Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 94832 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #260 -: Януари 08, 2010, 09:48:12 pm »
казвай къде си на лични ,преди да тръгне идвам да ни видиш ,и без това ми е много ревлиово :03: :03: :03: :03: :03: :03:,ьщото дъртияй козел с млада фигура и личице си тръгва тая нощ.ц а ми е кармааааа,кармаааа и ще кача синастрията ,за да видите за какво става дума. щото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая! :'( :'( :'( ,вие пишете ,и аз знам ,че моя ПРИЯТЕЛ СИНУХЕ Е ДРУГ СВЯТ И ДРУГ УЧИТЕЛ........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #261 -: Януари 08, 2010, 09:50:39 pm »
АБЕ КАКВИ ФЕНКИ СТЕ ВИЕ-АЗ СЪМ ТУКА ОТ 2 СЕДМИЦИ И ВСЕ МИ БЯГАТЕ ПО ТЪЧА  :P

Абе то и passaporte-то все повтаряше да не му бягам по тъча, накрая сам избяга да прави трето на жена си. Познах аз! ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #262 -: Януари 08, 2010, 09:54:51 pm »
АБЕ КАКВИ ФЕНКИ СТЕ ВИЕ-АЗ СЪМ ТУКА ОТ 2 СЕДМИЦИ И ВСЕ МИ БЯГАТЕ ПО ТЪЧА  :P

Абе то и passaporte-то все повтаряше да не му бягам по тъча, накрая сам избяга да прави трето на жена си. Познах аз! ;D

слушай какво ще ти кажа и без това ми е криво и ревливо!!!! :'( :'( :'( :'( ти си във варна,небесната ми приятелка и тя у варна ,той тръгва за бургас ,спри да ме разссмивашшшшш ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,знаем ,че пасапортетоооо му взели пасапорта на адъна сокак ,може и задна прашка да сЪЪЪ му били печат... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.спри щото хем рева ,хем ссе смея!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Януари 08, 2010, 09:58:36 pm »

Хахаха ами явно си добра за астроложка,но не и за овошка за косене според въздушното Близне Пасапортето-ма къде ги търсиш въздушните освен за виртуален кекс от който не се засища  :P ;D

немаммммм дууууууууумммммммммммммммииииииииииииииииииииии! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Heloo

« Отговор #264 -: Януари 08, 2010, 10:11:48 pm »

щото и за тая тема го информирах посфактум и той откачи ,ама ми е все тая!

Знаех си!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #265 -: Януари 08, 2010, 10:15:05 pm »

Знаех си!  ;D

амааа ,не ме осъди ,щото е приятел :P :wub: а знам ,че има много фенкиии ,като почнем от Вижън и свършим с теб! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,но това ме радва ,ТОЙ го заслужава!

« Отговор #266 -: Януари 08, 2010, 10:16:11 pm »
Айде до следващия път като дойда има време да умувате ще има ли сбор и какъв ще е сбора-вещерски,астрологически или някакъв друг  :rolleyes: :wub: :wub:

Нухе, дано да е скоро да не ни фане критическата :29:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Януари 08, 2010, 10:18:04 pm »
Айде до следващия път като дойда има време да умувате ще има ли сбор и какъв ще е сбора-вещерски,астрологически или някакъв друг  :rolleyes: :wub: :wub:

Нухе, дано да е скоро да не ни фане критическата :29:

стрелец и критическа2 :o :o :o мисията невъзможна! :'( ;D

*

Heloo

« Отговор #268 -: Януари 08, 2010, 10:19:38 pm »

Знаех си!  ;D

амааа ,не ме осъди ,щото е приятел :P :wub: а знам ,че има много фенкиии ,като почнем от Вижън и свършим с теб! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,но това ме радва ,ТОЙ го заслужава!

:rolleyes: Аз не съм му фенка. Пък и можеш ли да си фен на човек, на когото не си виждал лицето, дори и на снимка?  ;)

« Отговор #269 -: Януари 08, 2010, 10:22:19 pm »
нидей рива, жив е човекот, пък аз умея да чакам така,че до следващият път ще се радвам
да се запознаем на живо, пожелавам приятно пътуване, ама да кажете ко е събитието,че да спя спокойно ;D :wub:

« Отговор #270 -: Януари 08, 2010, 10:24:01 pm »

стрелеца може да изиграе критическа когато си поиска и ще му повярват

*

Марая

• 28287
« Отговор #271 -: Януари 08, 2010, 10:25:54 pm »

Знаех си!  ;D

:rolleyes: Аз не съм му фенка. Пък и можеш ли да си фен на човек, на когото не си виждал лицето, дори и на снимка?  ;)

щото не си пожелала да му видиш лицето!друг е въпроса дали той иска !? ;D :'( бтв,какво правиш в тая тема ,щом не си му фен......

*

Heloo

« Отговор #272 -: Януари 08, 2010, 10:30:29 pm »

Знаех си!  ;D

щото не си пожелала да му видиш лицето!друг е въпроса дали той иска !? ;D :'( бтв,какво правиш в тая тема ,щом не си му фен......

Чеша си ... езика.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Януари 08, 2010, 10:31:53 pm »

стрелеца може да изиграе критическа когато си поиска и ще му повярват

моя стрелец не играе ,заключен е  :'( :'(-интерсептиран :'( в 1-ви дом....,направо жалък на моменти! ;) :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #274 -: Януари 08, 2010, 10:33:11 pm »
на,небесната ми приятелка и тя у варна ,той тръгва за бургас ,спри да ме разссмивашшшшш ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,знаем ,че пасапортетоооо му взели пасапорта на а;D ;D ;D ;D ;D.спри щото хем рева, хем ссе смея!

Мда, и аз така предположих, че марсовия възврат му е дошъл в повече. Жената с точилката.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Януари 08, 2010, 10:42:30 pm »
на,небесната ми приятелка и тя у варна ,той тръгва за бургас ,спри да ме разссмивашшшшш ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,знаем ,че пасапортетоооо му взели пасапорта на а;D ;D ;D ;D ;D.спри щото хем рева, хем ссе смея!

Мда, и аз така предположих, че марсовия възврат му е дошъл в повече. Жената с точилката.  ;D ;D ;D

100% да му е жив и здрав заднка , а и предника ;D ;D ;D ;D ,беше казал ,чИ Няма сношения с  жена си... ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #276 -: Януари 08, 2010, 10:43:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:51:47 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #277 -: Януари 08, 2010, 10:46:54 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:51:37 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Heloo

« Отговор #278 -: Януари 08, 2010, 10:49:48 pm »
Синухе, в темата с Тарото те питат що не теглиш карти. Хората си ходят без напътствия и не знаят какво да правят.  :o

*

Nebesna

« Отговор #279 -: Януари 08, 2010, 10:54:07 pm »
Синухе, в темата с Тарото те питат що не теглиш карти. Хората си ходят без напътствия и не знаят какво да правят.  :o

Хелу, знаеш ли, че Венета Райкова има като твоя телешки Меркурий.

Нали имаше скоро интервю с убития Боби...сега Винетка прави повторение на предаването си....направо улучи десятката.. просто е орисана да извлича изгода от чуждото нещастие.