АБЕ КАКВИ ФЕНКИ СТЕ ВИЕ-АЗ СЪМ ТУКА ОТ 2 СЕДМИЦИ И ВСЕ МИ БЯГАТЕ ПО ТЪЧА
Цитат на: Синухе в Януари 08, 2010, 09:46:14 pmАБЕ КАКВИ ФЕНКИ СТЕ ВИЕ-АЗ СЪМ ТУКА ОТ 2 СЕДМИЦИ И ВСЕ МИ БЯГАТЕ ПО ТЪЧА Абе то и passaporte-то все повтаряше да не му бягам по тъча, накрая сам избяга да прави трето на жена си. Познах аз!
Цитат на: Lillie в Януари 08, 2010, 09:50:39 pmАбе то и passaporte-то все повтаряше да не му бягам по тъча, накрая сам избяга да прави трето на жена си. Познах аз! Хахаха ами явно си добра за астроложка,но не и за овошка за косене според въздушното Близне Пасапортето-ма къде ги търсиш въздушните освен за виртуален кекс от който не се засища
Абе то и passaporte-то все повтаряше да не му бягам по тъча, накрая сам избяга да прави трето на жена си. Познах аз!
щото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!
Цитат на: Марая в Януари 08, 2010, 09:48:12 pmщото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!Знаех си!
Айде до следващия път като дойда има време да умувате ще има ли сбор и какъв ще е сбора-вещерски,астрологически или някакъв друг :rolleyes: :wub: :wub:
Цитат на: Синухе в Януари 08, 2010, 09:46:14 pmАйде до следващия път като дойда има време да умувате ще има ли сбор и какъв ще е сбора-вещерски,астрологически или някакъв друг :rolleyes: :wub: :wub:Нухе, дано да е скоро да не ни фане критическата :29:
Цитат на: Heloo в Януари 08, 2010, 10:11:48 pmЦитат на: Марая в Януари 08, 2010, 09:48:12 pmщото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!Знаех си! амааа ,не ме осъди ,щото е приятел :wub: а знам ,че има много фенкиии ,като почнем от Вижън и свършим с теб! ,но това ме радва ,ТОЙ го заслужава!
стрелец и критическа2 мисията невъзможна!
Цитат на: Марая в Януари 08, 2010, 10:15:05 pmЦитат на: Heloo в Януари 08, 2010, 10:11:48 pmЦитат на: Марая в Януари 08, 2010, 09:48:12 pmщото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!Знаех си! амааа ,не ме осъди ,щото е приятел :wub: а знам ,че има много фенкиии ,като почнем от Вижън и свършим с теб! ,но това ме радва ,ТОЙ го заслужава! :rolleyes: Аз не съм му фенка. Пък и можеш ли да си фен на човек, на когото не си виждал лицето, дори и на снимка?
Цитат на: Heloo в Януари 08, 2010, 10:19:38 pmЦитат на: Марая в Януари 08, 2010, 10:15:05 pmЦитат на: Heloo в Януари 08, 2010, 10:11:48 pmЦитат на: Марая в Януари 08, 2010, 09:48:12 pmщото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!Знаех си! амааа ,не ме осъди ,щото е приятел :wub: а знам ,че има много фенкиии ,като почнем от Вижън и свършим с теб! ,но това ме радва ,ТОЙ го заслужава! :rolleyes: Аз не съм му фенка. Пък и можеш ли да си фен на човек, на когото не си виждал лицето, дори и на снимка? щото не си пожелала да му видиш лицето!друг е въпроса дали той иска !? бтв,какво правиш в тая тема ,щом не си му фен......
Цитат на: Марая в Януари 08, 2010, 10:18:04 pmстрелец и критическа2 мисията невъзможна! стрелеца може да изиграе критическа когато си поиска и ще му повярват
на,небесната ми приятелка и тя у варна ,той тръгва за бургас ,спри да ме разссмивашшшшш ,знаем ,че пасапортетоооо му взели пасапорта на а;D .спри щото хем рева, хем ссе смея!
Цитат на: Марая в Януари 08, 2010, 09:54:51 pmна,небесната ми приятелка и тя у варна ,той тръгва за бургас ,спри да ме разссмивашшшшш ,знаем ,че пасапортетоооо му взели пасапорта на а;D .спри щото хем рева, хем ссе смея!Мда, и аз така предположих, че марсовия възврат му е дошъл в повече. Жената с точилката.
Синухе, в темата с Тарото те питат що не теглиш карти. Хората си ходят без напътствия и не знаят какво да правят.