а как ще коментирате колега АПСТОЛОФФ , последните градуси на знака стрелец/близнаци и дева/риби?
както и предстоящата
инвазия на юпитер и уран в овен с/у строгия поглед на сатурн отсреща?
Колега Марая,
господин АпостолоФ надали ще разбере такива сложни астрологични изрази като "инвазия".
А и какво мислиш,че ще "прониква/нахлува" от Юпитер в Уран?

,овена е огнена зодия ,която свързвам с агресията , инвазията на нейния управител-бога на войната Арес

.
полето бойно ще бъде посетено от един изключителен, нестандартен ,нетърпящ граници и норми , планетарен бог-уран. колко много му подхожда танца с юпитер

? много ,защото при юпи всичко е по много ,няма ограничения , има експанзия.
та идеята ми е -чиста инвазия си е това , а и "терена огнен" на който ще се развива действието е повече от подходящ.

очаквам някакво техническо откритие по отношение на нестандартните дейности в производството на ел.енергия ,очаквам нови правила по отношение на религията ,"виждам" я по-широко разпространена

. мисля ,че това "вливане" на юпи в уран

/секси ми звучи/

,ще бъде за добро на техниката ,на нестандартните науки ,в това число и на асстрологията.
аз не разбирам от мунданна астрология ,просто се опитвам да разсъждавам
ииии , не натрапвам мнението си , все си мисля ,че противопоставянето на интересите на двете планети сатурн и уран в огнения овен ,които си приличат в някои отношения ,но имат различен подход при действие ,няма да е най-лекия период. везната е закона , а сатурн е добре поставен във везни ,така ,че ще може да се изрази отлично.в личен план ,аз мнократно съм казвала , но и на теб ще кажа

,
уран и плутон съм готова да ги "романизирам" ,защото аз изживях целувките ,прегръдките,шамарите ,шутовете и каквото се сетиш от тях!не,че подценявам сатурн ,не ме разбирай погрешно ,..../
сатурн бил в радост в риби според люмиер/-дрън-дрън та пляс.
знам колко е радостен тук тоя дърт пергиш! ,аз се съгласих с него ,защото най-накрая осъзнах ,че съм имала "щастието" да имам сатурнов баща ,който ми е дал много ,точно както и сатурн.търпение ,структура ,осъзнаване ,форма......
така ,че да му мислят КАРДИНАЛИТЕ

,на стрелеца му предстоят едни красиви хармонични аспекти от собствения му управител в "прегръдка" с планетата ,която за много стрелци е усвоено знание.визирам уран и любовта на стрелеца към висините.....