Здравей Гост

Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

• 139 Отговора
  • 18114 Прегледи
Re:Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година
« Отговор #20 -: Януари 03, 2010, 12:24:48 pm »
Ето на това му казвам аз прогноза-на Муси Дачева.Останалото са празни приказки...

http://www.temura.net/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-2010-%d0%b3/#more-2837

Наистина е добра прогнозата,но е писано по-глобално.Щеше да е по-добре,ако беше написала повече за процесите в БГ. Но и това е направено много добре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 03, 2010, 01:18:13 pm »
;Dинвазия на юпитер и уран в овен с/у строгия поглед на сатурн отсреща?

А, моля ви се, не искам да проникват в мен ни Юпитер, ни Уран, Плутон ми е достатъчен!  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 03, 2010, 02:38:11 pm »
а как ще коментирате колега АПСТОЛОФФ , последните градуси на знака стрелец/близнаци и дева/риби?
както и предстоящата  ;Dинвазия на юпитер и уран в овен с/у строгия поглед на сатурн отсреща?

Колега Марая,  ;D господин АпостолоФ надали ще разбере такива сложни астрологични изрази като "инвазия".  :P А и какво мислиш,че ще "прониква/нахлува" от Юпитер в Уран?

;D ;D ;D ,овена е огнена зодия ,която свързвам с агресията , инвазията на нейния управител-бога на войната Арес ;D ;D.
полето бойно ще бъде посетено от един изключителен, нестандартен ,нетърпящ граници и норми , планетарен бог-уран. колко много му подхожда танца с юпитер ???? много ,защото при юпи всичко е по много ,няма ограничения , има експанзия.
та идеята ми е -чиста инвазия си е това , а и "терена огнен" на който ще се развива действието е повече от подходящ. ;D :P

очаквам някакво техническо откритие по отношение на нестандартните дейности в производството на ел.енергия ,очаквам нови правила по отношение на религията ,"виждам" я по-широко разпространена :-[. мисля ,че това "вливане" на юпи в уран :-[ ;D ;D/секси ми звучи/ :-[ :-[ ,ще бъде за добро на техниката ,на нестандартните науки ,в това число и на асстрологията.

аз не разбирам от мунданна астрология ,просто се опитвам да разсъждавам ??? :-[ ииии , не натрапвам мнението си ,  все си мисля ,че противопоставянето на интересите на двете планети сатурн и уран в огнения овен ,които си приличат в някои отношения ,но имат различен подход при действие ,няма да е най-лекия период. везната е закона , а сатурн е добре поставен във везни ,така ,че ще може да се изрази отлично.

в личен план ,аз мнократно съм казвала , но и на теб ще кажа ;D ,уран и плутон съм готова да ги "романизирам" ,защото аз изживях целувките ,прегръдките,шамарите ,шутовете и каквото се сетиш от тях!
не,че подценявам сатурн ,не ме разбирай погрешно ,..../сатурн бил в радост в риби според люмиер/-дрън-дрън та пляс. ;D знам колко е радостен тук тоя дърт пергиш! ,аз се съгласих с него ,защото най-накрая осъзнах ,че съм имала "щастието" да имам сатурнов баща ,който ми е дал много ,точно както и сатурн.търпение ,структура ,осъзнаване ,форма......
така ,че да му мислят КАРДИНАЛИТЕ ;D ;D ;D ,на стрелеца му предстоят едни красиви хармонични аспекти от собствения му управител в "прегръдка" с планетата ,която за много стрелци е усвоено знание.визирам уран и любовта на стрелеца към висините..... ;) :)

« Последна редакция: Януари 03, 2010, 02:45:37 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 03, 2010, 02:54:28 pm »
Стрелците ще сме най- засегнати от тази инвазия, все пак става въпрос за управителя им Юпитер в среща с Уран и то в Овен, пак
огнен знак, на 6/06/2010, добре,че марс тогава е 30 гр. на лъва и ще влезе в дева, че и сатурн  ще в дева ,няма да е в секстил към слънцето, щеше да стане луд купон, инвазията си е война, изненадваща с цел завладяване на територия , въпроса е Стрелците ли ще завладяват или тях някой друг, предполагам ще има шокирани  ;D ;)

нещо колебливо от типа на везна понамирисва от поста ти стреличке ;D ;D ;D. таа,да нямаш нещо там ? нещо поизостанало по пътя към стрелеца ;D ;D ;D.
що за въпрос по отношение на завладяването???? ;D ;D ;D ;D
ние стрелците ще завладяваме ,нашто време е !

