към Плутон, а след това и към 30 май не изключвам задълбочаване на световната икономическа криза. Някой ще каже:"Накъде още?" Но тези аспекти тогава ще влошат още повече по мое мнение кризата в САЩ. Освен опозиция на Венера към Плутон, имаме и опозиция на Марс към Нептун. Тези аспекти създават предпоставки както за финансов срив на стоковата борса, така и за ново бълване на вулканите и разнасяне на пушеци и мъгли. Да не говорим, че и живота на Обама е застрашен приблизително през юни и юли.  :-X

съжалявам за спама :-[ , но ми беше интересно , а още повече мунданната астрология е свързана и с емоционалното състояние на човечеството. така ,че....

мисля ,че в САЩ отдавна няма криза. не вярвам да има сътресения. по отношение на ОБАМА , не съм се замисляла. но всичко е възможно.
що се отнася до втория болт на поста ти ,с втората част бих се съгласила ,но с борсите свързвам меркурий и юпитер.
някак не ми се връзва марс и нептун като борса. като компонент на борсова търговия мога да приема нептун-нефта ,вредните емисий ,но не и като борса.
възможно е обаче в този период да има покачване на цената на петрола и производните му ,ксиоли ,туооли ,масла и прочие- все пак са над 1000 продукта и е трудно изброяването им.
тук мисля ,че ще има злополуки по вода /марс- злополука/ нептун -вода.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #910 -: Април 23, 2010, 03:13:49 pm »
Имам пред вид както увеличаване цените на едро, така и на дребно. Венера свързвам по прицип с финансовата сфера и икономиката. Пък дали ще е борсата или банков срив, все тая. Колкото до това има или няма криза в САЩ, не съм там и не мога да твърдя със сигурност. Но в едно съм сигурна - тепърва кризата ще се задълбочи, особено в САЩ.  Но ще се въздържа от астрологичните си тълкувания, защото пиша нещо в тази насока. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #911 -: Април 23, 2010, 03:32:13 pm »
Имам пред вид както увеличаване цените на едро, така и на дребно. Венера свързвам по прицип с финансовата сфера и икономиката. Пък дали ще е борсата или банков срив, все тая. Колкото до това има или няма криза в САЩ, не съм там и не мога да твърдя със сигурност. Но в едно съм сигурна - тепърва кризата ще се задълбочи, особено в САЩ.  Но ще се въздържа от астрологичните си тълкувания, защото пиша нещо в тази насока. 

аз никъде другаде не пиша , пък и не свързвам венера по този начин с финансовата сфера , а само с финансийте по отношение на промишлеността и търговията ,касаещи продуктите на модата ,лукса ,изкуството.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #912 -: Април 23, 2010, 06:52:57 pm »
не свързвам венера по този начин с финансовата сфера , а само с финансийте по отношение на промишлеността и търговията ,касаещи продуктите на модата ,лукса ,изкуството.

Нещо не ти разбрах много мислата, ама ней се.  ;D  Новолунието на 14 май в Телец попада във 2-ри дом, който всички знаем, че е финансов дом. Новолунието прави квадрат с Нептун в 12 дом и сходящ квадрат с Марс в 5 дом. Сега нямам време да мисля, но определено към края на май ще започнат да се задълбочават проблемите. В края на май и началото на юни опозицията между Марс и Нептун е най-точна. На 31 май Слънцето е в съв пад и с Алдебаран, която се свързва с нещастия и катастрофи. Опозицията на Марс с Нептун може да предизвика нови инфекциозни заболявания и вирусни инфекции, както и да създаде напрежение на етническа основа в засегнати от аспектите държави.

*

Марая

• 28287
« Отговор #913 -: Април 23, 2010, 07:12:01 pm »
не свързвам венера по този начин с финансовата сфера , а само с финансийте по отношение на промишлеността и търговията ,касаещи продуктите на модата ,лукса ,изкуството.

Нещо не ти разбрах много мислата, ама ней се.  ;D  Новолунието на 14 май в Телец попада във 2-ри дом, който всички знаем, че е финансов дом. Новолунието прави квадрат с Нептун в 12 дом и сходящ квадрат с Марс в 5 дом. Сега нямам време да мисля, но определено към края на май ще започнат да се задълбочават проблемите. В края на май и началото на юни опозицията между Марс и Нептун е най-точна. На 31 май Слънцето е в съв пад и с Алдебаран, която се свързва с нещастия и катастрофи. Опозицията на Марс с Нептун може да предизвика нови инфекциозни заболявания и вирусни инфекции, както и да създаде напрежение на етническа основа в засегнати от аспектите държави.

скарлет ,картата на америка ли гледаш?
там визираш финансовата криза....
пишеш за банки и венера...
затова казвам ,че венера за мен е свързана с финансийте ,който касаят красотата ,модата ,изкуството ,ценните вещи.
възможен е фалит на козметична и модна световна компания ,пазаруване под масата на такава ,преливане...
но като цяло финасовите институций не ги приемам по венера , както ти!
дано си ме разбрала....

това новолуние което визираш и съвсем правилно ,ще доведе до отстраняването на финансовия министър Симеон Дянков!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #914 -: Април 23, 2010, 08:14:04 pm »
На бас, че Дянков няма да го отстранят.
Освен това човекът е много точен и много добър, а че не се държи витиевато даже ми харесва.

*

Марая

• 28287
« Отговор #915 -: Април 23, 2010, 08:15:26 pm »
На бас, че Дянков няма да го отстранят.
Освен това човекът е много точен и много добър, а че не се държи витиевато даже ми харесва.

няма проблем!
на какво се хващаме на бас? :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #916 -: Април 23, 2010, 08:18:03 pm »

това новолуние което визираш и съвсем правилно ,ще доведе до отстраняването на финансовия министър Симеон Дянков!

Аз визирам новолунието, но не визирам точно БГ. А щом ти се иска да отстранят Симеон Дянков, значи добре си върши работата и настъпва по мазолите някои хора.  ;D Който не си върши добре работата, да си ходи.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #917 -: Април 23, 2010, 08:23:08 pm »

Аз визирам новолунието, но не визирам точно БГ. А щом ти се иска да отстранят Симеон Дянков, значи добре си върши работата и настъпва по мазолите някои хора.  ;D Който не си върши добре работата, да си ходи.  ;)

това ми казват звездите ,на мене ми е все едно в момента кой ще управлява "обрания бостан- цитат на премиера!"
по-важно е да се излезе от кризата , а с тези мерки ,можем само да си премериме пишките ,които и без друго са малки... ;D :(.
производство му е майката! производство! работа , а не търговия ,щото не сме нито овшорка ,нито швейцария.....
производство- работа по сатурн ,по марс....там е спасението.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #918 -: Април 23, 2010, 08:27:33 pm »
[
производство му е майката! производство! работа , а не търговия ,щото не сме нито овшорка ,нито швейцария.....

Ми, ти що не се захванеш с производство, ми търсиш леснато - търговийка?  ;D Отстрани лесно се дава акъл. Като се качиш да управляваш, стимулирай производството.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #919 -: Април 23, 2010, 08:30:24 pm »
[

Ми, ти що не се захванеш с производство, ми търсиш леснато - търговийка?  ;D Отстрани лесно се дава акъл. Като се качиш да управляваш, стимулирай производството.  ;)

произвеждам ,не съм нито търговец на дребно ,нито на едро. и консултирам ,продавам акъл....
щото това имам ,но не в сферата на търговията.
а за в-ха ;D ;D ;D ,пътя до върха ми носи удовлетворение...поне от опита ,от в-ховете ,които съм покорила! :blink: ;)