Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21904 Прегледи
*

salata_izmilova

Според Ноел Тил, неакпектираната планета се опитва да ДОМИНИРА над личността.

Аз не мисля, че моят неаспектиран Уран се опитва да доминира над мен.

доминира ти върху личността и още как - все търсиш оригиналност, засега изразена в промяна на никове и на аватари.

Според една съфорумка, май беше Kaya,това е проява на психичното ми заболяване.  ;D Тя даже виждаше и катарзисите ли беше и разни други подробности около болестта ми.  :rolleyes:

Не искам да се обиждаш, но е права. Имаш лекинки отклонения с тази опозиция на Мерка с Плутон /ако не греша/. Вземи си прочети малко букварчето.

*

salata_izmilova

И на какво мязам най-много, а? Ама честно!  :rolleyes:

На Миоджералвомбо.  :P

*

Heloo

Не искам да се обиждаш, но е права. Имаш лекинки отклонения с тази опозиция на Мерка с Плутон /ако не греша/. Вземи си прочети малко букварчето.

За тази опозиция знам, че дава натрапливости.  :rolleyes:

За друго не се сещам. Я кажи, ти какви заболявания виждаш при мен.

*

salata_izmilova

За тази опозиция знам, че дава натрапливости.  :rolleyes:

За друго не се сещам. Я кажи, ти какви заболявания виждаш при мен.

Аааааа,ти да е.... Къна. Хич не ми е сега до твоите болести и твоята карта. А и аз не съм голям спец по медицинската астрология. Там Небесна и Скарлет могат да ти помогнат.

*

Nebesna

Тотка и Салатка  :clap:
Хехехеееее!

*

Kaya

• 2893
сструва ми се ,че хора при които има силна плутонова енергия ,имат неаспектирани планети....
да го изследваме.... :blink:

поради спецификата на форума хората тук са  плутонови изразители ( астрология, мистика, езотрика ще имат плутон, уран, води ит.н.), но това съвсем не е представилтелна извадка. Не мисля,че такава зависимост може да се извади;

по тропикал имам сатурн  в собствен дом,  неаспектиран - доста е точен за транзити;
по сидерал - си е баш добре аспектиран  даже е и ДК
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

salata_izmilova

Тотка и Салатка  :clap:
Хехехеееее!
 Пресни салати,молиииим! Сипи,ако нема,донеси!

:85: :33:  Егати яките емотикони!  

Айййййй,много оспамихме темата. Ша хапнем дървото.  :P

*

Nebesna

"Всяка тема след втората вече се отклонява от замисленото"

Според вас, апликиращ аспект 7 гр на Луната към Меркурий прави ли го неаспектиран?  :rolleyes: 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Heloo

Оооооооооо, Вещичке, ако това си ти , то аз изобщо не зачитам мнението ти за психичното ми заболяване!

Не ми се струваш компетентна по въпроса!

*

salata_izmilova

Според вас, апликиращ аспект 7 гр на Луната към Меркурий прави ли го неаспектиран?  :rolleyes: 

За мен има аспект до 7 градуса. Но всеки има различно мнение.

*

Heloo

Ти Лили ли си?  :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
 аз мисля, че не се води неаспектиран ... макра,че е луна
в стил сидерал, ако 2 плаенти попадат  в 1 знак са си аспектирани
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

Хелу, не се мори.....Който и да е, няма да си признае без бой.  :97:

*

Lillie

• 30532

Голям дЮтЮктив се бе, Хелоууу!  ;D ;D ;D
Защо мислиш така? Аргументи?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Мойта неаспектирана Венера, управител на 6,7 и 11.
В областта на работата, на брака и дълготрайните връзки и в областта на приятелите винаги съм била на принципа на оная народна приказка -нито-нито.
Дето един цар рекъл на девицата да дойде при него, ама нито гола, нито облечена, нито пеша, нито на кон и т.н.
И тя дошла, покрита с рибарска мрежа и яхнала коза, та хем ходела, хем козата я носела.

Приятели имам дал бог, обаче не са в София - хем имаш приятели, хем не могат да ти помогнат при нужда. Брак дълги години хем имах, хем не живеехме заедно. Работа хем имам, хем гледам сама да съм си работодател, или излизам по майчинство (навремето). С външни разкрасявания не се занимавам, преди 10-ина години започнах да си боядисвам косата, слагам си крем, зимата фон дьо тен и макиажа ми седи, докато му мине срокът на годност, та го изхвърля.
Така че мойта Венера в трети освен една стабилна устатост друго не ми е донесла, винаги ме е държала встрани от всякакво трайно обвързване.

