Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 95088 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #160 -: Януари 07, 2010, 08:12:55 pm »
да, за нептун

говори за семейни тайни ,за духовни предци ,за проблеми с баба по майчина линия /прабаба/.нептун винаги дава разбито семейство... :( намирайки се в 4-ти.

Същото се отнася и за РиБи на върха на 4-ти дом.

СЪГЛАСНА СЪМ ,  но донякъде :( :( :( ,мисля ,че е ще по-страшно ,когато риби са на иц. :(

Е, не НЕ СЪМ СЪГЛАСНА. Само едни Риби на ИЦ  загатват за някаква мистерия около произхода и рода, после търсим къде е Нептун и т.н. Докато Нептун в дома може да ни каже много, особено ако е лошо аспектиран, в т. ч. и за наследствени болести (както и всяка друга планета в 4-ти дом, разбира се).
САМО ЕДНИ РИБИ , та това е толкова много....,те дават мястото -иц /начало и края/,семейство,род ,корени.
я ги виж!-блестят и слюзести :(. и ако тук в четвърти стои един хирон......овапцахме я! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #161 -: Януари 07, 2010, 08:25:50 pm »
Никак не е малко, ама домът е празен, нали? Нямаш да отработваш по 4-ти дом...не ти се пада. А на него му се пада да отработва - с планета е в 4-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Януари 07, 2010, 08:29:59 pm »
Никак не е малко, ама домът е празен, нали? Нямаш да отработваш по 4-ти дом...не ти се пада. А на него му се пада да отработва - с планета е в 4-ти дом.

да бе ,нямам :( ,само дето имам хирон , а иц е на тригон от управителя си и в съвпад с хирон!
не е лесно!
ама да не спамиме темата :-[ :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #163 -: Януари 07, 2010, 08:32:17 pm »

да бе ,нямам :( ,само дето имам хирон , а иц е на тригон от управителя си и в съвпад с хирон!
не е лесно!
ама да не спамиме темата :-[ :-*

Аааа, Хирона го пропуснах...Той още не е добре проучен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Януари 07, 2010, 08:40:21 pm »
Аааа, Хирона го пропуснах...Той още не е добре проучен.

моя в 4-ти си бачка по правилата с ключовите думички... :) :( незаслужената блка :( >:(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #165 -: Януари 07, 2010, 09:25:47 pm »
пък и честно казано някак не ми се струва, че е възможно един едър здравеняк, богато окосмен, с квадратна челюст да разбира от астрология, защото езотериката е за нежни души, а нежните души си имат нежни тела  ;D

И да, и не. Вярно е, че лицевата структура често издава някои черти от характера, а ако щете, и душевността.
Но не мога да се съглася напълно. Все едно да кажеш за някой, че щом има ниско чело, духовността му е слабо интегрирана или пък интелектът е слаб. А пък и винаги се намират изключения сред астролозите, не всичко се познава по външния вид.  :)

абе Лили, я си представи следното:

омазан в масла автомонтьор, с високо чело, умни очи, бял потник под синия гащеризон, огромни космати лапи, дъвчещ тютюн и псуващ като каруцарин, заровил ръце в двигателя на колата ти. вади едното смачкано бутало на цилиндъра, защото си скъсала ангренажна верига например. насочва буталото срещу светлината, оглежда го щателно, плюва на земята и казва:
- еби му мамата и ретрограден Меркурий, пак осра пейзажа!!!

хахахахахахаааааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Януари 07, 2010, 09:34:17 pm »
Това ми прозвуча като ХЕМОРОИДИТЕ  на мъжа на Марая....(човекът така нарича ефемеридите).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Януари 07, 2010, 09:40:36 pm »

абе Лили, я си представи следното:

омазан в масла автомонтьор, с високо чело, умни очи,...

Първата част на изречението звучи ммм.... доста секси   :-[, но по-нататък леко загрубява.  ;D
Абе то е ясно, че не си го представям така, но не може пък и всички мъже астролози/езотерици да са направени по един модел. Освен това интелектът и фината душеност не предполагат непременно излъчване на /прощавайте/ мека китка. Не че няма и не се срещат и такива астролози по нашенски земи. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #168 -: Януари 07, 2010, 09:44:02 pm »

Първата част на изречението звучи ммм.... доста секси   :-[, но по-нататък леко загрубява.  ;D
Абе то е ясно, че не си го представям така, но не може пък и всички мъже астролози/езотерици да са направени по един модел. Освен това интелектът и фината душеност не предполагат непременно излъчване на /прощавайте/ мека китка. Не че няма и не се срещат и такива астролози по нашенски земи. ;D

ахаааааааа дърта мръсница а хахахааааа... ми аз нарочно го написах секси :)

виж ся наясно съм, че не мога да туря всички под общ знаменател, но някак има си някои прилики... па аз ко видя такъв механик и спре да псува и да дъвче тютюн и ми говори за астрология... миииииии нема му мисля много хахахааа

« Отговор #169 -: Януари 07, 2010, 09:46:04 pm »
но не може пък и всички мъже астролози/езотерици да са направени по един модел.

