Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21846 Прегледи
*

Nebesna

Добре дошла сред нас, Салатке! :88:

*

salata_izmilova

Добре дошла сред нас, Салатке! :88:

Добре заварила! А где е ракийцата и питката с мед?  :57: Нищо, ако не намериш питка в нета, може поне виртуално да се почерпим с ракийката.  :wub:
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 09:58:51 am от Салата Измилова »

*

Nebesna

Наздраве! Салатката от тебе, ракийката от мене.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

въйййй засрамете се бре  :57:   още няма 11 часа, а вие се подкарахте  :93:  до 8 вечерта вече и съседите ще сте набили  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

Ето я и мойта питка "Слънце"

*

Инти

• 2068
Имам един въпрос, който ме интересува много и ще се радвам ако някой ми отговори, а именно: Какво означава Меркурий на "ниско ниво"?

Има статии за нивата на проработка на планетите- автор Авесалом Подводни, в превод на бг език.

*

salata_izmilova

Ха, ей това ни е играта!  :08: Ай наздраве! Да ни е честита Новата година и да ни е яка гърбинката!  ;D

*

salata_izmilova

въйййй засрамете се бре  :57:   още няма 11 часа, а вие се подкарахте  :93:  до 8 вечерта вече и съседите ще сте набили  :tongue2:

Тотке, аз неам представа колко е часа и баш ме брига, да те светна. И да ти кажа под секрет, за мен е полезно да съм перманентно поркана,щот съм по-кротка и любвеобвилна.  :tongue2: :49:

*

Nebesna

Според Ноел Тил, неакпектираната планета се опитва да ДОМИНИРА над личността.
Не случайно поставих тук картата на градския прокурор. Неаспектираният Юпитер
във Везни е изиграл важна роля за неговата личностна и професионална реализация
-на юридическото поприще.

По същата причина смятам, че и хората с неаспектиран Меркурий,
ще изявяват меркуриеви качества, които ще бъдат по-интензивни и
налагащи се в сравнение с останалите качества на личността ....но
лъжата не е по Меркурий, лъжата е по ранения Меркурий.

*

blud

• *
  • 406
марая имаш  взаимна рецепция Мер Юпи  това си работи  точно като аспект и Мерка ти е аспектиран поне от две планети или три , ако  не греша :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

марая имаш  взаимна рецепция Мер Юпи  това си работи  точно като аспект и Мерка ти е аспектиран поне от две планети или три , ако  не греша :blink:

Подкрепям.  :86:

*

Heloo

Сега този нов профил на Скарлет ли е, пак на Миоджералвомбо или на някоя друга потребителка?  :rolleyes:

*

Heloo

Аз не мисля, че моят неаспектиран Уран се опитва да доминира над мен.

*

salata_izmilova

Сега този нов профил на Скарлет ли е, пак на Миоджералвомбо или на някоя друга потребителка?  :rolleyes:

На Пирмин Цурбринген е.  :29:  Ти да нямаш страхова невроза? Кой как се регистрира, все за Скарлет и Миоджералвомбо мисли.  :P

*

Heloo

Сега този нов профил на Скарлет ли е, пак на Миоджералвомбо или на някоя друга потребителка?  :rolleyes:

На Пирмин Цурбринген е.  :29:  Ти да нямаш страхова невроза? Кой как се регистрира, все за Скарлет и Миоджералвомбо мисли.  :P

Сигурно си Марая. Юпитер дава от всичко по много, включително и мегаломания. Не може обикновена мания  :96:трябва да е мегаломания.  ;D

*

Nebesna

доминира ти върху личността и още как - все търсиш оригиналност, засега изразена в промяна на никове и на аватари.

*

Nebesna

Сигурно си Марая. Юпитер дава от всичко по много, включително и мегаломания. Не може обикновена мания  :96:трябва да е мегаломания.  ;D

Верно, дава го това Юпитер, особено в квадрат със светилата.

*

Heloo

доминира ти върху личността и още как - все търсиш оригиналност, засега изразена в промяна на никове и на аватари.

Според една съфорумка, май беше Kaya,това е проява на психичното ми заболяване.  ;D Тя даже виждаше и катарзисите ли беше и разни други подробности около болестта ми.  :rolleyes:

*

salata_izmilova

А, взе ми думата от устата.  ;D На каква ли не се прави. И на Венера Милоска хич не мязаш,да знаеш. Изобщо не можеш ни заблуди.  :25:

*

Heloo

А, взе ми думата от устата.  ;D На каква ли не се прави. И на Венера Милоска хич не мязаш,да знаеш. Изобщо не можеш ни заблуди.  :25:

И на какво мязам най-много, а? Ама честно!  :rolleyes: