Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21957 Прегледи
*

Nebesna

Кажете сега какви орбиси допускате за отделните планети, така че да ги приемем за неаспектирани.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Знаеш, Марайче, въздухарските истории не ги любя много, онези на принципа хвани ме за 10тата планета.  ;D
хуя ли? ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
но ако Луната е в Овен ще са в тригон...не разбирам.  :rolleyes:

Луната през датата влиза в границата  11-25 на Овен.
Дори и да е роден в началото,не бих взел за тригон разходяща орбиса от 8 градуса.

А и отделно имам наблюдения за неаспектиран Меркурий-при него проявлението е типично.

За това според мен или няма действащ тригон ако е роден рано сутринта заради широката орбиса (според моите виждания за орбиса) или просто е роден в час в който аспекта е невъзможен.

*

Heloo

Слава Богу! Не искам повече хора да изчезват от сайта...че ми става мъчно.

Ти сега си в период, в който ти става мъчно по принцип, независимо от това дали има причина.  :rolleyes:

Цитат
Знаеш, Марайче, въздухарските истории не ги любя много, онези на принципа хвани ме за 10тата планета.

Това е най-новият лаф сред астролозите.  ;D ;D ;D :72:

Цитат
Спомням си за мъжа Стреличке-чак аз се изумявах.Но така е с неаспектираните планети-там човек може и доста да прекали,което ще рече че освен с Уранов характер,са и с Юпитеров.А най-шокиращото което установих от мои клиенти е ,че тези планети често дават и по-много (пак Юпитер).

Значи мога да разчитам моят неаспектиран Уран във 2-ри дом да ми даде много. Хммм :rolleyes: Може би неочаквано ще ми даде много пари!  :72: :97: :88: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :25:

*

Марая

• 28287
 :91: :93: виждате ли ,първата планета ,която си призна ,че е неаспектирана е уран!!!точните послания и аналог ,които носи неаспектираната планета-тя винаги прилича на уран!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

Малко уводна част:
Не съм астролог, нямам претенции да бъда, нито пък имам подобни намерения...Интересна ми е материята, най-вероятно по дисхармонията на Уран в хороскопа ми...и още нещо...Признавам Lillie за най-академичния астролог тук /както веднъж, отдавна беше казал нещо подобно ЗЪБОЛЕКАР/, с изключително изразителен изказ, което не е за подценяване в случая. Признавам АН за най-добрият астролог, който някога съм срещала във всяко отношение по моите си критерии за познания /при това практични/, обективност, положително отношение, философия и т.н. Признавам Синухе откъм практичност, пък и откъм субективност - все пак е с моя слънчев знак, харесвам Марая заради позитивизма и категоричността/откровеността, които импонират на Юпитеровия ми Асц...харесвам Небесна заради непоклатимата й вяра в доброто..., много харесвам Kaya в кратките й и също толкова точни коментари...

п.п. Написах всичко това, заради назряващия конфликт, макар и многопластов и добре прикрит за сега..

И за да не остане някой с погрешно впечатление, аз само споделям...
А сега по темата:
Единственото ми наблюдение върху неаспектирана планета е при моя много близка приятелка от детските години, та до сега - има мажорно неаспектирана Венера в Лъв в 11 дом. За любовния й живот без усилие може да се напише роман, от онези много интригуващите, които прочиташ на един дъх, дори и да не си падаш по подобни "сълзливи" истории, и да, тя знае, че ще си "плати"...Говоря за Венера, която е толкова "алчна", че е успяла да направи любовника си най-добрия приятел на семейството, без привидно никой да е наранен...и така години наред :blink:

и когато имаш неасп. уран,често оставаш неразбран/неприет от хората от твоята генерация, приятели намираш или по- възрастни или много по-млади от теб...
неаспектираната планета е като балон във въздуха- виси, и накъдето я духне вятъра,но ако я налази тежък транзит може и да гръмне,щото е пренапомпана от енергия,която не изразходва рационално, тя си е бомба със закъснител, така си мисля аз,знам ли просто наблюдавам
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
Малко уводна част:
Не съм астролог, нямам претенции да бъда, нито пък имам подобни намерения...Интересна ми е материята, най-вероятно по дисхармонията на Уран в хороскопа ми...и още нещо...Признавам Lillie за най-академичния астролог тук /както веднъж, отдавна беше казал нещо подобно ЗЪБОЛЕКАР/, с изключително изразителен изказ, което не е за подценяване в случая. Признавам АН за най-добрият астролог, който някога съм срещала във всяко отношение по моите си критерии за познания /при това практични/, обективност, положително отношение, философия и т.н. Признавам Синухе откъм практичност, пък и откъм субективност - все пак е с моя слънчев знак, харесвам Марая заради позитивизма и категоричността/откровеността, които импонират на Юпитеровия ми Асц...харесвам Небесна заради непоклатимата й вяра в доброто..., много харесвам Kaya в кратките й и също толкова точни коментари...

п.п. Написах всичко това, заради назряващия конфликт, макар и многопластов и добре прикрит за сега..

