Малко уводна част:
Не съм астролог, нямам претенции да бъда, нито пък имам подобни намерения...Интересна ми е материята, най-вероятно по дисхармонията на Уран в хороскопа ми...и още нещо...Признавам Lillie за най-академичния астролог тук /както веднъж, отдавна беше казал нещо подобно ЗЪБОЛЕКАР/, с изключително изразителен изказ, което не е за подценяване в случая. Признавам АН за най-добрият астролог, който някога съм срещала във всяко отношение по моите си критерии за познания /при това практични/, обективност, положително отношение, философия и т.н. Признавам Синухе откъм практичност, пък и откъм субективност - все пак е с моя слънчев знак, харесвам Марая заради позитивизма и категоричността/откровеността, които импонират на Юпитеровия ми Асц...харесвам Небесна заради непоклатимата й вяра в доброто..., много харесвам Kaya в кратките й и също толкова точни коментари...
п.п. Написах всичко това, заради назряващия конфликт, макар и многопластов и добре прикрит за сега..
И за да не остане някой с погрешно впечатление, аз само споделям...
А сега по темата:
Единственото ми наблюдение върху неаспектирана планета е при моя много близка приятелка от детските години, та до сега - има мажорно неаспектирана Венера в Лъв в 11 дом. За любовния й живот без усилие може да се напише роман, от онези много интригуващите, които прочиташ на един дъх, дори и да не си падаш по подобни "сълзливи" истории, и да, тя знае, че ще си "плати"...Говоря за Венера, която е толкова "алчна", че е успяла да направи любовника си най-добрия приятел на семейството, без привидно никой да е наранен...и така години наред :blink: