Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 94991 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #320 -: Януари 09, 2010, 01:22:29 am »
не съм сигурна,че познаваш стрелци! и не ме вълнува мнението ти за тях-стрелците! ;D всеки човек е малка вселена,както и ти! не поставяй под общ знаменател хората-повърхносно и глупаво звучи , а мерка в дева е аналитичен!

не се правя на велика особенно тук.но за разлика от теб,мен много хора са ме виждали от този форум ;D ;D ;D ;D
популизъм тук? :o смешно е! да не кажа жалко!
да бъди щастлива! приятелите и ФЕНОВЕТЕ на мойте приятели ,са и мой приятели!
клиширано ,но факт.
така,че.......преди уранова криза е трудно да разбереш много неща....

глупости на търкалета!!  ;D
сериозно се замислям дали нямаш някакви психични проблеми и аз без да искам да съм ги ''закачила''..нямам намерение да се занимавам с теб, не си ми забавна и за разлика от теб мога да се спра когато поискам- пиши каквото искаш, няма значение :)

;D ;D ;D ;D елементарно!много елементарно! ;D бъди щастлива с най-искренни чувства!

п.п. не проектирай проблемите си в/у други...... и не прави на другите това,което не искаш да правят на теб!
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 01:30:06 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #321 -: Януари 09, 2010, 07:47:56 am »
Абе душко Синухе ,тая задачка дето си я дал, на мене лично ми се струва доста сложна и точното събитие което ти се е случило според мен може да ти го каже само човек с богат астрологичен  опит.Аз със сигурност разбирам най-малко от форума,но ще напиша какво ми направи впечатление та другите да мъдруват. :blink:Та значи:
   Първо по прогресия Луната ти е точно на пр.МС квадрат прАС
   Пр.Меркурий прави тригон с нея.Той ти е упр на МС и АС в натала а и на Луната
   Пр.Марс секстил н.Венера

По между другото четох в товой пост че искаш да пишеш книга :blink: :blink:шегата на страна ма що верно не се захванеш с тая работа.Мисля,че ще имаш успех.Упр. на 4 и 5 са ти Сарурна и Юпито във 2риВ голям тригон с Луната в 10-ти/публиката,пък и в Близне/ и Мерка от 5ти който ти е упр на МС :blink:
   Така, продължавам
 Дир.Луна прави квадрат към съвпада Сатурн/Юпи-повтаря се рождения аспект под различен ъгъл,а пък дир. АСправи съвпад с тях.
 дир.Венера съвпад Меркурий в 5ти дом
 дирСеверен възел съвпад АС
 Новолунието се е случило в трети натален което може да се сварже със сферите на Меркурий, не виждам да има мажорни асп.с натала,само се явява средна точка между Плутон и Нептун ,но предполагам това няма значение
 Транзитите бяха споменати
 Солара обаче е доста интересен.Погледнат самостоятелно всички планети са в дясната хемисфера/нали така се наричаше,да не се изложа/Има претрупан 8 соларен дом а в натала се явява 5и6
 Сол Луна е в Съвпад с нат.Юпи и Сатурн-пак повтаряне на нат аспект за трети път
 прави тригон съм сол Мерк. Юпи и Възел.Да не е свързано с майка, нещо много натрапливо ми звучи
 В солара Сатурн е съвпад с ИС а Уран с МС
 Ох, доспа ми се вече и бръмбарите в главата ми направиха стачка.Вие ставайте,правете кафенце и продължете ,че ми е интересно :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #322 -: Януари 09, 2010, 08:35:55 am »
нухето си тръгна :'( ,остана ми само астрологията

Ето на, като не тръгна с него...

в досег с венера-той е мил ихармоничен
да ти покажем, че и тук има хубаво вино, да те утешим и ободрим...  :kissd:
You only see what your eyes want to see

« Отговор #323 -: Януари 09, 2010, 09:01:53 am »
Деметра, докато четях поста ти ,ми просветна една идея,  :moo: в 10 дом ще работи за известност чрез писане  :ge: на нещо стойностно  :tri: :sat: :jup:свързано с астрологията и
натрупан опит от миналото :nlu: :mar: :aq: и нереализиран тогава, ще се реализира сега
благодарение на подкрепата от приятели,  :moo: упр.11 дом и  :vlu:е връх на едно чудесно
хвърчило, какво по- хубаво от това да сбъднеш твое лично творение :blink:
този потенциал от натала му е дошло времето да се реализира и е получил предложение за което.... :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #324 -: Януари 09, 2010, 09:11:28 am »
в солара възлите са обърнати, сол :nlu: :soe: :vlu: важни промени

Възможно е,но зависи за коя карта си говорим въобще-но така или иначе ако си говорим за транзит на възлите върху натални само че наопаки-приключва стара карма във връзките,възможно е освобождаване от връзка или текущата връзка тръгва в нова посока на развитие.Има и проверка за усвояване на уроците по възлите или просто се балансират по един или друг начин (което често не е цветя и рози)  ;)
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 09:49:18 am от strelicka »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #325 -: Януари 09, 2010, 09:52:26 am »
Събитието е свързано с неговото лично развитие, май е сключил някакъв договор.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #326 -: Януари 09, 2010, 11:46:54 am »
 Извинявам се за спама в темата "Синухе", но понеже споменахте В. Райкова, та: Пт кога въпроси като "Кой ти купи тази кола ?", "Тези обувки от мола ли си ги Купи?" и т.н. минават за журналистика? ;D ;D ;D
Всяка екс миска грабнала микрофон се бара за журналистка. Направо прецакаха професията.
Журналисти: Даниела Кънева, Иван Гарелов, Тома Томов, Петко Бучаров, Дмитри Иванов (макар, че той е повече преводач)...

