женицата е забила нос в компютъра си и следи строго транзитите на планетите и от време на време ходи до телескопа си и поглежда през окуляра и клати недоволно глава... защото драги приятели женицата ЗНАЕ, че когато Плутона образува съвпад с нейната Венера тя ще срещне голямата си любов...
Хроника дня: астроном сошёл с ума, увидев в телескоп лицо жены. Жаль учёного, ведь достаточно было развернуть прибор в окно.
но виждам и че това ги е направило малко по- взискателни към другия пол и нерядко им носи..как да го кажа...просто не са много щастливи..защото този идеал, който се гони ако за другите е само външен вид, материално положение, соц. статус, образование и т.н., тук са добавени изисквания и към венерата в кой дом да е, слънцето да не е ранено, марса да е в потентен знак и прочее..а това вдига летвата до небесата..няма такива хора, ако не e едно, ще е друго..за мен си съм определила кое ще е Важното и кое мога да пожертвам, като се стремя да съм максимално скромна..и не съжалявам..но аз не съм астроложка все пак, има време
Не го е срещнала. Или е заложила на неправилния транзит
ами то и без тва синухе мн не пише тука .... марая отговаря вместо него но сега сигурно пият вино
абеееееееееееее аз си мислех, че от сатурновата дупка съм изтрещяла тотално ма то кво са оказва бреееееее - транзитната Хуя ми е в тригон с наталното Слънце
абеееееееееееее аз си мислех, че от сатурновата дупка съм изтрещяла тотално ма то кво са оказва бреееееее - транзитната Хуя ми е в тригон с наталното Слънце ся остана и да ми порасне хахахахааааа ужааааааас....тая планета ме е осеменила само с простоии за сведение транзитната Хуя е на 14,34* в скорпи
тая планета ме е осеменила само с простоии
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 10:27:04 pmабеееееееееееее аз си мислех, че от сатурновата дупка съм изтрещяла тотално ма то кво са оказва бреееееее - транзитната Хуя ми е в тригон с наталното Слънце ся остана и да ми порасне хахахахааааа ужааааааас....тая планета ме е осеменила само с простоии за сведение транзитната Хуя е на 14,34* в скорпи ПИТАЙ НУХЕЕЕ ,,на него му е в разходящ квадрат на марса...
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 10:27:04 pmтая планета ме е осеменила само с простоии При съвпад може и с друго да те осемени, зависи колко тясна ще е орбисата.
Цитат на: Lillie в Януари 07, 2010, 10:32:31 pmЦитат на: TOT в Януари 07, 2010, 10:27:04 pmтая планета ме е осеменила само с простоии При съвпад може и с друго да те осемени, зависи колко тясна ще е орбисата. бе Лили то има още 120* до съвпад - има да си чакааааааааааааам
бе Лили то има още 120* до съвпад - има да си чакааааааааааааам
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 10:34:27 pmбе Лили то има още 120* до съвпад - има да си чакааааааааааааам Помоли маг Сибила да ти уреди реинкарнация още в този живот, може пък и да доживееш до съвпада...