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Януари 03, 2010, 02:57:55 pm »
 ;D  ;D и защо вие стрелците ще завладявате - мечтай си  ;D. Кардиналите, душата, кардиналите !

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Януари 03, 2010, 03:09:39 pm »
;D  ;D и защо вие стрелците ще завладявате - мечтай си  ;D. Кардиналите, душата, кардиналите !

кардиналите първо ще се доказват /опозиция/ ,ще се борят помежду си /квадратура/ ,ще се учат от сатурн и ще търсят свободата на уран.при сатурн свободата идва трудно ,нооо сигурно ,при уран е внезапна ,необратима....трудно ще им бъде ,особенно на раците,защото там има емоция в пъти повече отколкото ,където и да било при техните събратими-ккозирози,овни,везни.
козирога е здраво стъпил на копитата си и дерзае.той познава своя управител добре,той е расал с него и знае до болка и кътните зъби на строгия учител-сатурн.
овена е свикнал на битките и войните ,на инвазийте :P ;D ;D ;D ,той добре ги владее тези техники.
везната ???.... ,тя ще разчита на такт и дипломация ,на законните форми ,още повече приела в дома си "приятел" гост-сатурн.

п.п тааа,първо кардиналите ,ще потърпят ,ще се понаучат на някои неща от сатурн ,ще пречупят не до там гъвкавото си ежедневие и мисъл ;D/нищо лично/иии.....тогава ще усетят така жадуваната цел-завладяване! ;D
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 03:20:52 pm от Марая »

*

Helo

« Отговор #26 -: Януари 03, 2010, 03:13:38 pm »
А какво могат да очакват фиксираните знаци?  ::) ::)

« Отговор #27 -: Януари 03, 2010, 03:14:26 pm »
     :P Искаш да кажеш, че докато тримата се карат/мъчат да си защитят позициите/, четвъртия ще спечели ли  ;D.

« Отговор #28 -: Януари 03, 2010, 03:17:07 pm »
нещо колебливо от типа на везна понамирисва от поста ти стреличке ;D ;D ;D. таа,да нямаш нещо там ?

празна ми е везната, ма имам майка Везна
абе когато стане дума за уранова енергия -с  шок и ужас ти се изсипва на главата, нищо,че си имам уран на асц.,
сърбала съм му попарата,и от собствени безумни действие и реакция на другите към тях :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Януари 03, 2010, 03:24:04 pm »
    :P Искаш да кажеш, че докато тримата се карат/мъчат да си защитят позициите/, четвъртия ще спечели ли  ;D.

;D ;D ;D :-* ,на мен сте ми втори дом!сещай се за отговора!!!! :-* :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 03, 2010, 03:27:20 pm »
нещо колебливо от типа на везна понамирисва от поста ти стреличке ;D ;D ;D. таа,да нямаш нещо там ?

празна ми е везната, ма имам майка Везна
абе когато стане дума за уранова енергия -с  шок и ужас ти се изсипва на главата, нищо,че си имам уран на асц.,
сърбала съм му попарата,и от собствени безумни действие и реакция на другите към тях :)

знам стреличке ,знам какво е уран :( ;D. само този ,който не го е усетил ,може да говори за уран посредстевено.....
чака ни внезапна , уранова любов нас стрелците!

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 03, 2010, 03:41:52 pm »
;Dинвазия на юпитер и уран в овен с/у строгия поглед на сатурн отсреща?

А, моля ви се, не искам да проникват в мен ни Юпитер, ни Уран, Плутон ми е достатъчен!  ;D ;D ;D

ееее, ;D ;D ;D само боб искаш да ядеш..... ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 03, 2010, 03:47:48 pm »
Престоят на Юпитер и Уран в Овен със сигурност вещае неочаквани промени и нови предизвикателства за Овните, особено родените през първата декада на знака. Отварянето на нова страница в живота им обаче ще е свързано с разрушаване на стари структури, преосмисляне и рекапитулация на целите и амбициите. Сатурн във Везни ще внесе повече яснота и конкретика в сферата на взаимоотношенията, като редуцира всички нефункциониращи партньорства, вкл. и съдружия, приятелства, които нямат обща перспектива и не са издържали теста на взаимната лоялност и почтеност.