Голям дЮтЮктив се бе, Хелоууу!  ;D ;D ;D
Защо мислиш така? Аргументи?

Аз мисля, че е някой с асцендент ....Везни.  ;D  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

salata_izmilova

Ейййй,големи мислители се извъдихте.  :P
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 02:12:49 pm от Салата Измилова »

Аз нямам неаспектирани планети, всичките ми са навързани като кошничка. За това ми е трудно да взема отношение по темата, но ще се разгледам за познати...

*

Divna

Единствената ми планета която не е аспектирана е Меркурий.
Меко казано "настръхнах" като прочетох какво Синухе е написал именно за неаспектиран Меркурий. Мислех си че съм чувствителна, емоционална, наивна ... всичко идващо от зле аспектираната ми  :moo: ( :moo: :kva: :mar:).
Като човек, който вече 38 години живее с неаспектиран  :mer: мога да споделя, че нещото което най-много съм мразела и мразя в живота си е лъжата. Не съм си и помисляла да преписвам даже в училище. Нещото, което най ме отвръщава е също когато някой се опитва да ме лъже. Когато говоря с хората държа те да ме гледат в очите. Учила съм физиогномика, антропология и психология ( заради професията ми) и познавам характерните поведенчески изменения (физически и психически) у хората когато лъжат.
Далеч съм от идеята да доказвам (в случая на всички вас, които сте в този форум), че неаспектиран  :mer: не прави хората лъжци и измамници или може би не всички. Истина е, че чрез виртуалното общуване е трудно да доловиш лъжата, тук и графологията за съжаление неможе да помогне. Но вероятно има и други аспекти, които отговарят за лъжците и измамниците. Не мисля, че зависи само от неаспектиран  :mer: в наталната карта.
Имам един въпрос, който ме интересува много и ще се радвам ако някой ми отговори, а именно: Какво означава Меркурий на "ниско ниво"?

сега..ще ти кажа една моя идея, която се надявам да разбереш правилно, защото тя не е за да обижда хората, а за да обяснява, поне на мен ми обяснява..
идеята е, че мразим в другите това, което мразим и в себе си..и това е много стара идея, наистина..но в теб няма лъжа, нали??..защото поради някакви причини си се чувствала длъжна да се бориш с нея- възпитание, морал и т.н. или аспекти в натала, в случая ;)
и изведнъж виждаш някой, който волно си лъже, маже, шмекерува, фантазира на едро и т.н. в своя изгода или даже вреда..и си казваш- е как може така!!..как може другите да се борят с това, а той не..всъщност този човек бива наказан заради лишенията, които сме си наложили самите ние..така ако някой каже- мразя дебелаците- мога да предположа, че в него има едно огромно, лакомо бебе, което непрекъснато плаче за храна, или мразя циганите- есенцията на циганията е, че те не мислят за утре, не се ограничават с мислене, а живеят за днес и сега, изяждат, изпиват всичко пък каквото ще да става, лошото е, че на другия ден пак са гладни..ако го мразя това, то е, защото и аз бих искала да живея така, ама не мога да си го позволя- вземам заплата, плащам първо сметките и тогава правя каквото искам, защото се чувствам длъжна, защото така трябва, нали, да, ама по някакъв ирационален начин сигурно им завиждам  на това, че са свободни..и така, когато мразиш нещо, ти му завиждаш за нещо, това ми е идеята, не знам колко се разбра, ако се чувстваш обидена, ще трябва да го обяснявам още, защото то наистина не цели да обижда  :-\

Визион, не се притеснявай, не ме обиждаш с нищо. Много добре разбирам какво искаш да обесниш. Ти просто споделяш твоята философия за лъжата. Всичко което си написала е вид "проекция" (термин в психологията). Дали човек ще проектира нещо, това зависи от неговото личностно изграждане като индивид в обществото.
Когато лъжеш някого, всъщност ти лъжеш самия себе си. Ако се себеуважаваш ти не лъжеш себе си или най-малкото ако го правиш е дълбоко в подсъзнанието, т.е. неосъзнато (дълбинна психология). С две думи : Лъжейки хората, ние лъжем самите себе си, като по тоя начин показваме липса на себеуважение. Ако уважаваме себе си, ние уважаваме и останалите, т.е ние не лъжем. А когато някой се опитва да ни лъже ние приемаме това като липса на уважение към нас от дадената личност, т.е някой се опитва да ни прави на "глупаци".
Не смятам, че когато човек уважава себе си (защото мрази лъжата) би завиждал на някой, който лъже, т.е на някой който не се себеуважава.
Спирам по темата, въпреки че може да се коментира много върху нея, но нетрябва да забравяме, че това не е форум по психология.