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Януари 09, 2010, 01:40:47 pm »
нухето си тръгна :'( ,остана ми само астрологията

Ето на, като не тръгна с него...

в досег с венера-той е мил ихармоничен
да ти покажем, че и тук има хубаво вино, да те утешим и ободрим...  :kissd:

скоро ще бъде....,вероятно до седмица :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #328 -: Януари 09, 2010, 02:07:48 pm »
Извинявам се за спама в темата "Синухе", но понеже споменахте В. Райкова, та: Пт кога въпроси като "Кой ти купи тази кола ?", "Тези обувки от мола ли си ги Купи?" и т.н. минават за журналистика? ;D ;D ;D
Всяка екс миска грабнала микрофон се бара за журналистка. Направо прецакаха професията.
Журналисти: Даниела Кънева, Иван Гарелов, Тома Томов, Петко Бучаров, Дмитри Иванов (макар, че той е повече преводач)...

Ти па,те прецакаха цЕлата държава,ти говориш за едната журналистика.  ;D

*

Heloo

« Отговор #329 -: Януари 09, 2010, 05:25:45 pm »
Мисля, че събитието е било свързано с професията. Може да си срещнал неочаквано някой, който ти е предложил промяна в работата или да ти е хрумнала нова идея, във връзка с работата.
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 05:32:11 pm от Heloo »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #330 -: Януари 09, 2010, 07:25:14 pm »
А бе Синухе , до кога ще ни мъчиш така ?
Я кажи сега какво толкова е станало.
На мен също ми мина през ум, че  може да има раждане, но той май не е женен, а за братче, ниама как , може племенник , незнам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #331 -: Януари 09, 2010, 07:44:16 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 02:01:20 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

nerealna

« Отговор #332 -: Януари 09, 2010, 08:05:48 pm »
На мен пък най-много ми се набива на очи новолунието в 3ти дом  :soe: :ura: . в солара асц  :ca: и  :moo:в 4ти дом и тр. :mar:  :opo: :mar: в деня, както и тр. :moo:на К4
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 08:10:37 pm от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Януари 09, 2010, 08:08:22 pm »
На мен пък най-много ми се набива на очи новолунието в 3ти дом  :soe: :ura: . в солара асц  :ca: и  :moo:в 4ти дом и тр. :mar:  :opo: :mar: в деня

за кой солар говориш? ;D ;D ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #334 -: Януари 09, 2010, 08:12:48 pm »
за солара 16.01.2009-16.01.2010 . да не би да съм объркала нещо ??

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Януари 09, 2010, 08:35:08 pm »
за солара 16.01.2009-16.01.2010 . да не би да съм объркала нещо ??

не! питам само ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #336 -: Януари 09, 2010, 10:34:33 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 02:00:09 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #337 -: Януари 10, 2010, 06:18:48 am »
Знаете ли, наталната карта на това момче направо ми "крещи". Като гледам този голям въздушен тригон, все едно виждам хеопсовата пирамида и пирамидона й който е докоснал луната ... Много величествено ми изглежда. С какво се занимава Синухе? Като изключим астрологията ще да е с някакъв вид изкуство. Творец ли е? Въздушните тригони са характерни за хората които творят. Такава симетрия и подредба на планетите и такова равновесие. Той и в живота си е явно много подреден, като се има впредвид асцендента му и луната, която е добре аспектирана - емоционално уравновесена личност. Направо да му завиди човек на наталната карта - истински "пейзаж" от древността.
Аз нали сега навлизам в астрологията та незнам какви ги "мъдря", но ми се струва, че събитието е свързано от професионална гледна точка. Тр. :mer: :soe:нат.  :ura: в трети дом - внезапни пътувания на близки разстояния по работа, защото 6 дом е във  :aq: Виждам, че тр. :mar:е на върха на 12 дом и прави  :opo:с натален  :mar: който пък е пък на върха на 6 дом и натален  :mer: в пети дом. От форума научих, че когато планетите се намират на връх окозват силно влияние. Значи ключът за мен е там. Залагам на акцента на следните три планети:  :mer:  , :mar: и  :ura:. Транзитен  :ura: също се намира в седми дом (публична изява).

« Отговор #338 -: Януари 10, 2010, 09:23:21 am »
 луна :moo: :ge: в 10 дом е планета синглетон /единствената в горната полусфера/ и е в градуса на възлите, и тези факти фокусират специално внимание и отношение към това,което носи луната в един хороскоп - образа на майката, на жените в живота му ,роден дом, семейство, род,  родина, и предвид участието на възлите, тези образи ще играят съдбовна роля като протектори за всяко ново начинание,изграждащо имиджа му в обществото, още повече,че и юпитер, също е в градуса на възлите, участва в големият тригон и е упр. на 4 дом, ще има солидна основа и късмет да реализира личният творчески потенциал ,2 дом
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 09:27:43 am от strelicka »

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Януари 10, 2010, 09:43:33 am »
луна :moo: :ge: в 10 дом е планета синглетон /единствената в горната полусфера/ и е в градуса на възлите, и тези факти фокусират специално......

мислех ,че това важи само в солара.мн.благодарско за инфото ;).