Но да не забравяме и за това, че преди окончателната си инвазия в двойката кардинални знаци Овен/Везни Юпитер, Уран и Сатурн отново ще посетят двата мутабелни знака Риби и Дева вследствие на ретроградно движение. Според мен това завръщане ще е своеборазна кулминация за родените през последната декада на Риби и Дева, в зависимост от предприетите от тях действия (или бездействие) по време на престоя на Сатурн и Уран в тази двойка знаци.
Влиянието на тази опозиция ще засегне не само родените със Слънце в тези два знака, а и всички с мутабелен кръст на хороскопа, т.е. AC/DC и/или MC/IC в последната декада на Дева/Риби. Няма да останат неразтърсени от промяната и родените с Луна в същите знаци, визирам Луните в края на знака Риби/Дева и началото на Овен/Везни, които от гледна точка на ведическата астрология ще бъдат аспектирани едновременно от Юпитер и Сатурн. Престоят на Юпитер в знака Овен (сидерални Риби) ще бележи началото на важни промени за родените с Луна в този знак. Доколко ще са благоприятни зависи от целия хороскоп, но при всички положения ще са значими. За родените с Луна в знака Везни (сидерална Дева) това ще е кулминацията на тъй наречения сатурнов период Sade Sati, няма да им е лесно на тези Луни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Януари 03, 2010, 03:54:28 pm »
лили , след последния ти пост нямам какво да допълня....браво!
какво ни очаква нас огнените-изключвам овните ,за тях като представител на знака овен ти каза много....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 03, 2010, 04:08:48 pm »
От гледна точка на слънчевата домификация Овен се пада на Стрелците мунданно в пети дом, респ. Везни в 11ти.
Престоят на Юпитер и Уран тук ще стимулира творческото мислене, креативния потенциал, желанието да бъдете съзидателни, особено ако лобирането на новите идеи изисква по-нестандартен, иновативен подход. Индивидуализмът ще е на фокус, но не следва да се пренебрегват и интересите на групата, ако се разчита на външна подкрепа и групов ресурс, които да гарантират реализацията на идеите в средно- и дългосрочна перспектива, т.е. най-малкото в рамките на следващите седем години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Януари 03, 2010, 04:11:26 pm »
уран е и свобода и свободия,хаос, разликата е  една мисъл, едно
действие, една крачка,една реализирана идея...

а съвпада юпитер/уран н тригон към стрелешкото ни слънце може да ни озари внезапно прозрение за истини, които са били скрити, неясни ,забулени в тайни, докато юпи е бил в риби и интуитивно да ни посочи къде ба бъдем на точното място,в точното време ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 03, 2010, 04:12:08 pm »
От гледна точка на слънчевата домификация Овен се пада на Стрелците мунданно в пети дом, респ. Везни в 11ти.
Престоят на Юпитер и Уран тук ще стимулира творческото мислене, креативния потенциал, желанието да бъдете съзидателни, особено ако лобирането на новите идеи изисква по-нестандартен, иновативен подход. Индивидуализмът ще е на фокус, но не следва да се пренебрегват и интересите на групата, ако се разчита на външна подкрепа и групов ресурс, които да гарантират реализацията на идеите в средно- и дългосрочна перспектива, т.е. най-малкото в рамките на следващите седем години.

визираш около 7 годишния престой на уран в овен :) ,но тук има и деца ,има и любов....по пети. за това ни кажи нещичко ::) ,моля те :-[ :-*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 03, 2010, 04:22:02 pm »
Визирам цикъла на Сатурн, защото ако по Уран са "суровите", хванати "от въздуха" идеи, по Сатурн са суровите факти, т.е. въплъщаването на идеите в реалността.
А за децата трудно е да се каже, само ако гледаме мунданно домовете... Но мисля си, че ще е време да станат по-самостоятелни, някои от тях.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 03, 2010, 04:27:15 pm »
Визирам цикъла на Сатурн, защото ако по Уран са "суровите", хванати "от въздуха" идеи, по Сатурн са суровите факти, т.е. въплъщаването на идеите в реалността.
А за децата трудно е да се каже, само ако гледаме мунданно домовете... Но мисля си, че ще е време да станат по-самостоятелни, някои от тях.  :)

защо сатурн?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 03, 2010, 04:36:09 pm »
За да бъдат нещата доведени до край, до някакъв завършек, е нужен Сатурн. Затова за перспективност на дадено начинание гледаме циклите на тази планета. Ако това ти е въпросът, че не разбрах какво точно питаш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.