И за да не остане някой с погрешно впечатление, аз само споделям...
А сега по темата:
Единственото ми наблюдение върху неаспектирана планета е при моя много близка приятелка от детските години, та до сега - има мажорно неаспектирана Венера в Лъв в 11 дом. За любовния й живот без усилие може да се напише роман, от онези много интригуващите, които прочиташ на един дъх, дори и да не си падаш по подобни "сълзливи" истории, и да, тя знае, че ще си "плати"...Говоря за Венера, която е толкова "алчна", че е успяла да направи любовника си най-добрия приятел на семейството, без привидно никой да е наранен...и така години наред :blink:
няма конфликт!така ти се струва!не е тайна за никой ,ние се познаваме не само виртуално , а и визуално.любопитна ми е неаспектираната планета на приятелката ти ,качвай картата! ;D

*

Nebesna

Слава Богу! Не искам повече хора да изчезват от сайта...че ми става мъчно.

Ти сега си в период, в който ти става мъчно по принцип, независимо от това дали има причина.  :rolleyes:

Ти пък сега....на кого му става мъчно без причина. Просто съм станала по-чувствителна....дано отмине по-скоро.

*

Марая

• 28287
и когато имаш неасп. уран,често оставаш неразбран/неприет от хората от твоята генерация, приятели намираш или по- възрастни или много по-млади от теб...
неаспектираната планета е като балон във въздуха- виси, и накъдето я духне вятъра,но ако я налази тежък транзит може и да гръмне,щото е пренапомпана от енергия,която не изразходва рационално, тя си е бомба със закъснител, така си мисля аз,знам ли просто наблюдавам
много ми импонира обяснението за неаспектираната планета.....

*

Lillie

• 30532
Между другото, наскоро бях говорила за неаспектираните планети с една моя позната астроложка, която признавам за астролог отвсякъде и по всички критерии. Няма значение, че не пише тук. Дотук тя може би е единственият астролог, с който мога да говоря за астрология в продължение на по пет-шест часа без да ми втръсне.
Та изказването й за мажорно неаспектираните планети в хороскопа, макар и да ставаше въпрос за конкретна неаспектирана планета в конкретен хороскоп (Венера), бе следното:
Неаспектираната планета крещи!

Лаконично и точно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

крещи за внимание :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
Имам наблюдения върху мажорно неаспектирана Луна в Лъв. Е, такова чудо нЕма!
Като в оня виц - "цудо, цудо!", сещате ли се? Няма да ви го разказвам, че е мръснишки.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

Имам наблюдения върху мажорно неаспектирана Луна в Лъв. Е, такова чудо нЕма!

Разкажи за това.  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Като сте почнали с неаспектирани Венери, бройте и мойта.
По-крещящо от крещящите.
Венера в трети, интерсептиран водолей, управител на 6,7 и 11.Да ми е жива и здрава.
 :-[
Навремето една приятелка, която не пише по астро сайтове, ме посъветва да си седна на д-то и да почна да си я проработвам, щото Венерата ми държала ключа към целия хороскоп.

*

Lillie

• 30532
Голяма си Любопитка Любопиткова.  :blink: Помислих си, че искаш да чуеш вица.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Между другото, наскоро бях говорила за неаспектираните планети с една моя позната астроложка, която признавам за астролог отвсякъде и по всички критерии. Няма значение, че не пише тук. Дотук тя може би е единственият астролог, с който мога да говоря за астрология в продължение на по пет-шест часа без да ми втръсне.
Та изказването й за мажорно неаспектираните планети в хороскопа, макар и да ставаше въпрос за конкретна неаспектирана планета в конкретен хороскоп (Венера), бе следното:

Лаконично и точно.

знам за ко говориш лили,с нея гледах юпитер ,когато ти звънна с безпътния приятел ;D ,много е точно и е така.....крещи и си прави каквото иска ииивинаги и угаждаш ,като новородено е ,докато не му дадеш цица или вода-не млъква! моя и твоя юпитер-ние си го признахме ,пъккк и аз си го харесвам в КУРВАЦИ ;D ;D ;D ,нали той ми носи многото бракове :o :( ;D ,да спподели нещо неаспектирания уран :o :o

*

Nebesna

Значи мога да разчитам моят неаспектиран Уран във 2-ри дом да ми даде много. Хммм :rolleyes: Може би неочаквано ще ми даде много пари!  :72: :97: :88: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :tauruss: :25:

Хело с транзитен Уран във 2-ри дом ми беше най-трудния и най-несигурния период във финансово отношение..а моя втори дом е най-широкия в хороскопа ..Що ми се струва, че има да си чакаш.

*

sunrain

• 6710

моя и твоя юпитер-ние си го признахме ,пъккк и аз си го харесвам в КУРВАЦИ ;D ;D ;D ,нали той ми носи многото бракове :o :( ;D ,да спподели нещо неаспектирания уран :o :o[/b]

Моя в Близнаци къде го оставихте и него, но аз мисля, че в друга област е решил да се изявява всъщност.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

Лаконично и точно.

О, да това е цитат на Мартин Шулман : "...крещи за изява"