Единствения, когото някога съм срещала е Иван Станчев, лека му пръст.

В повечето случаи май по-често с такива неща се занимават жени. Нямам профил за подобен мъж. Лили, замисли ме с това изречение 

Сега пък няма емотки!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #170 -: Януари 07, 2010, 09:47:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:42:16 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #171 -: Януари 07, 2010, 09:52:12 pm »
абе къде са емотиконите ааааааааа?

Вижън, то ясно че сме се запътили натам - към андрогините /тука са плезя/.  аз успях вече да интегрирам анимуса у себе си, макар че дъртото парче го домързява нещо напоследък... бе в общи линии човек успял да направи това се чувства завършен и едва тогава може да се отдаде на другите /и тука са плезя/...

Шефеееееееееее, що ни открадна картинките бре!?!?!

*

Vision

• 3523
« Отговор #172 -: Януари 07, 2010, 09:54:22 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:42:00 pm от Vision »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Януари 07, 2010, 09:54:31 pm »
Нямам профил за подобен мъж. Лили, замисли ме с това изречение 

Да, тъкмо щях да помоля Вещичка да опише профила "жена астроложка".
Доколкото виждам, тук всички се интересуваме от тази материя - някои от любителска гледна точка, други от изследователска и професионална, и всички до една сме различни. Няма модел, няма калъп.

ПП. Наистина, няма ги емотиконите. Админът да не пипа нещо по сайта? :-P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #174 -: Януари 07, 2010, 09:58:26 pm »
Аз си предтавям жената астроложка също фина, нежна, мила, усмихната и с дълга черна права коса  ;D .. не знам защо така

*

Heloo

« Отговор #175 -: Януари 07, 2010, 10:01:57 pm »
Аз си предтавям жената астроложка също фина, нежна, мила, усмихната и с дълга черна права коса  ;D .. не знам защо така

Аз си представям професионалната астроложка около 40-годишна дебела лелка.  ;D ;D ;D ;D

Преди някой да се е обидил, държа да кажа, че не всички 40-годишни изглеждат като лелки.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Януари 07, 2010, 10:03:38 pm »
Аз си представям професионалната астроложка около 40-годишна дебела лелка.  ;D ;D ;D ;D

Всички натам отиваме, но някои ще си запазиме финеса дори опряни на бастун.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #177 -: Януари 07, 2010, 10:04:09 pm »

Да, тъкмо щях да помоля Вещичка да опише профила "жена астроложка".

мииии кво да ти кажа... ся ще опиша профил ама в моя си стил и едва ли някоя от вас ще се познае в него хихихиии....

чуплива чорлава коса, висяща на фитили над бледорозова жилетка, защото жената имала Венера на асцедента и носи розово за късмет. сива, строга пола, дълга до средата на прасеца, с леко висящ отскубнат конец от пъдгъва в част на Сатурн. сложила огромни очила над които се подават рошави и нескубани от кой знае колко време вежди, защото жената чака Луната да влезе в знака на веждите за да ги оскубе.  носи анатомични чехли тип галоши, защото Нептуна и има много квадратури и стъпалата и са водят дюстабан. женицата е забила нос в компютъра си и следи строго транзитите на планетите и от време на време ходи до телескопа си и поглежда през окуляра и клати недоволно глава... защото драги приятели женицата ЗНАЕ, че когато Плутона образува съвпад с нейната Венера тя ще срещне голямата си любов... ма пустият му Плутон остават му само две минути до съвпада, а Уран да вземе да и покаже през това време среден пръст и да повреди звънеца на вратата и и тя нама да чуе кога ще се появи ЛибоФта бе.........

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #178 -: Януари 07, 2010, 10:04:15 pm »
Аз си предтавям жената астроложка също фина, нежна, мила, усмихната и с дълга черна права коса  ;D .. не знам защо така

... и котка на едното рамо  ;D

появиха се емотките.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #179 -: Януари 07, 2010, 10:05:48 pm »
,
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:41:48 pm от Vision »