Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21932 Прегледи
*

Nebesna

Когато транзитираща планета аспектира наталната си позиция, това се счита за част от цикъла, който изминава.
Ако разбирате какво искам да кажа.
Транзитен Нептун в секстил с наталния какво събитие дава? Същото важи и за Юпитер, и за останалите планети.

ДА ,но нали коментара е за транзита на мажорно неаспектираната планета :o ,не е ограничена темата по отношение на конкретни планети. затова питам и искам да чуя твойто мнение!? :blink:

Хехехе, направо ме разби с тази поправка на заглавието.  Стрелче, такова :sagittariuss:

*

Lillie

• 30532
Марая, ти започна тази тема, като посочи, че имаш мажорно неаспектиран Юпитер.
Съответно аз посочих кога и как ще бъде засегната тази точка в хороскопа ти. Добавих и аспектите Юпитер/Сатурн, защото са важни, обикновено бележат повратния момент.
Изглежда, че говорим на различни езици в астрологията, особено що се отнася до циклите на планетите и приложението им в астрологията. В което няма нищо лошо, разбира се. Просто приеми, че концепцията, която е залегнала в подхода ми спрямо астрологията, изучаването и практикуването й, е малко по-различна. За философска основа пък да не говорим.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Когато транзитираща планета аспектира наталната си позиция, това се счита за част от цикъла, който изминава.
Ако разбирате какво искам да кажа.
Транзитен Нептун в секстил с наталния какво събитие дава? Същото важи и за Юпитер, и за останалите планети.

ДА ,но нали коментара е за транзита на мажорно неаспектираната планета :o ,не е ограничена темата по отношение на конкретни планети. затова питам и искам да чуя твойто мнение!? :blink:

Хехехе, направо ме разби с тази поправка на заглавието.  Стрелче, такова :sagittariuss:

:kissd: :kissd: :kissd: обогатяване му е майката!благодаря ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Сега какво ще се обиждаме ли  :unsure: :-\

Далеч съм от това намерение, да посочвам кой къде греши.
А пък и като не се прави разграничение между планетни цикли и планетни транзити, за какво да говорим...  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Сега какво ще се обиждаме ли  :unsure: :-\

Далеч съм от това намерение, да посочвам кой къде греши.
А пък и като не се прави разграничение между планетни цикли и планетни транзити, за какво да говорим...  :-\

ДА ,ДЕ  ама ние говорим в темата за транзити ,а не за планетни фирдари,цикли ,възврати.моля ,те отговори ми на въпроса ,полудявам :33: искам да знам защо започваш след съвпада ,а игнорираш другото.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
ДА ,но нали коментара е за транзита на мажорно неаспектираната планета :o ,не е ограничена темата по отношение на конкретни планети.

Искаш да кажеш, че е мажорно неаспектиран in coeli?
Няма мажорни аспекти в твоя хороскоп. В моя също, но попада върху много важен мидпойнт, а това си е също един вид аспектиране.
Леле, направо спирам, дотук говорим на различни езици наистина. Ретро Мерк в Козирог тотално объркА комуникацията.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
искам да знам защо започваш след съвпада ,а игнорираш другото.

Просто така съм преценила и съм го сметнала за приоритетно.
Все пак темата не е за твоя хороскоп, а за неаспектираните планети по принцип.
Така че се чувствам свободна да коментирам избирателно каквито транзити и цикли си искам.
А пък и не съм на астрологична консултация, в темата просто споделяме. Доколкото знам, човек споделя, само ако реши и каквото прецени, нали така?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
ДА ,но нали коментара е за транзита на мажорно неаспектираната планета :o ,не е ограничена темата по отношение на конкретни планети.

Искаш да кажеш, че е мажорно неаспектиран in coeli?
Няма мажорни аспекти в твоя хороскоп. В моя също, но попада върху много важен мидпойнт, а това си е също един вид аспектиране.
Леле, направо спирам, дотук говорим на различни езици наистина. Ретро Мерк в Козирог тотално объркА комуникацията.  :-X

лили , найстина не ме разбираш :-\ :-\ :-\, защо?

*

Nebesna

Защо изгонихте Лили? :unsure:

*

Lillie

• 30532
Тук съм, вече се разбрахме.  :wub: :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Слава Богу! Не искам повече хора да изчезват от сайта...че ми става мъчно.

*

Марая

• 28287

никой и никога няма да изчезне :wub: :wub: :wub: ,стига си се притиснявала!знаеш ,че сме близки! :blink: :wub:

*

Lillie

• 30532

Ееее, в банята не може да влезе човек или до 00, веднага го обявяват за издирване.  ;D  А представете си секс да реши да прави.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Това е така,но не само.Освен интезитета,се видоизменя и начина на изявата на планетата,а не на това какво разбира се.Те са свободни,непредсказуеми и не се съобразяват с останалата част от картата.Чел съм статия в списание "Астро Журнал" за неаспектираните планети, се изявяват именно по Уранов начин.Изследвай и ще се убедиш в това.

Синухе, ако си спомняш картата на мъжа, за който те питах миналото лято
с неасп. уран и неасп. съвпад луна/марс, бях шокирана от  действия му  спрямо семейството си,
а това са хора ,с които имах непосредствен и близък контакт всеки божи ден доста дълго време
неасп.планета - шокира с проявата си
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287

Ееее, в банята не може да влезе човек или до 00, веднага го обявяват за издирване.  ;D  А представете си секс да реши да прави.  ;D

а,заслужава ли секс въздуха :P :kissd: :41: :41: лили ,огнения стелиум не търси секс ,той търси любовв!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Спомням си за мъжа Стреличке-чак аз се изумявах.Но така е с неаспектираните планети-там човек може и доста да прекали,което ще рече че освен с Уранов характер,са и с Юпитеров.А най-шокиращото което установих от мои клиенти е ,че тези планети често дават и по-много (пак Юпитер).

*

Lillie

• 30532
Знаеш, Марайче, въздухарските истории не ги любя много, онези на принципа хвани ме за 10тата планета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
огнения стелиум не търси секс ,той търси любовв!

Кажи го на неаспектирания ми Юпитер в Телец, че понякога има навика да се прави, че не "чува".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710

Потвърждение за някои ми наблюдения беше и скоро убития Цанков с натални неаспектирани Мерк и Марс.
1во неаспектиран Меркурий на ниско ниво може и дава изпечени лъжци и измамници-при това знака няма значение.

Ако съм пропуснала сори, но не видях точен час, откъде си сигурен, че Меркурий не е аспектиран? Аурора е предположила, но ако Луната е в Овен ще са в тригон...не разбирам.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
огнения стелиум не търси секс ,той търси любовв!

Кажи го на неаспектирания ми Юпитер в Телец, че понякога има навика да се прави, че не "чува".  ;D

тооо ,ясно и моя и твоя! :-X :-X :-X да му таковам такованката на тоя юпитер -роогат в телеца ,к.......ва в близнака! :'( :'( :'(
лили ,виж по даши-маши ,антърдаши ,мазни чаши тоя аспект с нодалната ос и  венера ,страааааахххххххххх ,това изпитвам!!моля те! :kissd: :kissd: :kissd: